IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
La 5FN, + 25% benya. = 19 kill.
Gyakorlatilag mindenkit lelõttem. Többször is.
Ez valami hihetetlen szerkezet. Így nem repül semmi a világon. Ezzel nem azt akartam mondani, hogy hú de nagy penge vagyok, hanem, hogy ezzel az "izével" bárki, bármit, bárhol, bármikor.
SKANDALLUM!!!!<#banplz>#banplz>
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.
semmi mást homokzsák, stb immunis a rombolásra
amit a videón láttam Poginál még messze van sztem mire egy átlag játékban megjelenik
GOOBY, pls
az 1946ban hogy tudom elérni azokat a gépeket amelyek a telepítõ alatt futnak?például a hidroplánt vagy azt a nagy bombázógépet
köszi😊
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
www.pumaszallas.hu
Amit én mondok, (igaz nem fejtettem ki bõvebben) hogy néhány sémát elõre rögzítenek, és majd véletlen generálják a sérülés modellt. Szerintem.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Ez a Havok engine... a mai VGA-k ezeket emberi fps-l hoznák, ha a fejlesztõknek nem 1-2 év alatt kéne összehozniuk a játékokat, és még kedvük is lenne rendes, alapos munkát végezni! 😊
Szóval, akár egy ilyen tankos szinttel is kiegyeznék, mondjuk egy arma2 esetében! 😊
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
Amit Pogi linkelt, a tsn studios, azok filmekhez és animációkhoz vállalják fizikai szimulációk bér-renderelését (pár órás - pár napos határidõkkel), aminek a végeredménye nem is a film, hanem 3d programban felhasználható nyers animáció (Maya). Erre írtam, hogy valós idõben nem fogod futtatni otthoni gépen 😊
A BOB viszont nem Mayával, hanem 3ds max-al készül. A maxnak is van beépített fizikai modellezõ alkalmazása, a Reactor, amivel a segglengõs ejtõernyõ, vagy az antennalóbálós tank-animációt - amiket már láttunk BOB elõzetesekben - azokat "házon belül" tudja számolni. De az fényévekre van ezektõl a tsns filmektõl 😊
www.pumaszallas.hu
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Ha lejjebb görgetsz, ott vannak a "destruction" címszó alatt az érdekességek... 😊
www.smart-bus.hu
Mondjuk jó lenne, ha betalálsz egy reptéren a parkoló gépek közé akkor ilyen MAx Pain szerû lassulás lenne, és végig nézhetnéd hogyan repkednek szanaszét a csavarok, gépek, emberek..
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
www.smart-bus.hu
www.pcpilot.hu
www.pumaszallas.hu
Desturction simulator
hajót is épitettem, de közel sem ilyen szinten, én játékhajókat készitettem fából, meg mûanyag fagyis dobozokkból és papir+celuxból.
van egy rakás kishajóm is még, a dunán játszogattam régen velük meg kavicsal bombáztam õket😊. de harckocsm is van jópár. azok is mondjuk játékok köpõcsõvel, régen jól elvoltm velük😊
fényképezõgépem sajna nincs, csak webkamerám, maximum ott tudom bemutatni.
amugy tegnap nekem magamhoz képest jól ment az il-2, fókával repültem, leszedtem 3 emberi ellenfelet és most csak alig 15 ször haltam meg...
lassan, nagyon lassan belejövök<#nyes>#nyes>
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
én meg egyszer mentem el jetfly kupára (il2), és egy tizenegynéhány éves "gyerek" háromból háromszor lelõtt
mehettem haza
pedig aszittem lesz esélyem 😄
GOOBY, pls
No meg a társaság se a régi.Ugyan vannak ujj arcok de (ez nem kritika akar lenni) igen kevés tudással. Biztos beérnek majd ,de addigra kb itt a bob. Meg fiatalok és hát pl én nem birom ha lol oznak meg ilyesmik.😊
Multkor dogoltam Vari val . Na az igen. Kétszer vagy háromszor le tudtam lõni!!! Õ 18 szor engem. Én mindig azt mondom ,hogy csak sokkal jobb ellen érdemes harcolni ,ott lehet ellesni dolgokat. De nagyon kevés az ilyen ma már a lobbyn. Nem mondom ,hogy nincs de kevés.
Az semmilyen pluszt nem ad ,ha 100 adszorra lövök le egy szerencsétlent.
Jöjjön már az a BOB.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.pumaszallas.hu
Mikor az Il2 megjelent, valaki azt mondta, hogy .."felejtsetek el minden eddigi szimulátort mert új idõszámítás jött el a szimek világában"
Az Il2 maradt kissebb nagyobb fejlesztésekkel, de a számítástechnikában rejlõ lehetõségek már vagy tízszer lekörözték az Il2 technikai hátterét.
Ezt nevezhetjük fejlõdésnek, vagy nevezhetjük a megnövekedett igényeknek, de a lényeg ugyanaz marad.
A tudomány önmagában statikus, egyedül az ember ad neki lendületet az elvárásaival és elképzeléseivel.
(Egyébként a DB601, DB605 sem alkalmas hosszabb háton repülésre, az is az olajozási rendszere miatt).
www.pumaszallas.hu
Egyébként tényleg elárkádosodott az Il-2. Megnéztem a P-47-es oktatófilmet a nagy magasságú repülésrõl:
link
Azon kívül, hogy részletesen elmagyarázza, hogyan NEM szabad túlpörgetni a turbót, és hogy kerülni kell a háton repülést - mert nem fog olajat kapni a motor - a zuhanórepüléssel kapcsolatos korlátozásokat is felsorolja.
Leborítást például mindig csak visszavett gázzal volt szabad végrehajtani. Ezt 17:35-nél egy diagrammal is szemléltetik (ebben az amcsik mindig jók voltak). Eszerint I.A.S. 250 mph-nál (kb. 400 km/h) 15 ezer lábról (kb. 4500 m) leborítva a gépet már nem lehetett kivenni a zuhanásból a földig, ha nem vették vissza gázt.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy hasonló - ilyen vagy más repülési helyzetekre vonatkozó - korlátozások minden gépnél voltak - akár piros, akár kék oldalon -, de ezeknek nyoma sincs a játékban.
www.pumaszallas.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Van egy E messer 1:32es na azt elkezdtem . Van még 1:48 as Mig29,Mirage,BF109 E.
A hajók nekem is kedvenceim. Egyet szeretnék is csinálni a lakás dísze lehetne. Mostanában szépeket lehet kapni,csak az áruk is szép.
Van egy csomó könyvem a hajó makett készítésrõl.
Én meg hajót építgetek, már hosszabb ideje. Sok köze nincs a repüléshez, de kellemes elfoglaltság.
H.M.S. Bellona fórum
Foto album
Én már eltemettem ,várom a Bob -ot reménykedem,hogy jó lesz .
Na meg tényleg itt a jó idõ oszt inkább sütögetek a kertben ,meg sört vedelek.
De a lobbyn is látszik,egy évvel ezelõtt még jóval többen repültek,mára már alig vannak a szervereken.
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Szerintem a jó idõ az oka. De nem is bánom 😊)
Amúgy a kínaiakkal állítom hogy jobban kijöttem mint a svájciakkal. Bár svájcba szívesebben mentem...
Ez halál komoly.
- Apa, bemutatom az új barátom! :-)))