IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen, a 4.08 hiánya lesz a gebasz, ezzel én szívtam:-)
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
1946-ra a 4.08m,4.09m,UP 2.0,UP 2.0n,UP 2.1 update(nem a full 4 gigás 2.1 hanem ami a 2.0n-t teszi 2.1-re-ez csak 600Mb.De ha a sima 2.0 nincs meg akkor lehet egybõl az UP 2.1 full-t telepíteni a 4.09m után)
Ezután csak be kell másolgatni a mappák tartalmát a gyökérkönyvtár megfelelõ mappáiba.
Ha ezeket az új fülkéket bemásoljuk a régiek helyére,attól még lehet vajon a spit vs 109-hez mod-hoz csatlakozni,nem kavar majd be?
www.pumaszallas.hu
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
A következõ problémával fordulok hozzátok:
Szerettem volna feltenni az 1946 Korea mod-ot,se sajnos a játék 5% töltésnél kidob az asztalra. A következõket csináltam:
1. Az IL-2 1946-ot felraktam.
2. A 409m.exe javítást feltettem.
2. Az UP 2.1 Full-t feltelepítettem.
3. A F86_MIG15_cockpit.zip tartalmát bemásoltam a játék gyökérkönyvtárába.
A válaszokat elõre is köszönöm!
Papa01
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Csak ha valaki joy vásárlás elõtt van akkor annak érdekes lehet, hogy a WestEnd-ben a Media Markt-ban a Saitek Cyborg Evo 1500 Ft.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Legközelebb maradunk kék oldalon,10:2 arányban,fenn a magasban,aztán mi leszünk az übercsászárok.
Megvan a helye,mikor okosan,taktikusan kell repülni,meg mikor csak pusztán élvezetbõl,lesz@rva a statot,taktikát,mindent.Inkább érezzem jól magam,mint fogcsikorgatva hajszoljam a killt,nekem ez a véleményem.
R.I.P. White Europe
Kicsit erõs a kontraszt. Szerintem meg ti fogjátok fel hibásan a játékot.
Anno volt a Ricsiben egy állandóan használt Dogfight map. 2x2-nek hívtuk amikor 2 piros 2 kék bázis volt.
1 piros és 1 kék bázis egymással szemben egy folyó 2 oldalán a másodlagos bázisok meg távolabb. Ott is mindig mindenki a közelebb lévõ bázisokon tobbzódott aztán amikor a távolabbi bázisokról megjelentek a P38-asok és FW190-esekkel 4-5000-rõl csapva akkor kezdõdött a sírás rívás, hogy miért zavarjuk a porban folyó verekedést.
Szerintem nem velünk volt a hiba.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
R.I.P. White Europe
Viszont van 1map, ahol Lagg5-ösök vannak G2-k ellen.
Azt a sztrájkolást amit a vörös oldal írt chatbe látni kellett volna.<#mf1>#mf1>
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
www.pumaszallas.hu
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Itt viszont SZÓRAKOZNI szeretnék,amire a mapot kitalálta a tervezöje.Ha lelõnek,röhögök egyet,újra felszállok és így tovább.Ez erre való.
Ha valaki ezt nem hajlandó felismerni,csak tönkreteszi a többség szórakozását,és ne nekem kelljen már elnézést kérnem és elkotródni.
R.I.P. White Europe
Miét játszotok olyan szerveren, ahol nem öröm a játék, hanem kínlódás?
Ha pedig maradtok (pl. tapasztalatszerzés miatt), akkor meg fogadjátok el.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
"Szeretem" ezeket a gépkiosztásokat. Még mielõtt valaki azt írná, miért nem álltam át kékenek, akkor mentem be a szerverre, és így is 16-10 volt az aány a kékeknek.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
IJBM?
El kell menni messzire, magasságot kell gyûjteni és föléjük menni aztán nyugodtan le lehet szedni õket. vagy át kell menni másik szerverre.
Ez ilyen bicikli
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Hát, nem vagyok túl nagy ász, amit ha a statom megnézed te is láthatsz, de ha gondolod, majd mehetnénk egyszer ts-el géppárban...
Talán rosszul fogalmaztam elõször,ez egyedi eset volt,a rata meg csak példa:volt ott még nekünk Hurricane,csodálatos Mig3,bivalyerõs F2F stb.,ilyenekkel vártuk a 4-5k-n lévõ meszákat,elégé felbaxta az agyamat.
R.I.P. White Europe
Togyo
Az a map valóban nagyon pici(fast dogfight),azzal a fossal nem sok esélyünk volt megemelkedni.Aki meg arra vágyik,hogy hosszú percekig csak emelkedjen az menjen warozni,ott kiélheti szado-mazo hajlamait.Nem az volt a baj,hogy magasabban volt,hanem az,hogy kb 4000 m-rõl csapkodtak,és amikor kb tizedszerre lõttek le,eléggé kezdett elborulni az agyunk.
De sose fordulozok velük, ezt megtanultam.
Spitfirevel, csak akkor, ha látom hogy kezdõvel van dolgom. Egyesek szeretnek s-eket irni vele a gépem orra elõtt, onnan meg lazán beletrafálok a szárnyába😊
Én maximum késõi amerikai gépek ellen fordulózok Messzerrel.
Igen, engem is köpködtek a Shitfire pilóták, csak nem érdekelt...
Miért adjam meg nekik a lehetõséget, hogy kihasználják Oleg Csodálatos Világának alapból beépített csítjét?
Szerintem az ilyen kis map pont erre való,hogy ökörködjön az ember,ne csak a "nagykönyv" szerint.
R.I.P. White Europe
Este jövök 😊))
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb