IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No de hát elvtársak a tények bizony makacs dolgok, és igen, legyünk autentikusak én azt mondom <#mf1>#mf1>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Pilóták gépre!
A Béna.
Az orosz nyírfa bezzeg ha eltalálják visszanõ! <#mf1>#mf1>
Oleg nem látta, az biztos...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Éééédes... 😄 😄 😄 Meg kell védeni Oleg bácsit, nincs mese...
www.smart-bus.hu
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Engem sem nagyon díjaztak a vörösök a kedvenc "Oleg's Wonderful World" beszólásomért... (Oroszul olyasmit írtak, hogy ne merjem Oleget bántani)
Meg egy érdekes: Lelõttem _47 I-153-asát, letette a repterünkön, én még szétlõttem a levegõbõl az álló gépet, de nem adta meg a gyõzelmet...
HyperLobby server is temporary unavailable. Please wait few minutes and try reconnect again.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Merénylet? 😊
Isten áldja a pogányokat!
www.smart-bus.hu
Ha a magra rakod a hõérzékelõt, akkor ott már gondok vannak! 😄 A lényeg, semmibõl nem tart 50%, vagy e fölé fixálni a ventit, és így megpróbálni... egyszerûbb mint a méregetés, ráadásul sokkal tutibb...
Ami javasolni tudok, CCC AI off, illetve más játékokkal is próba...
www.smart-bus.hu
sajnos a 10.5 se a 10.6 nem segitett
a windows is full ra updatelve
a homerseklet jo, a taphoz kepott hoerzekeloket tettem mindket magra es a memoriak feletti bordakra is 40-60 fokosak.
azert koszi a segitseget
www.smart-bus.hu
Más is lefagy, vagy csak az IL-2? Ha csak az IL-2, akkor kakaliszt ai off, és próbáld úgy. Ha nem, akkor a vga ventilátor szabályozását állítsd fixen 50%-ra, és próbáld úgy, hogy kizárhassuk a vram túlmelegedést...
De mindenek elõtt érdemes a legújabb directx-t feltenni... ( és win telepítés után, ugye érdemes winfost is naprakész állapotig frissíteni! )
www.smart-bus.hu
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
TexQual=3
TexMipFilter=2
TexCompress=0
TexFlags.UseDither=1
TexFlags.UseAlpha=0
TexFlags.UseIndex=0
TexFlags.PolygonStipple=1
TexFlags.UseClampedSprites=0
TexFlags.DrawLandByTriangles=1
TexFlags.UseVertexArrays=1
TexFlags.DisableAPIExtensions=0
TexFlags.ARBMultitextureExt=1
TexFlags.TexEnvCombineExt=1
TexFlags.SecondaryColorExt=1
TexFlags.VertexArrayExt=1
TexFlags.ClipHintExt=0
TexFlags.UsePaletteExt=0
TexFlags.TexAnisotropicExt=1
TexFlags.TexCompressARBExt=1
TexFlags.TexEnvCombine4NV=1
TexFlags.TexEnvCombineDot3=1
TexFlags.DepthClampNV=1
TexFlags.SeparateSpecular=1
TexFlags.TextureShaderNV=1
HardwareShaders=0
Shadows=2
Specular=2
SpecularLight=2
DiffuseLight=2
DynamicalLights=1
MeshDetail=2
VisibilityDistance=3
Sky=2
Forest=2
LandShading=3
LandDetails=2
LandGeom=2
TexLarge=1
TexLandQual=3
TexLandLarge=1
VideoSetupId=3
Water=2
Effects=1
ForceShaders1x=0
PolygonOffsetFactor=-0.15
PolygonOffsetUnits=-3.0
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Sajna, valami mas lesz a baj.
conf.iniben mit kellene még bûvölni?
windows 7 ujratelepites ota a Landscape detail/ perfect beallitas utan szetesik a kep, altalaban a betuk szogletes foltokka valnak, majd lefagy a jatek (nem valaszol)
az erdekes az, hogy mind a Windows, mind a videokartya driver ugyanaz mint elotte, amikor is tokeletesen mukodott (a kartya ATI 4870 X2 2Gb ram).
És a ME 210??
a hyperlobbyban az il2 1946 van megadva a játéklistán? emailcímmel regisztrálál?
GOOBY, pls
Na végre fent van rendesen a játék meg a hyperlobby is! Beléptem rajta Il- 2 1946- de semmi szerver nem látszott.
Kérdések- némely vidin szép tükrös vízfelületet látni meg repkednek ME 210- el is pl. Ehhez hogy lehet hozzájutni??
Gép G701X MSi Lapos geforce 9600 GT 512 rammal- kevés??
GOOBY, pls
Mert a gép nem laggolt, velószínû a szerver még számolta a rongálódást mikor felhúztam gépet
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Azért az esetek többségében szépen leesnek 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Egyébként azt hiszem, tegnap a Rigán a kubanyi térképen a Te Fókádat szegecseltem a Mustanggal; füstölt, de nem akart leesni... 😊
Megfüstöli a légvédelem,plusz 5-6db 20-as csattan rajta és a kiskaliberrõl már nem is beszélek,de nem sok baja származik belõle,de ez már lerágott csont.
Tegnap a rigán is felbasztam az agyamat,i-153p szembõl nekem jön,de nem ám a fos nyírfa hullik szét,neeem,hanem az acél szárnyam szakad le,és mindezt kétszer megismétli,aztán vígan repül tovább. Kérdezte is a kolléga,hogy mi történt?? Erre írtam neki,hogy: germany steel vs russian wood 0-1,õ meg csak röhögött...
De azért volt pozitív élményem is. Fürtivel repültünk együtt szintén a rigán. Az egyik Mig 3-as egy rövid sorozattól elõször kigyulladt,majd néhány másodperc múlva felrobbant,és ugyan így járt egy I 16-os is.
"Szia!
Van még 7 db, ezen a számon elérsz ha érdekel esetleg: 06-20-662-8666."
...ha valakit érdekel csak hívja.
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.
A leszállás videónak kb. ma tudok nekiállni, hétvégén az oldalon dolgoztam.
www.pcpilot.hu
www.pumaszallas.hu