IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

idén október?
vagy jövõre?
2012-ig elkészülhetne😄 még egyet tudnék nyomatni vele október november december😄

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Sanyo
Storm of War eheti - Bf 109 bombázórajt, Vickers Wellington bombázót támad, sérült Heinkel He 111, kényszerleszállt Spitfire elgörbült légcsavarral, gépét elhagyó pilóta.

www.pcpilot.hu

GaBenc
A lustasággal csak magaddal szúrsz ki. Már rég játszhatnál vele, nem most kellene telepítened. Na meg a sok idegtõl is meg kímélted volna magad. <#papakacsint>

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

No mindjárt letagadom, hogy ismerlek <#crazya>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Oké meg van csak kicsit lusta voltam !!😞 sorry! Jah és igen van görög az egeremen!!😄

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

"Nem lehetségeeees!" <#buck>

Újra raktam a gémet és csak az alap 4.08-as patch van feltelepítve.

Ha idõm és kedvem engedi felrakom a 4.09-et is.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

GaBenc
De itt egy kis segítség hozzá. Én is innen okoskodom. <#papakacsint>
Puma szállás

GaBenc
Van azon az egéren görgõ? Mert ha van akkor használd. Teljesen jó az a link ott van minden, minden féle osztásban még torrenthez is. Gondolom az angol nem az erõsséged de híd el meg fogod találni. Illetve ha nem találod ott akkor nem is kell neked.
Nekem nem kell de megtaláltam. <#nevetes1>
Tényleg megadnak minden segítséget itt a fórumon, de egy kis önállóság kellene.

De ami linket adtál az a Up 2.01 vagyis a javítás! lehet hogy vak vagyok de a full installt nem találom!😞

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Hát kb 500Mb!!!😄

VO101Tom
XP alatt nincs ilyen rendszergazdai kavarás, azért kérdeztem, hogy vista vagy win7 van-e fönt.
Mekkora a letöltött Ultrapack install? kb 3-4 GB? Ha nem, akkor töltsd le a teljes full installt a linkrõl, amit küldtem.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Õk kikérik maguknak. Kapitalista,imperialista század aszongyák.?)
Pedig de szerettem elvtársazni õket,de sajna nem akarom túlfeszíteni a húrt.😞

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Szerintem az a baja, hogy nem a teljes UP 2.01-et töltötted le és raktad fel, hanem csak azt az UP 2.01 verziót, amivel az UP 2.0n-t kell frissíteni. Mert én is ezt szedtem le, és raktam fel, csak nekem már fenn volt a 2.0n-es, és így a JSGME.exe fájl már létezett, csak frissítenie kellett. De ez csak egy tipp, akkor a kavarodás a verziószámok között, hogy most hirtelen azt sem látom át, hogy ebbõl mi következik rád nézve.
XP van fent a gépen és én vagyok a rendszergazda😄
hát amit találtam az a jsgmemods mappa amiben a modok találhatok de van ott indító file de nem történik semmi ha rákattintok!Más nem találtam és a probléma továbbra is fent áll!!!😞

remélem megkapod

oksa, elküldöm

szekelyland
oki, de add meg pagerban a ts cimet és a nicked. 101/9_aTa nickkel repülök

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

szekelyland, szerintem én ma is leszek, majd nézz fel párszor tom ts-ére, ha repülök, be szoktam menni. Lehet ismerõsök is lesznek, és jóesetben 4-5-en is lehetünk, akkor szoktunk bombázni-vadászbombázni😊
ha látod hogy benn vagyok, de esetleg egybõl nem válaszolok, ne lépj ki, 1-2 percnél hosszabb idõre nem állok fel gép mellõl😊)))

Nohab
Meg kell nézni, hogy kiugrottak vagy sem. Ha igen, akkor idõvel meg fogja adni az ED-et. Ha meg nem, akkor nem fog eltûnni így nem kapod meg a strigulát. Ez az egy számít.
általában azokat adja meg amiket eltaláltál, és utána esnek le, meg amit utánad nem talált el más a leérkezés/robbanás elõtt. Szerintem... bár lehet tévedek, javítson ki valaki akkor
Énekeljék az Internacionálét a 77-esek! Nem vagyok én Bajnai! <#mf1>
szekelyland
Ma direkt keveset melóztam ebbõl a célból...

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

szekelyland
Ma este ki jön repülni? Szereltem az asszonytól felszállási engedélyt. Szepy, Bettly, Pogi, stb??

Esetleg a hej te bunkócskát... 😄 😄

www.smart-bus.hu

...Bella Ciao...?

Si vis pacem, para bellum.

Her Laca
És akkor énekeljük el együtt az Internacionálét elvtársak! Kivéve Szepy testvért mert õ ideges lesz ha ilyenek szóba kerülnek😊)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

😊 Rendben Laca elvtárs. A lényeg, hogy legyen mit szeretnie magában 😊
Her Laca
KV elvtárs😊 Jegyezze meg én mindig szerencsés vagyok😊 És ezt is szeretem a legjobban magamban.😄

Kicsi segítséget kérnék, mit számít az AI lelövésnek.
Tennap este ugyanis a repterünket kellett védeni jó néhány Sturmovik ellenében. Az egyik bekapott egy jó kis gépágyúsorozatot, leesett, "enemy destroyed", oké. A másiknak leborítás közben elkaptam a svancát, vízszintes nélkül a talaj volt neki a legalsó pont, "enemy destroyed". A következõt alacsonyan megsoroztam egy-kétszer, aztán egy fordulóban beleállt egy tavacskába, de nem volt enemy destroyed. A következõ füstölgõ motorral kényszerleszállt, de ott sem volt ED, pedig még kétszer rácsaptam. Nyûgös lettem emiatt, és hazafelé megsturcoltam a repterüket, ahol a két leszállt gépbõl az egyiket szétlõttem, nem robbant fel, de nem volt szárnya, aztán elfogyott a lõszerem. Hazafelé jól felhúztam magam, hogy akkor most ezek nem is számítanak majd lelövésnek, mert nem volt ED, emiatt magasan lebegtettem, és beleálltam a kifutóba. A kráter közepén füstölögtem, erre megszólalt a kötelékparancsnok a rádióban (gondolom az AI érzékelte a gép sérülését): "négyes, azonnal térj vissza a bázisra!" Na, nekem itt szakadt el a cérna...
Olyan gyorsan nyomtam reflyt, hogy nem is figyeltem, hány gyõzelmet írt jóvá. Szóval a kérdésem, ezt mennyinek vehette a gép, tudja valaki?

Si vis pacem, para bellum.

Hülyeség Szepy et, hülyeség! Amit a legjobban szeretek magamban az a hülyeség! <#mf1>
szerencsés vagy. én már láttam így lapot elfüstölni, pedig piosz is frissült rajta. nincs jó szaga amikor olvad 😊
Her Laca
Igazság szerint a ROF miatt kellett. Ott a Win7 64 bit Dual cor miatti problémák léptek fel. De csak a 64 bites winfos alatt,másoknak a négymagossal nem volt probléma. Szóval ez ösztönzött a vételre,meg így 25 pénz ráfordítással (Gidának meg is válaszoltam) asszem megmaradhat a konfigom. Nem nagyon akaródzott új lapot procit ,memóriát vennem.
Különben ez is AM2+ meg AM3 ahogy néztem az Aqua oldalán. Most akciós volt,és azért voltak kétségeim,hogy a százéves lapom elindul e vele.
Node az ASUS az ASUS .
Annó nem is volt olcsó egy lap ,de asszem kiszolgálja az árát.

TG Gida
Az olcsó mit jelent?

Isten áldja a pogányokat!

GaBenc
Mert hogy igen kevés program használja ki a 4 magot. Még a 2 magot sem használják jellemzõen.
PL: Az IL-2 sem használja ki. Így ha magas az órajeled valszeg jobban fog menni mint egy sok-sok magos alacsony órajelû procival. <#papakacsint>

PhantomAss
a haverom is most vett ehy hasonlót, bár az am2+-os
azóta is szív vele 😄 már két táp tönkrement neki 1 hónap alatt, pedig tök ugyanolyan gépe van mint nekem, csak a proci+alaplap más
(egyébként érdekes, hogy nekem egy 4ghz-re húzott c2d e8400 van,és a négymagos eddig csak a gta4-ben jobb)

GOOBY, pls

Her Laca
Juhé!
Örömködök😊) Tegnap vettem egy athlon II X4 3GHZ es procit.
Egy ASUS M2N SLI delux öregecske lapom van ,elméletileg friss biosszal mennie köll a procival .Ugye a lap AM2 es a proci AM3 as.
Utánanéztem az elmélet megvolt,,no gondoltam megveszem mert ocsó volt .
És lássatok csodát! Betettem,elõtte BIOS-t frissítettem,ÉS hibátlanul mûködik. Asszem kihúzza még ez a gép a BOB ot 😊)
Jelzem igen atraktív a sebessége így elsõ blikkre.😄

VO101Tom
milyen oprendszered van? Vista, Win7 alatt nem kell rendszergazdaként installálni?
Més tippem nincs, úgy mûködnie kéne, ahogy leírtad. A jsgme.exe-t nem látod a játék könyvtárában sem?

www.pumaszallas.hu

Hát most feltettem mindent szép sorjában de van egy kis problémám még mindig!!!!Mikor rákattintok a jsgme.exe-re akko ezt írja:Hiányzó parancsikon A windows a következõ fáljt keresi:JSGME.exe!Szal itt már nem tudok mit tenni feltettem az alap gamet majd rá a 4.08 majd arra a 4.09-et végül az ultrapackot dobtam fel rá!! de nem tudom mi a baja!!<#help><#rinya>

nem-e?😊 xD

Én meg amit szeretek benned, az az, hogy olyan hülye vagy Virág elvtárs<#buck>

Jól van na nyugi srácok nem lehet mindenki mester!Ember vagyok és az emberek néha hibáznak vagy marhaságot csinálnak esetleg kérdeznek!<#buck>

lyaly 😊
VO101Tom
Volt már aki azzal keresett meg, hogy elkedzte feltelepíteni, hibával kilépett, elindította, de nem megy...

😊

www.pumaszallas.hu

Technológia fegyelem, kedves kolléga, technológia fegyelem!

Úgyis mondhatnám, hogy amit szeretek magamban, az a technológiai fegyelem! <#buck>
hát elõbb tettem fel az ultrapackot utána a 4.08 és majd a 4.09!!!😞 Szal most akko tehetem fel újra a játékot ezt megszívtam!😞 De azért köszi a választ!sok bajlodástól kíméltél meg!!😊

VO101Tom
A jsgme-t elindítod, ott állítod be, hogy milyen modok legyenek aktívak. Az áll egy bal oldali (available mods) és egy jobb oldali (active mods) listából. Ha elindul, és látod, akkor már egyértelmû lesz sztem. A jsgme.exe egyébként a játék könyvtárában található.

Ezek az installok elég érzékenyek a hibátlan feltelepítési sorrendre, ha utólag tettél fel patchet mondjuk, akkor mindenképp tedd újra az ultrapackot is. Vagy az il-2 1946 dvd-tõl kezdve nulláról. Az a legtisztább, sok gondot elõzhetsz meg vele. Páran szívtak napokat a foltozgatással, a vége mindíg törlés és reinstall lett.

Az ultrapack switcher nemtom mire jó, nem használtam még, az update-nek meg a nevében is benne van, frissítéseket keres és tesz fel. Azt sem használtam még egyébként 😊

Ha a jsgme.exe nem indul el, nemtom a Zutit hol választod ki, de a fileokkal inkább ne csinálj semmit...

www.pumaszallas.hu

Hát bocsi Tom de nem sikerült megcsinálni!<#szomoru1>
Meg hogy érted azt hogy jobbra nyíllal átteszed a jobb oldalra hova kell tenni és mit?
Meg van kit az asztalon három ikon:-Ultr@Pack Switcher
-Ultr@Pack Update & Restore
-JSGME( ez meg nem indul el mert hiba van a parancsikonnal!)A másik kettõ mire jó?
Meg a Zuti-k közül kiválasztok egyet és ott azzal a sok filevel mit csináljak?
Bocsi vizuális típus vagyok jobban szeretem látni hogyan kell csinálni a dolgokat!😞
Ha nem lenne baj le tudnád írni részletesebben??? persze ha nem baj!

VO101Tom
A jsgme listában sok cucc csak egy-két dolgot alakít át, ha föléviszed az egeret, kiírja, hogy mit. A 01_Zuti -k közül válaszd ki valamelyiket, akkor lesz sok új gép, térkép, satöbbi. (vagy a 00_warbirdsofprey -t, az az egyik szerverhez készített mod-csomag a modon belül).
(aktíválni úgy kell, hogy kijelölöd, és a jobbra nyíllal átteszed jobb oldalra. Ami ott van, az azonnal aktív is. Csak eután indítsd el az il-2-t)

www.pumaszallas.hu

Hát srácok a mod szuper(vannak új gépek) csak az a baj hogy az AI-s gépeket még mindig nem tudom irányítani Quick missionban sem!!!<#szomoru1><#rinya><#help>
Kérem segítsen valaki!De a probléma még ott is van hogy a modot nem tom aktiválni pedig JSGME mappában vagy egy csomó ikon de nem történik semmi ha rá kattintok!<#szomoru1>

Her Laca
Ok mester😊 És túlélted? Nem emlékszem ,de ha mondod😊)