IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VO101Tom
Mióta rosszabbak a német gépek? Melyik játékban? 😊

www.pumaszallas.hu

Tökéletesen jogos amit mondasz, de akkor is jó egy kicsit gonoszkodni... 😊

Felhasználó fejjel az ember csak azt látja, hol lehetne jobb... azt nem érzi át, hogy idáig is milyen rögös út vezet. És valahol a szívünk mélyén az is érthetõ, hogy maguk felé húz a kezük... 😊

#27175: Na ezen most felvonyítottam! 😄

www.smart-bus.hu

szekelyland
most küldtem privit Galibának, meg tudjuk oldani a szállítást

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

szekelyland
Ha õ nem csinálta volna akkor most kint a konyhába kellene ultizzak apósommal....
Nem csítel de 4-5 pohár bor után akkor lagja van.....<#idiota>

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

1, Ha valaki jár arra, elviszi. (bár nem tudom, helyileg pontosan hová).
Én megtenném, de csak egy hónap múlva megyek arra. (Gyergyó)
2, Páran lemaradtunk az utalásról lassúságunk, egyebek okán. Ha pótoljuk, meglesz a posta is.

Si vis pacem, para bellum.

PhantomAss
akárki akármit mond, én nem akarom szidni Oleget
ha szétnézünk még ma sincs ehhez fogható játék a piacon, és valljuk be, amikor megjelent tényleg új szintre emelte a szimulátor fogalmát
egy dolog van amiért lehet rinyálni, hogy nem haladnak a korral, és nem fejlesztették a játékot úgy ahogy kellett volna
mert ugye ami nagy szám volt 10 évvel ezelõtt, az mára elavult
de azért szerintem neki sem lehet könnyû amikor ennyien rágják a fülét és mindenki a maga igazát hangoztatja
félreértés ne essék, én nem fogom a pártját, szerintem is rosszabbak a német gépek, és igazából nekik kellett volna megcsinálniuk a saját ultra packjukat, nem pedig moddereknek a játékot feltörve
csak azt mondom, hogy rengeteg munkájuk van a játékban, és azért még mindíg rosszul esik ha egy órára leáll a lobby és nem tudunk repülni...

GOOBY, pls

galimatika
Most jövök a póstáról.
A csomag célbajuttatásának a díja 8250 HUF.
Ennyit sajnos nem tudok el susmusolni a céges postában. Azt hittem, hogy 2-3 ezer forintból elmegy a dolog, de ekkora összegre nem számítottam.
Most kissé tanácstalan vagyok.
Ötleteket várnék, hogy a csomagtartómból hogyan jusson el ez a cucc Atához.

Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.

Sanyo
Itt van a leszállás training, 720p-ben is meg lehet nézni: gyakorlás.

www.pcpilot.hu

Van ennek egy másik vonulata is, végre a szárazföldre is juthatna rendes páncéltörés szimuláció 😊

nem is vitának szántam, csak megjegyzésnek. de nemtudom hogy nekünk játékosoknak egy teljes realisztikusság mennyire venné el a játékélményt, bár nekünk még mindig ott a "refly" gomb amikor lelõnek... 😄 😄

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

hát akkor ha a 30mm eseket megcsinálnák Olegék valóséghûre, akkor az .50 (12,7mm)-eseket is fel lehetne erõsíteni a valósághû szintre, mert a játékban szereplõnél azok is nagyobbat ütöttek, abból se kellett a fél tárat egy gépre lõni rengeteg találattal, hogyha nem bombázóra lõtt velük az ember hanem egy vadászgépre
Sanyo
Az ígért leszállás tréninget most tömöríti a sony vegas. Amint készen van, megy fel a youtubera.

www.pcpilot.hu

Juhuhúúúú hogy ebbõl mekkora rinya lenneeeeeeeeee!!! <#taps><#taps><#taps>

No de hát elvtársak a tények bizony makacs dolgok, és igen, legyünk autentikusak én azt mondom <#mf1>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Megy a Lobby!
Pilóták gépre!

A Béna.

Na jó, de az vmi kapitalista sz**r! :-)))

Az orosz nyírfa bezzeg ha eltalálják visszanõ! <#mf1>
acidrain
tutkeráj, hogy Olegnek ez kimaradt

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Érdemes megnézni a II. VILÁGHÁBORÚS topikban Freeda 6326-os hsz-át.
Oleg nem látta, az biztos...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
És persze most nem voltam jelen😊) Mikor eksön van bakker.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

"(Oroszul olyasmit írtak, hogy ne merjem Oleget bántani)"

Éééédes... 😄 😄 😄 Meg kell védeni Oleg bácsit, nincs mese...

www.smart-bus.hu

Zpogi
Konkrétan erre a mondatra gondoltam:I have found major issue in this update. HL server going down for a hour until ill fix it. The fix will be published as 4.2.6 release.

Akkor most kéthetente kell frissíteni új verzióra?

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Délután volt nagy vita a Rigán Erkki meg néhány vörcsi között, a gépek teljesítménye (esetleges cheat?) miatt.
Engem sem nagyon díjaztak a vörösök a kedvenc "Oleg's Wonderful World" beszólásomért... (Oroszul olyasmit írtak, hogy ne merjem Oleget bántani)

Meg egy érdekes: Lelõttem _47 I-153-asát, letette a repterünkön, én még szétlõttem a levegõbõl az álló gépet, de nem adta meg a gyõzelmet...

mar nem kerdek semmit
Zpogi
Itt ír valamit:Hyperlobby

acidrain
nálam sem jó

Her Laca
Eztet írja:
HyperLobby server is temporary unavailable. Please wait few minutes and try reconnect again.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
per pillanat nekem se megy.
Merénylet? 😊

Zpogi
Másnak is meghalt a lobby vagy csak nekem?

TG Gida
Volt régebben az a harmincas sokkal erõsebb is,csak valakik nagyon elkezdtek sírni miatta.

Isten áldja a pogányokat!

Nem az, csak tuti nem rendszergazda módban fut a TC...

www.smart-bus.hu

No, ha pont ilyenek, azzal még nem lenne gond! Ugyanis nekem is ezt csinálta a 10.5-s driver elõtt, de pár perc után helyre állt... ezért nem lenne szabad kikapcsolnia...

Ha a magra rakod a hõérzékelõt, akkor ott már gondok vannak! 😄 A lényeg, semmibõl nem tart 50%, vagy e fölé fixálni a ventit, és így megpróbálni... egyszerûbb mint a méregetés, ráadásul sokkal tutibb...

Ami javasolni tudok, CCC AI off, illetve más játékokkal is próba...

www.smart-bus.hu

Nohab
Írásvédett?
aha, pont ilyenek
sajnos a 10.5 se a 10.6 nem segitett
a windows is full ra updatelve
a homerseklet jo, a taphoz kepott hoerzekeloket tettem mindket magra es a memoriak feletti bordakra is 40-60 fokosak.
azert koszi a segitseget

Futtatás rendszergazda módban...

www.smart-bus.hu

Nem engedi felülírni... 😞((
A betûk ilyenek? Ha igen, akkor az open gl "hiba" a driverben, a 10.5-s kakaliszt ezt már orvosolja.

Más is lefagy, vagy csak az IL-2? Ha csak az IL-2, akkor kakaliszt ai off, és próbáld úgy. Ha nem, akkor a vga ventilátor szabályozását állítsd fixen 50%-ra, és próbáld úgy, hogy kizárhassuk a vram túlmelegedést...

De mindenek elõtt érdemes a legújabb directx-t feltenni... ( és win telepítés után, ugye érdemes winfost is naprakész állapotig frissíteni! )

www.smart-bus.hu

acidrain
Meg ha jól tudom, az IL2 Stab-bal lehet még a videóbeállításokat módosítani.

acidrain
Anno 8600 GThez ezek voltak beállítva nálam a config.ini-ben :

TexQual=3
TexMipFilter=2
TexCompress=0
TexFlags.UseDither=1
TexFlags.UseAlpha=0
TexFlags.UseIndex=0
TexFlags.PolygonStipple=1
TexFlags.UseClampedSprites=0
TexFlags.DrawLandByTriangles=1
TexFlags.UseVertexArrays=1
TexFlags.DisableAPIExtensions=0
TexFlags.ARBMultitextureExt=1
TexFlags.TexEnvCombineExt=1
TexFlags.SecondaryColorExt=1
TexFlags.VertexArrayExt=1
TexFlags.ClipHintExt=0
TexFlags.UsePaletteExt=0
TexFlags.TexAnisotropicExt=1
TexFlags.TexCompressARBExt=1

TexFlags.TexEnvCombine4NV=1
TexFlags.TexEnvCombineDot3=1
TexFlags.DepthClampNV=1
TexFlags.SeparateSpecular=1
TexFlags.TextureShaderNV=1

HardwareShaders=0

Shadows=2
Specular=2
SpecularLight=2
DiffuseLight=2
DynamicalLights=1
MeshDetail=2
VisibilityDistance=3

Sky=2
Forest=2
LandShading=3
LandDetails=2

LandGeom=2
TexLarge=1
TexLandQual=3
TexLandLarge=1

VideoSetupId=3
Water=2
Effects=1
ForceShaders1x=0

PolygonOffsetFactor=-0.15
PolygonOffsetUnits=-3.0

mar megvolt, az ATI tobb mint egy eves termeset vegigprobaltam, de mint irtam eddig mukodott barmelyik Catalyst-tal, akar a gyari referencia meghajtoval, mint most eppen (Asus)
Sajna, valami mas lesz a baj.

acidrain
próbáld meg másik Catalyst-al

Kösz a tippet már sokkal jobb lett!
conf.iniben mit kellene még bûvölni?
sziasztok!
windows 7 ujratelepites ota a Landscape detail/ perfect beallitas utan szetesik a kep, altalaban a betuk szogletes foltokka valnak, majd lefagy a jatek (nem valaszol)
az erdekes az, hogy mind a Windows, mind a videokartya driver ugyanaz mint elotte, amikor is tokeletesen mukodott (a kartya ATI 4870 X2 2Gb ram).

Jah nem csak beírtam egy nevet meg egy jelszót azt go már ment is csak nincs fent semmi rajt😊

És a ME 210??
PhantomAss
a grafikai opcióknál állítsd a landscape detailt perfect-re, ezzel engedélyezed a pixel shaderes vizet, ezt még a conf. ini -ben tovább lehet bûvölni
a hyperlobbyban az il2 1946 van megadva a játéklistán? emailcímmel regisztrálál?

GOOBY, pls

Hali!

Na végre fent van rendesen a játék meg a hyperlobby is! Beléptem rajta Il- 2 1946- de semmi szerver nem látszott.
Kérdések- némely vidin szép tükrös vízfelületet látni meg repkednek ME 210- el is pl. Ehhez hogy lehet hozzájutni??

Gép G701X MSi Lapos geforce 9600 GT 512 rammal- kevés??
PhantomAss
hát, nekem a legfurcsább lelövésem egy a20 volt, amit az a5-ös fóka kiskaliberével szedtem le, méghozzá úgy, hogy a törzse kettétörött a levegõben egy sorozattól 😊

GOOBY, pls

szekelyland
Nekem olyan volt, igaz h a lag is besegített, AW-n, hogy rámentem a Yak-ra, G6-latexel, 30 milis bele, szép nagy tûzijátékok, sehol semmi, pedig legalább 4-5 találat ült rajta, de még benzint se húz, felhúzom a gépet a következõ rácsapásra, lecsapok, mikor vagy 500 méterre vagyok mögötte, észrevesz, kifordul jobbra, és egyszer csak szó nélkül felrobban, nekem meg enemy erkraft megadva, hát az érdekes volt, az elsõ rácsapásból származõ ráncok a homlokon kisimulnak, pilóta arcán széles mosoly, miközben töröm a fejem hogy ez hogy is van??
Mert a gép nem laggolt, velószínû a szerver még számolta a rongálódást mikor felhúztam gépet

Nyugi srácok, vannak peches szériák, meg vannak szerencsés lövések is. Lõttem én már kiskalával is Yak szárnyat. Meg 5 db 30-astól is fent maradt a La5FN, pedig mindegyikkel seggbelõttem a mocskot, mégse törött szét a törzse.

Azért az esetek többségében szépen leesnek 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Én nem sértõdnék meg, ha a .50-es kaliber erõsebb lenne a mostaninál. Sõt igazából annak örülnék, ha a fegyverek ugyanolyan vagy legalább jó közelítéssel olyanok lennének, mint a valóságban voltak. És ehhez még párosulna a realisztikus sérülés modell is. De akkor már egy új játékról beszélünk és eljutottunk a SOW-hez. Remélem abban minden úgy lesz ahogy elképzeltük <#wink>