IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egy kis szombat reggeli finomság : , ez is jó 😊
Azt nem Gallandék írták, hanem K-i fronton harcolók. Sajnos nem jut eszembe ki, de egy magas rangú német pilóta volt aki amellett, hogy megírta a könyvét, saját maga illusztrálta is. Valami T-vel kezdõdik a neve de most nem jut eszembe. Hanig könyvében pedig benne van.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Nohab
Inkább privátban elküldtem.
VO101Tom
Routernél kell engedélyezni a 21000-es portot.
Nekem is routerem van, a nagy szervereknél nicns gond, csak akkor ha haver hostol, és neki is routere van. A kettõ már sok lehet, azokkal van kavarás.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Szerintem ne zoomolj, mert túlreagálod a mozgásokat. Akkor lõjj, ha az ellenfél kb 100-300 méterre van tõled (ha vadász, akkor 1x 3x fér bele a célzókörbe), az a legkényelmesebb. Távolabbról mellélõsz, ha közelebb van, akkor meg könnyen kimanõverezhet. A TrackIR-nek lapos dead-zone-t állítottam be, hogy középen maradjon is középen, ne mozduljon be minden pislogásra.

Van egy könyv, amit 44-ben Gallandék írtak a német pilótáknak a célzásról, az a pumaszállásról letölthetõ. Horrido a címe. Klikk (13.) Ez segít abban, hogy a célkörben lévõ gép távolgását kiszámold (ahányszor belefér a célkörbe x fesztáv x 10). Vadászok átlag 10-11m, kétmotorosok 15-20, bombázók 30-40m fesztávval kiszámolhatod, hogy melyiknél hol van ez a 1-300m ami a leghatásosabb lõtávnak számít. Ilyen távol felesleges a zoom, csak megkavar.

www.pumaszallas.hu

Felmerült egy probléma,patch-elés után nemsikerül elindítani a játékot.Kéri az eredeti lemezt. 4.09-hez pedig nem találtam crack-et.
Valami YASU verziót töltöttem le a piratebay-rõl.Elõre is köszi a segítséget.
am van valaki akinek hozzám hasonlóan steamen van meg az IL-2 Sturmovik ?
Ha online nem is tudom játszani jelenleg , egy qrva jót toltam most singleban !

Csak régebbi gépekkel 1939-es volt a legújabb , összesen 16 ellenseg volt 6ot leszedtem , de végére már úgy szét volt lõve a gépem hogy alig alig sikerült... végül megsérült az emberem , elfogyott az üzemanyag és kigyulladt a motor... nem tudtam már semmit tenni , tenger felett voltam , nem tudtam letenni a gépet sehova...

Egyszerûen nagyszerû ez a játék... a gépek és a sérülések annyira ki vannak dolgozva...
Siasztok! Nemreg vettem TrackIr 5 ot, most kezdtem el szoktatani magam az il-2
ben.
Az volna a kerdesem, hogy ti milyen celzasi modot hasznaltok, ha mar rajta vagytok az ellenseg hat orajan?
1.Probaltam, hogy csak elore dolok a trackirrel a fejemen, de ez nem tul megbizhato.
2.shift-F1 gombok (joystickkal) segitsegevel rogzitem a fejem, de ekkor nem mukodik a trackir ben a zoomolas, ezt ha szukseges a zoom, egy masik gombbal hasznalom.
Es ti, kinek mi a modszere?

szekelyland
De így kell nekem, ha nem mentem al anakidején epret szedni Spanyolországba,,,

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

szekelyland
Én egy kémia-fizika egyetememmel és egy informatika egyetemmel, 6 év tapasztalattal vígan traktorozok a mezõn....

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Ez nem is annyira vicc! Nekem volt egy évfolyamtársam, aki 3x járta a mûszaki kar elsõ félévét mire végleg feladta. Azóta busszal furikázik a városban és többek között az egyetemre is.

Ugyanis buszsofõr.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Nohab
Az egyik hozzászólásomban megtalálod a választ. Még ezen az oldalon van.
GaBenc
Hát nálam van 4 szerver ami zöld 5 hoz. A Riga az kék 3 max. 😞 a másik az még szarabb. Kicsit el vagyok keseredve. 😞 Lagosan repülni még csak csak na de harcolni..........

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

szekelyland
Ha nem szerver akkor nem kell kinyitani a 21000 -es portot. 

Lehet a vírusirtó frissített és lezárta a portokat. Nálam a norton csinált ilyen figurákat

Bekapcsold a játék , aztán azt írja hogy "Please wait" és úgy 15 mp után ezt írja ki....

Igen routert használok...

Lekapcsolom akkor a Nodot meg a windows firewallt hátha attól van.... bár pont ez az tegnap még simán ment :S
Tegnap este még ment neki, azért nem értem.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

szekelyland
leghamarább a windows tûzfalával van a baj, amiatt nem enged

Üdv! Tört verzióval lehet nyomni online? Csak kipróbálásra és ha tetszik akkor meg is venném.
VO101Tom
Ezt mi írja ki? A lobby, vagy a játék, miután a szerverhez csatlakoznál?
Routert használsz? Lehet, hoyg a 21000-es portot engedélyezni kell külön...

www.pumaszallas.hu

Szerintem jó... a neten minden megy, nem töltök semmit , mégis ezt írja összes szeróra...

Singleban addig gyakoroltam és most már vadászgépeket is sikerült leszednem veteránon , de ki akarnám már próbálni a singleban szerzett tapasztalataimat online is :S
VO101Tom
Na, akkor én is egy nagy klasszikust:
- mit mond a pályakezdõ mérnök a pályakezdõ bölcsésznek?
- egy big mac menüt kérek kólával
😊

www.pumaszallas.hu

Hasonlóan Off, csak mert elég gépész van itt berakom:

- Hány csaj lakik a BME koleszban?
- Nem tudom, mennyi?
- 1024!
- ???
- Hát, 2 a tizediken.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Off, de még most is könnyes a szemem a röhögéstõl...

A vadász betér a kocsmába és elmondja hogy õ a legnagyobb vadász, bármely
vadat felismer a szõrérõl, sõt ha a golyónyomot is megmutatják neki,
akkor megmondja a fegyver típusát is egy italért.
Hozzák az elsõ vadbõrt, a vadász bekötött szemmel megmondja: medve,
0.3-as kaliberû vadászpuska. Hozzák a másikat, a vadász rögtön tudja,
hogy nyúl és sörétes puskával lõtték meg.
Így megy ez egész éjjel, a vadász rengeteg italt nyer. Másnap a tükör
elõtt látja, hogy az arcán egy óriási monokli van. Kérdezi a feleségét:
- Drágám, tegnap éjjel berúgtam, de ki vert meg?
Mire az asszony:
- Én. Éjjel 3-kor mellém bújtál, betetted a kezed a bugyimba, és azt
mondtad, ez egy görény és fejszével verték agyon.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Netkapcsolatod stabil?

Sziasztok !

Valami gond van a IL-2-vel , bármilyen szerverre is akarok csatlakozni a HyperLobbyban , ezt írja ki :

"Connection attempt to remote host failed . Reason: Timeout"

Nem tudjátok mi lehet a gond ?
Vistával megy. Akkor szerintem W7-tel is kellene...

szekelyland
Nálam megy tökéletesen, sõt Wine-al még Linux alatt is (csak az il2 nem, sajna... ) Ha vki megoldaná, hogy natívan menjen linux alatt az il2 megadnám az informatikai nobel díjat neki....

nekem ez a progi nem mukodik, miota Windows 7-et hasznalok

Il-2 joy control

LINK

Ne is mond! Ma nekem sem ment. Szokatlan még így is a joy, hogy nem mocorog annyit. Meg aztán elfelejtettem a konvergenciát 500-ról 200-ra venni. Csodálkoztam is, hogy hogy a fenébe nem találok el semmit az Emilel.

szekelyland
sérült a letöltött csomag, töltsd le újra, az a baja

VO101Tom
Én nem állítottam át semmit, nekem alapon van.

www.pumaszallas.hu

Végre volt egy kis idõm gondoltam felnézek a rigára...
Nem volt túl sikeres 1 óra alatt össz. 2 lelövés.
Nagyon kiestem a rutinból😞

A Béna.

oks, kösz !
Nohab
Kategória: film, animáció. Még egy szó se esik az IL-2-rõl 😊
Nohab
Csak akkor kap pontot, ha szétrobban a géped, vagy eltûnik(kényszerleszállás után pl.). Ha leszáll a saját repterére a pont 100%-át kapja. Abban az esetben ha meghal, vagy fogságba esik, akkor 10%-át kapja meg. 50%-ot pedig a saját terület feletti gépelhagyásnál kap. Bár az utolsóban nem vagyok biztos.
oks, kösz , mindjárt át állítom

Am te milyen beállítást javasolsz ? Neked hogy van ?
am akkor is kap az ellenfél pontokat , ha pl eltalálja a repülõmet, el is romlik mondjuk valami, de még használható - ennek ellenére leteszem - és utána azt írja hogy player captured
VO101Tom
Offline kell elindítani, a fõmenüben ott lesz egy input menü, abba belépve értelemszerûen tudod a joy-kitéréshez rendelni a játékban számolt kitérést (pitch - magassági, roll - csûrõ, yaw -pedál), illetve filtert tehetsz rá, az lomhábbá teszi a joy mozgását.

www.pumaszallas.hu

Te már játszol akkor ?

Hol ?
OKS

Am azt hiszem tényleg állítani kéne a joystickom érzékenységén , mert sikerült vagy 5 percen át rátapadnom valakire, ment fel, le , jobbra ,balra mindig tudtam követni , jól tudtam szabályozni is a sebességet úgy 0,20-0,50 között voltam tõle, de mindig ha egy picit is mozdítottam a joystickot túl nagyot rántott ezért nem tudtam ellõni ....
Mit és hol kéne beállítanom hogy ne legyen ennyire érzékeny ?
VO101Tom
😄

Én itthon dolgozok, teljesen meg tudom érteni 😊

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Dehogynem (hozzáteszem, teljesen jogosan, hiszen elrontotta a géped). Játékon belül pontot kap, (ha van az szervernek) az online statisztikák azonban kiszûrik, ezt hazaérkezésnek veszi, amit nem igazolnak légigyõzelemnek a másik félnek.

www.pumaszallas.hu

na egyre jobban megy az IL , már 2 órája tolom , még ugyan csak egyszer sikerült valakit lelõnöm ,de már legalább õk nem tudnak engem lelõni , legalábbis vagy 10 percig kell szenvedniük azzal....

Legutóbb 15 percen át a nyomomban volt valaki , lõttem rá én is de nem hiszem hogy eltaláltam , õ is csak egyszer talált akkor el engem ,kilõtte a motort , de le tudtam tenni a gépet , igaza futómûvek letörtek , de ki tudtam ugrani és elfutni...

Ezért most õ nem kapott pontot ugye ?
Nohab
Azt akarja, hogy töltsd le újra, és azt rakd fel.
Az meg nem baj, ha a tört fájlai befigyelnek. A játékot megvetted, így van jogod játszani vele. A multi meg tört játékkal is megy.
Én se mentem a boltba, miután a BC2 DVD-je gyári hibás volt. Letöltöttem és szépen tudtam vele játszani.
örülök, hogy segíthettem 😄
LOL! Nem hiszitek el mi történt! Én marha, elõvettem a laptopomat és elkezdtem dolgozni. Teljesen belemélyedtem! Olyannyira, hogy csak ez a fórum zökkentett ki, hogy néha néha belenézegettem. Aztán csináltam a dolgom és még az sem tûnt fel, hogy amúgy itthon vagyok 😊)))))))))

Tanulság: soha senki ne vigye haza a munkáját, mert aztán csak less, hogy elvitték az Ufók vagy mi?

Egyébként még nem történ velem ilyen...

sabbath van 😊
Elvtársak itt senki nem dolgozik????