IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jelenleg 9000.- HUF az összegyûlt összeg.
Ma beszélek az eladóval. Bontatlan x52 remélhetõleg 15.000.- HUF-ért elhozható.
Amint lebeszéltem vele jelzem.
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.
www.pumaszallas.hu
Ebben van aki 2000 -et küldött + az én 1000-em.
Beérkezés sorrendjében:
Pogi
Tom
Solt
PhantomAss
Szepy
Ehez jön majd még akié csak a héten érkezik be.
www.pumaszallas.hu
Ez LÁTVÁNYOS: Légiparádé gép-veteránokkal (nem nagy szám)
Na EZ tényleg látványos!
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
1. hsz közepe felé van torrent link és más letöltés is a full UP 2.01-hez.
http://ultrapack.il2war.com/index.php/topic,1536.0.html
www.pumaszallas.hu
Új logó by: berczely (Y)
www.pumaszallas.hu
Én azt várom, hogy a BOB mennyire lesz bonyolult. Most arról van szó, hogy a bonyolultságon (kezelhetõségen) nem nehezítenek, mert az átlagjátékosokat csak elrettenti, a játékélményt pedig nem fokozza, hogy motorindítási vagy üzemeltetési procedúrákat végig kelljen játszani (pedig dehogynem). Persze ez sántít, hiszen kikapcsolható könnyítéseket tudnának programozni, ha akarnak. Viszont az FS szerû, egérrel klikkelhetõ kabinnal is eleinte úgy voltak, hogy nem foglalkoznak vele, aztán mostanában látni egy-egy videón, hogy mégis lesz.
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Nekem feltétlenül kellene egy,hálás lennék a fáradozásért.Hogy tudjuk lezsírozni?
R.I.P. White Europe
Ha valakinek kell, SOS jelezze, bolti ár + postáért küldöm.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A Béna.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Az automata prop pitch leginkább a modokban szereplõ A2 meg A3-as fókáknál lett lemodellezve szerintem, hihetetlen hogy lehet vele a korai spiteket szívatni, még egyenlõ energiaesély esetén is - legyorsulod, otthagyod faképnél, megfordulsz, pofán lövöd, megint otthagyod, megfordulsz, stb....
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Galiba ! Hogy áll a projekt? Mennyi gyûlt össze?
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Hasonló a helyzet a szövi gépeknél is, ott az automatika max annyit csinál, hogy 3000-en tartja a fordulatot. Tehát olyan az egész, mintha a légcsavar vonóerejének szabályozását egyedül a gázkarra tették a fejlesztõk. Ez nyilván leegyszerûsít néhány dolgot a szimulátoros pilóták számára, de egyre több flight instruktiont végignézve a youtube-on kiderül: ez korántsem volt így.
Lehetne néha külön szerón 1v1-eket repülni (persze nézõkkel, folyamatosan forogva), hogy az ilyen egyéni szokásokat gyakorlatban próbálgassuk. Tanulni qrva sokat lehet ebbõl, nagyon rég nem 1v1-eztem én sem, néha hiányzik az is 😊
www.pumaszallas.hu
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Most kicsit más a helyzet, úgy éreztem, hogy erre érdemes áldozni.Gyorsan vettem egy Cyborg Evo-t , meg egy Pro Flight Throttle Quadrant-ot, az egyik karra beállítottam a magassági trimmet, ezzel szoktam szûkíteni az íveket 😊 , mert néha nem bírom ki, hogy ne álljak le fordulózni. 😄 Kicsit necces, mert néha majdnem átesek... 😊 Kipróbálom majd a Herr Laca- féle harcmodort is.😊 Beállítottam a csövek összetartását, köszi Székelyland!
Nagyon köszönöm a tanácsokat!
D9
Köszönöm a segítséget.
Ritka amikor emillel lefordul valaki ,köszönhetõen annak ,hogy intenzíven használom a flaps-et. Mondjuk nekem X52 õm van és az egyik tekerõre van beállítva így nem csak combat,vagy landing állás van hanem fokonként finoman tudom állítani. Nagyon hasznos.
De mindennél fontosabb ,hogy soha (bármelyik gépre igaz) semmilyen körülmények között ne engedd hogy elveszítsd a sebességed. Dinamikusan repülj az a legfontosabb.Ha nem tudsz lõni ,hagyd és huss tovább majd a következõben ,vagy utána sikerül. Néha unalmas ez a típusú harcmodor de mindenféleképpen hatékony. Minap G2 vel nyugisan csapkodva 5 gépet lõttem,fókáról nem is beszélek ,mert azzal már tényleg uncsi volt.
Persze ehhez az is kell,hogy az ellenfél legyen annyira ostoba,hogy azonnal berohan a harcba és alacsonyan marad,mert ugye ismerünk olyanokat akik a 7 ezer méterrõl az istennek se jönnek le és az mán izzasztó tud lenni.Ott cseszhetjük az energia harcot.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Galiba! Én már nem is válaszolok a kérdésedre😊 Tudsz mindent😊
És örömmel látom,hogy ujj emberek is idevetõdtek.
Belegondoltatok már,hogy egy (játékok világában) nagyon öreg játék mennyi embert vonz még ma is?
zmok!
Az emil nem csak B&Z gép szerintem. Persze egy ratával ne álljon le az ember forgolódni,de pl a korai spitek ,p40,no meg a Hurrik ellen szerintem minden tekintetben megállja a helyét. Én anno mikor sokat repültünk a csatorna mapon az egyik szerveren azt tapasztaltam,hogy verhetetlen.
Persze a FW 190 A2 az igazi😊 Azzal mit lehetett variálni,persze csak modos szerveren van de átkozták is a veres kollegák rendesen😊)
Egyébként a Hyperlobby kell a multiplayerhez (www.hyperfighter.sk)
Lenne egy nagy kérdésem.
Feltettem az IL2-játékot, kkrack-eltem,feltettem a javításokat,a skin-t, és nem akar menni multiplayer modban. Az uj netem T-homos a régi kábelnet volt,és azon ment. Tudna valaki segíteni? Mert nem igazán tudom mi is a baj... Elõre is köszi a segitséget
Hétfõn utalok.
D9
Kiváló gép B&Z-ra (szigorúan csak saját évjáratában), de van pár dolog, amire az Emillel figyelni kell. Egyik, hogy a E-7Z típusnál a GM-1 teljesítményfokozó 6500m alatt nem használható, mert a motor tönkremegy. A motor egyébként is érzékeny, a túlmelegedést, túlpörgést egyátalán nem bírja. Ez utóbbi akkor fordulhat elõ, ha ráadott gázzal zuhansz. Alapgázon, esetleg manual prop pitchet nullára tekerve tudsz Vmax környékén repülni (a prop pitch számozás az összes típusnál fordítva jelez, 100% a legalacsonyabb tényleges légcsavar állásszög, a 0 pedig a legnagyobb). Induláskor ha ráadod a gázt, de a féket nyomod (felszállóirnyba akarsz fordulni mondjuk), akkor minden elõjel nélkül, szép komótosan bólinthat egyet, és odaveri a légcsavart. (a földön mozgó gépek elég botrányosan vannak modellezve, csomó érthetetlen és logikátlan hülyeség van a progi ebben a részében sajnos). Lassabb mint a többi messzer (nehezebb elszakadni a légiharcból), zuhanásban elõbb szétesik (a 800-at már nem bírja), a fegyvere viszont erõs, kis sebességen is jól irányítható, a közvetlen befecskendezéses hajtómû pedig negatív G-s manõverekben sem áll le, nem úgy, mint a karburátoros fosok.
Ha még nem ismered, az Il-2 compare progit szedd le innen. Az ebben szereplõ adatok 4.07 patchre vonatkoznak, a mostani verziótól eltérések lehetnek benne, de nagyságrendileg teljesen jól leolvashatók a különbözõ gépek teljesítményadatai, grafikonokon ábrázolva. A Hardball Aircraft Viewerben pedig listaszerûen ki vannak gyûjtve a típusok jellegzetességei, fegyverzetük, méret és teljesítményadataik.
www.pumaszallas.hu
Igazábol nincs mit igazán elmondani az E sorozatról. Klasszikus B&Z gép mint a Messerek és általában a német gépek, azaz használd ki a jó emelkedõ képességét és sebességét aztán magassági fölénybõl csapkodj vele, de kerüld el a vontatott forduló harcot mert abban a szövi gépek a jobbak. A 2 db huszasa nagyon szépen tud robbani az ellenfél gépén hatásosan <#nyes>#nyes>
Már hónapok óta olvasgatom a fórumot, engedelmetekkel én is szeretnék csatlakozni ehhez a közösséghez.Nem rég telepítettem az 1946-ot , az Emil- széria a kedvencem, ha van valakinek tapasztalata ezzel a típussal, és megosztaná velem, nagyon megköszönném! A székelyland joystick- projecthez én is csatlakoznék! Manapság ritka az ilyen összetartás, ebbõl nem maradhatok ki!
D9
kokos. kicsit figyeljél mit irkálsz és minden segítséget meg kapsz.
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Ez a helyes sorrend.