IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

úgy érzem nem ütöttem meg nem baráti hangnemet. én végig higgadtan sõt majdnem mosolyogva írtam azt a kemény két hozzászólást. az pedig, hogy Bucsert nem láttad fórumozni azért van mert a regisztrációd alapján szeptember óta követed. elég aktív tagja/hozzászólója volt eme topiknak. én sem beszéltem pártállásról, de szerintem ez a téma szerintem belevág abba amit politikának nevezünk. egyébként valamilyen szinten pont Te formáltál véleményt, hogy elszomorít Téged az, hogy jobban felháborít minket ez meg az. én úgy érzem, hogy csak simán megkértünk (azt hiszem használhatok többesszámot), hogy itt ne politizáljunk. és senkinek sem kell elmenni sehova. részemrõl ezt az egészet lezártam 😊

és továbbra sincs bennem semmilyen agresszió, és nembaráti hozzáállás.
Drága BARÁTAIM! Nem kéne összejönni egy hétvégén (Galiba klubjában)???? Május 2-ig pesten vagyok. Úgy megismernélek már titeket!

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

<#eljen><#eljen><#eljen>Rég láttam már ilyen jó videót. Köszi a linket.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Zpogi
Csak azért írtam,hogy vitatkozunk,mert nem éppen baráti eszmecsere amilyen hangnemben írogatunk egymásnak,valljuk be õszintén.Eddig,hogy volt? Mi belinkeltünk valamit,akit érdekelt elolvasta,esetleg õ is linkelt hozzá valamit,akit nem az tovább siklott rajta,csendben békében zajlott az élet.Aztán jöttök ti,Bucsert nem tudom ki szabadította ránk,én amióta itt fórumozok még nem nagyon láttam tõle hozzászólást ebben a topicban,bár látom,hogy õs tag egyéb helyeken(én többet adok azok szavára akikkel nap mint nap beszélgetek bizonyos témákról,mint akinek most látom a nevét itt elõször) és érdekes hangnemben írjátok-bocsánat a többesszámért-"ellehet innen húzni",(bár nem te írtad így)és elkezdtek politikáról beszélni,meg,hogy mit lehet és mit nem,pedig szó sem volt párt-hovatartozásról,hogy ki mire és miért szavaz erre vagy arra. Tényleg nem az volt a célom,hogy ezen bárki vitatkozzon,csak gondoltam megosztom az ismerõseimmel,aki elhisz-elhiszi,aki nem az meg nem,felnõtt emberek vagyunk eltudjuk dönteni,hogy elhisszük-e vagy sem. A kuruc.infot,mint hírportált tartom legalább annyira hitelesnek,mint az indexet vagy a "magyarnak" nevezett médiumokat,amik elég sok mindenrõl elfelejtenek beszámolni,de ez is csak a saját meglátásom,véleményem.

Az izraeli repülõkkel kapcsolatban meg csak annyit,nem az volt a baj,hogy itt vannak(bár nekem az is),hanem az,hogy ilyen hamar megkapták az engedélyt. Ki volt az aki kivizsgálta 24 óra alatt,hogy egy ilyen korszerû technikával rendelkezõ repülõgép,milyen felderítést végez nálunk,hogy hogyan tudnánk esetleg védekezni ellene,és mindezt teszi egy nap háromszor. És vajon õk megengednék-e ezt nekünk,mindenféle elõzetes vizsgálat nélkül 24 órán belül?Lehet,hogy némelyikõtök csak összeesküvés elméletnek tartja,de azért felettébb érdekes. Itt egy videó róla a kuruc.info-ról.Megkérek minden kedves fórumozót,hogy csak és kizárólag az nézze meg akinek nem sérti az önérzetét és akit érdekel.
Íme a Link

Üdv Pogi

pogi #25952 & #25964. senki sem vitatkozott Veled 😊 arról, hogy mi a demokrácia igen ellentétes állás foglalások vannak ebben az országban. arra kérdésre, hogy melyik országban élünk pontosan én is feltehetném a kurucinfo linkelgetése után, mert Te (ti,bárki) hiszel, miközben más lehet, hogy nem. kit érdekel hogy lófaszjancsi + moszad + jobbik. ne vicceljünk már komolyan. több kínunk is van mint egy ilyen agyament összeesküvéselmélet alapján szült agymenés után rohangálni. és ez a fórum nem azért jött létre, hogy itt kispista vagy gipszjakab a politikiai meggyõzõdését ragozza, ecsetelje. csináljunk már egy olyan dolgot amit végre politikától függetlenül, együtt tudunk élvezni. pont nem ez a környezet az, amitõl elvárnám, hogy ilyenbe belemegyünk és egymás alá vagy alól tologatjuk vagy éppen a sámlit hogy tényleg ez meg az. arra legyen ott a privát szféra és a baráti levlist vagy emilváltás vagy pár sör. személyes tapasztalataim (többek között halál eset is) alapján, nagyon nem vagyok jó véleménnyel arról a politizálásról ami itthon folyik és ezért nem jó itt errõl olvasni.
nu mindegy. én nem gondolom, hogy ez akkora érvágás lenne.

további szép napot.
off: izraeli külügyminisztériumi akárki aki nyilatkozott a tv-nek: elõször csak egy gép repült a légtérbe, történt ilyen már korában is.
másodszor, igen, 2 gép repült be a légtérbe. (ahogy lett engedély).
és aztán az engedély körül is uzgy tudom volt aztmondták, a közlekedési minisztérium tudott róla, és a honvédség nem, és volt hogy forditva mondták.
aztán, ez csak kérdés, ugyan miért feletünk gyakorlatozik izrael, ha igaz amit mondanak?
nem szeretnék haragoskodást, meg rontani se akarom a klubb légkörét, de ez nekem ugyanugy büzlik ahogy visszaemlékszem a dolgok történésére, mint szinte minden más hir velük kapcsolatban.

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

acidrain
Én nem vágom, hogy mit kellett volna tenni, de hogy senki nem csinált semmit az tuti.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

nem akarok off-olni, de butaságokat azért ne beszéljünk már, mért kéne felszállnia a vadászgépeknek, bejelentett, érvényes útvonal engedéllyel rendelkezõ gépekre?
az más kérdés, hogy hibáztak a minisztériumokban...

a másik meg az, hogy pont az kellett volna, radarral elfogni az elektronikai harci gépeket!

pontosabb a Benelux államok és környéke 😊
amúgy iszonyatosan komoly játék (bár nekem csak Whermacht karakterem volt), viszont rendkívül drága, lévén havidíjas

acidrain
Bocs Újszentiváni radarszázad

acidrain
legalább a vadászok felszálltak volna... de ilyet, hogy berepülnek Ferihegyig.
Tiszaszigeten bezzeg bezárták a lokátoros századot pár éve.
Abszurd az egész.

na ja aztán küldték volna az atomot nekünk, elég lett volna elfogni õket és kikisérni õket a légtérbõl, nem mintha a helyükben nem szivesen lõttem volna<#violent><#eplus2>

acidrain
Le kellett volna lõni a kémrepülõiket a p***ba a múltkor.

Zpogi
Valószínû,hogy nem véletlen.

Zpogi
Éljen a demokrácia és a szólásszabadság...persze. Egyébként,ha ti nem kezditek el,senki nem vitatkozott semmiféle politikai dolgon,rajtatok kívül...

acidrain
Jó maradjunk a B17-eseknél

acidrain
Hú én szívesen beülnék 1 Flak 88-as mögé Spiteket lövöldözni<#violent>

galimatika
Jut eszembe. Kaptam egy kedves barátomtól egy dobozos IL2 1946-ot.
Mivel már nekem ez megvan, ezért szívesen továbbajándékoznám.
Ha valaki küld priviben egy postacímet, akkor szívesen elküldöm neki.

Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.

Willenbrock
Már itt is a zsidók?Mostanában már a csapból is ez folyik...:/

galimatika
Mi ezt már túltárgyaltuk.
No politika.

<#nezze>

értettem!!!!<#action>

VO101Tom
A WW2 Online (Battleground Europe) az ugyanez 😊 Gyalogostól pilótáig minden lehetsz, hatalmas online terület 1:2 méretben észak Fr.o, és csakis human ellenfelek. És jópár éve megy már az is.

www.pumaszallas.hu

Nem semmi. Majd mi megyünk fent a MEsserrel, lent meg mondjuk Maggiék (vagy valaki más WW2-ben jártas player) kúsznak a Panzerfausttal a T70-esek ellen, amit a lengyelek fognak vezetni, miközben a SilentHunter-en edzõdött hazafiak szarrá kenik az angol konvojokat a csatornán..

Mondjuk ez a multiplayer egy új korszakát jelentené a 2. vh-s játékokban 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

VO101Tom
😄

www.pumaszallas.hu

Bucser
Ezt te biztosan nekem akartad megmagyarázni, hogy mi a topic célja? (tekerj vissza pár évvel ezelõttre)

BTW:- SG-n nem véletlen a politizálás tiltása. Politikai fórum nem véletlenül nincs.

És ezt a modik a topicokban is betartják. Szintén nem véletlenül. (hála az égnek)

Aki kurucot vagy NOl-t vagy manemonlinet akar linkelgetni az tegye az indexen.

Ez nem az a topic. Hangsúlyozom nem véletlenül.

Túl sok baráti vitát vág haza a politika.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

OFF Pogi, egyetértek veled bár én a hunhirrõl informálodok

TG Gida
Meg repülõgépszerelõ😊

Isten áldja a pogányokat!

Zpogi
Egy picit elszomorító,hogy jobban felháborít némelyikõtöket az,hogy ide linkelünk egy-egy cikket,videót(hozzáteszem nem egy az egyben beírjuk csak linkeljük)amit nem kell elolvasnotok,mint az amirõl a cikk ill. videó szól. Most akkor melyik(milyen) országban élünk?

remélem lesz elit búvár alakulat is... 😊
VO101Tom
Amikor kijön, akkor biztos nem. De késõbb jó esély van rá.
Pölö a modokat sem fogják tiltani, és már ilcvóban is láttunk olyat, hogy hajót vezettek, vagy épp kiszálltak egy gépbõl, és futkostak körülötte. Ha ehez ilyen részletes eszközöket kapnak, biztos hogy ha nem olegék, akkor modderek fogják megcsinálni.

www.pumaszallas.hu

abban igazatok van hogy néha off-nak elférne. de majdnem minden oldalon van egy ilyen hozzászólás. nem piszkálódni szeretnék, és személyeskedni sem, de nagyon egyszerû manapság egy levlistát csinálni...

mellesleg a link nevébe én odaírnám a forrast is. na mindegy. ha már a repülés nem igazán akaródzik...

Akkor ez olyan lesz, mint az ARMA II, csak WW2-ben? 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Zpogi
Megfogadom a javaslatot,és be is tartom.

galimatika
Ez egy korrekt javaslat. Én megfogadom.<#worship>

kompromisszum: ha linkeltek, írjátok a nevébe hova mutat..

így akit nem érdekel, nem nézi meg.

probléma megoldva, megyek repülni..<#integet2>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Zpogi
Ez nem politizálás,hanem magyarizálás.Elég érdekesnek tartom,hogy egy idegen ország beleugat a dolgainkba.

PhantomAss
így már más a helyzet, ezt nem tudtam
akkor viszont nem csodálom hogy ennyit késik a game

GOOBY, pls

galimatika
Bucser! Ez tudod egy kissebb baráti társaság is egyben. Ez a topic pedig egy biztos pont ahol egymásra lelhetünk. Mivel az életünk nem csak a számítógép elõtt zajlik ezért néha elõfordul, hogy nem idevágó téma is felüti a fejét.
Tényleg sorry, de kivéthetetlen.
Egyszerûen csak koncentrálj arra ami érdekel. gondolom a Tesco-ban sem söpröd le a polcról a teákat, mert te csak kávét iszol.

Zpogi
Szerintem is,ha nem érdekel nem kötelezõ elolvasni. Nem vitát akarok folytatni,csak gondoltam megosztom veletek is. De,ha ez titeket zavar nem biztos,hogy a cikkel van a baj.

galimatika
Drága barátom, ha nem tetszik akkor átsuhansz a tekinteteddel rajt és mazsolázod a játékinfókat.

Bucser
Az elsõ link után már akartam mondani, hogy lehet elhúzni vele máshova de így a második után tényleg lehetne politizálni máshol.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

galimatika
Szerintem igen. Egy OFF erejéig mindenképpen.

VO101Tom
Olegék nem csak repülõgép szimulátorhoz alkalmas engine-t írnak, hanem összfegyvernemit. Azt már most is tudni, hogy pl légvédelmi ágyúkba a reptereknél be lehet majd ülni. De ennyi erõvel meddig tart, hogy be lehessen ülni tankba, hajóba, vagy gyalogosként futkározz? Néhány elejtett megjegyzésben már volt utalás rá, hogy idõvel olyasmit akarnak, mint a Battleground Europe (WW2Online). Ezekhez viszont kell a részletesség.

www.pumaszallas.hu

Sanyo
Tényleg muszáj itt nyomatni a politikát?

www.pcpilot.hu

Sanyo
Így van, egy új engine évekre elõre nagyobb toldozás-foltozás nélküli kell hogy legyen. Mi csak repülni fogunk vele, de elképzelhetõnek tartom, hogy mások a fronton csépelik egymást, és mindezt valós idõben, ugyanabban a játékban. Ki ne ismerné a WW2Online-t? Szerintem a SoW BoB is valami nagyon hasonló lesz, idõvel.

www.pcpilot.hu

Zpogi
OFF

Egyszerûen vérlázító,ezek papolnak és mit mûvelnek a palesztínokkal.
Cikk

PhantomAss
ez igaz, de egy repszimben a repmodell, sérülésmodell, stb a legfontosabb
az hogy milyen a részletes a fa kérge, meg hogy milyen animációval nyitja az ernyõt kb semennyire sem érdekel

GOOBY, pls

nagyon egyszerû a miért...
az il2 akkoriban csúcs szuper megoldásait manapság már megmosolyogjuk

ha hosszútávra tervezel valamit, akkor azt a jövõ igényeihez igazítsd, ne a jelenéhez

Azért, ha minden óra elromlik nálad, akkor elindíthatod a játékot, és megnézheted a pontos idõt a Big Benen. :-)))
PhantomAss
pont ez a bajom vele nekem is
pl a fáknak a kérge szépen megvan rajzolva, a Big ben a valós idõt mutatja, stb
de minek könyörgöm?
ez egy repszim...
ezt az energiát inkább fordítanák az optimalizálásra

GOOBY, pls