IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sajnos már régen olvastam Tobak Cica bácsi könyvét a Pumákról, de ha jól emlékszem Fábián "Koponya" volt, aki bevetés elõtt megitta egy kétdekás rum egyik felét, visszajövet után meg a másik felét.
Lehet, hogy ezt kellene kipróbálnom...?

Si vis pacem, para bellum.

VO101Tom
Van egy olyan trükk, hogy Shift+TAB -ra bejön egy szöveges szerkesztõ mód, akkor a komány kitérésének változásait nem érzékeli. Ezzel lehet "kitrimmelni" arra az idõre, míg otthagyod a gépet mondjuk.

www.pumaszallas.hu

Szevasztok!
Szerintetek melyik módok jobbak az ultrapack-ban lévõk vagy a HSFX-ben lévõk?
Nekem eddig csak az ultrapackos dolgok indultak el...ha átváltok HSFX-be akkor nem idúl el a program!Ez mitõl lehet?A választ elõre is kösz!

szekelyland
Ezt én is szoktam érezni amikor több sört megiszok és pár pohár fröccsel kiegészítem....

...Minden nézõpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Nekem nincs FFB joyom. A kezemen nincs semmi hatás, de a gépet éppúgy rázza, az orra kóvályog, hosszabb sorozatoknál éppúgy körbelövök mindent, és egyáltalán, minden ugyanaz, mint azoknál, akik FFBznek. Csak õk a kezükön is érzik, mi meg nem.

Si vis pacem, para bellum.

Her Laca
Én kivettem egyszer a rugót. Nagyon jó. Csak nem tudok kimenni wc re ,nem tudok gépelni,nem tudok tv-t nézni közben,stb stb:) Rugó vissza.
Én betettem egy csapágykosarat a tányér alá és NEM akad:D Meg nem is kopik.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

szekelyland
az nem ip cím hanem verziószám.....

...Minden nézõpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Zpogi
A tegnapi esõ miatt pl. volt egy csomó defekt,úgy éjfélig szoktak jönni,de teljesen változó a mennyiség.

FFB rulez <#taps>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

No igen, de ha a shake-t nem veszem ki, épp úgy ráz és nem érsz vele semmit. Ez persze nem csak a fegyvertõl van, hanem a gépet rázó lökésektõl, de a fegyver is aktiválja.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Pantom, Tom, dánká :)))))

A shake, mortar és machinegun kitörölve. Van egy új joyom :))) Jó hogy nem vettem meg a FFB nélküli EVO-t! :)))

Mármint Pogi melóhelyén hány kliens :) Tudja fene..

Rigát meg este meglátjuk. TS-t Tom írta a #26949-en.

Zuhanó repülõn soha nincs ateista..

szekelyland
mintha a Riga-n újabban 32 férõhely lenne....

szekelyland
Ma estére én is elkérezek az asszonykától az össznépi vadászatra, kellene egy közös TS cím amit adjunk le egymásnak itt priviben.

Nekem ezen a vacak logitechen az ffb a centráló erõ is egyben, ha kikapcsolom akkor nincs centrálás, és olyan szar a mechanikája hogy akadozik a mechanika, érzem ahogy döcög a fogaskerekeken a kar, és akárhogy próbálkozom ugrásokkal megy a joy. Klasszikus eset, spit elõttem, becélzom, még kell egy kicsi elõretartás jobbra meg feléje, de a legfinomabb mozgással is egy jó két géptávollal eléje célzok és melléje meg amikor berezzen az ffb miatt akkor meg csak szórom a golyót, szépen körbelövöm vele az ellent, kap két kiskalit maxi és közben röhög rajtam hogy milyen bénán lövök

Éjszaka hány kliens van? Nem értem én ezt Pogi..

6 után felnézek én is. MA végre nem vagyok terepen.. ellenben holnap :)

Ne bénázz már, évekkel ezelõtt mondtam neked, hogy a "mortar" a 30-asok effektjét biztosítja. Ha kiveszed, akkor csak a kiskalibereket érzed. (Én is ezt csináltam. ameddig FFB-s Microsoftom volt)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

VO101Tom
kuldtem pagereket. A TS kliens 2.0.32.60, tehát az új TS3 kliensekkel nem mûködik. Akinek ez nincs fent a pumaszállásról leszedhetõ.

www.pumaszallas.hu

Nohab
HubaHUN, de tervezem a leváltását. Ha lehet Do-335 (ez a gép egy Istennõ), ellenkezõ esetben Fóka.
VO101Tom
7 filenak kell ott lenni: shake, bomb, spring, machinegun és ilyenek.
(mondjuk ha kigyalulod, akkor mindegy :) )

www.pumaszallas.hu

lobbyn is spargarepa néven találsz meg
VO101Tom
TS IP-t lobbyn adok, ha megmondo a lobby neved, akkor el is küldöm most pageren.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Ha nem másoltál semmit, akkor alapon van :) Az nem progi, csak fileok. Bemásolod, és indítás után erõs vagy gyenge lesz az FFB.

Il-2 mappán belül a ForceFeedback mappában lévõ .ffe fileok. A filenévben benne van, hoyg mit csinál, akár saját mixet is összeállíthatsz :)

www.pumaszallas.hu

benne vagyok csak férjünk is be. A WC-n tegnap bannoltak, mert nekimentem egy elõttem lévõ gépnek a reptéren és még 3-4 sajátot is sikerült ezzel kipusztítanom. Pedig olyan jó volt a statom. Remélem nem 3 napra bannoltak, különben marad a riga de arra lehet nem férünk be. Modos serverre nem tudok menni.

ez egy jó ötlet szerintem, mmint az össznépi vadászat :D olyanokat lehetne kérni hozzá, hogy TS ip meg hasonlók? meg lehetne h ne csak most az egyszer legyen, mert a mai játékomat eléggé beárnyékolná a holnapi érettségi :D
PhantomAss
hát igazából nem tudom, csak egy ötlet volt (most munkahelyen vagyok, nem tudom megnézni a játék könyvtárát)
csak arra gondoltam ha esetleg van bnne ffb mappa valahol onnan ki lehetne szedni a fegyverekhez tartozó fájlokat
de lehet hogy ez nem is ilyen egyszerû

GOOBY, pls

Zpogi
A héten éjszakás vagyok,csak szombattól érek rá este.

Hopp talán meg is van az FFB könyvtárban van 2 file: Mortar és machinegun.ffe kiterjesztéssel. Na ki is próbálom mingyá :)))

VO101Tom
Én benne vagyok, olyan 7-8 felé kb fent leszek. A TS-emre gyertek majd föl plíz, én nem tudok máshova belépni (router gond).

www.pumaszallas.hu

Fúú lehet, hogy te vagy az emberem? Hol és melyik fájlokat kell kiszedni?

Tom: Ne kérdezz ilyenek hogy milyen erõsség mert passz. Ha Phantomass módszere nem válok be, akkor letöltöm azt a progit, de a kolléga tippje kényelmesebnek és 1xûbbnek tûnik.

acidrain
Este csaphatnánk egy nagy össznépi vadászatot valamelyik szerveren.
Mit szóltok hozzá?

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

VO101Tom
Nekem a full leszedett rugó az útvonalrepüléseknél volt zavaró (kitrimmelve sem lehet elnegedni a joyt), de célzásnál tényleg jó volt, hogy középen nem akadt meg. A mostani X52-nek fémre van az a mozgó rész kicserélve, ez nem akad, ezen nem is gyengítettem ki.

A FFB ereje neked miylen volt ilcvó alatt? A pumaszállás programletöltések alatt van FFB fileok, amikkel felülírva az eredeti fileokat Light, Medium és Original szintre állítható.

www.pumaszallas.hu

acidrain
lobbyn, mint savasesõ /acidrain/, illetve néha mint olommadar vagyok fenn, de azt csak azért, mert bannoltak a Skies of Fire-n.

acidrain
én pont azért nem vettem FFB-joy-t, mert nem tudtam vele célozni, csak próbára volt nálam 1.
Én kötözöm a rugót, sokkal jobban érzem a gépet így.

GaBenc
Kényszerleszállni? Egyenlõre kiugrani tanulok (az sem mindig sikerül). <#nevetes2>

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

PhantomAss
és esetleg ha kiszednéd a fegyverek ffb fájljait a játék könyvtárából? a többi maradna, csak a fegyverek nem rúgnának vissza
vagy ezt így nem lehet?

lacus: hát igen, sindelnettel rengeteget repültem én is régen...nagyon jól nyomta õ is :D

GOOBY, pls

galimatika
Jövõ honapban én is visszacsatlakozok a véráramba.

Sanyót kérdezném, hogy tudna e nekem szerezmi egy TrackIR 4Pro-t, vagy egy 5--öst?

Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.

GaBenc
Tudod meg vagyok elégedve magammal. Már észreveszem ha lõnek rám. De nem csak akkor mikor már mind1.
Meg hát a gyerek kapott a haverjaitól egy Cyborg Evo joyt, én meg lenyúltam és azzal próbálkozom. Nekem még minden újdonság a játékban, de tetszik a dolog.

GaBenc
Nem aggódtam.......szeretem a kihívásokat. Végül is azért lõnek le mert odamegyek. De hát ezért megyek oda. <#nevetes1>

Ne aggódj, eljutsz majd odáig is.

Elõször viszont szerintem is kényszerleszállni tanulj meg, kezdetben nekem is sokat kellett (meg ma is, ha hagynak.. ugye)..

GaBenc
Na kipróbáltam a nettes játékot........
Nem kell nekem tanulni ezt a leszállás dolgot, majdnem 1 percet sikerült repülnöm. <#nevetes1>
De tényleg jobb a netten (érdekesebb), a leszállás tanulás elhalasztva. <#nevetes1>

Olvastam itt egyesek perverzióiról, hogy feszültség mentesítik a joyukat. Ezt mechanikailag értem, magyarán felkötik a rugót, hogy minél kisebb ellenállása legyen a botnak. Hát nekem mint köztudott FFB-s a joyom. Nagyon szeretem és nagyon jó, de a némelyik gép pl messer, p-51, p-47-el lehetetlenség hosszú sorozatot lõni, mert a joy elindul felém. Ez persze enyhe, de elég zavaró ahhoz, hogy a célon tartsam huzamos ideig a revit.

Tegnap kipróbáltam, azaz simán kikapcsoltam a FFB-t. A teljesítményem csapnivaló lett. Olyan voltam mint amikor tanultam repülni évekkel ezelõtt. Nem találtam el semmit, de folyton átestem, mert a FFB nem jelezte hogy nincs felhajtó erõ a szárnyakon. Szóval minden bajom volt és visszasírtam a kormány erõket. Aztán valami furcsát kezdtem tapasztalni. A vonat szerelvényt pl végig tudtam lõni a masinisztától egészen a krumplifejûpalacsintáig. Ez eddig lehetetlen volt. Eddig csak egyenkét pötyögtettem ki a szerelvényeket gondos becélzás útján rácsapások megannyi ismételgetésével.

A repülõket még mindíg nehezen találom el, de ha hozzászokok hogy nincs kormány erõ, lehet hogy mégjobb találati arányokat is elérhetek mint FFB-vel.

szerintem mindenkinek attól függ, hogy mennyire ismeri az adott típust, mennyire a típusnak megfelelõen harcol, mert aki a fókával leáll fordulózni annak nem lesz esélye, úgyanúgy mintha egy zeroval B&Z. Kinek az a stílus kinek a másik jön be :D Mi legalább választhatunk, nem úgy mint a rendes pilóták akiknek volt egy adott gép vagy megszokja és megtanulja vagy lelövik és kész. :D
Sziasztok!
Hát nagyon durva a Skies of fire!!! Elöször azt se tudtam hova nézzek!:)
Elõsször a felszállással volt baj ottánna meg becélzok valakit nagy nehezen ozt valaki hátbekap egy sunyi spitfirével!!!Szal az egész pályán én voltam a legbénább hiába probáltam kicselezni az ellent!De Herr Laca úgy küldte mint a pinty én csak néztem , szerencsére hogy õ velem volt nem pedig ellenem!!!:D

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Rigán szoktam röhögni a La5-ösökön, mikor F4-essel meg G2-vel halálra szivatjuk õket. Azokon a mapokon tudnak megfogni miket ahol Spitjük van. De ott se sûrûn :)
Az a jó a Rigán, hogy közel vannak egymáshoz a repterek (15-30 km), tudsz egy kicsit emelkedni, de nem kell fél órát várni, hogy láss valakit. Pörgõs kis szeró, csípem :)

szekelyland
Tudtam hogy nem jól tudom!! :D

VO101Tom
Friedrich az F :)

www.pumaszallas.hu

nekem a türelmetlenség a hibám, ezért nemszeretek fókával repülni :D a La-* sorozatot szeretem mert ha van 1000 méter fölény akkor jol feltudok gyorsulni de nem fordul olyan lomhán mint a Fóka és utána is marad esély kifordulni. A zero-val is próbálkoztam, de azzal magasságból indulva se tudok felgyorsulni annyira hogyha valaki leborítással próbálkozik utánatudjak menni azzal csak fordulni lehet. Fókához hasonló stílusra a P-38 as is jó fõleg a Late sorozat a 2*2 .50-es géppuskával a szárnyak alatt. legalábbis nekem még az jött be, és szerintem stabilabban repülhetõ a Fókánál
Leginkább a Dora9-et szeretem erre a célra. A WarCloudson sokat mentem úgy, hogy fel 8000-re, és a Napban bujkálva kerestem a túl magasra merészkedõ ellenfeleket (fõleg P47, P51).
Kb. 70-80%-os túlélési arányom volt fél éven keresztül.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

A Fóka a türelemjátékosok gépe. A túlbuzgó "Egy rácsapásból leszedek mindent" pilóták az elsõk a KIA listán, mert betépik a kiforduló gépre, és energia nélkül másodpercek vannak csak hátra.

Javaslom amúgy én is a Riga dogfight szerót, én is ott szoktam élvezkedni a többiekkel, csak most nincs rá idõm sajna.

Ejnye-bejnye Krasnaja kollegina...

Engemet Sindelnet kolléga tanított meg arra, hogy a Shitfire jól fordul ugyan, de a Fóka sokkal gyorsabb, és egy rövid sorozattal szétkapja...