IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem rosszul installáltad, akkor szokott 60%-nál kilépni.
Itt nem reagálnak, maximum válaszolnak.
www.pcpilot.hu
Hozzájutottam a játékhoz nagyon tetszik!Feltettem az összes patchot...most a 4.09m-nél tartok.Feltettem az ultra packot is!
Le tudná írni valaki,hogy ha csak nekem a látványhoz kéne mód akkor melyik módot activáljam!
Vagy esetleg van valami leirás a módokról?
Amásik:Megcsináltam hogy 1440x990 legyen a játék ment is mint idáig!
De most valamiért nem indúl a játék.
Rákantitok az ikonra ,látom hogy dolgozik a proci..kb 10mp-ig és semmi!
Háttérben se megy.
De valamikor eljutok odáig hogy betölt de 60%-nál kitesz asztalra!
Mi lehet a baj...hisz hát eddig mûködött?
Reagálhatna valaki!
Köszi!Hy!
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Pénzt elküldtem.
www.pcpilot.hu
www.smart-bus.hu
csak ubuntun nem akar elindulni....
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Számításaim szerint a jövõhét vége fele Ata már egy x52 boldog tulajdonosa lesz.
Más: Laca, amit a multkor csináltál nállam Il2 biztonsági másolatot az egész könyvtárról azt ugye ha visszamásolom c-re akkor tudom futtatni nem?
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Egyébként örvendetes, hogy itt is látok ilyet :-)
Atával tudok a legjobban géppározni. Egymás nélkül szinte nem is repülünk, vagy ha igen, akkor az nem az igazi. Ja és ha vele vagyok, a statom is meredek emelkedik <#integet2>#integet2>
Holnap én is utalok!
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
www.pumaszallas.hu
de van ómagyar rovásirás táblázatom...
Ha igen oszd meg velem kérlek.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Solt #26691:+1<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
És akkor most közösen énekeljük el a Székely-himnuszt.<#papakacsint>#papakacsint><#integet2>#integet2>
A lányom pedig most megy középiskolába. Ja és õ a lesz a legszebb természetesen a suliban.
Büszke is vagyok rá mint a fene<#nyes>#nyes>
www.smart-bus.hu
Amíg megy a gyûjtés, addig név és bankszámlaszám az aláírásom helyén.
Ata. A legszemetebb dolog, ha így lopják meg az embert, át tudom érezni 😞
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
Node had teljen a topik😊)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Remélem mihamarább válaszol.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
11600006-00000000-34015016 ErsteBank
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.smart-bus.hu
galimatika: Holnap tudok utalni.
www.pcpilot.hu
meg kéne kérdezni esetleg...
GOOBY, pls
11600006-00000000-34015016 ErsteBank
A megjezés rovatba írjatok valamit, mondjuk joy, stb.
Amíg összejön az összeg én nekilátok a beszerzésnek. Ha lát valaki kedvezõ vételt az jelezze.
A postázást ismét az oktáv fogja állni<#eplus2>#eplus2>
Ata kollega meg amúgy is a szívem csücske,mai napig röhögök az orosz pilóta ostorrá fagyott taknyán ,amikor eszembe jut.
Tudod ez a gamepaddal való repülés kicsit megviseli az idegeimet. <#nevetes1>#nevetes1>
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?