IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ebben a fos országban nem lehet sehol kapni Cyborg Evo-t ezzel a logifasz joyyal semmit nemt találok el
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Gondoltam ja, csak a skuló Messzerbõl volt. Na mindegy, saját vonalak mögött értem földet, a légigyõzelmet meg szépen odastrigulázták nekem.
<#nevetes1>#nevetes1>
Si vis pacem, para bellum.
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
az én 450-es corsairem viszont simán vite az õ gépét, az 500-as chief meg kifeküdt tõle...
ez a popszakma má csak ilyen
GOOBY, pls
Lehet, hogy itt is ilyesmirõl van szó.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Phenom II X4 940 et nyúzok már jóideje és még mindíg nincs amperszag a szobában
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
vagy jövõre?
2012-ig elkészülhetne😄 még egyet tudnék nyomatni vele október november december😄
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
www.pcpilot.hu
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Újra raktam a gémet és csak az alap 4.08-as patch van feltelepítve.
Ha idõm és kedvem engedi felrakom a 4.09-et is.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Puma szállás
Nekem nem kell de megtaláltam. <#nevetes1>#nevetes1>
Tényleg megadnak minden segítséget itt a fórumon, de egy kis önállóság kellene.
Mekkora a letöltött Ultrapack install? kb 3-4 GB? Ha nem, akkor töltsd le a teljes full installt a linkrõl, amit küldtem.
www.pumaszallas.hu
Pedig de szerettem elvtársazni õket,de sajna nem akarom túlfeszíteni a húrt.😞
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
hát amit találtam az a jsgmemods mappa amiben a modok találhatok de van ott indító file de nem történik semmi ha rákattintok!Más nem találtam és a probléma továbbra is fent áll!!!😞
ha látod hogy benn vagyok, de esetleg egybõl nem válaszolok, ne lépj ki, 1-2 percnél hosszabb idõre nem állok fel gép mellõl😊)))
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Tennap este ugyanis a repterünket kellett védeni jó néhány Sturmovik ellenében. Az egyik bekapott egy jó kis gépágyúsorozatot, leesett, "enemy destroyed", oké. A másiknak leborítás közben elkaptam a svancát, vízszintes nélkül a talaj volt neki a legalsó pont, "enemy destroyed". A következõt alacsonyan megsoroztam egy-kétszer, aztán egy fordulóban beleállt egy tavacskába, de nem volt enemy destroyed. A következõ füstölgõ motorral kényszerleszállt, de ott sem volt ED, pedig még kétszer rácsaptam. Nyûgös lettem emiatt, és hazafelé megsturcoltam a repterüket, ahol a két leszállt gépbõl az egyiket szétlõttem, nem robbant fel, de nem volt szárnya, aztán elfogyott a lõszerem. Hazafelé jól felhúztam magam, hogy akkor most ezek nem is számítanak majd lelövésnek, mert nem volt ED, emiatt magasan lebegtettem, és beleálltam a kifutóba. A kráter közepén füstölögtem, erre megszólalt a kötelékparancsnok a rádióban (gondolom az AI érzékelte a gép sérülését): "négyes, azonnal térj vissza a bázisra!" Na, nekem itt szakadt el a cérna...
Olyan gyorsan nyomtam reflyt, hogy nem is figyeltem, hány gyõzelmet írt jóvá. Szóval a kérdésem, ezt mennyinek vehette a gép, tudja valaki?
Különben ez is AM2+ meg AM3 ahogy néztem az Aqua oldalán. Most akciós volt,és azért voltak kétségeim,hogy a százéves lapom elindul e vele.
Node az ASUS az ASUS .
Annó nem is volt olcsó egy lap ,de asszem kiszolgálja az árát.
PL: Az IL-2 sem használja ki. Így ha magas az órajeled valszeg jobban fog menni mint egy sok-sok magos alacsony órajelû procival. <#papakacsint>#papakacsint>
azóta is szív vele 😄 már két táp tönkrement neki 1 hónap alatt, pedig tök ugyanolyan gépe van mint nekem, csak a proci+alaplap más
(egyébként érdekes, hogy nekem egy 4ghz-re húzott c2d e8400 van,és a négymagos eddig csak a gta4-ben jobb)
GOOBY, pls
Örömködök😊) Tegnap vettem egy athlon II X4 3GHZ es procit.
Egy ASUS M2N SLI delux öregecske lapom van ,elméletileg friss biosszal mennie köll a procival .Ugye a lap AM2 es a proci AM3 as.
Utánanéztem az elmélet megvolt,,no gondoltam megveszem mert ocsó volt .
És lássatok csodát! Betettem,elõtte BIOS-t frissítettem,ÉS hibátlanul mûködik. Asszem kihúzza még ez a gép a BOB ot 😊)
Jelzem igen atraktív a sebessége így elsõ blikkre.😄