IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

olasz front ha jól emlékszem, bombázták az infrastruktúrát p47 bõl.
operésön strangle

acidrain
azért, mert be kell menjek a bankba, hogy utána tudjam használni a netbankot

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

braziloOOOoooooooooooOOOOOOOOooooook?????????????????????????? Azok meg hol és mikor repültek????????????

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

OFF. Kár hogy Messer hangot nem tud <#szomoru1>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Üdv újra mindenkinek!!!A Jsgme kifogástalanul mûködik!!!Hála nektek!
De azért lenne egy két észrevételem: kár hogy nincs benne az Angliai csata ,kevés lengyel gép van benne! És pilótai életútnál lehetne választani az olaszokat, brazilokat stb. de ezeknél nincs semmi miért?,vagy lesz még estleg!?De hozzá kell fûznöm nagyon jópofa gépek vannak benne!😊(fõleg az atom bomba az nagyot dob xD)

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Miért nem netbankot használtok? Azzal nem kell bemenni a bankba sorba állni, szerencsétlenkedni stb. Felmész a netre a bankod oldalára és sms-ben elküldik a belépési jelszót és utalsz, lekötsz, csekkolod az egyenlegedet meg mindent amit amúgy csak sorban állással tudnál csak elintézni.

acidrain
holnap utalok, ma bezárt a bank mire odeértem

PhantomAss
az tényleg jó, csak gondoltam ha ebbõl lehet alkudni és nem jön össze a lé akkor talán ez is megérné

GOOBY, pls

galimatika
Írtam neki. Ha jó állapotú akkor megnézem. A másikban az a vonzó, hogy bontatlan és garanciális és csak egy ezressel drágább.

Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.

PhantomAss
és ez?
x 52

GOOBY, pls

TG Gida
Mi lesz ez?Szekrény vagy asztal?

Isten áldja a pogányokat!

galimatika
Sikerüklt beszélnem a sráccal.
Bontatlan x52 garanciális minden papírral számlával, stb

19.000.- HUF az alja azt mondja. Szerintem korrekt.
Mivel az eladõ gyõri és hogy ne kelljen még az idepostázás költségeit is állnunk, ezért úgy egyeztem meg vele, hogy vasárnap jön fel pestre és akkor venném át. Amúgy is jönne így ez nem jelent plusz kiadást.
Ha vasárnapig nem jön össze a szükséges összeg, akkor én a hiányzó részt kipótolom és majd bevasalom utánna.
Tehát még kerek 10.000.- HUF-ra van szükségünk!!!

Most utaltam! <#wink>

D9

galimatika
Meg is jött!!!

Jelenleg 9000.- HUF az összegyûlt összeg.

Ma beszélek az eladóval. Bontatlan x52 remélhetõleg 15.000.- HUF-ért elhozható.
Amint lebeszéltem vele jelzem.

VO101Tom
Én úgy tudom, hogy az a cég évekkel ezelõtt csõdbe ment, nem lesz belõle semmi...

www.pumaszallas.hu

Nohab
A gyõri mesza? Azzal mi van? Szerintem annál fent áll a lehetõség, hogy szerepelni fog egy két magyar eseményen. 😊
Sanyo
Pénteken adtam fel, kb. ma meg kellene érkeznie.

www.pcpilot.hu

galimatika
Eddig a számlára érkezett 7000 Huf.
Ebben van aki 2000 -et küldött + az én 1000-em.

Beérkezés sorrendjében:

Pogi
Tom
Solt
PhantomAss
Szepy
Ehez jön majd még akié csak a héten érkezik be.

VO101Tom
Sajnos nem valószínû, hogy magyarországra valaha repképes mesza eljöhet. Nagyon kevés repidõ van már csak bennük, és ezeknél a nagyjavítás nagyon drága és körülményes, azon egyszerû oknál fogva, hogy amikor készültek, nem foglalkoztak az elöregedéssel (nincsenek szabbványok, eljárások, mindent ott helyben találnak ki. Oké, megoldják valahogy, de ez mégsem cessna 😊 ). Repülõgépekrõl lévén szó, az üzemeltetési költségébe ezeknek a nagyjavításoknak arányosan leosztott árát is beleszámolják, ehez jön a nem kevés fogyasztás, és persze a tiszteletdíj, amiért bemutatókon fellépnek. Ez több tízezer euróba került volna, ha Kecsóra elhívták volna õket 😞

www.pumaszallas.hu

Matthew Baker
Thenx mindkettõtöknek

Új logó by: berczely (Y)

Nohab
Nem néztek TV-t? 😄
Ez LÁTVÁNYOS: Légiparádé gép-veteránokkal (nem nagy szám)
Na EZ tényleg látványos!

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

VO101Tom
Hello.

1. hsz közepe felé van torrent link és más letöltés is a full UP 2.01-hez.
http://ultrapack.il2war.com/index.php/topic,1536.0.html

www.pumaszallas.hu

Matthew Baker
Ultrapack 2.1 full: ennek nem tudná megadni valaki a letöltési linkjét legyen oly szíves

Új logó by: berczely (Y)

acidrain
Akkor Szikiröl hazafele beugrok veszek 1 et tartalékba

VO101Tom
Igen. Az alap, nem Froce Feedbackes, vezetékes változat (aluminium színû az alja).

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Na igen, ezen ilyen furcsa dolog, hogy pont azoknál a gépeknél sem kell igazán foglalkozni a légcsavarállásszöggel, amin nincs automatika...
Én azt várom, hogy a BOB mennyire lesz bonyolult. Most arról van szó, hogy a bonyolultságon (kezelhetõségen) nem nehezítenek, mert az átlagjátékosokat csak elrettenti, a játékélményt pedig nem fokozza, hogy motorindítási vagy üzemeltetési procedúrákat végig kelljen játszani (pedig dehogynem). Persze ez sántít, hiszen kikapcsolható könnyítéseket tudnának programozni, ha akarnak. Viszont az FS szerû, egérrel klikkelhetõ kabinnal is eleinte úgy voltak, hogy nem foglalkoznak vele, aztán mostanában látni egy-egy videón, hogy mégis lesz.

www.pumaszallas.hu

TG Gida
1500?<#wow1>

Isten áldja a pogányokat!

V Domino
Válaszoltam

R.I.P. White Europe

VO101Tom
Budapesten is annyiért kapható a MediaMarktban. Messerharcos vett asszem pár hete ilyet.

www.pumaszallas.hu

Privi ment

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

V Domino
Szia!

Nekem feltétlenül kellene egy,hálás lennék a fáradozásért.Hogy tudjuk lezsírozni?

R.I.P. White Europe

Srácok, a szegedi MM-ben nevetséges 1500 Ft a Saitek Cyborg Evo.(Egyikhez sincs telepítõ lemez.)

Ha valakinek kell, SOS jelezze, bolti ár + postáért küldöm.

Her Laca
Na ez jó ötlet.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Galiba eddig hogy áll a mérleg? ...Galiba? Galiba!!! Nem meg mondtam neked, hogy nem menj a kocsma közelébe!? Na megállj csak <#idiota><#nevetes1>

Gyerekek kint vagyok a pusztában valahol Szentes mellett hétfõn megpróbálok beugrani a bankba.De jövõ hét folyamán mindenképp!

A Béna.

Hát nem szó szerint de az értelmét gondolom sokan értik <#wink>

VO101Tom
Ez a szekelyland project egyre érdekesebb 😉

www.pumaszallas.hu

Asszem 2x60db 20mm-es+gpu.

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

Szepy, biztosan azt jelenti az aláírásod harmadik sora, amit írtál?<#csodalk>

szekelyland
Ez jó ötlet lenne, pl két azonos gép esetében, hogy valójában egy folyamatos forduló hogy szerencsésebb, trimmel vagy ívelõvel, erre jó lenne egy ilyen összehasonlító tesztet csinálni.
Az automata prop pitch leginkább a modokban szereplõ A2 meg A3-as fókáknál lett lemodellezve szerintem, hihetetlen hogy lehet vele a korai spiteket szívatni, még egyenlõ energiaesély esetén is - legyorsulod, otthagyod faképnél, megfordulsz, pofán lövöd, megint otthagyod, megfordulsz, stb....

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Ja ja mennyi az annyi?

Így van, csak a lõszer kevés. Spórolni kell! Lecsapni, lõni, visszaemelkedni. Nincs utánakanyarodás. Húzni fel amíg a lendület tart, aztán vissza.

Galiba ! Hogy áll a projekt? Mennyi gyûlt össze?

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

Az egész prop pitch dolog eléggé kidolgozatlan az Il-2-ben. Talán legjobban a 109-esen modellezték le, de ott meg a legjobb automatán hagyni. Azt hiszem épp nálatok a pumaszálláson olvastam egy kiváló elméleti anyagot a légcsavar-állásszög jelentõségérõl. Mintha az rémlene belõle, hogy nagy állásszög emelkedéshez jó, a kicsi pedig a szintben gyorsabb repüléshez. Ezt talán egyedül a Messzerben látni, ahogy mozog a kis mutató emelkedéstõl, sebességtõl stb. függõen. Ehhez képest orosz (vagy éppen a japán) gépeken, ahol nem volt automatika, beállítja az ember a játékban 100 %-ra és úgy hagyja. És így kapja a legnagyobb vonóerõt mint szintben, mind emelkedve a szobapilóta. Pedig a valóságban nyilván nem így volt.

Hasonló a helyzet a szövi gépeknél is, ott az automatika max annyit csinál, hogy 3000-en tartja a fordulatot. Tehát olyan az egész, mintha a légcsavar vonóerejének szabályozását egyedül a gázkarra tették a fejlesztõk. Ez nyilván leegyszerûsít néhány dolgot a szimulátoros pilóták számára, de egyre több flight instruktiont végignézve a youtube-on kiderül: ez korántsem volt így.
VO101Tom
Érdemes pedig kipróbálni, ha fordulózni kell, szerintem jobb mint az ívelõ. Én szinte mindíg csak ezt használom (tengelyre tettem, nem gombra). Corner speeden is kényelmesebben tartható ezzel a gép.

Lehetne néha külön szerón 1v1-eket repülni (persze nézõkkel, folyamatosan forogva), hogy az ilyen egyéni szokásokat gyakorlatban próbálgassuk. Tanulni qrva sokat lehet ebbõl, nagyon rég nem 1v1-eztem én sem, néha hiányzik az is 😊

www.pumaszallas.hu

szekelyland
Ha hátra van trimmelve a gép, akor ha húzod a botot, hamarább átesel, én trimmet csak nagy sebességnél használtam, meg fel-leszállásnál, ott is inkább a JU88-nál

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

szekelyland
Angolul mindkettõ cracking, (anno angolul is tanultam vegyészetet az egyetemen - de,hiába.. )

Az a krakkolás...

Régebben nagyon érdekelt a repülés, fõleg ez a korszak.A 90-es évek elejétõl rendszeres olvasója voltam a Top Gun- nak, aztán 8-9 év után ez "elmúlt" 😊. Teljesen véletlenül akadtam rá erre a játékra pár hónappal ezelõtt, Valójában ez az elsõ játék, ami igazán leköt, elõtte volt 1-2 másik, de pár hét után uninstall.....
Most kicsit más a helyzet, úgy éreztem, hogy erre érdemes áldozni.Gyorsan vettem egy Cyborg Evo-t , meg egy Pro Flight Throttle Quadrant-ot, az egyik karra beállítottam a magassági trimmet, ezzel szoktam szûkíteni az íveket 😊 , mert néha nem bírom ki, hogy ne álljak le fordulózni. 😄 Kicsit necces, mert néha majdnem átesek... 😊 Kipróbálom majd a Herr Laca- féle harcmodort is.😊 Beállítottam a csövek összetartását, köszi Székelyland!
Nagyon köszönöm a tanácsokat!

D9