IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
www.pcpilot.hu
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
a Fóka az FW190 -es típuscsaládot jelenti, potosabban az A és F,G szériákat. A D széria a Dóra nevet kapta.
Messzerben az E széria az Emil, az F az a Fritz (gondolom, ez nem biztos), a G az a Gusztáv és a K az a Kurfurst
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Kezdem én: 101/9_ata (ez a rendes nickem), Torque, (ez a régi nickem, de néha használom ,ahol a másik le van tiltva, mint pl Sky of valor (valami admint 3x egymásután lelõttem A4-el.... s csíter! felkiáltással kirakott... ) KittyKitty (ezzel a noob szervereken szoktam marhulni és csajnak adom elõ magam <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>)
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
ÖÖÖ Xfire-t vagy gamespy-t nem kell hozzá használni!???
kipróbáltam az összes gépet, és jak3-mat választottam, mert jó volt a kilátás belõle és jól manõverezett
de pl a fókát ki nem állhattam, azzal nem tudtam repülni
quick missionban 3-4 ellenfelet simán lelõttem, és úgy gondoltam hogy akkor most megmutatom magam online
az elsõ nap összeakadtam vkivel aki fókát repült, és nem tudtam lelõni az über jakommal
aztán kiderült hogy csaj volt
na akkor kicsit elgondolkodtam hogy kb semmit sem tudok
szóval repülj nyugodtan online, ott lehet tanulni, ne búsulj ha lelõnek
GOOBY, pls
Vegyük a messzát. G2.
Alapvetõ tudnivaló hogy 400 nál már nyithatod a féklapokat,300 nál a futót. Ez nagyban segíti a sebesség eldobását. No meg ha még mindig sok ,oldalra berántod egyszer kétszer és hihetetlenül lelassul.
Ha gyakorlatlan vagy javaslom a 200km/h körüli talajfogást. Ez elég nagy sebesség ahoz,hogy ne legyen még instabil a gép,szépen ráirányítod a leszálló pálya elejére finoman ráteszed,majd ha a kerék talajt fog engedd el a joyt. Ne rángasd ,ne akard visszaemelni.
Ha már szépen gurul (persze gyorsan ) akkor persze az oldalkormánnyal tartsd egyenesen a féklapot zárd közben apró fékezés 110nél már hasra is húzhatod a botot így a komolyabb fékezésnél nem áll orra a készülék.
Késõbb ha már biztosan érzed a vasat a leszállási sebességet leredukálhatod 160 körülire.
Csak rábeszéllek! )
Elõször is ,honnan tudod,hogy nem elég a tudásod ha ki sem próbálod.
Másodszor ez nem COD😄D
Harmadszor ez nem csak arról szol,hogy gyõzök,vagy legyõznek.
Online rengeteget lehet tanulni egymástól. A legegyszerûbb módja,hogy tracket vesz fel az ember a repülésekrõl amit visszanézve elemezheti az ellenfelek stílusát ,harcmodorát,manõvereit. Nagyon tanulságos.
A lobbyn pedig pl megkeresed az ide irkálók neveit ,megnézed melyik szerveren van valaki és belépsz oda. Ami most sláger az a Riga dog fight szerver pl. Belépsz ,köszönsz illendõen egy hi all ,no meg egy sziasztok-kal, és máris baráti fogadtatásban részesülhetsz.
Az hogy eleinte lelõnek (már ha lelõnek) benne van a pakliban,de ha ügyes vagy hamar túllendülsz ezen a problémán. Hidd el életre szóló élmény emberek ellen játszani Il2 ben. Meg nem is olyan bonyolult azért.
Az ,hogy lassú a játék mit jelent?
Milyen géped van? Azért nem kell ehhez erõmû ,fõleg ha modokat nem használ az ember. 1024 ben szerintem tökéletesen futtatható még régebbi gépeken is ,max a vizet felhõzetet ,fákat nem kell maxra tenni.
Úgy hogy gyere csak bátran .
A lobbyt INNEN letöltheted
feltelepítés után kiválasztod az IL2 Stormovik 1946 ot majd beírsz egy nevet egy passt ,ezek mögé pipát teszel oszt conneckt.Ott majd megkeresi az exe filet vagy meg is adhatod te a helyét.
A chat ablakban majd kéri hogy írd be az email címedet ,ezután enter majd a jelszavadat és megint enter . Bent is vagy. Többet ezekkel nem kell foglalkoznod ,ha elindítod a programot.
Úgyhogy gyere csak nyugodtan.
Az hogy az AI-t lelövöd, az egy dolog, humán ellenféllel szemben egészen más.
Én offline egészen jól tolom, onlineban mondhatni nem vagyok a toppon.
Kb a tudásom a béka s*gge alatt két méterrel, mégis online repülök az esetek 90% ában.
Mondjuk mostanában úgy érzem, hogy már csak visszafelé fejlõdök.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
www.pumaszallas.hu
Ki-23 pl nagyon jó tanuló gép, 90-nél van a leszállási sebessége, elég stabil. Vagy ha van MOD a gépen, abban már vannak iskolagépek is, vagy a Fi 156 is repülhetõ pl. Olyan géppel tanulj, amin a valóságban is tanultak. Lassú és jó a kilátás belõle.
www.pumaszallas.hu
"szia!
Lenne egy problémám !
Ma hosszú szünet után újra beinstalláltam az IL-2 sturmovíkot ,telepítettem a joy-t is a hozzá tartozó driverrel (megjegyzem kb 20 eurós joystikom van szóval nem valami híres
Így élvezhetetlen a játék :S
Nem tudnál segíteni ?
Elõre is kösz !"
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Az elmélet az meg lenne (nézegettem az automata hogy csinálja), na de a gyakorlat kicsit más. Nincs valami pálya ahol gyakorolni lehet? Mint igaziban az iskola kör. Felszáll, megy, leszáll.
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
-1:azt se tudom melyik szerverre menjek!
-2:eddig csak single-ben toltam és neten még nem(nekem sajnos rossz emlékeim vannak a multis játékokról példának oka a COD2 ahol sok csaló van és nem lehet nyúgottan és rendesen játszani!)
-3:ez én tudásomat nem lehetne összehasonlítani a tietekével ! Szal tuti hogy mindig megvernétek a játékban!
-4:hát kicsit nálam lassú a játék és szerintem ez is hátrányt jelent!<#rinya>#rinya>
D9
hiába ez a szimes társaság már csak ilyen <#integet2>#integet2>
GOOBY, pls
Örülök,hogy részese lehettem ennek!
A Béna.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Én is büszke vagyok a társaságra, és igazán öröm volt részese lenni ennek a nemes kezdeményezésnek! Uraim! Le a kalappal! <#eljen>#eljen>
www.smart-bus.hu
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.
A bankszámlaszámom: 117...
<#help>#help><#help>#help>
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
A napi csomagokkal fogom feladni jövõhét hétfõn.
Lesz rajta elsõbbségi meg minden ami meggyorsítja a célbaérést.
Remélhetõleg szerda este már azt halgathatjuk a TS-en, hogy
-"anyám mennyi gomb van ezen a kütyün!!!"
Milyen módon jut majd ki a joy?
www.pumaszallas.hu
És tök jó érzés,hogy ekkora örömöt tudunk szerezni egy ismerõsünknek.
Használd egészséggel Ata!
Jó leszállást!
A kutatás abból indult ki, hogy az asztronauták a visszatérés után elmesélték azt az élményt amit a világûrben éltek át.
Ez kapcsolatban volt az egységélménnyel, a problémáktól való eloldódással, es a más emberek iránti felelõséggel.
Repülni egészséges!!!
Megvan a pénz. Kerek 19.000.- HUF.
Mostmár ne utaljon senki.
Aki postai csekken adta fel, azt kérem, hogy priviben küldje el a nevét.
KÖSZÖNÖM MINDENKINEK Ata nevében is.
Komolyan mondom büszke vagyok, hogy eme társaság tagja lehetek. Az ilyen emberekkel érzek igazán önazonosulást.
S!
Íme
pl x felfúvódott egy légvédelmi lövedéktõl, x-et y kiûzte a világûrbe v vmi hasonló, na meg a Hangrobbanás!Élõ, ami a mai napig megmaradt, ez a kedvencem.....