IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Mindig csak a Cheat-ek 😄
Ata: És így is lesz mikrofonom? Azaz hallani fognak a többiek?
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Most úgy, hogy nem földizek, általában 12-14 % közötti az arány.
A gyakorlat az ott van a gép elõtt, joyyal a kezünkben...
No, vitzet félretéve, ezért írtam, hogy kis sebesség, kis gép. És pont errõl szólt a kérdés, hogy ez hogyan mûködik nagyobb gépen, nagyobb sebességnél, (ha repültem volna motorossal, netán Messzerrel, tudnám, így viszont kérdezek), és hogyan van leprogramozva.
Si vis pacem, para bellum.
www.pumaszallas.hu
Nálunk a dongóknál is van olyan pilóta, aki csak 100m-en belülrõl kezdi meg a tüzelést, és addig lõ míg fel nem robban elõtte az enemy. Fókával még kivitelezhetõ 😊
most persze lehet kísérletezni, hogy csak akkor lövök ha biztos, meg közelrõl, de sokkal jobb akkor sem lesz sztem
GOOBY, pls
Ha új, akkor gari----> vissza a boltba vele
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
-Szinte minden nap!!!
-Hogyhogy, szinte minden nap, 75 évesen???
-Persze! Szinte hétfõn, szinte kedden, szinte szerdán, szinte csütörtökön, szinte pénteken, szinte szombaton, szinte vasárnap...
Én is szinte minden rácsapásnál lelövök vkit....<#idiota>#idiota>
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.pumaszallas.hu
Minden hangerõnél csinálja vagy csak nagyobb hangerõnél?
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Vagy inkább reméljük😄
De van egy gyanúm. Ez idén nem fog megjelenni. Ha az év végére ki akarnák hozni ,már tesztelni kéne ,arról meg hallanánk. De csak képek,apró videók láthatóak,úgyhogy (bár én maximálisan optimista vagyok) ebbõl örüljünk ha jövõ karácsonyra lesz valami.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Én hihetetlenül várom! a BOB-ot.
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Teljesen komolyan gondolom.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Homokszórás... ez jó 😄
www.pumaszallas.hu
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
De a másik az ellenkezõje, amikor Rata jön szembõl, lövök rá mint állat, villannak a húszasok, semmi, jön a zõd lézer, motorból olaj szélvédõre, esetleg töksötét a Pk miatt...
D9
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
ha valamit értelmetlenül írtam akk bocsi kb egésznap tanulok pénteken szóbeli érettségizem, szal a fáradtság miatt van 😄
Becopyzom ide:
OM és RD: Ez az régebbi Il-2 és az új sérülésmodell keveréke lesz. Inkább azt mondom, hogy néhány részlet – sokkal komplexebb sérülésmodell mint az Il-2-ben volt (a gépek lemodellezett belsõ szerkezetének köszönhetõen), plusz a kis kaliberû lövedékek által okozott találatok (lyukak) is láthatóak lesznek. Pár szóban röviden összefoglalva, sokkal bonyolultabb interakció a sérülésmodellben, köszönhetõen a sokkal részletesebben lemodellezett belsõ szerkezetnek.
- A repülõgépek mely rendszerei lesznek szimulálva a játékban?
RD: Az összes. De ami még ennél is több, bármelyik tönkremehet, a nem megfelelõ kezelés miatt elhasználódhat, miközben egymásra is hatással vannak mûködés közben. Mondjuk leállt a motor, ez miatt az arról mûködõ hidraulika szivattyú sem megy, ennek következtében pedig elmegy a nyomás a futómû mûködtetõ hidraulikából. Ha az elektromos rendszerrel van a gond, az árammal mûködõ mûszerek bizonytalankodni kezdenek. Végül ha leszállás közben, sérült motorral használod a levegõ-mûködtetésû ívelõlapokat, elmegy a nyomás a fékrendszerbõl, és így tovább, és így tovább.
Itt elolvashatod az egész fordítást:
checksix interjú
www.pumaszallas.hu
A harmincasról van egy kép valahol amikor az angolok kipróbálták ,hogy mit mûvel a gépeikkel. Hát ahogy rémlik az mán nem ment sehová utána.
A bombázóknál, vagy szállítógépeknél, ha kiszórták a csomagot, ott nem lehetett, hanem kellett is úgy trimmelni, hogy ne kelljen egész hazaúton húzni vagy nyomni a botot. A bombázókon ráadásul állítható oldalkormány és csûrõ trimm is volt (a legtöbbön), ha sérülés miatt valami asszimetriát okoz, azt ki tudja trimmelni, ne kelljen hazáig bírkózni vele.
www.pumaszallas.hu
SimHQ Forum
www.pumaszallas.hu
Szóval rugós trimm esetén a rásegítés a valóságban nem ugyanaz, mint trimmlap esetén. Pl. a valóságban nagyon szûk fordulóban a botot húzva, és (trimmlap, ofkorz) fejretrimmelve a kormányerõ faszán megnõ, viszont a magassági íveltsége megnõ. Ennek rugós trimmnél nincs ilyen következménye. (Sõt értelme sem).
Si vis pacem, para bellum.
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.
A "rugós trimmlap" egy öszvér megoldás, ott ugye amíg bírta izommal, addíg a kormányt vezette, ha nagy sebességnél felkeményedett, akkor egy rugóerõt legyõzve -ugyanazzal a mozdulattal- a trimmlapot mozdította el. Maga a trimmlap mûködési elve, amivel végül a kormányt kitérítette, az azonban itt is aerodinamikai...
www.pumaszallas.hu