IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most raktam fel vanilára az UP 2.01-et. A Riga Dogfigth már nem tudok felmenni, timeout-tal kivág. Annak ellenére, hogy a Lobby szerint a pingem rendben van (3 zöld). Warcloudsra viszont fel tudok menni, pedig a pingem ott rosszabb (1 zöld). Valaki tudja mi a megoldás?
Szia Papa itt is :-)

Igen, a 4.08 hiánya lesz a gebasz, ezzel én szívtam:-)
VO101Tom
most szóltak, hogy az egyik link nem mûködött az il-2 verziók lapon, javítottam.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
nemtom, spit vs 109-en régen repültem, engem az UP val sem enged be, csak alapjátékkal.

www.pumaszallas.hu

Papa01
Urak, köszönöm szépen a segítséget, kipróbálom! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Willenbrock
Na most már jó nálam.Én a sorrendet így csináltam:
1946-ra a 4.08m,4.09m,UP 2.0,UP 2.0n,UP 2.1 update(nem a full 4 gigás 2.1 hanem ami a 2.0n-t teszi 2.1-re-ez csak 600Mb.De ha a sima 2.0 nincs meg akkor lehet egybõl az UP 2.1 full-t telepíteni a 4.09m után)
Ezután csak be kell másolgatni a mappák tartalmát a gyökérkönyvtár megfelelõ mappáiba.

Willenbrock
Csak másik fülkéket meg skineket is lehet hozzájuk felrakni elvileg.
Ha ezeket az új fülkéket bemásoljuk a régiek helyére,attól még lehet vajon a spit vs 109-hez mod-hoz csatlakozni,nem kavar majd be?

VO101Tom
Ez az UP alá ne tedd fel külön a koreai gépeket, ebben benne vannak.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Ha 5 vagy 95%-nál lefagy, az install hiba. Az 1946 dvd az 4.07, kell a 4.08m patch is. itt vannak linkek is.

www.pumaszallas.hu

Willenbrock
Köszi!(unalmas már ez a letöltöm és nem megy jelenség)

Papa01
Én innen szedtem le, torrent segítségével.

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Willenbrock
Ez véletlen ment válaszként

Willenbrock
Én pedig a UP 2.1-hez szeretnék egy közvetlen linket kérni ami biztos hogy nem sérült,mivel amit letöltöttem annál crc hibát ír ki a Slovenia map kapcsán😞

Papa01
Sziasztok!

A következõ problémával fordulok hozzátok:
Szerettem volna feltenni az 1946 Korea mod-ot,se sajnos a játék 5% töltésnél kidob az asztalra. A következõket csináltam:

1. Az IL-2 1946-ot felraktam.
2. A 409m.exe javítást feltettem.
2. Az UP 2.1 Full-t feltelepítettem.
3. A F86_MIG15_cockpit.zip tartalmát bemásoltam a játék gyökérkönyvtárába.

A válaszokat elõre is köszönöm!
Papa01

Willenbrock
De még emelkedõ repülésben is utólérnek többnyire,pedig elvileg a messzer abban az egyben verte szinte az összes dugattyús motoros ellenfelét.

Asztaja szinte ingyen!! <#wow1>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Sziasztok!
Csak ha valaki joy vásárlás elõtt van akkor annak érdekes lehet, hogy a WestEnd-ben a Media Markt-ban a Saitek Cyborg Evo 1500 Ft.
Bucser
Akik vadásztak rátok szvsz nagyon is jól érezték magukat😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

V Domino
Mindegy.Egy egyedi esetet hoztam fel,mikor is kényszerbõl átültünk vörös oldalra,hogy ne kelljen 3-an vonatozni egy szerencsétlen mögött.
Legközelebb maradunk kék oldalon,10:2 arányban,fenn a magasban,aztán mi leszünk az übercsászárok.
Megvan a helye,mikor okosan,taktikusan kell repülni,meg mikor csak pusztán élvezetbõl,lesz@rva a statot,taktikát,mindent.Inkább érezzem jól magam,mint fogcsikorgatva hajszoljam a killt,nekem ez a véleményem.

R.I.P. White Europe

Bucser
Hol a map hibája, hol a planeseté hol, esetleg a többi játékosé...

Kicsit erõs a kontraszt. Szerintem meg ti fogjátok fel hibásan a játékot.

Anno volt a Ricsiben egy állandóan használt Dogfight map. 2x2-nek hívtuk amikor 2 piros 2 kék bázis volt.

1 piros és 1 kék bázis egymással szemben egy folyó 2 oldalán a másodlagos bázisok meg távolabb. Ott is mindig mindenki a közelebb lévõ bázisokon tobbzódott aztán amikor a távolabbi bázisokról megjelentek a P38-asok és FW190-esekkel 4-5000-rõl csapva akkor kezdõdött a sírás rívás, hogy miért zavarjuk a porban folyó verekedést.

Szerintem nem velünk volt a hiba.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

VO101Tom
A szórakozással semi gond. Sõt, az a lényeg, hogy jól érezd magad. De az, hogy a másik "teszi tönkre" szándékosan a játékod azzal, hogy õ kis mapokon is taktikusan repül, az kicsit erõs (amit a 26114-ben kezdtél fejtegetni).

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Nemtom kit mennyire érdekel, azért beírom ide is. Kaptunk meghívást pár emléktábla avatásra, amiket második világháborús magyar repülõsök emlékére emelnek májusban. Kaposvár, Segesd, Enying. Nem másolom ide az egész szöveget, a pumaszállás fõoldalán kint vannak a részletek. Mindenkit szeretettel várnak a szervezõk, aki tud, jöjjön el.

www.pumaszallas.hu

V Domino
G6-al ne csodálkozz,az egy repülõ tégla.De E4 vs Mig3,P40 nem vállalható egy kifejezett dogfight mapon szórakozás céljából?Lehet én fogom fel máshogy,de néha az ember csak egy kis lazításra vágyik,semmi görcsölés.

R.I.P. White Europe

acidrain
*bocs La-5<#zavart1>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

acidrain
Én néha beleesek abba a hibába, hogy leállok fordulózni. Tegnap pl G6 ossal Jakok ellen. Úgy lelõttek mint a huzat. <#vigyor1>
Viszont van 1map, ahol Lagg5-ösök vannak G2-k ellen.
Azt a sztrájkolást amit a vörös oldal írt chatbe látni kellett volna.<#mf1>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

VO101Tom
Ha az orosz gép jobban fordul, akkor a messzerrel emelkedni fognak. Kis térkép, vagy nagy térkép teljesen mindegy. Max nem front felé száll föl, tesz egy nagy kört, és hopp, megvan az 1000 m fölény. Ha te ezt úgy éled meg, hogy a szemetek elronják a játékod, az már a te bajod 😊 Ha fordulózást vász meszától, ülj be Migbe, vagy Lagg3-ba, és megkapod 😊

www.pumaszallas.hu

Ez esetben PM a lobbyn a szervernek...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

V Domino
Nem érted a lényeget.Nem a serverrel van gond,hanem ezzel az egy mappal.Egy kb 4*4 km-es kis map,tipikusan instant action-re való,felszállás után 40s alatt a fronton vagy.Tehát ha én itt repülõk,oldaltól-gáépkiosztástól függetlenül,akkor hadd ne azzal teljen már a drága idõm,hogy felspirálozok az ûrbe.Azt megtehetem egy 10*10 sektoros mappon,ott van létjogosúltsága,sõt.
Itt viszont SZÓRAKOZNI szeretnék,amire a mapot kitalálta a tervezöje.Ha lelõnek,röhögök egyet,újra felszállok és így tovább.Ez erre való.
Ha valaki ezt nem hajlandó felismerni,csak tönkreteszi a többség szórakozását,és ne nekem kelljen már elnézést kérnem és elkotródni.

R.I.P. White Europe

Szerintem Bucsernek igaza van.
Miét játszotok olyan szerveren, ahol nem öröm a játék, hanem kínlódás?
Ha pedig maradtok (pl. tapasztalatszerzés miatt), akkor meg fogadjátok el.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

A múltkor a ded3-on is hasonló szuper gépkiosztás volt. Kékennél. 190a4, 109f4, meg a román aro( abból is a c). Nálunk, ahol én repültem, mig3 shkas, i16 (de csak a négy géppuskás), meg db3. Én miggel próbálkoztam, de 6-ból 6-szor lõttek le, a lecsapkodó 109-esek.
"Szeretem" ezeket a gépkiosztásokat. Még mielõtt valaki azt írná, miért nem álltam át kékenek, akkor mentem be a szerverre, és így is 16-10 volt az aány a kékeknek.
Her Laca
Haggyátok már😊 Le köll lõni mindenkit oszt jónapot😊) Én még Nesut is lelõttem,pedig velem volt😄 de ahogy mondani szoktuk " lõjj le mindenkit oszt majd a jóisten kiválogatja".

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Zpogi
Te ,Bucser,hogy neked mindenre van valami"okos"magyarázatod.Egyébként,ha az ember nem írná le a problémáit,tapasztalatait nem lenne szükség erre az il2 topicra.

Bucser
Most erre mit mondjak?

IJBM?

El kell menni messzire, magasságot kell gyûjteni és föléjük menni aztán nyugodtan le lehet szedni õket. vagy át kell menni másik szerverre.

Ez ilyen bicikli

Akkor hajrá! Nyomd meg! És 1 nagy kalap tudod mit hozzá!<#wink>

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

Mire gondolsz? Tettlegesség? Il2 megvonás?

hát sikeres érettségi... attól függ kinek mi a sikeres, mert úgy az érettségi megszerzése nemigazán kérdés csak össze kéne szedni legalább 373 pontot a felvételihez (ennyi volt tavaly a ponthatár) és akkor lenne igazán sikeres számomra. utána a meglepetés lehetne egy jó gép ami képes lenne Full HD-ba kihajtani az il-2t mert a laptopom nem hiszem h képes erre
Inkább sikertelen után lesz meglepi... <#eplus2>

És sikeres érettségi után újabb meglepetés?

Na elballagtam most már én is a gimibõl :'( aztán hazaérve egy 32"-os LCD-TV várt itthon szal ha leérettségiztem majd azzal repülök. Még ne játszottam ilyen nagyba de szerintem jó élményt adhat.. Majd töltök fel képet ha érdekel csak elõtte még érettségi...
Nekem a kedvenc a fóka. Impozáns tûzerõ, és sebesség. Sajnos rosszul fordul, és nehezen emelkedik. Ha valaki vulcherkedik, nem szabad felszállni vele. A zérót nem szeretem. Borzasztó sérülékeny. Minden tudásra és jó adag szerencsére van szükség hozzá.

Igen. Miért ne. Mellesleg az én statom se rózsás. Tegnap lelõttek párszor, tegnap elõtt jobb voltam. Tegnap nagyon jól összedolgoztak az f4-ek. Egész sereg repült együtt.

hú, te jól repülöd a zerót😊 nekem a 109 a fav.

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

hát, igy már értem, bár én szint4e sose megyek át kékrõl pirosra, most néztem 170 repülésbõl 4 szer voltam vörös. Te Vagy Togyo? Én is láttalak jónéhányxszor, párszor köszöngettünk is egymásnak😊
Hát, nem vagyok túl nagy ász, amit ha a statom megnézed te is láthatsz, de ha gondolod, majd mehetnénk egyszer ts-el géppárban...

V Domino
Ez egy korrekt leírása volt a szitunak.<#eljen>
Talán rosszul fogalmaztam elõször,ez egyedi eset volt,a rata meg csak példa:volt ott még nekünk Hurricane,csodálatos Mig3,bivalyerõs F2F stb.,ilyenekkel vártuk a 4-5k-n lévõ meszákat,elégé felbaxta az agyamat.

R.I.P. White Europe

Én is próbálkozom a rigával, de majd mindig tele van. Kevés az a 20 hely. Messerharcos téged gyakran látlak a a valoron. Én is ott vok, ha a riga betelt, vagyis szinte mindig. Általában kék vok, csak ha a planewhores áttódulnak, akkor mek vörösnek. Persze akkor szar gépek vannak. Mellesleg az i-153 jó kis gép. Mint 1 tank. Csak lassú.

Togyo

Zpogi
Ott voltam annál az ominózus esetnél Dominóval én is. Az egészben az a legbosszantóbb,hogy eleve nem jókedvünkbõl ültünk piros oldalra,hanem mert egyik paraszt sem képes beülni pirosnak(tisztelet a kivételnek),ha kicsit gyengébb a planeset,pedig látják,hogy mondjuk 6-2 a felállás,bezzeg ha 9-es shit van akkor tolonganak.Én meggyõzõdésbõl repülök kék oldalon,nem pedig azért mert ott jobbak a gépek.
Az a map valóban nagyon pici(fast dogfight),azzal a fossal nem sok esélyünk volt megemelkedni.Aki meg arra vágyik,hogy hosszú percekig csak emelkedjen az menjen warozni,ott kiélheti szado-mazo hajlamait.Nem az volt a baj,hogy magasabban volt,hanem az,hogy kb 4000 m-rõl csapkodtak,és amikor kb tizedszerre lõttek le,eléggé kezdett elborulni az agyunk.

Nem akarok beleszólni, mert nem ismerem a szitut, csak a két gépet... még egy hónapja is volt hogy próbáltam fordulózni velük, 10-bõl 10-szer meghaltam... azóta csak magasgi fölénybõl támadok, vagy maximum, ha saját magaságon van, szembõl. Aztán ha nem találom el az utobbi esertben, földig boritva spurizok haza. Ha meg rázuhanás közben nem találom el, mert, kifordul, nem megyek le a magasságáig, hagyom a francba...Azt szeretem ha épp saját gélpet lõt, akkor általában nem figyel eléggé, és le lehet kapni😊
De sose fordulozok velük, ezt megtanultam.
Spitfirevel, csak akkor, ha látom hogy kezdõvel van dolgom. Egyesek szeretnek s-eket irni vele a gépem orra elõtt, onnan meg lazán beletrafálok a szárnyába😊

Az a baj, hogy a Messzerek nem állnak le fordulózni a Ratákkal?
Én maximum késõi amerikai gépek ellen fordulózok Messzerrel.
Igen, engem is köpködtek a Shitfire pilóták, csak nem érdekelt...
Miért adjam meg nekik a lehetõséget, hogy kihasználják Oleg Csodálatos Világának alapból beépített csítjét?

V Domino
Nem mondod?Tudod te,melyik mapról beszélek egyáltalán?Egy zsebkendõnyi az egész,hegyes-völgyes,qrva jókat lehetne forgolódni,ha nem azzal telne az idõ,hogy percekig mászok felfele.
Szerintem az ilyen kis map pont erre való,hogy ökörködjön az ember,ne csak a "nagykönyv" szerint.

R.I.P. White Europe

Talán a Rigán volt, hogy a Raták vulcsolták a Messereket. Nem tudtam rájuk haragudni, mert csak megakarták akadályozni hogy magasságot nyerjünk. Engem 10x egymás után szedtek le felszállás közben és után, de amikor sikerült meglógnom akkor mindent megbosszultam, és nagyon jól szórakoztam. 😊)) Példáúl amikor kilõtték az Emilem bal 20-asát és én így is "félkézzel" vertem le 4 Ratát egymás után azon nagyon bejött 😊))

Este jövök 😊))

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb