IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.pcpilot.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
És igen ofp ztem elég masszivan😄
Máig szoktunk játszani de csak lanparty keretében,bár az utolsólanpartin már csak ARMA2 ment.Û(meg jós sok pálesz)
Sajnos nem tudok menni mert most Mohácson vagyok és csak hétfõ hajnalban megyek vissza Pestre.
A Béna.
www.pcpilot.hu
Ugyanis a cég beíratott egy pesti tanfolyamra (hogy mikor kezdõdik és meddig tart az még passz). Jééé, Galiba akkor most már tényleg lennénk páran! <#pias>#pias><#wink>#wink>
Fürtös, szóval te is miskolci voltál?? Szóval földim??? És nem ofp-ztél valamikor?? Milyen kicsi a világ 😊))
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A Béna.
Mikor elhatároztam,hogy elhagyom szülõvárosomat pont mikor a város vége táblához értünk akkor hangzott fel a rádióban ez a dal😄
A Béna.
Isten áldja a pogányokat!
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
www.pumaszallas.hu
Akik szívnak a letiltott rendszergazda fiókkal, ITTle van írva, hogyan kell engedélyezni.
Fontos, hogy hanyagold az offline küldetések végén elérhetõ "Save track" funkciót, mert az egy régebbi formátumú track (.trk) ami vacak.
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Azért a F4U Corsair és a B-25 meg szokott jelenni mostanában a Red Bulltól,az is valami.Fókát vagy Messzert viszont biztos nem lenne nehéz szervezniük,a közelben több is repül közülük,nem hiszem hogy többe kerülne ezeket idehozni mint sok más gépet.
1. Belépsz valamly szerverre.
2. szokásos módon indítod a játékot.
3. Mikor már a kabinban ülsz, nyomsz egy "Esc" billentyût...
4. ...ott pedig valai olyasmi van az ablak alján, hogy "Start recording track" vagy valami hasonló.
5. Adsz neki egy nevet, vagy felülírsz valamit és már elemezgetheted is, hogy hogyan lõttél le valakit.
Bezzeg a zalaegerszegi repnapra ilyenek reppennek be <#nyes>#nyes>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Minden szarra van pénz ebben az országban ,de erre úgy látszik nem futja. Kevesebb F16 os, oszt jöhet egy messer! FÓKA, Spit, Jak,mittudom én.
Na mind1 lehet tényleg az angelusokhoz kell menni ha akarok egy igazi dugattyús csodát látni.
nem akarom leszólni a kecskeméti repnapot, de nekem már unalmas
mindig ugyanazok a gépek, húsz év alatt egy nyamvadt su27-est nem tudtak keríteni (bár most lesz úgy tudom)
mintha a világ csak f16-ból és mig29-bõl állna
tudom hogy pénz meg minden de a legutóbbi repnap után most nagyon gondolkodom hogy elmenjek-e
GOOBY, pls