IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nohab
Nem semmi kis sziget ez. 😊

Gondlom egész megváltás ez a CS után.
Zpogi
Sokan itt közülünk nem csak innen ismerjük.Rengeteget repültünk együtt és beszéltünk ts-en Atával(101/9_Ata így talán többet mond neked),ami szinte már felér egy személyes ismeretséggel 😊

acidrain
Ha adtok 1 bankszámlaszámot, én is beszállok eme nemes célért.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

GaBenc
Na jó.......engem hülyére vesztek. Mi ez a veszünk joyt valakinek akit csak innen ismertek? Mi lesz a közismert magyar szellemiséggel? Hol a gyûlölet vagy valami? Pfff

<#nevetes1>

Hát srácok megleptetek. Erre nem számítottam. Minden tiszteletem a társaságé.<#worship>

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

De jó neked, én október végéig vagyok behavazva..

Sanyo, kiolvastam az Apache-os könyvet, írtam Máténak de nem válaszolt. Hogy juttassam vissza hozzád?

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Apai ágon én is Székely vagyok... meg különben is, imádom, hogy még mindig anyaországnak hívtok minket! Szóval nem csak gonosz mostohák vannak itt... egy ezressel én is beszállok! <#wink>

www.smart-bus.hu

PhantomAss
én is támogatom
jöhet a bankszámla

GOOBY, pls

Her Laca
Na KÉREK EGY BANKSZÁMLA SZÁMOT hova utalhatok én is némi aprót. (
A padláson sajna nincs használható joyt😞
Elvtársak ! Elõre a lenini úton!😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Drága ecsém😊 Anyai nagyapám pl székely. Földik lennénk vagy mi?😊)
Meg különben is. Mi lenne velünk a szépen megfogalmazott velõs hozzászólásaid nélkül😊)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Támogatom én is!

Bár igaz,hogy mostanában gyakorlatilag megszüntem repülni.
De augusztus után megint jön egy nyugisabb idõszak,jelenleg annyi a melóm,hogy ki sem látszom belõle.

A Béna.

szekelyland
Hát erre most nem tudom mit mondjak. Hogyan tudnám meghálálni/megköszönni??
Ha valaki felém jön látogatóba, hálás házigazda leszek.....

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Zpogi
Egy ezressel én is támogatom eme nemes célt 😊

galimatika
Törtem a fejem, hogy miként lehetne levezényelni a dolgot. Az jutott eszembe, hogy lehetne Sanyó bankszámlájára utalni a lóvét és mikor megvan az összeg megvesszük, én meg elpostázom.

Ez csak egy ötlet, hogy legyen honnan elindulni.

Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.

Sanyo
Szívesen beszállok a joy árába, szóljatok hogy hol és mikor. 😊

www.pcpilot.hu

galimatika
Ugyan ne viccelj. A virtuális repülõk egy szûk család. Ha teheti az ember hát segít.
Én a báttyád vagyok és NINCS VITA!!<#vigyor3><#smile><#nyes>

szekelyland
Amúgy köszönöm a nemes hozzáállásotokat, hogy támogatni szeretnétek a székely virtuális repülést, de igazán nem akartalak titeket ilyesivel terhelni, csak egy költõi felsóhajtás volt

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

szekelyland
nem baj eccer én is bemegyek nõi nickkel és vérfürdõt rendezek vmelyik noob szerveren...

galimatika
Á! Hátulról lepném meg, mikor nem figyel és alaposan "megdolgoznám" a ......hátsó traktusát<#nevetes1>
Egyébként jogos, a franc megenne a méregtõl az tuti<#worship>

Her Laca
Minek imádkozol? Oszt majd jóóóóól lelõ és nem tudsz aludni az idegtõl😊)

Her Laca
Mivan ,mivan? Nincs joy od? Mindjárt körülnézek a padláson ,asszem még van egy használható darab. De a dongók fórumán is felajánlotta valaki hogy ingyen odaad egy joy-t ha kell valakinek ha jól emlékszem.

galimatika
Akkor szervezzünk egy gyûjtést!!! Én a részemrõl vállalom a beszerzést és a címedre való elpostázást + dobok bele egy ezrest.
Ha van elég jelentkezõ, akkor meg is elõlegezem a lóvét.
Tudtommal nem ez lenne az elsõ eset.
Akiket a repülés kapcsán ismertem meg itt, azokban maximálisan megbízom.
Vagy esetleg van egy saitek Evo-m vezetéknélküli. Azt bagóért megszámítom neked és persze el is tudom küldeni.

PhantomAss
igyál egy sört reppenés elõtt
attól én jobban játszok általában 😄

GOOBY, pls

szekelyland
na jó, az jelen pillanatban kicsit sok lenne az, jelenleg munkanélküli vagyok, a segélybõlcsak a telószámlámra meg a kocsim jelzálogjára futja, miután egy anyaországbeli vállalkozó honfitársatok 2 havi munkám fizetésével átbaszott és nem kaptam semmit, kicsit most jobban érzem a válságot......

galimatika
Sokat imádkozok esténként, hogy egy ilyen repkedõ boszorkány a karmaim közé kerüljön<#violent><#puszi><#puszis>
melyik szerver is volt ez?<#finom>

Nem sértõdök meg, tudom😊 csakhogy 2-en is voltunk rá, ugyanolyan gépekkel egymás ellen. Az én szintem egyelõre a valor, ott vannak kb hasonló tudású játékosok mint én, ott aratok is sokszor😊
A gyakorlásról, ahogy irtam, 3 hónapja minden nap nyomom, a stat alapján ez javitott is valamelyest a pontoságomon és, kb 2%-al pontosabban lövök mint 2 hónapja. Szerintem enhe fejlõdés van😊
Am mégegy rövid sztori, tegnap valoron bejött egy spit mögém, egyszer csak laggolt eget és fölnek ment de visszapatant, de ennek ellenére ugyanugy közelitett mögém. Spit VIII vagy IX-es volt, én g-2-vel nymtam, simán beért, elkezdett lõni, azt mondtam, leelõzni nem tudom, vagyok 700-on a zuhanás se segt, felhuztam a gépet, leveszem a teljseitményt, kinyitom a féklapokat. Jobb hijján, más ötletem nem volt, huúzzta utánam, erre átesett és már nem tudta kenni. Erre elkezdte irkálni, hogy csaló vagyok meg nyomogattam a print scent....

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Her Laca
Bocsi hogy belevakkantok.
Remélem nem sértõdsz meg ,de ahogy én láttam amint harcoltál nem kell keresgetned a lobbyn olyan embereket (lett légyen az fiú ,vagy lány) akinek nehézséget okozna a lelövésed. Hidd el igen magas azon játékosok száma😊
Két dolog lehetséges. Vagy kúrva sokat gyakorolsz és megközelítõleg egy év leforgása alatt jól elsajátítod a dolgokat,vagy a másik ,hogy született tehetség vagy😊Én az elõbbit javaslom😄

Nos, tegnap komoly befektetést eszközöltem. Az IL2 1946 dvd-t megvásároltam a piros-fekete színû bóóótban. 995 pénzt kértek érte. Mondjuk az meglepõ volt, hogy a PF addon is van, szólóban 2399,- de az 1946-ban, vagyis 4 másik addonal együtt kevesebb mint fele.
Az is érdekes volt, hogy a piros-fehér-kék galeri évekkel ezelõtt 1999-ért nyomta a WarCraft Goldot, mostmeg 3499 egyenként. Bár a cimborám szerint ez a WoW körüli nosztalgiázásnak köszönhetõ.
No mindegy, azért a "biztonsági másolat" sem kerül a kukába. Olyan szép cimkét nyomtattam rá... <#vigyor3><#vigyor3>

Si vis pacem, para bellum.

Nohab
No és? Már kb 5 éve tolom, és az itteni öregek is lenyomnának simán😄
Elõször spittel jöt, aztán egy reptérrõõl száltunk fel egyszerre 109-essel, késõbb aviával, elmentünk ellenkezõ irányokba, és onnan kezdtük, általában olyan 600-700 méteren, onnan le földközelig. Fordulóharc.
Tehát ugyanolyan géppel.
Nehézségben vvolt külsõ nézet, meg mutatta a térképen a saját helyzeted. Más fel volt kapcsolva mind.
Persze van kezük lábuk, csak nem gondoltam, hogy öszefutok egyel, azt meg pláne nem gondoltam hogy ilyen jól tolja.
Persze benne van, hogy 3 hónapja kedztem, még nem vagyok csak nicknevemen mester, de 3 hónap óta minden nap toltam, több órát, tehát magamhoz képest "formában vagyok"

Nohab
No és? A lányoknak is van kezük lábuk. 😊 A lehetõség adott, õ meg kihasználta. Azért akadnak bõven olyan lányok, akik szeretik a repülést.
Ez így semmit sem mond. Egyforma géppel mentetek? Egyforma pozícióból? Nehézségi beállítások milyenek voltak?

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Helyesirási hibákért elnézést😊iskolai gép, pocsék bilentyûzet

Sziasztok! képzlejtéek, vmelyik nap Kojak bajtársal felmentünk gyakorolni egy üres szeróra( nem tudtunk magámszerót csinálni, nem lehetett hostolni szerinte).
Jött egy harmadik ember is, elkezdtünk vele is dogolni...
hát, 1vs 1 is mindig megvert minket, de 2vs1-ben is lazán ütött minket.
Ugy fordulozott mind ördög és rohadt jól célzott, nagyon jól nyomta....
egyszer se szedtük le.
Aztán megkérdeztük, honnan származik, azt irta, orosz és csaj.....
Csak néztünk, hogy egy csaj iskolázott le igy minket<#wow1><#wow1>

Logitech Extreme 3D Pro. Az egyetlen nyûgöm vele, hogy a HAT switch kicsit kopott, és ha lefelé húzom, akkor néha bal oldalra is vesz jelet. És ha nem találok el valamit, magamat hibáztatom.
Mondjuk ha lenne pénzem beneveznék egy G940-re...

PhantomAss
most vettem 15-ért egy x52-õt, igaz használt, de olyan montha új lenne, sehol egy karc...ennyit sztem bõven megér

GOOBY, pls

galimatika
Szerintem bárkinek elérhetõ. Már 20 ezer körül mozog az új ára, de a használtaknak sincsen semmi baja és azoknak néha csak a fele az ára.
Lassan majd én is beújítok megint egyet.
Egyszóval csak ajánlani tudom. Nekem lacáé volt az elsõ X52-m és gyökeres változáson ment át a célzás pontossága.
Az is használt volt de nem volt kutya baja sem.

Nekem egy Logitech Extreme 3D Pro-m van azzal játszok, de baj még nemvolt vele. amit nemtudok leszedni azt elkönyvelem a bénaságomnak, és nem próbálok ki egy X52 kaliberû joy-t mert nemlenne hozzá keret hogy beszerezzek egyet ha megtetszik és rájövök mennyivel jobb azzal repülni 😄
galimatika
megoldás=X52 és társai.

szekelyland
Milyen pontosan tud célozni..... A francba nekem mikor lesz egy normalis joyom????
Ebben a fos országban nem lehet sehol kapni Cyborg Evo-t ezzel a logifasz joyyal semmit nemt találok el

Hehe, míg én a revi közepére próbáltam terelgetni egy Jak-ot, a cimborája alulról belémrombolt. Volt elég magasságom a kiugráshoz, ereszkedek az ernyõn, aszongya a pk: Na, négyes, szép lövés volt...
Gondoltam ja, csak a skuló Messzerbõl volt. Na mindegy, saját vonalak mögött értem földet, a légigyõzelmet meg szépen odastrigulázták nekem.
<#nevetes1>

Hát jah kicsit nagy a csend!

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

acidrain
még vagyok.

Kicsit kihalt a topic, kedvcsináló<#vigyor1>

Van e itt meg valaki?
PhantomAss
normális tápja volt, egy 500-as chieftec, és egy másik 500-as lgpower
az én 450-es corsairem viszont simán vite az õ gépét, az 500-as chief meg kifeküdt tõle...
ez a popszakma má csak ilyen

GOOBY, pls

Asszonykám reklámgrafikus, és kifejezetten kérte, hogy kapcsoljam ki a gépén az élsimítást, mert anélkül jobban látja az élek elhelyezkedését.
Lehet, hogy itt is ilyesmirõl van szó.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

szekelyland
remélem a Phoca gallery méretezi át gagyi módon azért ilyen......

ez fájó 😊
Sanyo
Néhány évig valószínûleg senki sem tudja full grafikán nyomni. 😊

www.pcpilot.hu

miért ilyen recések a képe?😊 ha már õk sem tudják full grafikán tolni akkor baj van 😊
acidrain
normális táp kell a gépbe, nem gagyi, és akkor semmi gond
Phenom II X4 940 et nyúzok már jóideje és még mindíg nincs amperszag a szobában