IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Juhuhúúúú hogy ebbõl mekkora rinya lenneeeeeeeeee!!! <#taps><#taps><#taps>

No de hát elvtársak a tények bizony makacs dolgok, és igen, legyünk autentikusak én azt mondom <#mf1>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Megy a Lobby!
Pilóták gépre!

A Béna.

Na jó, de az vmi kapitalista sz**r! :-)))

Az orosz nyírfa bezzeg ha eltalálják visszanõ! <#mf1>
acidrain
tutkeráj, hogy Olegnek ez kimaradt

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Érdemes megnézni a II. VILÁGHÁBORÚS topikban Freeda 6326-os hsz-át.
Oleg nem látta, az biztos...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
És persze most nem voltam jelen😊) Mikor eksön van bakker.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

"(Oroszul olyasmit írtak, hogy ne merjem Oleget bántani)"

Éééédes... 😄 😄 😄 Meg kell védeni Oleg bácsit, nincs mese...

www.smart-bus.hu

Zpogi
Konkrétan erre a mondatra gondoltam:I have found major issue in this update. HL server going down for a hour until ill fix it. The fix will be published as 4.2.6 release.

Akkor most kéthetente kell frissíteni új verzióra?

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Délután volt nagy vita a Rigán Erkki meg néhány vörcsi között, a gépek teljesítménye (esetleges cheat?) miatt.
Engem sem nagyon díjaztak a vörösök a kedvenc "Oleg's Wonderful World" beszólásomért... (Oroszul olyasmit írtak, hogy ne merjem Oleget bántani)

Meg egy érdekes: Lelõttem _47 I-153-asát, letette a repterünkön, én még szétlõttem a levegõbõl az álló gépet, de nem adta meg a gyõzelmet...

mar nem kerdek semmit
Zpogi
Itt ír valamit:Hyperlobby

acidrain
nálam sem jó

Her Laca
Eztet írja:
HyperLobby server is temporary unavailable. Please wait few minutes and try reconnect again.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
per pillanat nekem se megy.
Merénylet? 😊

Zpogi
Másnak is meghalt a lobby vagy csak nekem?

TG Gida
Volt régebben az a harmincas sokkal erõsebb is,csak valakik nagyon elkezdtek sírni miatta.

Isten áldja a pogányokat!

Nem az, csak tuti nem rendszergazda módban fut a TC...

www.smart-bus.hu

No, ha pont ilyenek, azzal még nem lenne gond! Ugyanis nekem is ezt csinálta a 10.5-s driver elõtt, de pár perc után helyre állt... ezért nem lenne szabad kikapcsolnia...

Ha a magra rakod a hõérzékelõt, akkor ott már gondok vannak! 😄 A lényeg, semmibõl nem tart 50%, vagy e fölé fixálni a ventit, és így megpróbálni... egyszerûbb mint a méregetés, ráadásul sokkal tutibb...

Ami javasolni tudok, CCC AI off, illetve más játékokkal is próba...

www.smart-bus.hu

Nohab
Írásvédett?
aha, pont ilyenek
sajnos a 10.5 se a 10.6 nem segitett
a windows is full ra updatelve
a homerseklet jo, a taphoz kepott hoerzekeloket tettem mindket magra es a memoriak feletti bordakra is 40-60 fokosak.
azert koszi a segitseget

Futtatás rendszergazda módban...

www.smart-bus.hu

Nem engedi felülírni... 😞((
A betûk ilyenek? Ha igen, akkor az open gl "hiba" a driverben, a 10.5-s kakaliszt ezt már orvosolja.

Más is lefagy, vagy csak az IL-2? Ha csak az IL-2, akkor kakaliszt ai off, és próbáld úgy. Ha nem, akkor a vga ventilátor szabályozását állítsd fixen 50%-ra, és próbáld úgy, hogy kizárhassuk a vram túlmelegedést...

De mindenek elõtt érdemes a legújabb directx-t feltenni... ( és win telepítés után, ugye érdemes winfost is naprakész állapotig frissíteni! )

www.smart-bus.hu

acidrain
Meg ha jól tudom, az IL2 Stab-bal lehet még a videóbeállításokat módosítani.

acidrain
Anno 8600 GThez ezek voltak beállítva nálam a config.ini-ben :

TexQual=3
TexMipFilter=2
TexCompress=0
TexFlags.UseDither=1
TexFlags.UseAlpha=0
TexFlags.UseIndex=0
TexFlags.PolygonStipple=1
TexFlags.UseClampedSprites=0
TexFlags.DrawLandByTriangles=1
TexFlags.UseVertexArrays=1
TexFlags.DisableAPIExtensions=0
TexFlags.ARBMultitextureExt=1
TexFlags.TexEnvCombineExt=1
TexFlags.SecondaryColorExt=1
TexFlags.VertexArrayExt=1
TexFlags.ClipHintExt=0
TexFlags.UsePaletteExt=0
TexFlags.TexAnisotropicExt=1
TexFlags.TexCompressARBExt=1

TexFlags.TexEnvCombine4NV=1
TexFlags.TexEnvCombineDot3=1
TexFlags.DepthClampNV=1
TexFlags.SeparateSpecular=1
TexFlags.TextureShaderNV=1

HardwareShaders=0

Shadows=2
Specular=2
SpecularLight=2
DiffuseLight=2
DynamicalLights=1
MeshDetail=2
VisibilityDistance=3

Sky=2
Forest=2
LandShading=3
LandDetails=2

LandGeom=2
TexLarge=1
TexLandQual=3
TexLandLarge=1

VideoSetupId=3
Water=2
Effects=1
ForceShaders1x=0

PolygonOffsetFactor=-0.15
PolygonOffsetUnits=-3.0

mar megvolt, az ATI tobb mint egy eves termeset vegigprobaltam, de mint irtam eddig mukodott barmelyik Catalyst-tal, akar a gyari referencia meghajtoval, mint most eppen (Asus)
Sajna, valami mas lesz a baj.

acidrain
próbáld meg másik Catalyst-al

Kösz a tippet már sokkal jobb lett!
conf.iniben mit kellene még bûvölni?
sziasztok!
windows 7 ujratelepites ota a Landscape detail/ perfect beallitas utan szetesik a kep, altalaban a betuk szogletes foltokka valnak, majd lefagy a jatek (nem valaszol)
az erdekes az, hogy mind a Windows, mind a videokartya driver ugyanaz mint elotte, amikor is tokeletesen mukodott (a kartya ATI 4870 X2 2Gb ram).

Jah nem csak beírtam egy nevet meg egy jelszót azt go már ment is csak nincs fent semmi rajt😊

És a ME 210??
PhantomAss
a grafikai opcióknál állítsd a landscape detailt perfect-re, ezzel engedélyezed a pixel shaderes vizet, ezt még a conf. ini -ben tovább lehet bûvölni
a hyperlobbyban az il2 1946 van megadva a játéklistán? emailcímmel regisztrálál?

GOOBY, pls

Hali!

Na végre fent van rendesen a játék meg a hyperlobby is! Beléptem rajta Il- 2 1946- de semmi szerver nem látszott.
Kérdések- némely vidin szép tükrös vízfelületet látni meg repkednek ME 210- el is pl. Ehhez hogy lehet hozzájutni??

Gép G701X MSi Lapos geforce 9600 GT 512 rammal- kevés??
PhantomAss
hát, nekem a legfurcsább lelövésem egy a20 volt, amit az a5-ös fóka kiskaliberével szedtem le, méghozzá úgy, hogy a törzse kettétörött a levegõben egy sorozattól 😊

GOOBY, pls

szekelyland
Nekem olyan volt, igaz h a lag is besegített, AW-n, hogy rámentem a Yak-ra, G6-latexel, 30 milis bele, szép nagy tûzijátékok, sehol semmi, pedig legalább 4-5 találat ült rajta, de még benzint se húz, felhúzom a gépet a következõ rácsapásra, lecsapok, mikor vagy 500 méterre vagyok mögötte, észrevesz, kifordul jobbra, és egyszer csak szó nélkül felrobban, nekem meg enemy erkraft megadva, hát az érdekes volt, az elsõ rácsapásból származõ ráncok a homlokon kisimulnak, pilóta arcán széles mosoly, miközben töröm a fejem hogy ez hogy is van??
Mert a gép nem laggolt, velószínû a szerver még számolta a rongálódást mikor felhúztam gépet

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Nyugi srácok, vannak peches szériák, meg vannak szerencsés lövések is. Lõttem én már kiskalával is Yak szárnyat. Meg 5 db 30-astól is fent maradt a La5FN, pedig mindegyikkel seggbelõttem a mocskot, mégse törött szét a törzse.

Azért az esetek többségében szépen leesnek 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Én nem sértõdnék meg, ha a .50-es kaliber erõsebb lenne a mostaninál. Sõt igazából annak örülnék, ha a fegyverek ugyanolyan vagy legalább jó közelítéssel olyanok lennének, mint a valóságban voltak. És ehhez még párosulna a realisztikus sérülés modell is. De akkor már egy új játékról beszélünk és eljutottunk a SOW-hez. Remélem abban minden úgy lesz ahogy elképzeltük <#wink>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

szekelyland
Mindenféle driverrel, xp-n, 7-esen egyaránt ugyanaz, minden más maxon van sima 60-as Fps, ha bekapcs egybõl 10-12, de csak ez az egy effektt-el. Nem támogatná a kártya a játékot?

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

szekelyland
Nem tudom mi a csoda van, a videókarimmal, mióta megvan azóta piszkálja a csõrömet: Egy Nvidia EN200 1Giga memóriával, az il2-t nem bírja maxon, még mod nélkül se, a vizet fullra teszem csak 10-12 Fps-t tud, a régi AGP-s vacak Ati meg simán vitte. Vmi ötlet?

Zpogi
Jaaa az...az más 😉

De nem értél el olyan szintû találatot,mint amit a Yak kapott nem?

Volt egy trackem még régen a WarCloudsról, hogy meglepek egy Pónit K4-gyel beleküldök 6-7db 30-ast (plusz a járulékos aprót), és akkor esik szét, amikor pár mp. múlva nagy sebességgel belerohanok. (Azt hittem, addigra pici darabokként zuhan le)

Egyébként azt hiszem, tegnap a Rigán a kubanyi térképen a Te Fókádat szegecseltem a Mustanggal; füstölt, de nem akart leesni... 😊

Zpogi
Azért ez a film sok mindent elárul a Yak 9-esrõl,hogy mit bír.
Megfüstöli a légvédelem,plusz 5-6db 20-as csattan rajta és a kiskaliberrõl már nem is beszélek,de nem sok baja származik belõle,de ez már lerágott csont.

Tegnap a rigán is felbasztam az agyamat,i-153p szembõl nekem jön,de nem ám a fos nyírfa hullik szét,neeem,hanem az acél szárnyam szakad le,és mindezt kétszer megismétli,aztán vígan repül tovább. Kérdezte is a kolléga,hogy mi történt?? Erre írtam neki,hogy: germany steel vs russian wood 0-1,õ meg csak röhögött...

De azért volt pozitív élményem is. Fürtivel repültünk együtt szintén a rigán. Az egyik Mig 3-as egy rövid sorozattól elõször kigyulladt,majd néhány másodperc múlva felrobbant,és ugyan így járt egy I 16-os is.

milyen részletek érdekelnek? 😊
galimatika
Megjött közben a másik sráctól is a válasz. Árat nem írt, de talán másnak érdekes lehet a levele, mert ezek szerint nagyüzemben nyomja.

"Szia!

Van még 7 db, ezen a számon elérsz ha érdekel esetleg: 06-20-662-8666."

...ha valakit érdekel csak hívja.

Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.

galimatika
Tegnap lerendeztem a dolgokat. A joy nálam van. Délutáni postával megy.

Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.

Sanyo
Nemnem, az én feltöltéseim itt vannak. Ha az elejére tekersz, ott van néhány Il-2 videó.

A leszállás videónak kb. ma tudok nekiállni, hétvégén az oldalon dolgoztam.

www.pcpilot.hu

szekelyland
Ha jól látom, Sanyó tette ezeket fel, õt kell megkérdezni a részletekkel kapcsolatban

VO101Tom
Haning könyvégben tényleg ez van, a Horrido belsõ oldalán viszont illusztrátornak Thomas Abekinget írják, és utána ott van Galland engedélyezõ szövege. Trautloftról nem esik említés sehol (Horridoban). Illetve de, most nézem, a borító rajzon ott van, hogy "Trautloft 44". Na, akkor majd kijavítom az oldalon is, ne maradjon le a neve 😊

www.pumaszallas.hu

Hannes Trautloft