IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Nekem is routerem van, a nagy szervereknél nicns gond, csak akkor ha haver hostol, és neki is routere van. A kettõ már sok lehet, azokkal van kavarás.
www.pumaszallas.hu
Van egy könyv, amit 44-ben Gallandék írtak a német pilótáknak a célzásról, az a pumaszállásról letölthetõ. Horrido a címe. Klikk (13.) Ez segít abban, hogy a célkörben lévõ gép távolgását kiszámold (ahányszor belefér a célkörbe x fesztáv x 10). Vadászok átlag 10-11m, kétmotorosok 15-20, bombázók 30-40m fesztávval kiszámolhatod, hogy melyiknél hol van ez a 1-300m ami a leghatásosabb lõtávnak számít. Ilyen távol felesleges a zoom, csak megkavar.
www.pumaszallas.hu
Valami YASU verziót töltöttem le a piratebay-rõl.Elõre is köszi a segítséget.
Csak régebbi gépekkel 1939-es volt a legújabb , összesen 16 ellenseg volt 6ot leszedtem , de végére már úgy szét volt lõve a gépem hogy alig alig sikerült... végül megsérült az emberem , elfogyott az üzemanyag és kigyulladt a motor... nem tudtam már semmit tenni , tenger felett voltam , nem tudtam letenni a gépet sehova...
Egyszerûen nagyszerû ez a játék... a gépek és a sérülések annyira ki vannak dolgozva...
ben.
Az volna a kerdesem, hogy ti milyen celzasi modot hasznaltok, ha mar rajta vagytok az ellenseg hat orajan?
1.Probaltam, hogy csak elore dolok a trackirrel a fejemen, de ez nem tul megbizhato.
2.shift-F1 gombok (joystickkal) segitsegevel rogzitem a fejem, de ekkor nem mukodik a trackir ben a zoomolas, ezt ha szukseges a zoom, egy masik gombbal hasznalom.
Es ti, kinek mi a modszere?
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Ugyanis buszsofõr.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Lehet a vírusirtó frissített és lezárta a portokat. Nálam a norton csinált ilyen figurákat
Igen routert használok...
Lekapcsolom akkor a Nodot meg a windows firewallt hátha attól van.... bár pont ez az tegnap még simán ment :S
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Routert használsz? Lehet, hoyg a 21000-es portot engedélyezni kell külön...
www.pumaszallas.hu
Singleban addig gyakoroltam és most már vadászgépeket is sikerült leszednem veteránon , de ki akarnám már próbálni a singleban szerzett tapasztalataimat online is :S
- mit mond a pályakezdõ mérnök a pályakezdõ bölcsésznek?
- egy big mac menüt kérek kólával
😊
www.pumaszallas.hu
- Hány csaj lakik a BME koleszban?
- Nem tudom, mennyi?
- 1024!
- ???
- Hát, 2 a tizediken.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
A vadász betér a kocsmába és elmondja hogy õ a legnagyobb vadász, bármely
vadat felismer a szõrérõl, sõt ha a golyónyomot is megmutatják neki,
akkor megmondja a fegyver típusát is egy italért.
Hozzák az elsõ vadbõrt, a vadász bekötött szemmel megmondja: medve,
0.3-as kaliberû vadászpuska. Hozzák a másikat, a vadász rögtön tudja,
hogy nyúl és sörétes puskával lõtték meg.
Így megy ez egész éjjel, a vadász rengeteg italt nyer. Másnap a tükör
elõtt látja, hogy az arcán egy óriási monokli van. Kérdezi a feleségét:
- Drágám, tegnap éjjel berúgtam, de ki vert meg?
Mire az asszony:
- Én. Éjjel 3-kor mellém bújtál, betetted a kezed a bugyimba, és azt
mondtad, ez egy görény és fejszével verték agyon.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Valami gond van a IL-2-vel , bármilyen szerverre is akarok csatlakozni a HyperLobbyban , ezt írja ki :
"Connection attempt to remote host failed . Reason: Timeout"
Nem tudjátok mi lehet a gond ?
Nem volt túl sikeres 1 óra alatt össz. 2 lelövés.
Nagyon kiestem a rutinból😞
A Béna.
Am te milyen beállítást javasolsz ? Neked hogy van ?
www.pumaszallas.hu
Hol ?
Am azt hiszem tényleg állítani kéne a joystickom érzékenységén , mert sikerült vagy 5 percen át rátapadnom valakire, ment fel, le , jobbra ,balra mindig tudtam követni , jól tudtam szabályozni is a sebességet úgy 0,20-0,50 között voltam tõle, de mindig ha egy picit is mozdítottam a joystickot túl nagyot rántott ezért nem tudtam ellõni ....
Mit és hol kéne beállítanom hogy ne legyen ennyire érzékeny ?
www.pumaszallas.hu
Legutóbb 15 percen át a nyomomban volt valaki , lõttem rá én is de nem hiszem hogy eltaláltam , õ is csak egyszer talált akkor el engem ,kilõtte a motort , de le tudtam tenni a gépet , igaza futómûvek letörtek , de ki tudtam ugrani és elfutni...
Ezért most õ nem kapott pontot ugye ?
Az meg nem baj, ha a tört fájlai befigyelnek. A játékot megvetted, így van jogod játszani vele. A multi meg tört játékkal is megy.
Én se mentem a boltba, miután a BC2 DVD-je gyári hibás volt. Letöltöttem és szépen tudtam vele játszani.
Tanulság: soha senki ne vigye haza a munkáját, mert aztán csak less, hogy elvitték az Ufók vagy mi?
Egyébként még nem történ velem ilyen...