IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És sikeres érettségi után újabb meglepetés?

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

Na elballagtam most már én is a gimibõl :'( aztán hazaérve egy 32"-os LCD-TV várt itthon szal ha leérettségiztem majd azzal repülök. Még ne játszottam ilyen nagyba de szerintem jó élményt adhat.. Majd töltök fel képet ha érdekel csak elõtte még érettségi...
Nekem a kedvenc a fóka. Impozáns tûzerõ, és sebesség. Sajnos rosszul fordul, és nehezen emelkedik. Ha valaki vulcherkedik, nem szabad felszállni vele. A zérót nem szeretem. Borzasztó sérülékeny. Minden tudásra és jó adag szerencsére van szükség hozzá.

Igen. Miért ne. Mellesleg az én statom se rózsás. Tegnap lelõttek párszor, tegnap elõtt jobb voltam. Tegnap nagyon jól összedolgoztak az f4-ek. Egész sereg repült együtt.

hú, te jól repülöd a zerót😊 nekem a 109 a fav.

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

hát, igy már értem, bár én szint4e sose megyek át kékrõl pirosra, most néztem 170 repülésbõl 4 szer voltam vörös. Te Vagy Togyo? Én is láttalak jónéhányxszor, párszor köszöngettünk is egymásnak😊
Hát, nem vagyok túl nagy ász, amit ha a statom megnézed te is láthatsz, de ha gondolod, majd mehetnénk egyszer ts-el géppárban...

V Domino
Ez egy korrekt leírása volt a szitunak.<#eljen>
Talán rosszul fogalmaztam elõször,ez egyedi eset volt,a rata meg csak példa:volt ott még nekünk Hurricane,csodálatos Mig3,bivalyerõs F2F stb.,ilyenekkel vártuk a 4-5k-n lévõ meszákat,elégé felbaxta az agyamat.

R.I.P. White Europe

Én is próbálkozom a rigával, de majd mindig tele van. Kevés az a 20 hely. Messerharcos téged gyakran látlak a a valoron. Én is ott vok, ha a riga betelt, vagyis szinte mindig. Általában kék vok, csak ha a planewhores áttódulnak, akkor mek vörösnek. Persze akkor szar gépek vannak. Mellesleg az i-153 jó kis gép. Mint 1 tank. Csak lassú.

Togyo

Zpogi
Ott voltam annál az ominózus esetnél Dominóval én is. Az egészben az a legbosszantóbb,hogy eleve nem jókedvünkbõl ültünk piros oldalra,hanem mert egyik paraszt sem képes beülni pirosnak(tisztelet a kivételnek),ha kicsit gyengébb a planeset,pedig látják,hogy mondjuk 6-2 a felállás,bezzeg ha 9-es shit van akkor tolonganak.Én meggyõzõdésbõl repülök kék oldalon,nem pedig azért mert ott jobbak a gépek.
Az a map valóban nagyon pici(fast dogfight),azzal a fossal nem sok esélyünk volt megemelkedni.Aki meg arra vágyik,hogy hosszú percekig csak emelkedjen az menjen warozni,ott kiélheti szado-mazo hajlamait.Nem az volt a baj,hogy magasabban volt,hanem az,hogy kb 4000 m-rõl csapkodtak,és amikor kb tizedszerre lõttek le,eléggé kezdett elborulni az agyunk.

Nem akarok beleszólni, mert nem ismerem a szitut, csak a két gépet... még egy hónapja is volt hogy próbáltam fordulózni velük, 10-bõl 10-szer meghaltam... azóta csak magasgi fölénybõl támadok, vagy maximum, ha saját magaságon van, szembõl. Aztán ha nem találom el az utobbi esertben, földig boritva spurizok haza. Ha meg rázuhanás közben nem találom el, mert, kifordul, nem megyek le a magasságáig, hagyom a francba...Azt szeretem ha épp saját gélpet lõt, akkor általában nem figyel eléggé, és le lehet kapni😊
De sose fordulozok velük, ezt megtanultam.
Spitfirevel, csak akkor, ha látom hogy kezdõvel van dolgom. Egyesek szeretnek s-eket irni vele a gépem orra elõtt, onnan meg lazán beletrafálok a szárnyába😊

Az a baj, hogy a Messzerek nem állnak le fordulózni a Ratákkal?
Én maximum késõi amerikai gépek ellen fordulózok Messzerrel.
Igen, engem is köpködtek a Shitfire pilóták, csak nem érdekelt...
Miért adjam meg nekik a lehetõséget, hogy kihasználják Oleg Csodálatos Világának alapból beépített csítjét?

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

V Domino
Nem mondod?Tudod te,melyik mapról beszélek egyáltalán?Egy zsebkendõnyi az egész,hegyes-völgyes,qrva jókat lehetne forgolódni,ha nem azzal telne az idõ,hogy percekig mászok felfele.
Szerintem az ilyen kis map pont erre való,hogy ökörködjön az ember,ne csak a "nagykönyv" szerint.

R.I.P. White Europe

Talán a Rigán volt, hogy a Raták vulcsolták a Messereket. Nem tudtam rájuk haragudni, mert csak megakarták akadályozni hogy magasságot nyerjünk. Engem 10x egymás után szedtek le felszállás közben és után, de amikor sikerült meglógnom akkor mindent megbosszultam, és nagyon jól szórakoztam. 😊)) Példáúl amikor kilõtték az Emilem bal 20-asát és én így is "félkézzel" vertem le 4 Ratát egymás után azon nagyon bejött 😊))

Este jövök 😊))

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Bucser
Minek álljon le egy ratával fordulózni a messzer? Ennyi erõvel mondhatnád neki azt is, hogy álljon a 12 órádra hagyja hogy meglõdd aztán essen le az égbõl, mert a ratával fordulóban megverni a messzát kb ilyen nehéz.

Azért van azzal, mert B&Z-zni tud.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

V Domino
Tudod,hogy van ez:a bajtársak hullanak,az ellenség meg csak gyûlik...,viszont én Petõfivel ellentétben nyomhatok refly-t.😊
Ha ilyen jó harcok mennek,akkor én is szabaddá teszem az estéket,aztán hajrá.
Glo,engem az szokott idegesíteni,amikor azon a kis mapon a meszerek a b&z-t erõltetik,ha én esetleg Ratával szüttyögök 200m-en,na az öli a játékot rendesen.

R.I.P. White Europe

Zpogi
Ezt konkrétan a Riga Dogfight-on,de szoktam még repülni a Kampfwerband13-on,a CZAH_dedicated-en,az Ukded3-on,a Grij_dedicado-n,a Skies of Valor-on meg,ha sikerül csatlakoznom akkor a Spitvs109 mod-on.

Tegnapelõtt afrika mappon repülök, megyek szembe egy hurrival, f-2-vel, levágtam a szárnyát, nekem semmi bajom, el se talált. Megyek Tovább, fordulóztam egy p-40-essel, aki beült mögém, de megzavarták, vmi lehetetlen szögbõl eltrafáltam, és égett, utána hazafele, egy hurriba csak géppityuval belelõttem, ülsdözték mások, erre mire szélnék le, már irja ki, hogy kinyírtam õt is😄 Tetszett nagyon😊
Te am ezt a tegnapi küldidet, melyik szerón repülted, mert Valoron is láttalak néha-néha.

Zpogi
Tegnap én is meglepõdtem rendesen,egy felszállásból E4-es meszával leszedtem egy i-153-at,egy hurrit meg egy i-16-ost. Az i-16-ost hátulról sikerült kigyújtanom aztán visszafordulva megcsaptam egy -153-ast fordulás közben,egy sorozattól leesett két bal szárnya(ezen lepõdtem meg a legjobban),ezután megfüstölt egy il-2-es szembõl,kissé lemaradva jött egy hurri szembe,lõttük egymást,neki leesett a szárnya én meg leszálltam 😊

A statom persze az elõtte levõ sok kudarc miatt még mindig szar, de javult pár nap alatt is az egy-két hét rossz széria eredménye😊

Sziasztok! Én az utóbbi 1 hónapban a Skies of Valoron bohóckodtam, ami külsõ nézetes, elég sokat nyomtam, kezdetben ott is gyakran meghaltam, de az utobbi pár napban megtáltosodtam, és napi 8-10 lövés melett 4-5 halál jutott. A zerót megutáltam nagyon, de a messert meg csak mégjobban megszerettem, kezdem megérezni az izét annak, hogy érdemes helyezkedni, mikor érdemes támadni, nem megyek már rögtön a lövések irányába, ha meglátok vmit. Lassan majd megint Ukded 3-ra is visszatérek, ott majd jó sokszor kinyiffanok megint, profibbak általában a játékosok arra😊

NA majd jövõ héten csatlakozok hozzátok én is. Bár nekem a múltkori Rata/P40 vs E4 kombó baromira nem jött be, de biztosan van elõnyösebb planeset is.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Zpogi
Szia Domino!

Mi újság veled? Eltûntél,mint Petõfi 😊

V Domino
Az zsír lehetett.Én az utóbbi idõben,ha van egy kis idõm,már csak ott repkedek.Jó planeset,a repterek optimális távolságra vannak egymástól,még taktikázni is lehet,nem vagy egybõl a sûrûjében.
Elvétve látni vulcsert is,jó kis csaták tudnak lenni rajta.

R.I.P. White Europe

Zpogi
Tegnap este a Riga Dogfight szerverén nyolc kékbõl heten voltunk magyarok,kib...ott jól éreztem magamat 😊 A végén meg még csatlakozott három 77-es az ellen soraiba.Volt ám aprítás...

Na, hogy én is hozzászóljak a repüléssel kapcsolatban. A zuti 1.13-hoz kell még valami hozzá? Nekem csak az 1.12 van de az már kevés az UKDED3-hoz. De olvasom, hogy UP 2.01 is kéne. Sajnos túl késõ van, hogy rájöjjek, hogy az megvan-e nekem vagy sem. De mintha rémlene, hogy csak a 2.0 van<#confused>

Na most is értelmes voltam mi? Mind1 megyek inkább aludni.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Semmi gond.

Az is lehet, hogy a "B" variáció áll fent, és KEVÉS sört ittál... 😊

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Repülõgép, mindenki alszik, sötét van. Egy férfi es egy nõ suttog.
Férfi: Jaj, gyere gyorsan, nem bírom tovább.
Nõ: De egy csomó ember van itt körülöttünk!
Férfi: Nem baj, menjünk hátra a mellékhelyiségbe!

Nõ: Ülj le gyorsan. Az óvszer megvan?
Férfi: Igen.

Férfi: Megvan. Á, egy kis parfüm! Te tényleg mindenre gondolsz!

Ekkor megszólal a hangosbemondó:
Kapitány: Hölgyem és uram, a hátsó toalettben! Tudjuk, mit csinálnak,
és ezúton hívom fel a figyelmüket, hogy légitársaságunk elõírásai
szerint ez illegális! Megkérem, vegyék le a gumióvszert a
füstérzékelõrõl, fejezzék be a dohányzást és fáradjanak vissza a helyükre!

Amúgy koko76 néven voltam fenn. De lehet akkor istikovaccsal, mert a ded1-en nem szeretnek.
Hát az már jó régen volt acid. Volt vagy 3 hete😊 A kérdés jogos volt nem? Végülis ketten voltatok. Te meg pogi.😊
Akkor üldöztem a földig a 109g2-est, és mikor már nem gondolta, hogy jövök, akkor leszedtem. De nagyon bent voltam a kék bázis felett, és még egy 109-est leküldtem, és marha. Mert már voltak mögöttem ketten, acid le is szedett. A vörös kollégák meg visszafordultak, mikor látták, hogy nagyon bent vagyunk a kék zóna felett. Így egyedül lövettem le magam. Sok esélyem nem volt miután leszedtem az elsõt, mert ott forgolódtak elõttem. Ígyis-úgyis valamelyik leszedett volna, próbáltam iszkolni, de nem sikerült😊
acidrain
Igazad van.

Én kérek elnézést.
Kevesebb sört kellene innom.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Hmmm... Te melyik fórumra irkálsz? Istikovács76 is ír ide, pl. 26025

acidrain
most kevesebbet repülök, elegem van a hat-switch-bõl, unom, hogy szem elõl tévesztem az ellent, várom a TrackIR-t.

Pár napja UKDED3-on, voltam fenn olyan jól ment a vadászat, hogy gyorsan 4 gépet lõttem.
Az egyik: Pogi mögé beült egy istikovacs nevû magyar srác, rácsaptam, kb 4 skúlót eresztettem el a messzer nagykaliberbõl, már pottyant is le az LA5-ös szárnya.
Erre istikovacs beírta chat-be: "ketten voltatok?" 😄
Tegnapelõtt a vörösök megdicsérték, hogy milyen szépen lõttem le az egyik Spitet.
Úgyhogy megijedtem, hogy túl jól megy,(mivel szerintem béna vok) ezért most pihentetem a dolgot.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Sanyo
Storm of War eheti, sajnos megint harckocsi: Pz.Kpfw.II Ausf.C.

www.pcpilot.hu

Sanyo
Ha jól emlékszem, akkor 11000 méter alatt nem is léphetik át. Egy pilóta mondta, hogy a huszonkilences "remeg", a Gripen pedig csak simán átlépi, szóval nem árt figyelni a sebességmérõt. 😊

www.pcpilot.hu

PhantomAss
küldtem privit 😊

GOOBY, pls

Her Laca
Én arra gondoltam,hogy a hajtómû tervezésénél nincs e megkötés,mint az utasszállító gépeknél. Bár itt elsõrendû szempot a megfelelõ teljesítmény ha jobban belegondolok. Biztos nem pakolnak bele felesleges súlyt csak azért ,hogy a pógár ne kapjon halláskárosodást😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Willenbrock
Kis magasságban nem léphetik át a hangsebességet lakott terület felett.Valami ilyesmi van.
Az mekkora látvány lenne ha pl. egy Mig-25 2 Machal áthúzna földközelben😊Repülõnapon kb 600-700-al szoktak a beton felett áthúzni legfeljebb úgy tudom.

Her Laca
Akkor csak nem romlott a hallásom😊)
Sanyó ,hogy rákérdezett az F16 osra akkor ugrott be,hogy egy ott repült ,de hirtelen el is hesegettem a gondolatot,azt hittem rosszul látok. Aztán a második körben már egyértelmû volt. De a grippen valóban zajos egy szerkezet,volt olyan menydörgés ,hogy egymás hangját se hallottuk . Ismerõsöm a kérdésemre , miszerint ,hogy bírják csak annyit mondott ,már megszoktuk😊
Egyébként ,hogy van ez? Harci gépeknél nincs semmi a hangerõre vonatkozó szabály?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

A Gripen valóban hangosabb a 29-nél, ez az egyik gondja a svájci tenderen is, az L-29 után ez lesz az új Ordítóegér😊. Kecsón pedig rácsapásokat gyakorolnak a reptérre telepített lérakosokra

nekem van egy eladó ötvenkettesem

Akkor Zegen is ezért õrjöngenek már két napja pont a házam felett a repcsik..?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

PhantomAss
uraim, ha van vkinek x52 elfekvõben, ne tartsa vissza magát
én megvenném

GOOBY, pls

Her Laca
De ,még csodálkoztam is és megjegyeztem az ismerõsömnek,hogy mi ez itt talán Nató gyakorlat. És tudod mi volt érdekes? Hogy a 29 -es mintha hallkabb lett volna mint a Grippen. Legalábbis ez volt az érzésem. Bár lehet nem kapcsolt utánégetõt .

Sanyo
Gyakorlat van, F-16-t nem láttál? 😊

www.pcpilot.hu

Her Laca
Én tegnap elõtt jártam kecsón,három grippen meg egy 29 es duhajkodott a város felett😊) Csináltak némi hangzavart,rittyentettek egy kis bemutatót.
Lehet megtudták ,hogy megyek😊)) ?
Bántam is ,hogy nem volt nálam a fotóapparát.

Hm a link talán nem túl jó, de Ferihegy is idén 60 éves. Öregszik minden.<#szomoru1>

Idén 100 éves a magyar repülés.
100 éves

szekelyland
Nahát két nap alatt semmi il2-vel kapcsolatos élmény?
Az idén úgy látszik el tudok jönni Kecskemétre (ez jó hír). Kik jönnek még? Bettly, ha elkéreztetlek, nem jöszz? Apropó, messenger v Skype van neked, nem?

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Én kb. 1/2 4-kor bementem Galibához, de mondták a csajok, hogy pont elkerültük egymást. Végül is mind1, úgy is csak azt mondtam volna, hogy a holnapi nap jobb lenne.

Galiba, az megoldható, hogy holnap is olyan 4 körül mennék? Megkajálnék elõtte, hogy ne úgy járjak mint ez szegény mókus.

Muhaha, téged nehéz is lenne túldumálni, de nem is baj. Beszéljenek helyettem az MK108-asok <#eplus2>

Zpogi
Jutottatok valamire Szepyvel?