IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
õ szedett le hatszor én meg õt 2-szer háromszor ha jólemlékszem.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
lelõttem vagy 17 gépet, meghalni legalább 10-szer meghalhattam ami nem túl szép, de szuper volt😄 900 pont😄
a végén király volt a zerózás csak a legvégére fáradtam, és egy srác lõtt le 6 szor egymás után, senki más.
holnap folytatom. Szeretem a zerót, és 109-essel is egész jól toltam😊
Bár Laca leszedett pár gépet rólam😊
most már csak azon köl dolgoznom hogy óvatosabb legyek és kevesebbszer haljak meg😊
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Csak meglepõdtem mikor elsötétült a kép.. gondoltam valami osonós Spit lekapott, de Crashed lettem, szal a Lagg volt a bûnös 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
tipp 2 Van véletlen yahoo messengered? Nálam az il2 nem indul el ha el van indítva a messenger.
tipp 3 próbáld meg kikapcsolni a vírusirtót
tipp 4 a start menü ben a rendszereszközöknél van egy olyan hogy event viewer (eseményfigyelõ), abban keresd meg h az il2 generál-e vmi hibát
tipp 4 il2 könyvtárban is van ha jól tudom valami pid error log file, lehet hogy nem talál vmi fájlokat
tipp 5 csomagold ki vhová máshová a 4,09 és a 4.09 skin csomagot. Apropó a skin csomagot töltötted-e le v véletlen nem-e a skin csomagot vetted le?
Akkor azt nézd meg, hogy a futó programok között az il2fb.exe megjelenik-e? Nálam volt olyan gond, hogy nagyon sokat várt a program indításakor (fél, egy percet is akár), csak a feladatkezelõben láttam futni. Milyen windowst haszálsz egyébként?
www.pumaszallas.hu
Eszembe jutott még valami. Van amikor beragad az il2 exe a winfosba azt megnézed a feladatkezelõben a futó alkalmazásoknál,és ha igen akkor kilövöd. Menni kell annak nem hiszem,hogy nagy gond lenne .
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.pumaszallas.hu
Most nagyon le vagyok törve mert direkt azért vettem meg hogy nyomjam online. Még régrõl megvan a külön verziós Pacific Fighters is csak hát azzal nem játszik senki....
from Koma és KP with láv
oldalán a ricsit ne keressétek 😊
Szerintem letöltési hiba ,mást nem nagyon tudok elképzelni.
Vagy telepítési probléma de az valószínûtlen.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
INNEN
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Egy kopp: szárny leesik.
Másik kopp: PK...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Jó 20 percet csatáztunk ,eleinte méregettük egymást ,mindketten emelkedtünk kb 8-9 k ig ,vártuk ki hibázik,semmi esztelen bele a közepébe. Nagyon élvezetes volt.
Olyat emelkedett utánam a zõdlézeres Rata, hogy csak pislogtam... (aztán meg szarrá lõtt...)
Késõbb szétlövöm MuHHahaa Il-2-esét 50m-rõl, köcsög spanyol (Tuco) meg lentrõl közénk jön, és belerepül, a robbanástól az én gépem is megsérült.
G2 vel bõven megfogod ,pláne ha fordul. De látom ám ,hogy a fókákkal is szedegetik le õket. Nagyon gyors ez vitathatatlan,de ,nem egy ûber. Az V.C!
Na az brutál,hogy enné meg a fene aki kitalálta.
gyakorlatilag nincs olyan szerver, ami a dogra van kihegyezve, tehát kisebb map, hogy ne kelljen fél órát repülni míg találkozol vkivel, amellett azért vannak földi célok is, és normális gépkiosztása van, normál beállításokkal (nincs külsõ nézet stb)
régebben sokkal több szerver volt, most egyik nap felmentem a lobbyra, kb egy órát szórakoztam mindenféle szerverrel, de nem taléltam normálisat, aztán kiléptem
egyszer csináltam egy full reál d9 vs p51 mapot, de a kutyát nem érdekelte 😄 meg csinált sindelnet egy hungarian mapot, az évnek megfelelõ magyar+amcsi gépekkel, arra sokan be szoktak jönni
GOOBY, pls
Mindenesetre tegnap itt is nagyon sikeres volt, no meg valoron, ott is csak kevés wildcates gondolkodik energiaharcban😊
A Fókával egyik szerón se tudok bánni, eleve még elég tapadztalatlan vagyok vele, de a fókával én csak a meglepetésre tudok épiteni, ez külsõ nézees szerón nincs, a riigán meg olyan közel vagyunk egymáshoz, hogy nincs olyan hogy kicsit elbambul, résen vannak. De pl spit vs 109 szerón a kedvenc gépem, mert ott tudok a meglepetésre épiteni, aluról belopakodok mög, rágyorsulok aztán mindenbõl<#violent>#violent><#gun>#gun><#violent>#violent><#eplus2>#eplus2>
Tehát kezdem ugyérezni hogy szerver meg szitu válogajta mi a jó gép, nincs olyan hogy vmi mindenben mindenhol jó, kivéve a spit IX-et. De hát ismerjük már olegéket😊
De ne feledd ,hogy max a körhintás ellenfeleket tudod vele lelõni,akinek egy csöpp eszük van és azért vannak szép számmal ,jószerivel bármivel leiskolázzák a zerot.
Én speciel nem szeretem ,gyenge egy tákolmánynak tartom.
beültem egy zeróba, ejj, elképesztõen szuper krály gép az😄
a lavorokat egy perc alatt lefurdolja, de még ratákat is kaptam el, a fegyója özelrõl hatásos, és nagyon tetszik, hamar ég meg nem anyira gyors, de enyit megér😄 jól emelkedik😊
lõttem jópár géet vele, bevetést nem sokat éltem túl most se, volt hogy az üzim fogyott ki mert ellõték, volt hogy egy küldi alatt 3 gépet szedtem le, kifogytam a 20-asból, és a lavor nem hagyott élni.
de ha az én kezemben ez igy megy, szerintem a spiteket lehetne kicsit móresre tanitani, ha nem b and z-znek végük.
csak trimmet köl használni😊
imádom ezt a gépet😄
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..