IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja bocsánat. ott saitekék ezt mondták 😊
Sziasztok! Nagyon jó ez a Saitek Cyborg 😄
Az 5-ös 6-os tûzgombra rápakoltam az ívelõt, ma mikor egy spittel azonos magasságban a Rigán harcba keveredtem, és fordulni voltam kénytelen 109 g-6-al, a spit csinált egy hurkot, én követtem, de a célkereszt felett volt, nyitottam felszállásra az ívelõt, aztán nemsokára meglett az elétartás, és adtam neki a 20-asokból meg megkóstolta az mk-108-ast is <#violent><#eplus2>
a társa igaz lelõtt, jobban mondva én ellõtem a szárnyát, õ meg a motorom, és kényszerleszállásnál zúztam le magam, de azért nagyon jó érzés volt ezt a szemét gépet fordulóban leszedni<#nyes>

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Her Laca
Te csak azt hiszed ,hogy az elsõ!!!😊)<#ravasz1>

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

nyah. kipróbáltam magyarország elsõ x65-ösét 😊 hát naggggyon furcsa. egy idõ után meg lehet szokni, de IL2ben légi harcra szerintem alkalmatlan. a jbózás jó, mert a rudder-t nagyon finoman érzékeli, bombázáshoz, ugye meg tökéletes mert ott nem kellenek hirtelen mozdulatok. FS-hez baromijó, Lock-onhpz meg nem lehetett kipróbálni 😊 érdemes lett volna kilátogatnotok, mert az IL-18asban egy elég korrekt cucc össze volt rakva 😊
szekelyland
Én meg Logitech Joy és Genius kormány pedáljait, de ez van, szegény ember vizel
és fõz.... <#idiota>

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Azt nem tudom, Microsoft joy és Saitek gázkar kombót próbáltam.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Mindent csak mértékel<#eplus2>

Most a bringám jobban hiányzik mint a joy. Játszani õsszel meg télen kell<#crazya>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Ha jössz kecsóra haza nem menj egy sitek nélkül!

Amúgy ata-val vigyázni kell. Friend listán volt a Lobby-nde sosem látszott. Szóval ez a margón túlra írás csak a jéghegy csúcsa.

De hát rendszergizda, mit is várjon tõle az ember...<#eplus2>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Her Laca
No de Szepy!😊) Amennyit használod örökké tart<#eplus2>

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Csatlakozom. Csak a zenyim 6 éves, oszt hozzáse vót nyúva. Se kontakt spray se semmi 😊)) Ja és még ffb-s is. Pedig arra azt mondják az okosok hogy hamar tönkre megy. <#idiota>

nájsz 😊
Sanyo
Léggömbzár, nem tévedtem. 😊

www.pcpilot.hu

te kegyetlen 😄
Willenbrock
A zsák alatt rohadó alma és záptojás van,az a muníció.

Willenbrock
Szerintem ez szégyenkocsi.Aki 10 bevetés után sem érel gyõzelmet vagy landoláskor összetöri a gépet azt bezárják a kalitkába és úgy mennek körbe vele a reptéren,közben mindenki szabadon megdobálhatja az illetõt <#hehe>

Sanyo
Elõször mobil léggömbzárnak néztem, de mi a fenének a papagájkalitka? Idõjárásjelzõ vagy a fene tudja, kerestem, de nem találtam róla semmit.

www.pcpilot.hu

a marsall kolibrijeit levegõztetik benne. 😊 ott van a kalitka, mögötte meg a táp letakarva, nehogy elázzon, mert akkor összeáll egy tömbbé és nincs az aki széttörné 😄
Sanyo
Storm of War eheti - Messerschmitt Bf 110C7 repülés közben, egy valószínûleg légvédelmi feladatot ellátó teherautó, üzemanyagtöltõ teherautó, légvédelmi fényszóró és egy hangárban álló Tiger Moth kiképzõgép.

Aki ismeri az elsõ teherautó rendeltetését, kérem ossza meg velem. 😊

www.pcpilot.hu

Vogel
Két profiler is futhat egyszerre?

Zpogi
Nem tudjátok véletlenül,hogy Budapesten és környékén merre van Saitek szerviz? A googli nem nagyon hoz.

Mûködik.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Vogel
Gondolkodom olyanon, hogy cyborg bot (ha már ilyen olcsó) és x52 gázkar. Szerintetek hogyan reagál két bedugott saitek joystickra?
Az ok: x52 bot nagy és darabos vele a repülésem, cyborggal mindigis jobban repültem.

szekelyland
Mindenkinél úgy jelenik meg hogy mezõn kívül írok?
Hát ez a mostani disztró tele van meglepetéssel (Linux Mint vagyis Kubuntu 
multimédiával megnyomva) 
Nálunk sajnos csak Logitech kapható, Genius, Trust és társai szóba se jöhetnek, volt
olyan is (Trust ) de egy légiharcban egy mk 108-as lövés rázásától letörtt a nyele..

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

acidrain
Cyborg Evo-m van évek óta nyúzom, hibátlan joy <#eljen>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

sziasztok! én is csak ajánlani tudom a westendet, én ma 1490-ért vettem meg a saitek cyborgot, és kezd nagyon jó haver lenni a régi után 😄
csak azt nem tudom, mit tudnék azzal a manta maverickel kezdeni most, am a plazaba is jártam, és láttam olyan logitechet, ami eny az egyben ugyanaz a manta volt mint ami nekem van.

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Szevasztok! Van eladó Logitech Freedom Joystick-om egy új és egy használt.

Valakit érdekel írjon rám. ( az új az számlás garis)
Willenbrock
Nincs erõm újratelepítgetni a progit,megyek inkább fsx-ezni 😊

Willenbrock
Hogy lehet a mezõn kívülre írni? <#vigyor4>

szekelyland
Na a tegnap megint nagy buli volt a Riga dogfighton. Vagy 3-4 101/9 -es és ugyanannyi V.4 -es, a kék oldalon szinte exklúzíve csak magyarok voltunk. Szép csapatmunka volt, szívott is a vörös oldal rendesen, a legnagyobb szám az volt amikor az egyik La-5 -ös csóka nekiállt panaszkodni hogy milyen csíter gép a fóka.... hogy igen veszti az energiát, stb... A következõ körben kapott aztán plusz energiát, igaz javarészt hõenergia formájában, felrobbanó 20mm-esekbõl...
Sikerült megjavítanom a joyomat, hát ezek a logitechek ritja fos cuccok, elõzõleg volt még 2 db mindegyiknek volt vmi gyári hibája, az utóbbinak dettó: a magassági tengeyl poti nem volt lerögzítve, így a potméter lötyögött, emiatt híres mellélövõ lettem... A tegnap bison super glue barátommal nekiálltunk, kis WD40-es rásegítetem a ffb mechanikára, eredmény 9 légigyõzelem, 5 bevetés, 2-3 szarrá lõtt de hazavánszorgó lavór, egy kiugrás szembemenés miatt (rohadt shitfire nem adott jobboldalit.. ),8-9% os találati arány A4 meg A6 modellû fókával... Hát ennyit számít egy rohadt mûanyag pöcök.... most ezzel vissza is tért a vadásszellem belém, pedig nemrég összepakoltam mindent ( amikor 10 bevetésbõl 1 ütközéses légigyõzelem lett csak, meg vagy 5-6 lellövés és vagy 3 szor beledugóztam a gyepbe) mert gondoltam, kiörgedtem ebbõl.. 

ahha. a http:// is kell... 😄 jó tudni 😄
igazából nem értem miért maradt benn.

google
affene. bocsánat 😊
azért írtam oda mögé, hogy ha bármi baj lenne akkor lehessen nyomulni 😄
VO101Tom
Ezek a linkek nem mûködnek. A www.sg.hu bent maradt az url-ekben.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Múltkor M3-ason jöttünk pest felé, mikor "alacsonytámadták" a Grippenek a felüljárót mellettünk. Király volt az is <#zavart1>

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
igen, az azonnali timeout a file másolgatás miatt van. Én anno az UV2 sound modot tettem fel UP mellé (csak másolgatni kellett a fileokat), és akkor is kivágott.

www.pumaszallas.hu

dogfight Zalaegerszeg felett <#idiota>

kurva nagy!!

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Willenbrock
Nem akarok megint törölgetni,telepítgetni vááá<#falbav>

Willenbrock
UP 2.1-et telepítettem,Lobbyt frissítettem,tegnapelõtt fent is voltam a spi vs 109 mod szerveren-ment rendesen,most meg kivagdos timeout 0-val.Ez miez?
Mondjuk azóta egy két mappába bemásolgattam pár fájlt de kizárólag grafikai fájlok a Mig fülkéken módosítanak csak,ettõl lehet a kidobás?

Budapest Overload 2010

A magyar repülés számára a 2010-es év nagy jelentõséggel bír. Idén ünnepeljük a magyar motoros repülés 100. és a ferihegyi repülõtér 60. születésnapját. Ezen alkalomból a Magyar Virtuális Légiforgalmi Irányítóközpont (VACCHUN) és a Ferihegyi Repülõgép Emlékpark 2010. május 8-ra szervez egy nemzetközi rendezvényt a virtuális pilóták és a virtuális repülés és légiirányítás iránt érdeklõdõk számára.

A légiforgalmi irányítás az emlékparkban a TU-154, IL-18 és más repülõgépekben lesz kialakítva. A rendezvény ideje alatt a VACCHUN ( www.vacchun.hu ) a Ferihegyi Repülõgép Emlékpark ( www.repulogepemlekpark.hu ) és a MALÉV Hungarian Airlines Virtual ( www.virtualairlines.hu ), csapata szeretettel vár minden érdeklõdõt. A látogatók a Hungarocontrol támogatásával betekintést nyerhetnek a légiforgalmi irányítás titkaiba, valamint információt kaphatnak szervezetünkrõl is.

A rendezvény alábbi honlapján a vatsim pilóták számára foglalhatóak a járatok, valamint a fent említett linkeken sok egyéb információ is található.
www.vacchun.hu/overload2010
VO101Tom
elvileg igen. de azzal nem engedett be. Mostanában nem repülök rajta, lehet az UP 2.01 már jó.

www.pumaszallas.hu

már megint hamarabb lõttem. ki hitte volna, hogy frissítenek..
csak nálam van a HL server is closed állapotban???
Papa01
Nekem sikerült leszednem a patch-et.. 😊 Végül is a 2.1-es FULL-t raktam fel és bemásoltam a kabinokat is! Multit ezzelis kipróbálnám majd egyszer! 😊

Szia Zair, igen az volt a gond... 😊
Köszönöm még egyszer mindenkinek a segítségét! 😊
Papa

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Willenbrock
A Rigán nem szoktam repülni de a Spit vs 109 mod szerverre az UP 2.1 kell és a warbirdsofprey modot kell aktiválni.
A sima Spit vs 109 egy másik szerver,oda asszem csak a 4.09m kell,de a Lobbyra fellépve a szerverek nevére kattintva fent jelzi is hogy mi a követelménye az adott szervernek,bár néha tévesen mutatja.

Aha akkor már értem😄
Tegnap elk*rtam vele vagy 2 órát,de nem bírtam se a Rigára se a Spit vs 109 re csatlakozni...

A Béna.

Szepy, Pogi:

Köszönöm! <#worship>
Zpogi
A Riga Dogfight-ra a JSGME-ben aktiváld a Stock 4.09-et,úgy befog engedni.
A Spitvs109 mod-hoz meg kell a 00_WarBirdsOfPrey és semmi más.

modok nélkül is próbáltad?

Spit vs 109-re külön mod kell, nem? Ami benne van az UP 2.1-be, csak a JPSGE-vel kell aktiválni? Valami warbirds mod? Nekem legalábbis hirtelen ez rémlik.