IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy jövõre?
2012-ig elkészülhetne😄 még egyet tudnék nyomatni vele október november december😄
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
www.pcpilot.hu
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Újra raktam a gémet és csak az alap 4.08-as patch van feltelepítve.
Ha idõm és kedvem engedi felrakom a 4.09-et is.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Puma szállás
Nekem nem kell de megtaláltam. <#nevetes1>#nevetes1>
Tényleg megadnak minden segítséget itt a fórumon, de egy kis önállóság kellene.
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Mekkora a letöltött Ultrapack install? kb 3-4 GB? Ha nem, akkor töltsd le a teljes full installt a linkrõl, amit küldtem.
www.pumaszallas.hu
Pedig de szerettem elvtársazni õket,de sajna nem akarom túlfeszíteni a húrt.😞
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
hát amit találtam az a jsgmemods mappa amiben a modok találhatok de van ott indító file de nem történik semmi ha rákattintok!Más nem találtam és a probléma továbbra is fent áll!!!😞
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
ha látod hogy benn vagyok, de esetleg egybõl nem válaszolok, ne lépj ki, 1-2 percnél hosszabb idõre nem állok fel gép mellõl😊)))
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
www.smart-bus.hu
Si vis pacem, para bellum.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Tennap este ugyanis a repterünket kellett védeni jó néhány Sturmovik ellenében. Az egyik bekapott egy jó kis gépágyúsorozatot, leesett, "enemy destroyed", oké. A másiknak leborítás közben elkaptam a svancát, vízszintes nélkül a talaj volt neki a legalsó pont, "enemy destroyed". A következõt alacsonyan megsoroztam egy-kétszer, aztán egy fordulóban beleállt egy tavacskába, de nem volt enemy destroyed. A következõ füstölgõ motorral kényszerleszállt, de ott sem volt ED, pedig még kétszer rácsaptam. Nyûgös lettem emiatt, és hazafelé megsturcoltam a repterüket, ahol a két leszállt gépbõl az egyiket szétlõttem, nem robbant fel, de nem volt szárnya, aztán elfogyott a lõszerem. Hazafelé jól felhúztam magam, hogy akkor most ezek nem is számítanak majd lelövésnek, mert nem volt ED, emiatt magasan lebegtettem, és beleálltam a kifutóba. A kráter közepén füstölögtem, erre megszólalt a kötelékparancsnok a rádióban (gondolom az AI érzékelte a gép sérülését): "négyes, azonnal térj vissza a bázisra!" Na, nekem itt szakadt el a cérna...
Olyan gyorsan nyomtam reflyt, hogy nem is figyeltem, hány gyõzelmet írt jóvá. Szóval a kérdésem, ezt mennyinek vehette a gép, tudja valaki?
Si vis pacem, para bellum.
Különben ez is AM2+ meg AM3 ahogy néztem az Aqua oldalán. Most akciós volt,és azért voltak kétségeim,hogy a százéves lapom elindul e vele.
Node az ASUS az ASUS .
Annó nem is volt olcsó egy lap ,de asszem kiszolgálja az árát.
PL: Az IL-2 sem használja ki. Így ha magas az órajeled valszeg jobban fog menni mint egy sok-sok magos alacsony órajelû procival. <#papakacsint>#papakacsint>
azóta is szív vele 😄 már két táp tönkrement neki 1 hónap alatt, pedig tök ugyanolyan gépe van mint nekem, csak a proci+alaplap más
(egyébként érdekes, hogy nekem egy 4ghz-re húzott c2d e8400 van,és a négymagos eddig csak a gta4-ben jobb)
GOOBY, pls
Örömködök😊) Tegnap vettem egy athlon II X4 3GHZ es procit.
Egy ASUS M2N SLI delux öregecske lapom van ,elméletileg friss biosszal mennie köll a procival .Ugye a lap AM2 es a proci AM3 as.
Utánanéztem az elmélet megvolt,,no gondoltam megveszem mert ocsó volt .
És lássatok csodát! Betettem,elõtte BIOS-t frissítettem,ÉS hibátlanul mûködik. Asszem kihúzza még ez a gép a BOB ot 😊)
Jelzem igen atraktív a sebessége így elsõ blikkre.😄
Més tippem nincs, úgy mûködnie kéne, ahogy leírtad. A jsgme.exe-t nem látod a játék könyvtárában sem?
www.pumaszallas.hu
😊
www.pumaszallas.hu
Úgyis mondhatnám, hogy amit szeretek magamban, az a technológiai fegyelem! <#buck>#buck>
Ezek az installok elég érzékenyek a hibátlan feltelepítési sorrendre, ha utólag tettél fel patchet mondjuk, akkor mindenképp tedd újra az ultrapackot is. Vagy az il-2 1946 dvd-tõl kezdve nulláról. Az a legtisztább, sok gondot elõzhetsz meg vele. Páran szívtak napokat a foltozgatással, a vége mindíg törlés és reinstall lett.
Az ultrapack switcher nemtom mire jó, nem használtam még, az update-nek meg a nevében is benne van, frissítéseket keres és tesz fel. Azt sem használtam még egyébként 😊
Ha a jsgme.exe nem indul el, nemtom a Zutit hol választod ki, de a fileokkal inkább ne csinálj semmit...
www.pumaszallas.hu
Meg hogy érted azt hogy jobbra nyíllal átteszed a jobb oldalra hova kell tenni és mit?
Meg van kit az asztalon három ikon:-Ultr@Pack Switcher
-Ultr@Pack Update & Restore
-JSGME( ez meg nem indul el mert hiba van a parancsikonnal!)A másik kettõ mire jó?
Meg a Zuti-k közül kiválasztok egyet és ott azzal a sok filevel mit csináljak?
Bocsi vizuális típus vagyok jobban szeretem látni hogyan kell csinálni a dolgokat!😞
Ha nem lenne baj le tudnád írni részletesebben??? persze ha nem baj!
(aktíválni úgy kell, hogy kijelölöd, és a jobbra nyíllal átteszed jobb oldalra. Ami ott van, az azonnal aktív is. Csak eután indítsd el az il-2-t)
www.pumaszallas.hu
Kérem segítsen valaki!De a probléma még ott is van hogy a modot nem tom aktiválni pedig JSGME mappában vagy egy csomó ikon de nem történik semmi ha rá kattintok!<#szomoru1>#szomoru1>