IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Középsõ sor:
youtube videok
www.pumaszallas.hu
Hogy mi volt az ok ami miatt jobbak voltak? Biztos sok minden közrejátszott,tehetség,elhivatottság,szorgalom szerencse.
A legtöbb pilóta(pedig a fatalság krémje volt) átlagos tulajdonságokkal bírt.Marseiile egy volt a kivételek közül ,mint mondottam talán a legkülönb. Erre született talán. Van ilyen ha ritkán is.😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.pumaszallas.hu
A még élõ veteránokkal mikor beszélgettünk, õk viszont nem sok dogolásról meséltek. Gázt elvenni, palástorsó, vagy hasonlókat soha nem csináltak. Max konstans fordulózás, de legtöbbször csak lõjj és fuss taktikát alkalmazták (vagy szintben, vagy BnZ, ahogy Drumi szedte le az elsõ orosz Kobrát pl). Igaz, hogy a németek a magyarokról tartották azt, hogy "amint meglátják az oroszt, már megy kergetõzés, fordulózás. Nagyon bátor, de veszélyes dolog ez így". Punka Gyuri bá ezt pont két hete mesélte.
Hogy az ívelõ vagy a trimm kezelése volt nehézkesebb, szerintem egyforma. Flap-et a külsõ, ívelõt a belsõ kis kerékkel állították az ülés mellett bal oldalt. Én nagy sebességnél trimmet, kis sebességnél ívelõt használnék.
Az ívelõrõl egyébként azt írtam, hogy szûkít, de belassít. Ami igaz is. Konstans fordulózásnál, amikor corner speedet kell tartani, ott ez rossz. Ha rázuhansz valakire, vagy fordulózásban nagyon kis elétartás hiányzik ahoz, hogy meglõdd, ott tényleg, lenyitod, beletépsz, és lõsz. De ha túléli, és gyûjt kis fordulási elõnyt, akkor szívni fogsz 😊
www.pumaszallas.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
R.I.P. White Europe
De nekem tetszik. Kicsit olvasgatok és egyre jobban megy a repülés. Igaz kicsit bonyolítom mert game paddal repülök.
Azért egy gyors kérdés. Mivel nincs meg eredetiben egyenlõre, ezért kérdem, hogy ennél a leszedet 1946-verziónál lehet választani valahogy? Mert nekem mindig az ACE indul el.
Más. Nálam az 576 bolt van közel. Miért nem árusítják ezt a játékot? A CD galaxyban találtam csak 1770 pénzért.
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Mondjuk õ volt a topp a vadászrepülésben szerintem.
amúgy meg mit beszéltek itt a rárántásról? 😄
<#ejnye1>#ejnye1><#fogmosas>#fogmosas><#ticking>#ticking>
GOOBY, pls
Én pl a combatot elõszeretettel használom spékelve a trimm folyamatos állításával,nincs az a spit aki lefordulna a lavorokról nem is beszélve.
Bár néha beragasztom😊) Egy idõ után rájön az ember ,hogy csodákat lehet csinálni a gépekkel ha jól gépészkedik . Az életben biztos nem tudtak ennyire összetett nozdulatsorokat produkálni,hiszen egyrészt a vezérlõ elemek nem ujközelben voltak ,másrészt azért bírkozni kellett ( a szó igazi értelmében) a géppel. Ez mint már régebben is mondtam játék és az égegyadta világon semmi köze az igazi harchoz.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Köszi elõre is.
Láttam 1 rajzfilmben: a nyúl meghúzta a kéziféket, a zuhanó repülõgép megállt a földtõl pár cm-re. <#nevetes1>#nevetes1>
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Nekem holnap után.
Togyo
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Nekem párszor bevált....
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Viszont Messernél igen is kell a gázzal a flapssel és a trimmel is egyszerre zsonglõrködni, hogy leforduld a spitet meg a ruszki csodákat.
Ez a magasságira vonatkozik.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
A sebességet illetõen: géptõl függ. BnZ gépeknél pl. Fókánál, késõi Messzernél magasan kell tartani.
Fordulóharcos gépeknél sem árt, de nem tragikus, ha lecsökken.
Ha ügyi vagy, F4/G2-vel érdekes dolgokat lehet csinálni full farokra trimmelve, nagyon kis sebességnél is.
Volt olyan, hogy 2-3 Jak-3 esett le mögülem, mert nem tudott követni. (A B2 Stukával is lehet így sz*patni a vadászokat, de nagyon kell figyelni.)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról