IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet, hogy ezt kellene kipróbálnom...?
Si vis pacem, para bellum.
www.pumaszallas.hu
Szerintetek melyik módok jobbak az ultrapack-ban lévõk vagy a HSFX-ben lévõk?
Nekem eddig csak az ultrapackos dolgok indultak el...ha átváltok HSFX-be akkor nem idúl el a program!Ez mitõl lehet?A választ elõre is kösz!
...Minden nézõpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Si vis pacem, para bellum.
Én betettem egy csapágykosarat a tányér alá és NEM akad:D Meg nem is kopik.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
...Minden nézõpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A shake, mortar és machinegun kitörölve. Van egy új joyom :))) Jó hogy nem vettem meg a FFB nélküli EVO-t! :)))
Rigát meg este meglátjuk. TS-t Tom írta a #26949-en.
Zuhanó repülõn soha nincs ateista..
Nekem ezen a vacak logitechen az ffb a centráló erõ is egyben, ha kikapcsolom akkor nincs centrálás, és olyan szar a mechanikája hogy akadozik a mechanika, érzem ahogy döcög a fogaskerekeken a kar, és akárhogy próbálkozom ugrásokkal megy a joy. Klasszikus eset, spit elõttem, becélzom, még kell egy kicsi elõretartás jobbra meg feléje, de a legfinomabb mozgással is egy jó két géptávollal eléje célzok és melléje meg amikor berezzen az ffb miatt akkor meg csak szórom a golyót, szépen körbelövöm vele az ellent, kap két kiskalit maxi és közben röhög rajtam hogy milyen bénán lövök
6 után felnézek én is. MA végre nem vagyok terepen.. ellenben holnap :)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.pumaszallas.hu
(mondjuk ha kigyalulod, akkor mindegy :) )
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Il-2 mappán belül a ForceFeedback mappában lévõ .ffe fileok. A filenévben benne van, hoyg mit csinál, akár saját mixet is összeállíthatsz :)
www.pumaszallas.hu
csak arra gondoltam ha esetleg van bnne ffb mappa valahol onnan ki lehetne szedni a fegyverekhez tartozó fájlokat
de lehet hogy ez nem is ilyen egyszerû
GOOBY, pls
www.pumaszallas.hu
Tom: Ne kérdezz ilyenek hogy milyen erõsség mert passz. Ha Phantomass módszere nem válok be, akkor letöltöm azt a progit, de a kolléga tippje kényelmesebnek és 1xûbbnek tûnik.
Mit szóltok hozzá?
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
A FFB ereje neked miylen volt ilcvó alatt? A pumaszállás programletöltések alatt van FFB fileok, amikkel felülírva az eredeti fileokat Light, Medium és Original szintre állítható.
www.pumaszallas.hu
Én kötözöm a rugót, sokkal jobban érzem a gépet így.
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
vagy ezt így nem lehet?
lacus: hát igen, sindelnettel rengeteget repültem én is régen...nagyon jól nyomta õ is :D
GOOBY, pls
Sanyót kérdezném, hogy tudna e nekem szerezmi egy TrackIR 4Pro-t, vagy egy 5--öst?
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.
Meg hát a gyerek kapott a haverjaitól egy Cyborg Evo joyt, én meg lenyúltam és azzal próbálkozom. Nekem még minden újdonság a játékban, de tetszik a dolog.
Elõször viszont szerintem is kényszerleszállni tanulj meg, kezdetben nekem is sokat kellett (meg ma is, ha hagynak.. ugye)..
Nem kell nekem tanulni ezt a leszállás dolgot, majdnem 1 percet sikerült repülnöm. <#nevetes1>#nevetes1>
De tényleg jobb a netten (érdekesebb), a leszállás tanulás elhalasztva. <#nevetes1>#nevetes1>
Tegnap kipróbáltam, azaz simán kikapcsoltam a FFB-t. A teljesítményem csapnivaló lett. Olyan voltam mint amikor tanultam repülni évekkel ezelõtt. Nem találtam el semmit, de folyton átestem, mert a FFB nem jelezte hogy nincs felhajtó erõ a szárnyakon. Szóval minden bajom volt és visszasírtam a kormány erõket. Aztán valami furcsát kezdtem tapasztalni. A vonat szerelvényt pl végig tudtam lõni a masinisztától egészen a krumplifejûpalacsintáig. Ez eddig lehetetlen volt. Eddig csak egyenkét pötyögtettem ki a szerelvényeket gondos becélzás útján rácsapások megannyi ismételgetésével.
A repülõket még mindíg nehezen találom el, de ha hozzászokok hogy nincs kormány erõ, lehet hogy mégjobb találati arányokat is elérhetek mint FFB-vel.
Hát nagyon durva a Skies of fire!!! Elöször azt se tudtam hova nézzek!:)
Elõsször a felszállással volt baj ottánna meg becélzok valakit nagy nehezen ozt valaki hátbekap egy sunyi spitfirével!!!Szal az egész pályán én voltam a legbénább hiába probáltam kicselezni az ellent!De Herr Laca úgy küldte mint a pinty én csak néztem , szerencsére hogy õ velem volt nem pedig ellenem!!!:D
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Az a jó a Rigán, hogy közel vannak egymáshoz a repterek (15-30 km), tudsz egy kicsit emelkedni, de nem kell fél órát várni, hogy láss valakit. Pörgõs kis szeró, csípem :)
Kb. 70-80%-os túlélési arányom volt fél éven keresztül.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Javaslom amúgy én is a Riga dogfight szerót, én is ott szoktam élvezkedni a többiekkel, csak most nincs rá idõm sajna.
Engemet Sindelnet kolléga tanított meg arra, hogy a Shitfire jól fordul ugyan, de a Fóka sokkal gyorsabb, és egy rövid sorozattal szétkapja...