IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Hát, nem vagyok túl nagy ász, amit ha a statom megnézed te is láthatsz, de ha gondolod, majd mehetnénk egyszer ts-el géppárban...
Talán rosszul fogalmaztam elõször,ez egyedi eset volt,a rata meg csak példa:volt ott még nekünk Hurricane,csodálatos Mig3,bivalyerõs F2F stb.,ilyenekkel vártuk a 4-5k-n lévõ meszákat,elégé felbaxta az agyamat.
R.I.P. White Europe
Togyo
Az a map valóban nagyon pici(fast dogfight),azzal a fossal nem sok esélyünk volt megemelkedni.Aki meg arra vágyik,hogy hosszú percekig csak emelkedjen az menjen warozni,ott kiélheti szado-mazo hajlamait.Nem az volt a baj,hogy magasabban volt,hanem az,hogy kb 4000 m-rõl csapkodtak,és amikor kb tizedszerre lõttek le,eléggé kezdett elborulni az agyunk.
De sose fordulozok velük, ezt megtanultam.
Spitfirevel, csak akkor, ha látom hogy kezdõvel van dolgom. Egyesek szeretnek s-eket irni vele a gépem orra elõtt, onnan meg lazán beletrafálok a szárnyába😊
Én maximum késõi amerikai gépek ellen fordulózok Messzerrel.
Igen, engem is köpködtek a Shitfire pilóták, csak nem érdekelt...
Miért adjam meg nekik a lehetõséget, hogy kihasználják Oleg Csodálatos Világának alapból beépített csítjét?
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Szerintem az ilyen kis map pont erre való,hogy ökörködjön az ember,ne csak a "nagykönyv" szerint.
R.I.P. White Europe
Este jövök 😊))
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Azért van azzal, mert B&Z-zni tud.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ha ilyen jó harcok mennek,akkor én is szabaddá teszem az estéket,aztán hajrá.
Glo,engem az szokott idegesíteni,amikor azon a kis mapon a meszerek a b&z-t erõltetik,ha én esetleg Ratával szüttyögök 200m-en,na az öli a játékot rendesen.
R.I.P. White Europe
Te am ezt a tegnapi küldidet, melyik szerón repülted, mert Valoron is láttalak néha-néha.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Elvétve látni vulcsert is,jó kis csaták tudnak lenni rajta.
R.I.P. White Europe
Na most is értelmes voltam mi? Mind1 megyek inkább aludni.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Az is lehet, hogy a "B" variáció áll fent, és KEVÉS sört ittál... 😊
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Férfi: Jaj, gyere gyorsan, nem bírom tovább.
Nõ: De egy csomó ember van itt körülöttünk!
Férfi: Nem baj, menjünk hátra a mellékhelyiségbe!
Nõ: Ülj le gyorsan. Az óvszer megvan?
Férfi: Igen.
Férfi: Megvan. Á, egy kis parfüm! Te tényleg mindenre gondolsz!
Ekkor megszólal a hangosbemondó:
Kapitány: Hölgyem és uram, a hátsó toalettben! Tudjuk, mit csinálnak,
és ezúton hívom fel a figyelmüket, hogy légitársaságunk elõírásai
szerint ez illegális! Megkérem, vegyék le a gumióvszert a
füstérzékelõrõl, fejezzék be a dohányzást és fáradjanak vissza a helyükre!
Akkor üldöztem a földig a 109g2-est, és mikor már nem gondolta, hogy jövök, akkor leszedtem. De nagyon bent voltam a kék bázis felett, és még egy 109-est leküldtem, és marha. Mert már voltak mögöttem ketten, acid le is szedett. A vörös kollégák meg visszafordultak, mikor látták, hogy nagyon bent vagyunk a kék zóna felett. Így egyedül lövettem le magam. Sok esélyem nem volt miután leszedtem az elsõt, mert ott forgolódtak elõttem. Ígyis-úgyis valamelyik leszedett volna, próbáltam iszkolni, de nem sikerült😊
Én kérek elnézést.
Kevesebb sört kellene innom.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Pár napja UKDED3-on, voltam fenn olyan jól ment a vadászat, hogy gyorsan 4 gépet lõttem.
Az egyik: Pogi mögé beült egy istikovacs nevû magyar srác, rácsaptam, kb 4 skúlót eresztettem el a messzer nagykaliberbõl, már pottyant is le az LA5-ös szárnya.
Erre istikovacs beírta chat-be: "ketten voltatok?" 😄
Tegnapelõtt a vörösök megdicsérték, hogy milyen szépen lõttem le az egyik Spitet.
Úgyhogy megijedtem, hogy túl jól megy,(mivel szerintem béna vok) ezért most pihentetem a dolgot.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Az mekkora látvány lenne ha pl. egy Mig-25 2 Machal áthúzna földközelben😊Repülõnapon kb 600-700-al szoktak a beton felett áthúzni legfeljebb úgy tudom.
Sanyó ,hogy rákérdezett az F16 osra akkor ugrott be,hogy egy ott repült ,de hirtelen el is hesegettem a gondolatot,azt hittem rosszul látok. Aztán a második körben már egyértelmû volt. De a grippen valóban zajos egy szerkezet,volt olyan menydörgés ,hogy egymás hangját se hallottuk . Ismerõsöm a kérdésemre , miszerint ,hogy bírják csak annyit mondott ,már megszoktuk😊
Egyébként ,hogy van ez? Harci gépeknél nincs semmi a hangerõre vonatkozó szabály?
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Lehet megtudták ,hogy megyek😊)) ?
Bántam is ,hogy nem volt nálam a fotóapparát.
100 éves
Az idén úgy látszik el tudok jönni Kecskemétre (ez jó hír). Kik jönnek még? Bettly, ha elkéreztetlek, nem jöszz? Apropó, messenger v Skype van neked, nem?
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Galiba, az megoldható, hogy holnap is olyan 4 körül mennék? Megkajálnék elõtte, hogy ne úgy járjak mint ez szegény mókus.
Muhaha, téged nehéz is lenne túldumálni, de nem is baj. Beszéljenek helyettem az MK108-asok <#eplus2>#eplus2>