IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Heh..

És ha csak medium grafikán akarom futtatni? 😄

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Her Laca
Hogyne.
Vedd meg a lehetõ leggyorsabb videó kártyát,na jó mondjuk 100 ezerért.
8 giga ramot. és egy négymagos AMD-s procit.
Kis alaplap ecetera kb 300 ezer huf😊
Szerintem várjál nyár közepéig.
Akkor sokat spórólhatsz.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Bob-hoz tud valaki gépigényt? LAssan pc beszerzésbe kezdek, és jó lenne erre optimalizálni a vasat 😊

Na, elhagyod szeretett és megbecsült közelkeleti beszállítóidat? 😄

Her Laca
Ugye nálunk is lesz.

Mondjuk megint az a dögunalom ahogy végignézem mik jönnek.
Egy rühes második VH-s gépet képtelenek keríteni .
Bár ott össze lehet jönni sokunknak.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Hát ja...

Csak annyit beszélgetettek itt az autókról, hogy gondoltam leszerzõdök egy bizonyos autógyártó céghez motorfejlesztõ mérnöknek.<#crazya>

Már alig várom hogy halljam egy V8-as elsõ felsírását a tesztapdon, és ha még a tesztpályán kipróbálhatom, hát akkor... hát én nem is tudom! <#szeret><#szeret><#szeret>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Zpogi
Kicsit utána néztem az áraknak 4 fõre 3 éjszaka.

"Egyszer, egy szép napon, tudom, hogy elhagyom
A várost, ahol élek.
Mindent itt hagyok, mit Miskolc adhatott,
Igen, holnap, holnap indulok."

<#idiota>

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Valaki nem tud véletlenül valami jó de olcsó gyõri albérletet?

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Willenbrock
Londonból a 11-es autópálya visz oda úgy látom.Londontól 50 mérföld.Az odajutás tényleg drága lenne:/A jegy csak 10000 HUF/nap ha jól láttam.

Willenbrock
Ez jó lehet,nyilván a Battle of Britain apropóján lesz felnagyítva a show.A szállás úgy olcsó lehetne ha lehetne sátrazni a helyszín környékén ahogy a kecsói repnapokon is.Kajának vinnék egy zsák konzervet...Nem ismerem ezeket a külföldi rendezvényeket,szerintetek van ilyen olcsó sátrazós lehetõség?

Na ja ... de ezeket a finneket már a babakocsiban is keresztbe tolják😄

A Béna.

A repjegy nem lenne vészes, de a szállás már inkább, a kocsi bérlés és közlekedés meg még inkább. Bár minél többen összejönnénk annyival osztódnának a ktsg-ek...

Pár gépet eltörnek a srácok. Mondjuk van néhány szopatós hely is 😊

Zpogi
Egy pár Ralis crash

PhantomAss
húúú erre de szívesen kimennék

GOOBY, pls

Ejej baratom ,ha tudnad menyire kivankozom,de sajnos egy par honapig ide ragadok Marosvasarhelyen,az az atkozott munkahely, ha 2 napot is hianyzom anelkul maradok, legfeljebb kezdeskepp beindulasra , esetleg ha ketten nem talalkozunk valahol,csapjunk egy szornyu bulit,egy kis veratomlesztest,meg egyebet.........csak olvasom a meghivasokat es.......nagyokat sohajtok A FRANC EGYE MEG
Zpogi
Esetleg valaki erre? Nem tudja valaki,hogy mennyibe kerülne kijutni erre a légi bemutatóra nagyjából repjegy+szállás?

galimatika
Budapest. Csepel. gyertek mindenképpen. Szállást egy fõnek én is tudok. Plusz kaja meg minden, csak gyertek.

Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.

szekelyland
Fene egye meg milyen messze lakom.... 
pontosan melyik városban van ez a dolog?
nem egyébbért, de idõnként rohadt olcsón lehet repülõvel átrebbenni Marosvásárhelyrõl Pestre, utóbb 19 euró volt jövet menet s ebben benne volt a reptérdíj is...

Bettly mester, ha lesz alkalom, nem megyünk?

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

galimatika
csudába. Pedig nagyon vártunk. Na majd legközelebb.
Talán ezen a hétvégén már többen leszünk. Fõleg ha Fürtös még szállást is tud adni a messzebbrõl jövõknek.
Szép lassan összejön majd egy nagy találkozó remélem.

egyébként 2 embernek tudok szállást biztosítani ha ivászat ténye forog fent.
Csak jó elõre szóljatok.

A Béna.

Autót bizony csak olyat végy, aminek vala üvegbõl az lámpája és vala benne az gázpedál az bowdenes vala!

Ennyi az én bibliám😄

Calibrát meg tényleg fillérekbõl fent lehet tartani😄
Pláne ha marad rá egy kis idõm,hogy reszeljem.
Közutón meg nem versenyezni mert azért morcos vagyok!

A Béna.

Én pár napja egy régi E30-t õrjöngetek... egy 1.9-s PDTDI motor van benne, egy picit felizgatva... 😄 Elképesztõ... akkora nyomaték van benne, hogy 2.-ban simán indul, és bizony 2x is meg kell gondoljam, hogy nem egyenes kormányállásnál mekkora gázt nyomjak neki... 😄

Fogyaszt kb 5-6 litert, és mindig széles mosollyal a fejemen várhatom a többi csodát a következõ lámpánál... 😄 Arról már nem is beszélve, hogy élvezet vele minden körforgalom... többször is... 😄

www.smart-bus.hu

szekelyland
ez a baj az ilyen kis lökettérfogtból kihozott lóerõvel, olyen érzés mintha porszívón ülne az ember....

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

én csak a családi ignis-t hajtom amikor lehetõségem van megkapni... 😄 ha az ember nem pörgeti nem sok erõ van benne de olyan 3800-4000 RPM között el tud indulni elég lelkesen forog egész tiltásközelig. 1.3 VVT 92 paci a gyári adat de ahhoz hogy kijöjjön forgatni kell nagyon és akkor meg eszik
szerintem a világ egyik legjobb autója ez a fiat.
Her Laca
Viccelsz😊) Alegjobb autók a jó öreg dízel szekerek.
Nekem is van egy Citroen Saxo 1.5 D .
Elmondhatom,hogy 250 000 km el a háta mögött a motort még nem látta senki. Mondjuk kényelmetlen,meg már zörög ,nyihog ,de még mindig 4,5 öt fogyaszt városban😊 Sose adom el ezt már megfogadtam. 12 éve használom ,néha (mostanában sûrûbben ) kell költeni rá de szeretjük.

acidrain
Off:

Nekem meg 22éves Fiat 1,9 turbo-dízelem van. (bár ezt nem kérdezte senki, csak gondoltam megemlítem).
Nem 1 erõgép, 80LE, viszont 172Nm! forgatónyomaték 2400 1/percnél.
Lehet vele vicceskedni a sok új autó között.
Szoktak is erõlködni a Fabiások az 1.2MPI vel (tudjátok nagy kerék, DTM kipufogóvég hátsó szárny biztos felétek is vannak ilyenek) és elég sok új autós bújik vissza a kormány mögé a következõ lámpánál 😊.
Öreg is, olasz is, hangos is, viszont családtag, indul,megy teszi a dolgát.

Vasam

Lehet fujjogni<#vigyor3>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

PhantomAss
hááát ez egy hosszú történet 😄
segítettem egy hölgy ismerõsömnek élzáró léceket szállítani, amiket az anyósülés tetjére raktam, és hozzáértek a szélvédõhöz
állandóan zörögtek, odanyúltam, egyik kezemmel lefogtam õket, ezalatt sikerült lemennem az útról, és egy egy kiálló betontömb beleakadt a kocsi aljába
ezt a légzsák úgy érzékelte hogy nekimentem vminek, és az orcámba robbant, én meg csak néztem hogy wtf... ezt ahogy leírtam kb 3 mp-alatt zajlott le
gyak. zörgött a léc, odanéztem, megfogtam, a légzsák meg a pofámba robbant
ja és kettesben kb hússzal mentem, mert elõtte fordultam ki a tüzéprõl 😄DD
a légzsák csere miatt gazdasági totálkárosra vették a 2 héttel elõtte, hitelre vásárolt kocsit 😄 de aztán sikerült megjavíttatnom casco-ra, igaz 6 hónapba tellett

GOOBY, pls

Her Laca
Bocsi de közbejött egy kis családi herce hurca.
Még a net közelébe se voltam. De legközelebb isten bizony nem engedek az asszony nyomásának.

Willenbrock
Az hogy sikerült?😊

galimatika
Lacám! Te meg eltûntél mint szürke csacsi. Azt hittük jönni fogsz!

...vagy legalább is valami jelzés...
na mindegy.

galimatika
Nagyon jó volt szombaton. Még a párom is azt mondta Pogira, hogy
"ez egy nagyon rendes srác, miért nem hívtad idáig. Inkább vele haverkodj"
Pedig ha tudnátok milyen jól fejlett kritikai érzékkel bír......
Egyszóval találkoznunk kell még.
Olvastam mit írt Fürtös és eszembe jutott valami.
Mi lenne, ha havi egy két alkalommal összejönnénk? Ha lenne egy fiksz alkalom, vagy több amikor megbeszélés és elõzetes egyeztetés nélkül is összejöhetnénk.
Egyébként nekem ez és jövõ hétvége is jó. legalábbis én szombaton a Klubban leszek, így csak csörögjetek rám és már lehet is tölteni a poharakat és a fejeket.

PhantomAss
én meg 20km/h-s sebességnél totálkárosra törtem a suzukimat <#ticking>

GOOBY, pls

szekelyland
Ha elmondom hogy a 2004-es matizomnak az elsõ emelet magasságából ráesett egy cserép a tetejére és a bádogot átszakítva az ülésben állt meg... Szerencse nem volt senki a kocsiban....

Her Laca
Na még egy off😊
Volt régen egy Opel Rekordom. Már olyan volt az eleje mint az A Omegáknak. Melózni vettem egy bácsitól,akinek a szeme fénye volt. 22 évesen került hozzám ,kombi ,akkora ûlések voltak benne mint egy fotel.
tetelyén amerrikai stílusú bõrönd csomag tartó. Csodaszép volt.
Na a lényeg belém jött egy Ford mondeó hátulról,volt jó nagy csatt.
Kiszállok ,vakargatom a felem látván,hogy a szegény fordnak nincs eleje.
Nézem az Opelt ,nem látok semmit.Nézem jobban ,semmi. Kiderült,hogy a 40kilós krómozott lökös az ovális felfogatásának köszönhetõen beljebb csúszott öt centit de meg se hajlott.
Mondta a Ford tulaja ,hogy az ujj autók már úgy vannak csinálva ,hogy elnyeljék az energiákat. Bólogattam ,és mondtam neki ,hogy amint látom sikerült ,mert az enyémnek nem lett baja😊

Her Laca
<#mf1>
Gyereknek 150 paci alapból a vas.Tettünk rá egy tuning szívósort úgy fel van polírozva ,hogy a bolha seggre esik rajta,a kipufogót kicsit átalakíttattuk leömlõtõl szép nagy rozsdamentes csõ hátul van csak egy dob szépen behangolva. Csak ettõl már megtáltosodott😊 és még semmi chip nem volt megpiszkálva😊 Az biztos ,hogy más egy ilyet vezetni,múltkor egy Hondát VTS vagy VTI civic, csúnyán lehagytam. Lámpánál kiszállt a srác és érdeklõdött ,hogy milyen motor van ebbe😄
220 at már mentem vele .Szerintem volt még benne de nem mertem tovább hergelni. És ami a röhej az egész autó 1100 kg. A mostani vasak se könnyebbek.

szekelyland
Ismerem. Itt errefelé is van egy, 2.2 -es turbó soros 5 henger (mini messzer motor <#mf1>) asszem 240 lovat lehet kikergetni belõle gyárilag, kissé jobb turbóval, nagyobb porlasztókkal s újabb szofttal pedig jajajajj.. az biza jó benzinnel és jó úttal a sebességmérõt megbotlasztotta a 0 alatt jobbról balra forgatva

Igen akkor még a mûanyagot csak a magnó elõlapján ismerték meg a kézifék fogantyúján.

Valahogy a mostani ûberszuper csillogó villógó halkan surrogó masinák nem tudják annyira megdobogtatni a szívemet, mint egy 2,8 as V6-os audi benzin moci hangja.... akkor még izomból nyomták le a sok lóerõt 3-4000 fordulaton.. Az uncsim most vett egy vadiúj 1,4 -es mocis renault clio symbolt.. assszem 100 lóerõ papíron hát ha 2-3000 fordulaton tartom úgy mozog mint nagyapám zsigulija, sztem 40 lóerõ sincs ebben a tartományban.. az a 100 lóerõ vhol 5500-6000 táján van a többi mese...
De hát hogy mondják az öregek: nyomatékkal versenyeket nyernek, lóerõvel eladást....

Her Laca
Ammá igaz😊 Manyag gázpedál ,Ford ba.
Nincs bovden ,rudazat. Elektronika minden,de ha az bekrepál hát ottmaradsz a leálló sávban😊
Van egy haverom,megszállott BMW -s. De csak az öregebb tipusok érdeklik. E36 os eredeti szerszámkészlettel,és elsõsegély csomaggal!!!!
Olyan az autó mintha most gördült volna ki a gyárból.
Meg van 5 ös cápája stb. Élmény nézni a vasakat.
Ja és minden van bennük ami a mostani megfizethetõ kategóriákban.

Her Laca
Nagyon akartam pár éve egy SAAB-ot😊
Amerikéból hoztak ismerõsök ,kinálták 2,5 milláért.
Jó ár volt érte ,de akkor vettük az új lakást,oszt nem az autó volt a leg fontosabb😞

A mostani autók nagy részével az a baj, hogy a tartósságuk, ugye...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Ha szereted az Audikat: faternek egy '92-es S4-ese (összkerék, 5 hengeres benzines turbó) van.
Még mindig tekintélyes látvány az úton.

A Saabomban azt szeretem, hogy szinte senki sem tudja, hogy mire képes. A nagyarcú TDI-k meg csak döbbenni szoktak... 😉

Her Laca
Inkább úgy fogalmaznék,hogy azért most is jó autókat csinálnak,jobb futómûvek,kényelmesebb a vezethetõség a fékek is fejlõdtek,tehát nem gondolom,hogy a mostani autók rosszak. Ez is árfüggõ azért ,de az biztos,hogy egy tizenéves vasból sokkal jobb kocsit lehet jóval olcsóbban csinálni,mint ha egy új közép alsó kategóriást venne az ember.

PhantomAss
hát ja, sztem nincs olyan fiatal(és örökifjú), akinek a szívét ne dobogtatná meg egy Calibra😊
ha jól emlékszem ez volt az elsõ sorozatban gyártott autó, aminek a légelellenálási értéke 0,26 volt, ami ma is kiváló érték

GOOBY, pls

szekelyland
Hányas Calibra? Én is a 95 -2000 es kocsik rajongója vagyok, egy 1,8-as 125 lovas 95 -ös A4-esem van (nem fóka, hanem audi..) családi autónak ideális, szerintem egyik legszebb Audi a hasonló korosztályú A8 után persze... és lehet vele tekerni rendesen... az ilyen vacak Loganokat megy egyébb román xarokat ott hagyod le vele ahol éred... s fogyasztás is jobb, 6.5 /100 nagymamásan 8-10/100 sportosan

És tényleg szerintem is jó és szép autókat csak 2000 elõtt csináltak

Her Laca
Különben érdekes,hogy ezek az öreg autók mennyivel szebbek mint a mai járgányok.
Pl a calibra formája engem mindig megfogott.
És bizony a motorja is bitang,a fogyasztása sem eget verõ. 8-12 lityi attól függ mennyire kap el a versenyszellem😊 Cimbi 1,4 es román csodája is eszik vagy 8-9 et.
Ennek legalább tudja az ember melyik az eleje meg a hátulja.

Nekem meg Calibra padlólemezre épülõ svéd "csodám" van.

Zpogi
Nanebaszki,akkor szomszédok lettünk?<#vigyor3><#wave>

Hehe nekem is Calibrám van😄
Azt a talit meg toljátok már el 3.ára mert akkor én is tudok menni.
Itt lakok Halásztelken úgyhogy Pogi bá piálhat is szállás van😄

A Béna.