91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
feca1229 #86214 Furcsa én meg bekapcsolni nem tudom! A beállításoknál látszik, de mégsem tudom használni. -
lala42 #86213 Sziasztok. Nem emlékszem,hogy az X-52 Pro-ban a gázkaron lévő egérmódot hol kell kikapcsolni? Már nem emlékszem rá. Elárulná valaki a titkot? -
#86212 Én 2009be vetem akkor 20K volt újonnan -
Valka78 #86211 Volt egy rövid időszak pár éve, mikor 20K-ért árulták az X-52-t. Majdnem vettem is. -
Valka78 #86210 -
#86209 A HOTAS-ok sosem voltak 15000-es kategória, maximum használtan vagy a kifutó szériák. A gladiator pro-val nem tudom mi van most, de az is jóval 50e fölött járt újonnan, garanciával. -
Rue East #86208 Ha már joystick...
A Gladiator vagy Gladiator Pro botkormányból vett valaki? Engem nagyon érdekelne, mert szívesen lecserélném az x52-t. Igaz a gázkarral felszerelt, még meg nem jelent Gladiator változat érdekel. Riasztó hogy a webshopban a Gladiator Pro-t, amíg volt, 237 euróért árulták.
Mondjuk az is riasztó, hogy az x52-t 50 000+ forintért vesztegetik, ennyit ki nem adnék érte, az biztos. Én még 16 000 forintért vettem régebben, de minél többet használom intenzívebben, annál jobban nem kedvelem. -
#86207 Passz. Szerintem nem Mo., de Máté csak ezt a képet posztolta Pumaszállásra, és írta, hogy ő sajnos nem volt "kint". Már kérdeztük, ha lesz több infó, akkor írok ide is. -
Solt #86206 Ez elsülhet kurva jól, és kurva rosszul is... :)) -
#86205 Viszont ha csinálnának végre egy NORMÁLIS FFB-s cuccot... imába foglalnám a lógi nevét. -
#86204 Hátttőő... Ugye nem azért használtuk eddig sem a szajtek cuccait, mert akkora kurva nagy minőség lenne - nem igazán volt alternatíva. A rhino például úgy elbaszott, ahogy van.
Most meg... a lógi eddig sem tudott joyt készíteni, eztán sem fog.
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2016.09.16. 11:46:14 -
Solt #86203 Megveszi a Logitech a Saitek-t!! Flém ON! :D -
Ez milyen messzer kabin Tom?
itt van magyarországon? Szimulátornak van építve vagy mi célt szolgál?
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.09.16. 08:33:46 -
#86201 -
#86200 Ez a kis idióta miatt meg senki ne szívja fel magát, szegény még ahhoz is ostoba, hogy továbblépjen a "minden német náci" vagy a "minden szövetségesük náci" hülyeségen. A magyar veteránokat szerencsére szeretet és megbecsülés övezi, reméljük még sokáig velünk lesznek, amint látható, még aktívak, rendezvényekre járnak, szóval jól vannak :) Szentgyörgyi Dezsőről nemsokára utcát neveznek el Pesten, a Puma század meg viszi tovább a nevet és a hagyományokat, ahogy minden normális országban teszik a sajátjaikkal. -
#86199 Ha már szóba kerültek a veteránok, ez a héten volt, ha majd részletesebb beszámolót kapok az eseményről, akkor majd megosztom itt is.
http://www.pumaszallas.hu/forum/download/file.php?id=444&mode=view
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2016.09.16. 00:16:55 -
lala42 #86198 -
rabbiddgog #86197 ne haragudj, de nekem nem hősök azok az emberek akik a fasiszta eszme fennmaradásáért harcoltak.
Bocsánat, ez az én bűnöm. -
#86196 Jól van nyugalom, menj szépen Minimaxot nézni. Az a neked való, ha ennyire képben vagy. -
lala42 #86195 Hát nem írhatom, hogy Svédek! Ha egyszer nem azok. -
feca1229 #86194 Mea culpa! :-) -
#86193 Hagyjátok. -
#86192 Eddig nem akartam írni, de most már nálam is elszakadt a cérna! Légy szíves akkor elmagyarázni nekem, hogy miért nem hősök az akkori magyar pilóták??? És azt is tedd hozzá, hogy honnan van a jelenlegi tudásod? (könyv, irattár, esetleg levél, archívum,stb...) Ha csak trollkodsz és buta fiú vagy javaslom húzd meg magad és viszlát!!! -
Solt #86191 Semmi gond uram! ;) -
feca1229 #86190 Solt nem neked akartam irni, hanem aki alattad van csak teloról irtam, és kicsik a gombok neharagudj!
Ennek a rabbiddog nak akartam!
Bocsánot Solt mégegyszer! -
feca1229 #86189 Te miről beszélsz...?
Aki háboruban harcol az nem biztos, hogy disznóságot is csinál, nem kell általánositani!
Ők a Magyar hazáért harcoltak, és nem követtek el disznóságokat, ne irjál ilyet légyszives!
Semmiféle háborus bűn nem tapad a kezükhöz. Sőt, többszörös tulerővel voltak kénytelenk harcolni sokszor, egymásután, és sokan meghaltak, mi ez ha nem hősies hozzáállás?!
Egyáltalán elolvastad a könyvet, vagy szerinted mindenki gonosz és "antihős" aki háborúban volt?
Tényleg gondold át ezt, mielőtt ilyeneket irogatsz ide... -
Solt #86188 Azért megengeded nekünk, hogy mi annak tekintsük őket? -
rabbiddgog #86187 kimondtad a lényeget:
"A háborúban mindenki elkövet disznóságokat,"
éppen ezért nem nevezem a magyar pilótákat se hősöknek -
sakkay #86186 -
#86185 Mondjuk van egy jó kis topik, ott lehet nyomatni.
-
#86184 Merem remélni, hogy mindenki kedvére kizsidózta magát, szóval itt a vége.
-
#86181 A háborúkat nem nemzetek hanem emberek vívják. Mindegy hogy náci, komcsi, jenki, bármi. Minden oldalon voltak hősök és minden oldalon voltak gazemberek. Például nézd csak meg a HMS Jarvis Bay-t. -
Valka78 #86180 Gondolom épp mostanában olvastál egy könyvet, néztél meg valami filmet vagy előadást a zsidók 2. vgh-s szenvedéseiről. Az ember könnyen a hatása alá kerül egy-egy jól "megkomponált" darabnak és ez nem is csoda - tekintve a történteket - főleg, ha valamiért személyesen is kötődik a történtekhez. Viszont van egy másik, kevésbé propagált oldala is a zsidók szerepének a háború kirobbantásában és azt azt követő bosszúhadjáratban. Illetve magának a holokausztnak is vannak erősen megkérdőjelezhető, hivatalosan történelemnek nevezett momentumai, melyek leginkább csak mítoszok, vagy azok voltak évtizedekig (pl. hogy szappant főztek a halottakból, vagy azok hajával párnákat tömtek ki, hogy a gázkamrában a halálraítéltek a körmeikkel szétkaparták a betont, stb). Nekem ezeket még tanították az iskolában.
A lényeg, hogy minden éremnek két oldala van, de speciel a magyar pilóták egyik oldalon sincsenek rajta, mert nem foglalkoztak ezzel, sőt nem is tudtak róla. Nem náci ideológiákért harcoltak, vagy a zsidók ellen, hanem Magyarországért, a családjukért és a bajtársaikért és amit letettek az asztalra, az példaértékű lehet mindenki számára, vallástól vagy származástól függetlenül.
Utoljára szerkesztette: Valka78, 2016.09.14. 12:30:50 -
Sidewinder #86179 Borscs, pelmenyi és az "úha",de a pirogok és a pirazskik is finomak.A pirazski az kisebb sütemény,mint a pirog, és ugyanúgy rengeteg féle ízesítéssel készül(káposztától a különféle lekvárokig). Az "úha" az orosz halászlé. Teljesen más ízvilág mint ami magyar halászlé(nincs piros paprika,de például van benne krumpli, és többféle zöldség. Ha pedig valaki erőset akar, akkor harapjon rá a tányér alján lévő egyik szem borsra, mert az nem gyenge.Tehát aki magyar halászléhez szokott annak "fura dolgok" kerülnek bele, viszont ezek a "fura dolgok"együtt egy nagyon klassz ízvilágot adnak ki. A halfajtára sajnos nem emlékszem,hogy miből készítették, mert itatni kellett a halacskát,ennek megfelelően 30 tószt hangzott el az asztalnál( az oroszok csak úgy nem isznak, mindig mondanak tósztot),és minden alkalommal illett húzóra leküldeni a vodkát. -
#86178 Most ezt komolyan írtad? Mert akkor bennem is felmegy a pumpa.
Remélem csak trollkodsz.
Bár ha tényleg 20 éves vagy az a adatlapod alapján akkor most még elnézzük, de azért nézz utána a dolgoknak mielőtt hülyeségeket kommentelsz.
A háborúban mindenki elkövet disznóságokat, nem csak a németek, az angolok sem voltak jobbak, sőt a zsidók is létrehoztak koncentrációs táborokat a háború után ahol kegyetlenül kínozták a németeket. Az amcsik meg lelőtték az ernyőn lógó pilótákat.
A történelmet meg a győztesek írják, azt hazudnak amit akarnak.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.09.14. 08:37:42 -
croatianus #86177
Utoljára szerkesztette: croatianus, 2016.09.13. 23:52:09 -
#86176 A nácik és a németek sok mocskos, kegyetlen dolgot tettek a háborúban. Ahogy a japánok, oroszok és az amerikaiak is. A kis nemzetek, mint a magyar, meg sodródtak velük, ahogy az akkori politikai elit jónak látta. De elárulom, a légierőben, főleg a tisztes, tiszthelyettes pilóták között sem a náci eszmék, sem a németek magasztalása nem volt "divat", és ebből még konfliktusuk is volt, nem is egyszer. Viszont hajlandók voltak életüket kockáztatni vagy feláldozni, hogy megvédjék a családjukat, barátaikat, CIVILEKET, akiket ugyanúgy az oroszok, amerikaiak bombáztak válogatás nélkül, mint a világ más részein. Ezért lettek hősök. De talán te is ismernéd a történeteiket, ha elolvasnád a könyvet, nem lennél ilyen primitív egybites tuskó, mint most :( -
lala42 #86175 "Nem tudom tudod hogy mit is tettek a németek?"
Rendet. -
lala42 #86174 Hali. X-52 Pro-ban hogy is kell letiltani az egér módot? (vezérlést?) Köszi. -
feca1229 #86173 Én úgy gondolom, hogy ez a könyv a magyar pilótákról szól akik készek voltak feláldozni az életüket a hazáért! Többet és nagyobbat a fiatal életüknél nem tudtak adni, és ezt az áldozatot lekicsinyelni vagy csorbítani azért mert a németek szövetségesei voltunk egy háborúban szerintem nem szép dolog, írhattam volna csúnyábban is azonban te is szépen elmondtad a véleményed, így én is szépen elmondtam az enyémet! Szerintem ennek az irogatásnak ne legyen folytatása hiszen teljesen szemben vagyunk egymással ezzel a témával kapcsolatosan!
Hiszen ebben a könyvben nem a Németeket magasztalják fel, hanem a pontosan a magyar pilótákat és ezért hiánypótló és nagyszerű ez a könyv!
Ha pedig trollkodni akarsz akkor azt ne itt csináld!
Maradok tisztelettel!