IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És ha csak medium grafikán akarom futtatni? 😄
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Vedd meg a lehetõ leggyorsabb videó kártyát,na jó mondjuk 100 ezerért.
8 giga ramot. és egy négymagos AMD-s procit.
Kis alaplap ecetera kb 300 ezer huf😊
Szerintem várjál nyár közepéig.
Akkor sokat spórólhatsz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Mondjuk megint az a dögunalom ahogy végignézem mik jönnek.
Egy rühes második VH-s gépet képtelenek keríteni .
Bár ott össze lehet jönni sokunknak.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Csak annyit beszélgetettek itt az autókról, hogy gondoltam leszerzõdök egy bizonyos autógyártó céghez motorfejlesztõ mérnöknek.<#crazya>#crazya>
Már alig várom hogy halljam egy V8-as elsõ felsírását a tesztapdon, és ha még a tesztpályán kipróbálhatom, hát akkor... hát én nem is tudom! <#szeret>#szeret><#szeret>#szeret><#szeret>#szeret>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A várost, ahol élek.
Mindent itt hagyok, mit Miskolc adhatott,
Igen, holnap, holnap indulok."
<#idiota>#idiota>
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A Béna.

Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.
pontosan melyik városban van ez a dolog?
nem egyébbért, de idõnként rohadt olcsón lehet repülõvel átrebbenni Marosvásárhelyrõl Pestre, utóbb 19 euró volt jövet menet s ebben benne volt a reptérdíj is...
Bettly mester, ha lesz alkalom, nem megyünk?
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Talán ezen a hétvégén már többen leszünk. Fõleg ha Fürtös még szállást is tud adni a messzebbrõl jövõknek.
Szép lassan összejön majd egy nagy találkozó remélem.
Csak jó elõre szóljatok.
A Béna.
Ennyi az én bibliám😄
Calibrát meg tényleg fillérekbõl fent lehet tartani😄
Pláne ha marad rá egy kis idõm,hogy reszeljem.
Közutón meg nem versenyezni mert azért morcos vagyok!
A Béna.
Fogyaszt kb 5-6 litert, és mindig széles mosollyal a fejemen várhatom a többi csodát a következõ lámpánál... 😄 Arról már nem is beszélve, hogy élvezet vele minden körforgalom... többször is... 😄
www.smart-bus.hu
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Nekem is van egy Citroen Saxo 1.5 D .
Elmondhatom,hogy 250 000 km el a háta mögött a motort még nem látta senki. Mondjuk kényelmetlen,meg már zörög ,nyihog ,de még mindig 4,5 öt fogyaszt városban😊 Sose adom el ezt már megfogadtam. 12 éve használom ,néha (mostanában sûrûbben ) kell költeni rá de szeretjük.
Nekem meg 22éves Fiat 1,9 turbo-dízelem van. (bár ezt nem kérdezte senki, csak gondoltam megemlítem).
Nem 1 erõgép, 80LE, viszont 172Nm! forgatónyomaték 2400 1/percnél.
Lehet vele vicceskedni a sok új autó között.
Szoktak is erõlködni a Fabiások az 1.2MPI vel (tudjátok nagy kerék, DTM kipufogóvég hátsó szárny biztos felétek is vannak ilyenek) és elég sok új autós bújik vissza a kormány mögé a következõ lámpánál 😊.
Öreg is, olasz is, hangos is, viszont családtag, indul,megy teszi a dolgát.
Vasam
Lehet fujjogni<#vigyor3>#vigyor3>
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
segítettem egy hölgy ismerõsömnek élzáró léceket szállítani, amiket az anyósülés tetjére raktam, és hozzáértek a szélvédõhöz
állandóan zörögtek, odanyúltam, egyik kezemmel lefogtam õket, ezalatt sikerült lemennem az útról, és egy egy kiálló betontömb beleakadt a kocsi aljába
ezt a légzsák úgy érzékelte hogy nekimentem vminek, és az orcámba robbant, én meg csak néztem hogy wtf... ezt ahogy leírtam kb 3 mp-alatt zajlott le
gyak. zörgött a léc, odanéztem, megfogtam, a légzsák meg a pofámba robbant
ja és kettesben kb hússzal mentem, mert elõtte fordultam ki a tüzéprõl 😄DD
a légzsák csere miatt gazdasági totálkárosra vették a 2 héttel elõtte, hitelre vásárolt kocsit 😄 de aztán sikerült megjavíttatnom casco-ra, igaz 6 hónapba tellett
GOOBY, pls
Még a net közelébe se voltam. De legközelebb isten bizony nem engedek az asszony nyomásának.
...vagy legalább is valami jelzés...
na mindegy.
"ez egy nagyon rendes srác, miért nem hívtad idáig. Inkább vele haverkodj"
Pedig ha tudnátok milyen jól fejlett kritikai érzékkel bír......
Egyszóval találkoznunk kell még.
Olvastam mit írt Fürtös és eszembe jutott valami.
Mi lenne, ha havi egy két alkalommal összejönnénk? Ha lenne egy fiksz alkalom, vagy több amikor megbeszélés és elõzetes egyeztetés nélkül is összejöhetnénk.
Egyébként nekem ez és jövõ hétvége is jó. legalábbis én szombaton a Klubban leszek, így csak csörögjetek rám és már lehet is tölteni a poharakat és a fejeket.
Volt régen egy Opel Rekordom. Már olyan volt az eleje mint az A Omegáknak. Melózni vettem egy bácsitól,akinek a szeme fénye volt. 22 évesen került hozzám ,kombi ,akkora ûlések voltak benne mint egy fotel.
tetelyén amerrikai stílusú bõrönd csomag tartó. Csodaszép volt.
Na a lényeg belém jött egy Ford mondeó hátulról,volt jó nagy csatt.
Kiszállok ,vakargatom a felem látván,hogy a szegény fordnak nincs eleje.
Nézem az Opelt ,nem látok semmit.Nézem jobban ,semmi. Kiderült,hogy a 40kilós krómozott lökös az ovális felfogatásának köszönhetõen beljebb csúszott öt centit de meg se hajlott.
Mondta a Ford tulaja ,hogy az ujj autók már úgy vannak csinálva ,hogy elnyeljék az energiákat. Bólogattam ,és mondtam neki ,hogy amint látom sikerült ,mert az enyémnek nem lett baja😊
Gyereknek 150 paci alapból a vas.Tettünk rá egy tuning szívósort úgy fel van polírozva ,hogy a bolha seggre esik rajta,a kipufogót kicsit átalakíttattuk leömlõtõl szép nagy rozsdamentes csõ hátul van csak egy dob szépen behangolva. Csak ettõl már megtáltosodott😊 és még semmi chip nem volt megpiszkálva😊 Az biztos ,hogy más egy ilyet vezetni,múltkor egy Hondát VTS vagy VTI civic, csúnyán lehagytam. Lámpánál kiszállt a srác és érdeklõdött ,hogy milyen motor van ebbe😄
220 at már mentem vele .Szerintem volt még benne de nem mertem tovább hergelni. És ami a röhej az egész autó 1100 kg. A mostani vasak se könnyebbek.
Igen akkor még a mûanyagot csak a magnó elõlapján ismerték meg a kézifék fogantyúján.
Valahogy a mostani ûberszuper csillogó villógó halkan surrogó masinák nem tudják annyira megdobogtatni a szívemet, mint egy 2,8 as V6-os audi benzin moci hangja.... akkor még izomból nyomták le a sok lóerõt 3-4000 fordulaton.. Az uncsim most vett egy vadiúj 1,4 -es mocis renault clio symbolt.. assszem 100 lóerõ papíron hát ha 2-3000 fordulaton tartom úgy mozog mint nagyapám zsigulija, sztem 40 lóerõ sincs ebben a tartományban.. az a 100 lóerõ vhol 5500-6000 táján van a többi mese...
De hát hogy mondják az öregek: nyomatékkal versenyeket nyernek, lóerõvel eladást....
Nincs bovden ,rudazat. Elektronika minden,de ha az bekrepál hát ottmaradsz a leálló sávban😊
Van egy haverom,megszállott BMW -s. De csak az öregebb tipusok érdeklik. E36 os eredeti szerszámkészlettel,és elsõsegély csomaggal!!!!
Olyan az autó mintha most gördült volna ki a gyárból.
Meg van 5 ös cápája stb. Élmény nézni a vasakat.
Ja és minden van bennük ami a mostani megfizethetõ kategóriákban.
Amerikéból hoztak ismerõsök ,kinálták 2,5 milláért.
Jó ár volt érte ,de akkor vettük az új lakást,oszt nem az autó volt a leg fontosabb😞
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Még mindig tekintélyes látvány az úton.
A Saabomban azt szeretem, hogy szinte senki sem tudja, hogy mire képes. A nagyarcú TDI-k meg csak döbbenni szoktak... 😉
ha jól emlékszem ez volt az elsõ sorozatban gyártott autó, aminek a légelellenálási értéke 0,26 volt, ami ma is kiváló érték
GOOBY, pls
És tényleg szerintem is jó és szép autókat csak 2000 elõtt csináltak
Pl a calibra formája engem mindig megfogott.
És bizony a motorja is bitang,a fogyasztása sem eget verõ. 8-12 lityi attól függ mennyire kap el a versenyszellem😊 Cimbi 1,4 es román csodája is eszik vagy 8-9 et.
Ennek legalább tudja az ember melyik az eleje meg a hátulja.
Azt a talit meg toljátok már el 3.ára mert akkor én is tudok menni.
Itt lakok Halásztelken úgyhogy Pogi bá piálhat is szállás van😄
A Béna.