IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Kraft még lett volna tovább is,de 52k-n átestem.<#idiota>#idiota>
R.I.P. White Europe
3600 Km és 25.447Km/h ...na most kapjatok el veresek<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
(Orbiter Spaceflight Simulator)
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.
Átzuhantunk a vadászok közt, rácsaptunk az Il-ekre és továbbhúztunk, de az AI-k azonmód beértek minket és majd mindenkit sz*rrá lõttek. Ezt még 2x megismételtem, ugyanaz az eredmény. Ha ez így lett volna valójában is, akkor sok pilóta visszaemlékezést nem olvasnánk.....
Egyetlen bevált taktika, ha 6-7000 rõl mentem le 850-el de csak bekapcsolt ikonok mellett, ú h elõbb megcsaptuk a Lavórokat, így lett egy kis kavarodás és azt kihasználve mentünk rá az IL-ekre
Si vis pacem, para bellum.
A filter viszont fel van téve 1 vagy 2-re. Az apróbb rezgéseket, joy hibát, rángást kisimítja, de a mozgékonyságot nem befolásolja észrevehetõen.
www.pumaszallas.hu
kíváncsi leszek, hogy életet tudok-e lehelni bele win 7 64 bit alatt. olvastam pozitív-negatív kommenteket egyaránt, na majd kiderül... <#rolleyes>#rolleyes>
Per Aspera Ad Inferi.
Romeo - nálam csak a sör+két deci konyak között vált be, akkor 9 légiszõzelem volt 4 felszállásból, más kombináció mind gyengébb volt.....
Lehet, hogy ezt kellene kipróbálnom...?
www.pumaszallas.hu
Szerintetek melyik módok jobbak az ultrapack-ban lévõk vagy a HSFX-ben lévõk?
Nekem eddig csak az ultrapackos dolgok indultak el...ha átváltok HSFX-be akkor nem idúl el a program!Ez mitõl lehet?A választ elõre is kösz!
Én betettem egy csapágykosarat a tányér alá és NEM akad😄 Meg nem is kopik.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A shake, mortar és machinegun kitörölve. Van egy új joyom 😊)) Jó hogy nem vettem meg a FFB nélküli EVO-t! 😊))
Rigát meg este meglátjuk. TS-t Tom írta a #26949-en.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Nekem ezen a vacak logitechen az ffb a centráló erõ is egyben, ha kikapcsolom akkor nincs centrálás, és olyan szar a mechanikája hogy akadozik a mechanika, érzem ahogy döcög a fogaskerekeken a kar, és akárhogy próbálkozom ugrásokkal megy a joy. Klasszikus eset, spit elõttem, becélzom, még kell egy kicsi elõretartás jobbra meg feléje, de a legfinomabb mozgással is egy jó két géptávollal eléje célzok és melléje meg amikor berezzen az ffb miatt akkor meg csak szórom a golyót, szépen körbelövöm vele az ellent, kap két kiskalit maxi és közben röhög rajtam hogy milyen bénán lövök
6 után felnézek én is. MA végre nem vagyok terepen.. ellenben holnap 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.pumaszallas.hu
(mondjuk ha kigyalulod, akkor mindegy 😊 )
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Il-2 mappán belül a ForceFeedback mappában lévõ .ffe fileok. A filenévben benne van, hoyg mit csinál, akár saját mixet is összeállíthatsz 😊
www.pumaszallas.hu
csak arra gondoltam ha esetleg van bnne ffb mappa valahol onnan ki lehetne szedni a fegyverekhez tartozó fájlokat
de lehet hogy ez nem is ilyen egyszerû
GOOBY, pls
www.pumaszallas.hu
Tom: Ne kérdezz ilyenek hogy milyen erõsség mert passz. Ha Phantomass módszere nem válok be, akkor letöltöm azt a progit, de a kolléga tippje kényelmesebnek és 1xûbbnek tûnik.
Mit szóltok hozzá?
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
A FFB ereje neked miylen volt ilcvó alatt? A pumaszállás programletöltések alatt van FFB fileok, amikkel felülírva az eredeti fileokat Light, Medium és Original szintre állítható.
www.pumaszallas.hu
Én kötözöm a rugót, sokkal jobban érzem a gépet így.
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
vagy ezt így nem lehet?
lacus: hát igen, sindelnettel rengeteget repültem én is régen...nagyon jól nyomta õ is 😄
GOOBY, pls
Sanyót kérdezném, hogy tudna e nekem szerezmi egy TrackIR 4Pro-t, vagy egy 5--öst?
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.
Meg hát a gyerek kapott a haverjaitól egy Cyborg Evo joyt, én meg lenyúltam és azzal próbálkozom. Nekem még minden újdonság a játékban, de tetszik a dolog.
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?