IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez a "Reagálhatna valaki!" egy kicsit erõs nem gondolod?
Szerintem rosszul installáltad, akkor szokott 60%-nál kilépni.
Itt nem reagálnak, maximum válaszolnak.
Sanyo
Storm of War - Fiat G.50, Bristol Beaufighter, Spitfire géppár, Supermarine Walrus, Bf 108.

www.pcpilot.hu

Meg esetleg az "e"-t ki is lehetne hagyni (az "eLY" miatt), de javítson ki hozzáértõ, ha nem.
Hali!
Hozzájutottam a játékhoz nagyon tetszik!Feltettem az összes patchot...most a 4.09m-nél tartok.Feltettem az ultra packot is!
Le tudná írni valaki,hogy ha csak nekem a látványhoz kéne mód akkor melyik módot activáljam!

Vagy esetleg van valami leirás a módokról?
Amásik:Megcsináltam hogy 1440x990 legyen a játék ment is mint idáig!
De most valamiért nem indúl a játék.
Rákantitok az ikonra ,látom hogy dolgozik a proci..kb 10mp-ig és semmi!
Háttérben se megy.
De valamikor eljutok odáig hogy betölt de 60%-nál kitesz asztalra!
Mi lehet a baj...hisz hát eddig mûködött?
Reagálhatna valaki!
Köszi!Hy!
Pénz utalva. <#integet2>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

énis hétfõn tudok legközelebb utalni. örömmel látom, hogy még van idõ 😊
Sanyo
Igen, akárhova másolod, menni fog. Én csak egy parancsikont szoktam neki csinálni és kész.

Pénzt elküldtem.

www.pcpilot.hu

L Viper
Kicsit beleolvastam a fórumba, ritka normális társaság van itten :-)
<#eljen>
Bezony! <#eljen><#wink>

www.smart-bus.hu

szekelyland
Tudod futtatni. Nálam  2 win van a gépen, egy XP meg egy 7-es és egy ezekelõttire volt telepítve az il2, 3 kisebb merevlemez van a gépemben és közben a helyszûke miatt ide-oda költöztetem az il2 mappáját, és mindenütt, mindegyik Win-en megy. Sõt volt már felírva DVD re is, és visszamásolva is megy.
csak ubuntun nem akar elindulni....

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

galimatika
Egyáltalán nem gond. Van aki már utalt de csak jövõhéten jön be a lóvé.
Számításaim szerint a jövõhét vége fele Ata már egy x52 boldog tulajdonosa lesz.

Más: Laca, amit a multkor csináltál nállam Il2 biztonsági másolatot az egész könyvtárról azt ugye ha visszamásolom c-re akkor tudom futtatni nem?

Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.

szekelyland
igen erre mikor kész volt jöttem rá, de már el volt indítva a lobby....

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

acidrain
Én valszeg hétfõn tudok utalni, ha nem gond.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

L Viper
A világért sem akarok belekötni a rótt nevedbe, de ha balról-jobbra olvasatot csinálsz, a betûket is tükrözd, mert az olvasat irányát így jobbról balra értik.
Egyébként örvendetes, hogy itt is látok ilyet :-)
Matthew Baker
és mit fog tanulni? ha szabad érdeklõdnöm 😊

Új logó by: berczely (Y)

Hé hé hé mi folyik itt??? Ebbõl én sem maradhatok ki!!!

Atával tudok a legjobban géppározni. Egymás nélkül szinte nem is repülünk, vagy ha igen, akkor az nem az igazi. Ja és ha vele vagyok, a statom is meredek emelkedik <#integet2>

Holnap én is utalok!

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

VO101Tom
Wiki? Külsõ hivatkozások között van link fordító oldalról is.

www.pumaszallas.hu

szekelyland
PAintbem csináltam.....
de van ómagyar rovásirás táblázatom...

Zpogi
Te Ata,honnan szerezted ezt az ómagyar rovásírást? Van valami progi amivel tudsz így írni?
Ha igen oszd meg velem kérlek.

szekelyland
Ma este köszönetképpen fent leszek a Lobbyn én is, erre a nemes gesztusra még a feleségemnek se volt ellenvetése

Privi ment...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

PhantomAss
én is feladtam

GOOBY, pls

Zpogi
Délelõtt én is feladtam a részem <#hawaii>

Solt #26691:+1<#eljen><#taps>
És akkor most közösen énekeljük el a Székely-himnuszt.<#papakacsint><#integet2>

galimatika
OK. Rendben lesz ez. Már jönnek az utalások <#taps>

A lányom pedig most megy középiskolába. Ja és õ a lesz a legszebb természetesen a suliban.
Büszke is vagyok rá mint a fene<#nyes>

Ne vicceljen Uram... részemrõl bõven-bõven elég annyi, hogy, ha továbbra használod az "anyaország" kifejezést... <#wink>

www.smart-bus.hu

Matthew Baker
a lányod hányadikas ha nem vagyok indiszkrét?

Új logó by: berczely (Y)

szekelyland
Hát fiúk.... Ezt nem hiszem el... Itt ülök a gép elõtt, bambán, légiharc meg Oleg fikázás vagy netán BOB várás helyett egy komplett oldal rólam szól.... Hát õszintén nem hittem volna ezt el, még ha tulajdon édesanáym mondta volna el se. Ezt hogy és mikor tudom majd meghálálni....<#rinya>

VO101Tom
Ha péntekig nem jön meg, akkor szólj és rákérdezek náluk...

www.pumaszallas.hu

galimatika
a levonást azt nagyon értik, de mikor nekik kellene valamit utalniuk....

Amíg megy a gyûjtés, addig név és bankszámlaszám az aláírásom helyén.

VO101Tom
Na, ammá biztos, tõlem levonták...

www.pumaszallas.hu

galimatika
Nem gond, hisz ezeknek még be is kell érkezniük a számlámra. Magát a beszerzést és postázást én is csak a jövõhéten fogom bonyolítani, mert a hétvége most a lányomról szól. Ballagás, osztálykirándulás a pilisbe, stb.

VO101Tom
Remek kezdeményezés, és is beszálltam ennyivel. A polgári neved nem tudtam az utálásnál, remélem ettõl még átmegy (Unicredittõl, 1-2 nap).

Ata. A legszemetebb dolog, ha így lopják meg az embert, át tudom érezni 😞

www.pumaszallas.hu

PhantomAss
bocsi én is csak estefelé tudok utalni...

GOOBY, pls

Én utaltam a vállalásom, a további intézkedést köszönöm...

www.smart-bus.hu

Her Laca
Jelzem ezt egy hozzászólásban is tudtam volna rögzíteni😊 nem négyben😄
Node had teljen a topik😊)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

galimatika
Írtam a srácnak.
Remélem mihamarább válaszol.

Her Laca
Holnap úgy is jövök megyek a városban ,én is utalok.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca

Her Laca

Her Laca

galimatika
Galántai Zoltán
11600006-00000000-34015016 ErsteBank

Galiba az átutaláshoz a neved is kell. (Adatlapodon nem találtam.)

Csatlakozom, én is kérném a szla. tulaj nevét.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Küld el légy szíves privátban, hogy kinek a nevén van, én csak úgy tudok utalni...

www.smart-bus.hu

Sanyo
Ha Fehérváron jársz valamikor, akkor összefuthatunk, de ráér. Hogy tetszett?

galimatika: Holnap tudok utalni.

www.pcpilot.hu

galimatika
Én hajlanék arra, hogy egy újat szerezzünk be. Nem mintha az jobb lenne, de szerintem nem sok az árkülönbség egy használt és egy új x52 közt és az újhoz azért van gari meg hát mégis csak nagy élmény mikor az ember a kezébe veszi és kibontja.

PhantomAss
asszem vo101 papi(?) mondta h van egy x52 nála amit nem használ,csak aztán nem jött össze az üzlet
meg kéne kérdezni esetleg...

GOOBY, pls

galimatika
Ide tudtok utalni.

11600006-00000000-34015016 ErsteBank
A megjezés rovatba írjatok valamit, mondjuk joy, stb.

Amíg összejön az összeg én nekilátok a beszerzésnek. Ha lát valaki kedvezõ vételt az jelezze.
A postázást ismét az oktáv fogja állni<#eplus2>

Her Laca
Jelzem,hogy volt már olyan amikor joyt küldtünk egy srácnak ,mert nem volt mivel repülnie.
Ata kollega meg amúgy is a szívem csücske,mai napig röhögök az orosz pilóta ostorrá fagyott taknyán ,amikor eszembe jut.

GaBenc
Hát ja. De már akkor gyanakodtam mikor a kérdéseimre választ kaptam meg linket és semmi "láma, nobb......" nem volt mellette. Pedig kérdeztem érdekeseket. <#papakacsint>
Tudod ez a gamepaddal való repülés kicsit megviseli az idegeimet. <#nevetes1>

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?