IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és továbbra sincs bennem semmilyen agresszió, és nembaráti hozzáállás.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Az izraeli repülõkkel kapcsolatban meg csak annyit,nem az volt a baj,hogy itt vannak(bár nekem az is),hanem az,hogy ilyen hamar megkapták az engedélyt. Ki volt az aki kivizsgálta 24 óra alatt,hogy egy ilyen korszerû technikával rendelkezõ repülõgép,milyen felderítést végez nálunk,hogy hogyan tudnánk esetleg védekezni ellene,és mindezt teszi egy nap háromszor. És vajon õk megengednék-e ezt nekünk,mindenféle elõzetes vizsgálat nélkül 24 órán belül?Lehet,hogy némelyikõtök csak összeesküvés elméletnek tartja,de azért felettébb érdekes. Itt egy videó róla a kuruc.info-ról.Megkérek minden kedves fórumozót,hogy csak és kizárólag az nézze meg akinek nem sérti az önérzetét és akit érdekel.
Íme a Link
Üdv Pogi
nu mindegy. én nem gondolom, hogy ez akkora érvágás lenne.
további szép napot.
másodszor, igen, 2 gép repült be a légtérbe. (ahogy lett engedély).
és aztán az engedély körül is uzgy tudom volt aztmondták, a közlekedési minisztérium tudott róla, és a honvédség nem, és volt hogy forditva mondták.
aztán, ez csak kérdés, ugyan miért feletünk gyakorlatozik izrael, ha igaz amit mondanak?
nem szeretnék haragoskodást, meg rontani se akarom a klubb légkörét, de ez nekem ugyanugy büzlik ahogy visszaemlékszem a dolgok történésére, mint szinte minden más hir velük kapcsolatban.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
az más kérdés, hogy hibáztak a minisztériumokban...
a másik meg az, hogy pont az kellett volna, radarral elfogni az elektronikai harci gépeket!
amúgy iszonyatosan komoly játék (bár nekem csak Whermacht karakterem volt), viszont rendkívül drága, lévén havidíjas
Tiszaszigeten bezzeg bezárták a lokátoros századot pár éve.
Abszurd az egész.
Mivel már nekem ez megvan, ezért szívesen továbbajándékoznám.
Ha valaki küld priviben egy postacímet, akkor szívesen elküldöm neki.
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.
No politika.
<#nezze>#nezze>
értettem!!!!<#action>#action>
www.pumaszallas.hu
Mondjuk ez a multiplayer egy új korszakát jelentené a 2. vh-s játékokban 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
BTW:- SG-n nem véletlen a politizálás tiltása. Politikai fórum nem véletlenül nincs.
És ezt a modik a topicokban is betartják. Szintén nem véletlenül. (hála az égnek)
Aki kurucot vagy NOl-t vagy manemonlinet akar linkelgetni az tegye az indexen.
Ez nem az a topic. Hangsúlyozom nem véletlenül.
Túl sok baráti vitát vág haza a politika.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Pölö a modokat sem fogják tiltani, és már ilcvóban is láttunk olyat, hogy hajót vezettek, vagy épp kiszálltak egy gépbõl, és futkostak körülötte. Ha ehez ilyen részletes eszközöket kapnak, biztos hogy ha nem olegék, akkor modderek fogják megcsinálni.
www.pumaszallas.hu
mellesleg a link nevébe én odaírnám a forrast is. na mindegy. ha már a repülés nem igazán akaródzik...
www.smart-bus.hu
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
így akit nem érdekel, nem nézi meg.
probléma megoldva, megyek repülni..<#integet2>#integet2>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
akkor viszont nem csodálom hogy ennyit késik a game
GOOBY, pls
Tényleg sorry, de kivéthetetlen.
Egyszerûen csak koncentrálj arra ami érdekel. gondolom a Tesco-ban sem söpröd le a polcról a teákat, mert te csak kávét iszol.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
www.pumaszallas.hu
www.pcpilot.hu
az hogy milyen a részletes a fa kérge, meg hogy milyen animációval nyitja az ernyõt kb semennyire sem érdekel
GOOBY, pls
az il2 akkoriban csúcs szuper megoldásait manapság már megmosolyogjuk
ha hosszútávra tervezel valamit, akkor azt a jövõ igényeihez igazítsd, ne a jelenéhez