IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.
www.pcpilot.hu
Felraktam az ultra pack 2.01 et is de így sem enged be a spit vs 109...
Mds modot hiányol de elvileg benne kellene lennie az up 2.01 ben.
Vagy valamit még állitgatni kell a jsgme ben vagy az up updaterben?
Köszönöm elõre is!
Kezdem már uni ezt a patchelgetést....
A Béna.
Lentebb már írtam, engem érdekelne.
Ja, csepeli vagyok én is bármelyik nap nyélbe üthetjük.
-flaps: hüvelykujjas tekerõ (a Messzer "csipog", ha a fékszárny kint van)
-trimm: felsõ tekerõ (középállás jelölve)
-prop.pitch: csúszka
-zoom: 4 állású hat switch.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
- Az egy másik 500 Ft lesz.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
A sok izzadás.. khm.. mennyi is a 30-nak a felének a fele? 😊
több száz légigyõzelmet izzadtam végig benne<#eplus2>#eplus2>
Van aki a vevõt, van aki a sapkát kapja? <#nyes>#nyes>
Szánjatok meg! Két részletben is odaadom. Nagyon kell a lóvé.
www.pcpilot.hu
Sajnálom, hogy lemaradtam a küldetésrõl. TS-re is azért nem mentem vissza, mert kb 10 percenként nyomtam restart-ot.
kipróbáltam régebben a csúszkán is, és igaz, hogy pl a spiten is tudod állítani így a flapset, de ahogy írtad nem írja ki az állást, és be tud ragadni ha nem figyelsz, másrészt úgysem kell a spithez, eléggé ufó így is 😊
én egyedül az elevator trimet használom, azt a gázkaron a hüvejkujjál lévõ tekerõre raktam, mivel ott áll legjobban a kézre, és van érezhetõ középállása
a prop pitc.et a felsõ nagy tekerõre raktam, mert az nem annyira fontos
GOOBY, pls
Egyébként kár,hogy nem jöttél vissza,tök jót repültünk Tomcsival és Rozsdival. Re 2000-vel fedeztünk Stukákat,Yak 1b-k ellen. Kicsit gázos volt,mert a tetû Ai kihasználta ,hogy gyorsabb egy kicsit és alig lehetett forgolódásra bírni õket,de azért sikerült lelõnünk 4-et. Én kettõre ellõttem az egész tárat,hihetettlen,hogy ez a 12.7-es mennyire fos. Az elsõt sikerült pk-ra lõni,de a másodikat,csak megfüstölni tudtam és csak késõbb leszálláshoz készülõdve kaptam meg.
Pogi, át tudnád küldeni a saját beállításodról a fájlodat? Valami .Pr0 kiterjesztése van asszem.
A Trimmet le fogom szedni a csúszkáról, mert iszonyat amit mûvelek vele. Annyira koncentrálok rá, hogy hol áll, hogy a másik kezemmel elfelejtek repülni. A G2 most egy tégla szerepébe bújt.. Szóval átteszem valamelyik tekerõre.
A másik kérdésem, hogy ha a Flaps-et is tekerõre rakom, akkor miért nem írja ki, hogy épp milyen állásnak megfelelõ (vagy melyik kettõ között van) a flaps? Szar lenne harc közben kint hagyni Landing-en, aztán meg Jammed Flaps-el küzdeni hazáig.. ha le nem lõnek miatta 😊
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Egyébként nekem a trimm a gázkaron lévõ nagy tekerõn van,azt legalább lehet pontosan középállásba tenni(igaz azzal még nincs kitrimmelve). A csúszkára meg én is a féket tettem mint Laca,tök jól lehet vele adagolni. A kissebbik tekerõre én a prop pitch-et raktam.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
BEüzemeltem a vadiúj Joyt, köszönhetõen Galibának. Na most az a kínom támadt, hogy alapállásból a gázkart a kis csúszka vezérli a gázkaron, és nem a gázkar. Már beállítottam a gázkart, hogy az adja a gázt, de a kis csúszka nem akarja elereszteni. Arra akarom rakni a trim-et, és elég szívó, hogy fel-le úszik vele együtt a gáz is..
Ötlet? <#fejvakaras>#fejvakaras>
www.smart-bus.hu
Meg kéne végre érteni mindenkinek, hogy a mai világban Magyarnak lenni kiváltság és nem hátrány, ne adjisten szégyen.
Pénz az nincs. De errõl nem a "magyar vér" tehet hanem az a kapzsiság ami a nyugatról jön. Pontosan az a káin és ábel féle gondolkodás.
Megöllek, hogy érvényesüljek.
Mint mond erre Hunor és Magor? Harcolunk, hogy a harctól megnemesedve és megerõsödve segíthessük egymást. EZ a MI hagyományunk, vérünk.
www.smart-bus.hu
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Usztics Mátyás
http://www.youtube.com/watch?v=CUl1mAjTTb0
Hogy az Otoko Tachi No Yamato azt jelenti, hogy "The Men of the Yamato", azaz a 2005-ös japán film a Yamato legénységének állított emléket.
Addig is, kedvcsinálónak íme 3 kép az eredeti géprõl:

Ez melyik filmbõl van?