IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Játszik most valaki , valamelyik szerón ?

Esetleg nem beszéltek ventrilon vagy ts-en ?

Csatlakoznék én is ha lehet
4.09 patch a 30%nál kilép!!!

CRC failed in fb3do19.SFS Unexpected end of archive felirattal!!!!

És még egy ablak: Some installation file are corrupt. Please download a fresh copy and retry the installation!

Ez mi??
VO101Tom
Ha uninstallálsz egy játékot, az nem minden adatot szed le a géprõl, korábbi mentések, beállítások gyakran fent maradnak. Ha normális a progi installja, akkor újratelepítéskor sem írja ezeket felül, hiszen akkor mi értelme lenne meghagyni õket? Gondolom ugyanez történt most is, miután leszedted a crackelt játékot, nem gyomláltad ki a fent maradt néhány file-t, amit így visszamentettél ebbe a verzióba. (A conf.ini file és a Users mappa tartalmazza a beállításokat.)

Ha ezek után windowst akarsz újrarakni, én nem beszéllek le róla ;)

Az il-2 verzókat csak abban a sorrendben tedd fel, ahogy egymás után következnének. Akkor indításkor jó lesz a verziószám is. Ha rendben felmegy a patch install, a verzió nem változik, akkor a telepítési könyvtárral lesz a gond, nem ott frissít, ahonnan használod a játékot.

www.pumaszallas.hu

Köszi!

Amikor leszedtem Uninstallal ami maradt az Ubi mappában mindentt kitöröltem belõel- ez is ott lett volna?? Mert akkor nem megy ez a dolog ahogy írtad!
Ha jól emlékszem, egy-két mappa megmarad uninstall után, pl. az "Users" is, ahol ezeket tárolja a program.
Írd át, és nem foglalkozz vele tovább.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Am én steamen vettem meg , azon gondolom nem kell updatelni ?

Nekem minden gond nélkül megy a game
Köszönöm a segítséget!

Sajna furcsaságok még most is elõfordulnak. Második indításra elõkerült" a régi crackelt verzió??? is mégpedig úgy hogy indításkor már nem a telepítéskor felrakott név alatt indult a játék- hanem megint John Mad Doe néven- benne voltak a crackelt verzió bill kiosztásai stb- pedig elõtte full uninstall volt meg mindet amit találtam total commanderben kitöröltem, és csak utána telepítettem a bolti verziót!
Még a végén ujra kell majd rakni a wint?? Nemááá!
A 4.09- et most szedem lefelé kivi leszek ha ez is felmegy akkor is 4,07- el indul e majd a játék??
De az nagyon sz@r reptér...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

4 körül felmegyek (ha addig nem jön közbe semmi, pl. az asszony...)

Melyik verziót töltötted le? Az új 4.2.3-at simán lehet indítani Vistában (eddig rendszergazdaként kellett)

Sziasztok !

Most próbáltam a Riga Dog Fighton Mon$ter néven , it is ott játszotok ? Csak mert köszöntem magyarul meg kérdeztem is , de csak angolul írt mindenki így aztán én is...

Am elég nehéz , még senkit se sikerült lelõnöm... valahogy nem tudom a célon tartani a célkeresztet, mindig dobálja , csak ha 1-2 pillanatra van a célon a gép akkor tudok rá lõni... lehet hogy a joystickon múlik ? Vagy nincs jól beállítva ? A hardware settingsben lehet valamit állítani rajta de nem értek hozzá...

Am repülõtérre most még nem próbáltam de réggebben amikor megvettem arra könnyen leszáltam... de akkor most ha valami van akkor útra teszem ha nincs más a közelben.... de egyáltalán ér valamit ha leteszem a gépet ?
Zpogi
Az elõbb a Rigán 5 felszállásból 7 gépet lõttem és nem haltam meg egyszer sem. Valószínûleg ez azért volt lehetséges,mert nem volt jelen a szokásos kemény mag :)

VO101Tom
ezek kellenek neked:
il-2 verziók

www.pumaszallas.hu

futtasd rendszergazdaként
Legyél Te a rendszergazda :)

AMúgy az install ikonjára jobb klikk -> futtatás rendszergazdaként

Zuhanó repülõn soha nincs ateista..

Most raktam fel a 4.08 patchet ami gond nélkül fel is települt- ám a játék az induláskor továbbra is csak 4.07- nek látja magát- ötletek??
Letöltöttem a hyperlobbyt de a telepítés elején a rendszergazda letiltotta a telepítést - felirattal kiszáll Oprendszer win7- ötletek??
Esetleg próbáltad már a reptérre leszállást is? Ott mi a helyzet?

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Sziasztok!

Nagyon régen jártam erre egyszer- épp csak kérdezgettem a játokhoz való patcheket, de mivel crackelt volt az Il nem is mentekm, így elkedvtelenedtem.
Ma azonban meg tudtam a rendes verziót venni (1946) a helyi gazdaságosban 1990- ért így ujra kérdeznék! :)
Mi az a patch amivel ME 210- meg még több féle játokot lehet a game- ba injektálni?? MEg még anno ha jól emlékszem voltak vmiféle hasznos átalaíktások- patchek amiket szinte kötelezõ volt felrakni a telepítés után- Jelenleg a 4. 08 számú patch van a játékon- ezt találtam az UBI.COm - on.

A válaszokat elõre is köszönöm!
VO101Tom
repülõtérre tudsz csak leszállni géptörés nélkül, a mezõn dobálni fog (az mindegy, hogy a valóságban nem ezt tenné, ráadásul minél lassabban mész, annál jobban pattog :/). A föld és betonutakra lehet még letenni így a gépet (vasútra nem). A Bothúzás ezen nem segít.

Reptéren leszállás után kiguruláskor csukd vissza az ívelõt, így nem emelkedik el a gép, ha hasrahúzod. Majd fékezz. Ha bólintani kezd, azonnal engedd fel a féket. A pedállal pedig tartsd irányban. Ha más irány nincs, amihez nézd, akkor nézz ki pályairányban egy felhõt, és ahoz tartsd az irányt (Útról felszállni lehet így, mert ott nagyon vékony a pálya, és nem is mindíg látod magad alatt).

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
de, van. Északra tõle. A Rigán minden mapon két-két reptér van.

www.pumaszallas.hu

Kösz a segítséget !

Am gyakoroltam belsõnézetben a fel és le szállást vadászrepcsikkel és minden simán ment , csak a landolásnál ha lettem a gépet elõször csak dobál de utána -hiába húzom hátra a kart- elõreugrik és tönkre megy a motor ... ez azért van mert csak sima tisztásra teszem le vagy valami más gond van ?
letöltöd a HyperLobby-t, majd a forgotten battles mellé rakod a pöttyöt és megadod neki a játék elérési útját. ezután választasz egy felhasználói nevet majd a jelszót beírva a connectre kattintasz. ezután a jelszavadat megerõsíted a cset ablakban és megadsz egy email címet is. mindezek után jöhet a menet és soksok szervert látsz, meg pilótát. röviden ennyi.
Sziasztok !

Hogyan lehet online jácani ?

Rámegyek hogy multiplayer és oda lehet valami számokat beírni nem ? Vagy kell hozzá valami program külön ?

Pls segítsetek , elõre is kösz !
Pont a rigán van egy É-afrikai térkép, ahol X alakú keskeny beton reptér van. Persze mindkét szárán föl meg leszállnak a gépek. Na ott aztán tényleg orosz rulet az élet és nincs másik reptér ahonnan indulhatnál. Nem tudom hogy ez csak nekünk kékeknek van-e így vagy a vörösöknek is, de biztos gondolta az agyamentje aki tervezte, hogy majd jó móka lesz.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

VO101Tom
Ez egyértelmûen annak a hibája, aki hátulról belédmegy, az nem ok, hogy nem lát elõre, tessék féket nyomva, kis gázzal kifordulni, hogy és nézze meg, hogy vannak-e elõtte (chaten el is magyarázhatod neki). Persze az is elõfordul, hogy kinézett, nem volt ott senki, full gáz, már mozog és akkor rak elé valakit. Ez elõfordul bárkivel.

Az ilyen spawn-nál segíthet az, ha refly-t nyomsz, átmész egy másik német reptérre (vagy akár oroszra is), ott kiválasztasz egy gépet, fly, majd mikor már ott állsz a reptér szélén, visszamész a sajátra. Ilyenkor lehet, hogy egy másik spawn-helyet oszt ki neked. Ha olyan a pályán van ez, ahol vékony betonreptérrõl szálltok fel, akkor érdemesebb átmenni egy távolabbira, ott sokszor belédmennek.

A játék -300 pontot ad, ha saját gépet lõsz le. Az ütközések elég szarul vannak modellezve, az kapja a légigyõzelmet, akibe belementek. Mivel ez történetesen saját volt, és saját légigyõzelemért -300 jár, ennyit kaptál te is.

Egyébként találkoztam én már dogszerveren olyan kreténnel, aki pont ezzel szórakozott - levegõben mindíg belement a sajátba, hogy az - pontot kapjon. Szóltam az edminnak, az meg kirakta. A "könnyû" szervereken sokkal több ilyen barom van (a külsõ nézet hiánya, elég jól megszûri ezeket :) )

www.pumaszallas.hu

PhantomAss
én a múltkor 700 ponton álltam, erre a hülye respawn berekott a reptére egy induló gép ELÉ, nekem jött, erre én kaptam -300-at, másodszorra is oda rakott, megint-300, harmadszorra vártam egy kicsit (persze másik reptér nem volt), respawn, megint-300
mondtam oké srácok én ilyet nem játszok és kiléptem
ebbe mi a jó? nem értem hogy hogyan számolja a gép a mínusz pontokat, pl csomószor volt már, hogy hátulról vki belémjött, és én kaptam a mínuszt, vagy repülés közben vki nekem jött és megint csak én kaptam érte...

GOOBY, pls

GaBenc
Lehetni lehet.
Alul van egy ablak, abban vannak http elérések. Azt másolod a böngészõbe és ott töltesz. Persze csak ha van hozzáférésed. Ezeket keresd.
http://d01.megashares.com/?d01=81AvTOl
http://d01.megashares.com/?d01=1nxqVg4
http://d01.megashares.com/?d01=pPkcwrm
http://d01.megashares.com/?d01=wRV7wi1
http://d01.megashares.com/?d01=zXpyl3M

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

GaBenc
Köszönöm. Így már megy a dolog.

galimatika
Segítsetek nekem abban, hogy volna egy oldal, de nem tudom, hogy hogyan kell letölteni róla. Egyáltalán lehet e?

http://www.freshwap.net/forums/hu/games/1485189-wings-prey-vitality.html

Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.

Zpogi
A JSGME-ben aktiváld a Stock 4.09-et,de csak azt,és akkor befog engedni a Rigára. Már ha van hely...

A ma esti reppenést nem kívánom senkinek. Felmentem a rigára és lõttem pár gépet erre valami barom nekem jött. Persze hogy saját volt és én kaptam meg. Ez fel***tt és kiléptem, mert 4 lelõtt gépet vittem volna haza.

Átmentem a WC-re. Lõttem egy shitet, de úgy hogy szétrobbant. Nem sokkal késõbb csapok egy ellent erre leugrik a szárnyam. Hát persze, hogy egy újabb majom jött nekem és persze hogy én kaptam meg a - pontot!!! <#boxer>

acidrain
Off:

Mucsi F1

Könnyesre röhögtem magam <#vigyor1>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Mi az hogy nem mersz? Én úgy akartam online század tag lenni, hogy a leszállásaim 80%-osak voltak. Azaz 80% hogy nem tudtam épségben lerakni a gépet. De harcolni már akkor is jól tudtam. Magyarán lõttem mindenre ami csak kicsit is repülõre emlékeztetett. Nem néztem én hogy saját-e vagy ellenség.

Szóval senki sem úgy cseppent itt az online világba, hogy neki már semmi újat nem lehetett mondani. Nekem 15 év repszimes múltam volt mire ide keveredtem. Offline én voltam a jani, de online csak néztem ki a fejembõl hogy ki kivel és merre.

acidrain
Ne csak próbáld, csináld!

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Sziasztok!
Köszönöm a tanácsaitokat, megfogadtam, és azóta sokkal jobban megy!Hálás vagyok Nektek:Tom,Her Laca, Székelyland,Szepy-mester!<#worship>Még nem merek online repülni,de pár hét után megpróbálom! (Nem akarok szégyent hozni Rátok.)<#vigyor0>

D9

GaBenc
Nincs azzal az állással semmi baj......ezért jó a lányos szerver. <#nevetes1>

Her Laca
Nem úgy van az!!! Tessék változtatni a hozzáálláson:)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

GaBenc
A Skies az nálam megy, de a Riga az nem enged csatlakozni. Ez van. Mondjuk nekem a lányos szerver simán jó. <#papakacsint>

Her Laca
Itten leírtam pár hozzászólással odébb mi a menete az online kapcsolatnak.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
A lányok a könnyített szervereken tolják ,a tökös fiúk a nehezebbeken.
A te döntésed ,hogy edzõdni tanulni akarsz ,vagy ....:)

Döntsd el milyen nehézség mellett akarsz játszani, és olyan szervert válassz. Külsõ nézetes pl Skies of valor, belsõs Riga dogfight. Én ezeket használom.

Üdv : Togyo

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

galimatika
Nagyon jól néznek ki a földi dolgok is. Én is kiváncsi vagyok minõ masinán fog ez szépen futni.
Az én gépem most nagyon sok magos, mert van egy tál szotyi a tetején<#nyes><#zavart2>

Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.

Melóhelyen 8 magos és 8 gigás gépeken dolgozunk. A videokártyát nem tudom milyen, de biztos az se szar. Sokszor elgondolkodtam azon, hogy hogy futna rajta pár game... Talán a SoW-hez pont jó lenne.

Sziasztok !

Nem rég kezdtem el jácani az IL-2 sturmovikkal , nagyon tetszik és ki szeretném próbálni multiban is .

Tudnátok esetleg segíteni , hol játszhatnák, hogyan , kivel ?

Nem vagyok valami profi ,bombázókat még leszedek , vadászgépeket nehezebben , a leszállás meg már egyre jobban megy ,szitává lõtt géppel is <#mf1>
Sanyo
Azt még nem kötötték az orrunkra.

www.pcpilot.hu

GaBenc
OK, hogy szép. De milyen gép kell majd hozzá? Ez a nagy kérdés.

Sanyo
Storm of War - Avro Anson, Bristol Beaufighter, Hurrican, házak, utak, folyók...

www.pcpilot.hu

Srácok találtam egy érdekes videót youtuben http://www.youtube.com/watch?v=EWLtHjhE79Q&feature=related
Hát elég érdekesek a hangok meg a grafikáj !Az IL2 1946 tud ilyet csinálni vagy valamelyik modja ? Vagy esetleg ez egy új játék!?

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Na a filmbõl van egy jó rész igaz csak az elsõ 1 perce tetszik!!Csak utánna kiverik õket rendessen!:(http://www.youtube.com/watch?v=RVBO61qg-kc&feature=related

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105