IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
<#nevetes1>#nevetes1>
Hát srácok megleptetek. Erre nem számítottam. Minden tiszteletem a társaságé.<#worship>#worship>
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Sanyo, kiolvastam az Apache-os könyvet, írtam Máténak de nem válaszolt. Hogy juttassam vissza hozzád?
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
www.smart-bus.hu
A padláson sajna nincs használható joyt😞
Elvtársak ! Elõre a lenini úton!😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Meg különben is. Mi lenne velünk a szépen megfogalmazott velõs hozzászólásaid nélkül😊)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Bár igaz,hogy mostanában gyakorlatilag megszüntem repülni.
De augusztus után megint jön egy nyugisabb idõszak,jelenleg annyi a melóm,hogy ki sem látszom belõle.
A Béna.
Ha valaki felém jön látogatóba, hálás házigazda leszek.....
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Ez csak egy ötlet, hogy legyen honnan elindulni.
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.
Én a báttyád vagyok és NINCS VITA!!<#vigyor3>#vigyor3><#smile>#smile><#nyes>#nyes>
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Egyébként jogos, a franc megenne a méregtõl az tuti<#worship>#worship>
Ha van elég jelentkezõ, akkor meg is elõlegezem a lóvét.
Tudtommal nem ez lenne az elsõ eset.
Akiket a repülés kapcsán ismertem meg itt, azokban maximálisan megbízom.
Vagy esetleg van egy saitek Evo-m vezetéknélküli. Azt bagóért megszámítom neked és persze el is tudom küldeni.
melyik szerver is volt ez?<#finom>#finom>
A gyakorlásról, ahogy irtam, 3 hónapja minden nap nyomom, a stat alapján ez javitott is valamelyest a pontoságomon és, kb 2%-al pontosabban lövök mint 2 hónapja. Szerintem enhe fejlõdés van😊
Am mégegy rövid sztori, tegnap valoron bejött egy spit mögém, egyszer csak laggolt eget és fölnek ment de visszapatant, de ennek ellenére ugyanugy közelitett mögém. Spit VIII vagy IX-es volt, én g-2-vel nymtam, simán beért, elkezdett lõni, azt mondtam, leelõzni nem tudom, vagyok 700-on a zuhanás se segt, felhuztam a gépet, leveszem a teljseitményt, kinyitom a féklapokat. Jobb hijján, más ötletem nem volt, huúzzta utánam, erre átesett és már nem tudta kenni. Erre elkezdte irkálni, hogy csaló vagyok meg nyomogattam a print scent....
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Remélem nem sértõdsz meg ,de ahogy én láttam amint harcoltál nem kell keresgetned a lobbyn olyan embereket (lett légyen az fiú ,vagy lány) akinek nehézséget okozna a lelövésed. Hidd el igen magas azon játékosok száma😊
Két dolog lehetséges. Vagy kúrva sokat gyakorolsz és megközelítõleg egy év leforgása alatt jól elsajátítod a dolgokat,vagy a másik ,hogy született tehetség vagy😊Én az elõbbit javaslom😄
Az is érdekes volt, hogy a piros-fehér-kék galeri évekkel ezelõtt 1999-ért nyomta a WarCraft Goldot, mostmeg 3499 egyenként. Bár a cimborám szerint ez a WoW körüli nosztalgiázásnak köszönhetõ.
No mindegy, azért a "biztonsági másolat" sem kerül a kukába. Olyan szép cimkét nyomtattam rá... <#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
Si vis pacem, para bellum.
Tehát ugyanolyan géppel.
Nehézségben vvolt külsõ nézet, meg mutatta a térképen a saját helyzeted. Más fel volt kapcsolva mind.
Persze van kezük lábuk, csak nem gondoltam, hogy öszefutok egyel, azt meg pláne nem gondoltam hogy ilyen jól tolja.
Persze benne van, hogy 3 hónapja kedztem, még nem vagyok csak nicknevemen mester, de 3 hónap óta minden nap toltam, több órát, tehát magamhoz képest "formában vagyok"
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Jött egy harmadik ember is, elkezdtünk vele is dogolni...
hát, 1vs 1 is mindig megvert minket, de 2vs1-ben is lazán ütött minket.
Ugy fordulozott mind ördög és rohadt jól célzott, nagyon jól nyomta....
egyszer se szedtük le.
Aztán megkérdeztük, honnan származik, azt irta, orosz és csaj.....
Csak néztünk, hogy egy csaj iskolázott le igy minket<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>
Mondjuk ha lenne pénzem beneveznék egy G940-re...
GOOBY, pls
Lassan majd én is beújítok megint egyet.
Egyszóval csak ajánlani tudom. Nekem lacáé volt az elsõ X52-m és gyökeres változáson ment át a célzás pontossága.
Az is használt volt de nem volt kutya baja sem.
Ebben a fos országban nem lehet sehol kapni Cyborg Evo-t ezzel a logifasz joyyal semmit nemt találok el
Gondoltam ja, csak a skuló Messzerbõl volt. Na mindegy, saját vonalak mögött értem földet, a légigyõzelmet meg szépen odastrigulázták nekem.
<#nevetes1>#nevetes1>
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
az én 450-es corsairem viszont simán vite az õ gépét, az 500-as chief meg kifeküdt tõle...
ez a popszakma má csak ilyen
GOOBY, pls
Lehet, hogy itt is ilyesmirõl van szó.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról