IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az 5-ös 6-os tûzgombra rápakoltam az ívelõt, ma mikor egy spittel azonos magasságban a Rigán harcba keveredtem, és fordulni voltam kénytelen 109 g-6-al, a spit csinált egy hurkot, én követtem, de a célkereszt felett volt, nyitottam felszállásra az ívelõt, aztán nemsokára meglett az elétartás, és adtam neki a 20-asokból meg megkóstolta az mk-108-ast is <#violent>#violent><#eplus2>#eplus2>
a társa igaz lelõtt, jobban mondva én ellõtem a szárnyát, õ meg a motorom, és kényszerleszállásnál zúztam le magam, de azért nagyon jó érzés volt ezt a szemét gépet fordulóban leszedni<#nyes>#nyes>
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
és fõz.... <#idiota>#idiota>
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Most a bringám jobban hiányzik mint a joy. Játszani õsszel meg télen kell<#crazya>#crazya>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Amúgy ata-val vigyázni kell. Friend listán volt a Lobby-nde sosem látszott. Szóval ez a margón túlra írás csak a jéghegy csúcsa.
De hát rendszergizda, mit is várjon tõle az ember...<#eplus2>#eplus2>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
Aki ismeri az elsõ teherautó rendeltetését, kérem ossza meg velem. 😊
www.pcpilot.hu
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Az ok: x52 bot nagy és darabos vele a repülésem, cyborggal mindigis jobban repültem.
Hát ez a mostani disztró tele van meglepetéssel (Linux Mint vagyis Kubuntu
multimédiával megnyomva)
Nálunk sajnos csak Logitech kapható, Genius, Trust és társai szóba se jöhetnek, volt
olyan is (Trust ) de egy légiharcban egy mk 108-as lövés rázásától letörtt a nyele..
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
csak azt nem tudom, mit tudnék azzal a manta maverickel kezdeni most, am a plazaba is jártam, és láttam olyan logitechet, ami eny az egyben ugyanaz a manta volt mint ami nekem van.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Valakit érdekel írjon rám. ( az új az számlás garis)
Sikerült megjavítanom a joyomat, hát ezek a logitechek ritja fos cuccok, elõzõleg volt még 2 db mindegyiknek volt vmi gyári hibája, az utóbbinak dettó: a magassági tengeyl poti nem volt lerögzítve, így a potméter lötyögött, emiatt híres mellélövõ lettem... A tegnap bison super glue barátommal nekiálltunk, kis WD40-es rásegítetem a ffb mechanikára, eredmény 9 légigyõzelem, 5 bevetés, 2-3 szarrá lõtt de hazavánszorgó lavór, egy kiugrás szembemenés miatt (rohadt shitfire nem adott jobboldalit.. ),8-9% os találati arány A4 meg A6 modellû fókával... Hát ennyit számít egy rohadt mûanyag pöcök.... most ezzel vissza is tért a vadásszellem belém, pedig nemrég összepakoltam mindent ( amikor 10 bevetésbõl 1 ütközéses légigyõzelem lett csak, meg vagy 5-6 lellövés és vagy 3 szor beledugóztam a gyepbe) mert gondoltam, kiörgedtem ebbõl..
azért írtam oda mögé, hogy ha bármi baj lenne akkor lehessen nyomulni 😄
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
kurva nagy!!
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Mondjuk azóta egy két mappába bemásolgattam pár fájlt de kizárólag grafikai fájlok a Mig fülkéken módosítanak csak,ettõl lehet a kidobás?
Budapest Overload 2010
A magyar repülés számára a 2010-es év nagy jelentõséggel bír. Idén ünnepeljük a magyar motoros repülés 100. és a ferihegyi repülõtér 60. születésnapját. Ezen alkalomból a Magyar Virtuális Légiforgalmi Irányítóközpont (VACCHUN) és a Ferihegyi Repülõgép Emlékpark 2010. május 8-ra szervez egy nemzetközi rendezvényt a virtuális pilóták és a virtuális repülés és légiirányítás iránt érdeklõdõk számára.
A légiforgalmi irányítás az emlékparkban a TU-154, IL-18 és más repülõgépekben lesz kialakítva. A rendezvény ideje alatt a VACCHUN ( www.vacchun.hu ) a Ferihegyi Repülõgép Emlékpark ( www.repulogepemlekpark.hu ) és a MALÉV Hungarian Airlines Virtual ( www.virtualairlines.hu ), csapata szeretettel vár minden érdeklõdõt. A látogatók a Hungarocontrol támogatásával betekintést nyerhetnek a légiforgalmi irányítás titkaiba, valamint információt kaphatnak szervezetünkrõl is.
A rendezvény alábbi honlapján a vatsim pilóták számára foglalhatóak a járatok, valamint a fent említett linkeken sok egyéb információ is található.
www.vacchun.hu/overload2010
www.pumaszallas.hu
Szia Zair, igen az volt a gond... 😊
Köszönöm még egyszer mindenkinek a segítségét! 😊
Papa
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
A sima Spit vs 109 egy másik szerver,oda asszem csak a 4.09m kell,de a Lobbyra fellépve a szerverek nevére kattintva fent jelzi is hogy mi a követelménye az adott szervernek,bár néha tévesen mutatja.
Tegnap elk*rtam vele vagy 2 órát,de nem bírtam se a Rigára se a Spit vs 109 re csatlakozni...
A Béna.
Köszönöm! <#worship>#worship>
A Spitvs109 mod-hoz meg kell a 00_WarBirdsOfPrey és semmi más.