IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Az elsõ kell, az maga patch.
A második opcionális, javaslom azért azt is - nagyon sok gépfestést kicserél élethûbbre a játékban, de nem kötelezõ, csak jobban néz ki.
Harmadik a kézikönyv PDF-ben, a negyedik az info file - repülni akarsz nem olvasni gondolom.
Ötödik meg csak akkor kell ha dedikált dogfight szervert üzemeltetsz.
Tanítson téged az... akinek kedve van hozzá. 😊 Amúgy egy ilyen gázlekapást 3 napja pont Te ettél meg tõlem a Riga Dogfighton, BF-109E4 vs Tomahawk II viszonylatban.
-409m.exe (566.56 M😎
-skins409m.exe (260.04 M😎
-4.09_Guide.pdf (53.10 M😎
-Readme_409m.rtf (42.07 k😎
-server409m.exe (395.74 M😎
Ezek közül melyiket kéne leszedni de van egy sejtésem !!De jobb ha a profikat kérdezem!
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
1000-1500 körül csúszhattam bele, volt még némi idõm próbálkozni, csûrõvel, oldalkormánnyal, gázzal, gázfröccsel, gyk semmi nem változott, rezzenéstelenül nyomta a spirált, sebesség nõtt, magasság csökkent, paff.
Soha nem repültem igaziból Messzerrel, úgyhogy nem tudom, mennyire volt élethû a dolog, de nekem tetszett, hogy jól lemodellezték a leárnyékolt kormányfelületeket.
Ugyanerre pozitív példa, hogy légiharc közben sikerült berántanom egy elég durva dugóhúzóba. A megnyomom-ellencsûrök-ellenlépek éppen csak lassított a pörgésen, viszont nem volt magasságom, úgyhogy végsõ esélyként kib@sztam a futót meg az ívelõt, a forgás szinte rögtön megállt, és fûnyíró üzemmódban még éppen sikerült felvennem az orrát is.
Si vis pacem, para bellum.
4.10 patch még nincs. Csak infók róla.
A pumaszállás oldaláról leszedhetõk gépfestések minden, a játékban is benne lévõ magyar típusra. Klikk ide: Skinek
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
A repülési modell viszont tök jó. Élethû, ahogy bombával/konténerrel terhes bálna lesz a gépbõl. Meg az is, hogy a G-6 dugóból még csak kijön valahogy, de tegnap becsúsztam egy sturc-spirálba, na az aztán csak a földfelszínnél állt meg...
Látom itt sokan a repülés szerelmesei!Hát lenne egy kérdésem hol találok olyan patchet ahol az összes gépet tudom irányítani(amit csak a AI irányíthat)meg arra az 4.10 is érdekelne hogy hol lehetne leszedni!
Mert szívesen repülnék magyar gépekkel!😊Köszönöm elõre is a segítséget!
A gázlevevés sztem olyan kétségbeesett manõver mint a Fóka dugóba rántása ha sebbesség nélkül szuttyogsz egy spit elõt...
Kivételes eset a palástorsó, hiretelen orsó közben flaps ki, gáz 0. Kezdõ spitesek 50%-a beveszi a trükköt, mire észbekapna már elõtted orsózik.... Habár amikor ritkán spitben repülök (mitha most két éve egyszer mentem volt vele...) és látom az ellenfél fókájának az orsózós taktikáját felhúzok, hogy ne zavarjam, várom h nyugodtan fejezze be....
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
100-as ping még jó az IL-nek, de egy FPS-hez már karcsú.
Amúgy meg szinte látom,ahogy a kis Oleg csillogó szemekkel hallgatja a nagyfater meséit a nagy légicsatáiról,majd ez alapján megcsinálta nekünk az Il-2-t,közben meg a gyéduska a hadtáposoknál lapított végig és pucolta a krumplit.<#nevetes1>#nevetes1>
R.I.P. White Europe
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Lehet h papíron az A5 meg A6 csak a szárnmyvanm külömbözik, de Oleg testvérünk ezt másképp gondolta..... (vagyis mesélte neki a Szovjetúnió hõse nagyapja 2 -3 lityi voci utánn ) (ugye odaát az anyaországbnan a litér az lityi muhhahhaaaa... )...
Szepi mester a prop pitch olyan mint a kqpcsolószekrény, magasabbb---mintha visszakaõpcsolnál s kihúzatnád....
Bocs de be vagyiok b**szva mint albán szamár és társai, semmit e találok a billenyûûn.... ma ne repülök mert még ,lufivasl se tudnék felszállni
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Off
Srácok, lehet mobil nettel online játszani? És ha igen, melyik szolgáltató melyik csomagjával? Otthon nekem 15 Megás netem volt, de itt gyõrben még csak hasonlót se találok kábelesben az biztos <#rinya>#rinya>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Gázlekapás meg 600+ gratulálok. 😊
350-nél fordulóban életszerübb szvsz olyan gép ellen aminek csapnivalóak a kis sebességû tulajdonságai - pl MiG-3.
A5 és A6 ugyanaz a motor, csak a fegyverzet más.
A fókánál az én receptem: felszállás, emelkedés - 100%, utazás 80-85% PP, zuhanás - automata. Aminél használom: A4, A6,A8, A9. Az A5 és A5 1,65 Ata túlpörög könnyen és tökremegy a motor
Nálam így megy amúgy a prop pitch:
-indulás 100% pp
-250 kmh sebességtõl 350 kmh-ig 80% pp
-350 kmh felett 100% pp
-légiharcban auto 100 % és 80% között váltok
www.pcpilot.hu
www.pumaszallas.hu
de nem a kocsit hasonlítottam össze a repülõvel és nem is a farolást az áteséssel, hanem arra céloztam, hogy kocsiba se tekered koppig a kormányt ha irányt akarsz váltani nagysebességnél
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
A kocsikat inkább hagyjuk, értelmetlen összehasonlítani 😊 Amit Rue East írt, a "kifarolás" a repülésben a kifelé csúszó fordulónak felel csak meg (fordulóban nem döntöd be eléggé, vagy nagyon beléped a géped orrát), ami okozhat átesést, de közel sem jelenti magát az átesést.
A kérdésekbõl gondolom, hogy mostanában ismerkedsz az aerodinamikával, szerintem érdemes lenne alaposan utánanézni, mitõl repül a repülõ, mik az alapvetõ fizikai törvények. Azok nélkül sokkal szenvedõsebben tanulsz meg bánni a géppel.
Próbáltam érthetõen leírni, ha sok lesz a tök idegen kifejezés, akkor adok egy tippet ezt és ezt is olvasgasd át.
A fordulóban a 100% hajtómû teljesítmény nem az egyetlen amire figyelni kell. A géped be van döntve, a szárnyakon keletkezõ felhajtóerõ ott már nem felfelé hat, hanem a gép függõleges tengelye mentén a kör közzéppontja felé dõl az is. Minnél jobban megközelíted a 90 fokos bedöntést, annál jobban csökken a felhajtóerõ függõlegesen ható ereje. A centripetális erõ köríven tart, de valszeg ekkor már folyamatosan süllyedsz (Próbáld ki az erõsen húzott fordulókat 10-20 m-en. Látni fogod, hogy esélytelen késben (teljesen bedöntve) repülni anélkül, hogy bele ne dárdázz a földbe - állandó sebességnél értem ezt). Ha a golyót nem tartod középen, akkor már a szárny sem pont szembõl kapja a megfújást (kifelé, befelé csúszol), az õt megkerülõ levegõt a szárnyvég, szárny-törzs csatlakozás nagyon megkavarja, ami szintén a felhajtóerõt rontja. Ráadásul a húzott bot miatt a szárny állásszöge is megnõ, ami légelenállást növel, ezzel pedig értékes sebességet vesztesz. Ez a sok tényezõ együttesen okozza azt, hogy az átesési sebességet - ami mindíg a körülményekhez képest változik, és ilyenkor pl. elég magas - nagyon hamar eléred, és süllyedni, zuhanni, dugózni kezdesz - attól függõen, hol és hogyan ért a végzet.
Hogy ezt megelõzd, az a lényeg, hogy kerüld a nagyon élesen bedöntött fordulókat, vagy ha ilyenbe repülsz, ne hagyd olyan 250km/h alá esni a sebességet. Ha mégis, akkor kicsit kiengedsz a botból, hogy vissza gyorsulj. Élesen bedöntött, lassú fordulóban ha erõsen beletépsz a botba, 100%, hogy átesés lesz belõle. Ez már nem alap vezetési technika, inkább a légiharc alapjaihoz tartozik, hogy a fordulóban koppig hasra húzott bot egyébként is rossz. A fordulási sebességed nagyon alacsony, hiába fordulsz szûken, aki kicsit nagyobb köríven, de sokkal nagyobb sebességen köröz, simán utolér. Ezt a legoptimálisabb sebességet corner speednek hívják, messzernél ez olyan 300-330 km/h körül van, Fw 190-nél 350-400. De ez erõsen típusfüggõ. Az ideális az lenne, hogy fordulózásban csak annyira húzd a botot, hogy ne menj ezek a sebességek alá (max akkor, ha ellenfélre rátépve azonnal le is lövöd. Folyamatos körözgetésnél viszont ezek a legideálisabbak).
Vannak olyan finomságai ennek az aerodinamikának, hogy például az is okozhat dugóhúzót, hogy erõsen bedöntött fordulóban, kritikus állásszög közelben repülve semmit nem húzol a boton, egyszerûen csak forduló belseje felé csûrsz. Ekkor a külsõ szárnyvégeken a csûrõlap lefelé tér ki, ami gyakorlatilag a csûrõ szakaszán a szárny állásszögét még jobban megnöveli, kritikus állásszög fölé megy, szárnyvég átesik, és nagyon durván, egy -mondjuk- balra húzott fordulóból azonnal csinál egy pördületet jobbra, és már dugózik is. Az Fw-190 volt hajlamos az ilyen kis aranyos manõverekre, azt sem tudod hitelen hol a fent és a lent. 😊
Ha dugóba esel, abból a kivétel az, amit már több kolléga le is írt, bot koppig elõre, és teljesen beléped forgással ellentétesen a pedált. Viszont ha jók a reflexeid, akkor dugóba pördülés elején, ha azonnal minden kormányt az ellentétes sarokba gyûjtesz (ott már használj csûrõt is), akkor pördület nélkül van esélyed kivenni belõle. Ezt hívják lebillenésnek.
www.pumaszallas.hu
Két V4-es pilóta éppen engem figyelt, õk csak annyit láttak, hogy háton/orral a földnek eltûnik egy domb mögött... majd pár másodperc múlva bömbölõ motorral elhúz a pálya fölött. 😄 Én csak annyit tudtam mondani, hogy bazmeg, õk pedig nem mertek szólni, nehogy megzavarjanak a gépészkedésben. Akkor sajnos még nem lehetett felvenni a tracket, máig nem tudom, hogy hoztam ki.
Persze a legtöbbször nem jön össze a dolog, de mindig meg kell próbálni menteni magad és a géped is.
www.pcpilot.hu
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Viszont akkor a másik kérdés. Motor 100%, fordulásnál mit baszok el hogy átesik a gép? Ugye azt már észreveszem néha, hogy átakar esni és megfogom. De mit rontok el?
ha meg leszakadnak a szárnyaid akkor ugrás és refly...
remélem segítettem
www.pumaszallas.hu
Ha nem kizárólag kampányokban gondolkodsz, hanem jó a "single mission" is, akkor nézz szét a neten, rengeteget lehet találni.
Pl. ITT
(regisztrációt igényel)
És én szívesen játsszom offlány is.
1.x verziós Il-2-bõl a küldetéseket átmásolod a 4.09m-re felpeccselt 1946-ba (de szerintem ugyanazok)