IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

acidrain
én meg sz@r voltam, mint mindíg

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

77.PX_Po
õ szedett le hatszor én meg õt 2-szer háromszor ha jólemlékszem.

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

azt is mondhatnám, igy egy nappal a névnapom elõtt hogy ez igazi ajándék volt ma, és nagyon elégedett vagyok ezzel a teljesitményel😄

no ma is királyul menta riga😄😄😄😄
lelõttem vagy 17 gépet, meghalni legalább 10-szer meghalhattam ami nem túl szép, de szuper volt😄 900 pont😄
a végén király volt a zerózás csak a legvégére fáradtam, és egy srác lõtt le 6 szor egymás után, senki más.
holnap folytatom. Szeretem a zerót, és 109-essel is egész jól toltam😊
Bár Laca leszedett pár gépet rólam😊
most már csak azon köl dolgoznom hogy óvatosabb legyek és kevesebbszer haljak meg😊

Na ezért szeretem én a WC-t. Ott ha találok ilyen pilótát és még nem ismerem, azonnal megemlítem neki, hogy minden elismerésem és ilyen pilóták ellen élvezet harcolni (kimenettõl független). Na ezt egybõl szokta követni a kölcsönös adok kapok hizelgések és magasztalások. Sok ilyen barátságot kötöttem már az ellenkezõ oldalról. Pl: Yunus egyenes félelmetes ahogy a Spitet kezeli. Egyszerûen olyan dolgokat hoz ki abból a gépbõl, ami valami ördögi! Nem ész és értelem nélkül fordulózik, hanem B&Z-zik de úgy gazdálkodik az energiájával 6000 méteren is, hogy ha nem ismerném azt mondanám, hogy csítel. Persze errõl szó sincsen. Már kölcsönösen felismerjük egymást. Múltkor meg is jegyezte miután jól megkergettem de sajnos nem tudtam lelõni, hogy 1 pillanat alatt leizzadt amint észrevette hogy én vagyok az. Ekkora bókot nem sûrûn kap az ember <#vigyor>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Semmi gond, nem azért írtam. Én is úgy vagyok vele, hogy a mieinktõl nem sajnálom a killt 😊

Csak meglepõdtem mikor elsötétült a kép.. gondoltam valami osonós Spit lekapott, de Crashed lettem, szal a Lagg volt a bûnös 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Nagyon szivesen!
WAA SIKERÜLT!!! A Te tipped bejött 😊 Amúgy köszönöm mindenkinek még egyszer hogy próbált segíteni!!!
egy tipp mert én is ugyanúgy jártam mint Te, hogy a 4.09 el nemindult. a folyamatok közé berakta magát indítás után aztán egy idõ után eltûnt és nem csinált semmit. rakd fel az alapjátékot, majd a 4.08-at aztán a játék könyvtárából másold ki a .dll-eket, aztán 4.09 és ha nem indul akkor a kimásolt .dll-eket másold vissza, és írd felül a dolgokat. nekem így mûködött, ha jobb ötlet nincs egy próbát megér 😄
Most el kell mennem ,majd késõbb kipróbálom. Amúgy a 4.07 es van a dvd-n....
Her Laca
Na ? Mûködik? Mûködik?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

szekelyland
én még a régi világba élek, akkor még 4.06 volt a csomagban

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

VO101Tom
Az 1946 dvd az 4.07m verzió. A 4.08m és a 4.09m elég rá.

www.pumaszallas.hu

szekelyland
s miután kicsomagoltad utána másold be a játék fõnönyvtárába

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

szekelyland
tipp 1 Próbáld a telepítési sorrendet úgy hogy a gyári 4,06 ra tedd rá elõször a 4.71m est majd úgy a 4.08m és utána a 4.09-et.

tipp 2 Van véletlen yahoo messengered? Nálam az il2 nem indul el ha el van indítva a messenger.
tipp 3 próbáld meg kikapcsolni a vírusirtót
tipp 4 a start menü ben a rendszereszközöknél van egy olyan hogy event viewer (eseményfigyelõ), abban keresd meg h az il2 generál-e vmi hibát
tipp 4 il2 könyvtárban is van ha jól tudom valami pid error log file, lehet hogy nem talál vmi fájlokat
tipp 5 csomagold ki vhová máshová a 4,09 és a 4.09 skin csomagot. Apropó a skin csomagot töltötted-e le v véletlen nem-e a skin csomagot vetted le?

VO101Tom
XP alatt nem szokott gond lenni vele. Akkor passz.

www.pumaszallas.hu

xp sp3
VO101Tom
Laca. A patchet úgy értettem, hogy mindenképp az "m" vagyis "merged" legyen fönt, mert a simák a Pacific Fightershez valók.

Akkor azt nézd meg, hogy a futó programok között az il2fb.exe megjelenik-e? Nálam volt olyan gond, hogy nagyon sokat várt a program indításakor (fél, egy percet is akár), csak a feladatkezelõben láttam futni. Milyen windowst haszálsz egyébként?

www.pumaszallas.hu

Most csinálok egy újratelepítést és majd akkor megnézem. Amúgy köszönöm a segítséget!😊
szekelyland
Egy jó kis közös repülésre, közös ts-el

Her Laca
Írta hogy avval megy rendesen.
Eszembe jutott még valami. Van amikor beragad az il2 exe a winfosba azt megnézed a feladatkezelõben a futó alkalmazásoknál,és ha igen akkor kilövöd. Menni kell annak nem hiszem,hogy nagy gond lenne .

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Igen még hyperlobbyn keresztül is és akkor se történik semmi csak villan egyet a lobby
Igen és azzal mûködik is.
VO101Tom
A 4.09m elõtt feltetted a 4.08m patchet is?

il-2 verziók

www.pumaszallas.hu

naneeeeeeeeeee. naneeeeeeeeeeeeee.
Her Laca
Megoldjuk😊 Próbáltad az exe filet a játék fõkönyvtárából indítani? Csak egy ötlet.

hinnye. hátte?😄
Mondom próbáltam a máshonnan letöltött verziókkal is de ugyan az.Amúgy én meg nem hiszem hogy letöltési hiba lenne mivel kicsomagoláskor jelentkezne szerintem a probléma. Már a conf.ini -be is próbálgattam beállításokat hátha valami grafikai beállítás nem tetszik neki de eddig nem sikerült megtalálni a problémát.
Most nagyon le vagyok törve mert direkt azért vettem meg hogy nyomjam online. Még régrõl megvan a külön verziós Pacific Fighters is csak hát azzal nem játszik senki....
http://www.youtube.com/watch?v=p6m8SzDtHpY

from Koma és KP with láv

oldalán a ricsit ne keressétek 😊
Her Laca
Mire gondolsz?

Her Laca
Értem. Akkor töltsd le máshonnan is mondjuk a hivatalos oldalról.
Szerintem letöltési hiba ,mást nem nagyon tudok elképzelni.
Vagy telepítési probléma de az valószínûtlen.

acidrain
Jó, tudom, elb@sztam, bocsánatot is kértem chat-ben, de addigra kiléptél

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

szekelyland
Jó lenne egy kis össznépi találkozó, kinek van kedve?

Legutoljára innen töltöttem le 😊
Her Laca
Töltsd le innen a a4.09m et. Ha evvel sem indul gondolkodunk még egy kicsit😊
INNEN

Helo.Segítsetek,még új vagyok most vettem meg a játékot de a 4.09-es verzióval nem akar elindulni a játék. Már több mindent is próbáltam hogy máshonnan töltöm le a patch-et de egyszerûen nem csinál semmit mikor kattintok az ikonjára, nem ír ki semmit se.4.08-al elindul.......
szekelyland
ha meg nagykaliberrel mellélõsz akkor meggyúl.....

Csak ez nagyon ritka. A WarCloudson szoktam ilyenekkel találkozni, olyankor azt sem bánom, ha veszítek.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

A Zeróval csak az a baj, hogy papírból van.
Egy kopp: szárny leesik.
Másik kopp: PK...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
Éppen az imént harcoltam egy belga sráccal . Na ezekért a pillanatokért jó Il2 õzni.
Jó 20 percet csatáztunk ,eleinte méregettük egymást ,mindketten emelkedtünk kb 8-9 k ig ,vártuk ki hibázik,semmi esztelen bele a közepébe. Nagyon élvezetes volt.

Tegnap felbaxták az agyam többször is a Rigán, ott is hagytam.

Olyat emelkedett utánam a zõdlézeres Rata, hogy csak pislogtam... (aztán meg szarrá lõtt...)
Késõbb szétlövöm MuHHahaa Il-2-esét 50m-rõl, köcsög spanyol (Tuco) meg lentrõl közénk jön, és belerepül, a robbanástól az én gépem is megsérült.

Her Laca
Speciel a SpitIX szerintem pont nem a jó spitek kategóriájába tartozik.
G2 vel bõven megfogod ,pláne ha fordul. De látom ám ,hogy a fókákkal is szedegetik le õket. Nagyon gyors ez vitathatatlan,de ,nem egy ûber. Az V.C!
Na az brutál,hogy enné meg a fene aki kitalálta.

PhantomAss
igazad van
gyakorlatilag nincs olyan szerver, ami a dogra van kihegyezve, tehát kisebb map, hogy ne kelljen fél órát repülni míg találkozol vkivel, amellett azért vannak földi célok is, és normális gépkiosztása van, normál beállításokkal (nincs külsõ nézet stb)
régebben sokkal több szerver volt, most egyik nap felmentem a lobbyra, kb egy órát szórakoztam mindenféle szerverrel, de nem taléltam normálisat, aztán kiléptem
egyszer csináltam egy full reál d9 vs p51 mapot, de a kutyát nem érdekelte 😄 meg csinált sindelnet egy hungarian mapot, az évnek megfelelõ magyar+amcsi gépekkel, arra sokan be szoktak jönni

GOOBY, pls

szekelyland
kezdesz rátapintani a lényegre, a legtöbb Rigás mapon nem válik be a boom and zoom mert közel vannak egymáshoz a mapok. Nomeg amikor I185-öt tesznek A4 meg A6 fóka ellen, az meg kész kabaré (mármint a 185 ösnek). 2000 m magassági fölénnyel leborítok, észrevesz, felhúz, szembefordul (!) és pk . Vagyis õ is boom and zoomol, csak lentrõl felfelé<#idiota> és utána meg pofázik. Amikor meg a reptéren a nyakába szottyant egy SC500 as akkor meg én lettem a köcsög. Persze nekik meg van engedve a csajkával az egész napos ellenséges reptér feletti rajzás...

hát, rigán vannak néhányan akik a világûrbe repülnek osztán megyünk utánuk egyre feljebb, de általában ahogy én tapasztaltam, fordulóharc van, abban meg a 109 gyengébb. Ha meg olyan helyre tvedek, ahol nagyok a távok éslehet okosabb ellenfél, a zeró jól eelkedik, én is jó magasra felmegyek, aztán ha van kontakt, spirálban 0 gázzal lejövök és az õ szintjén elkezdek harcolni vele. Persze ha nem kezd el zuhanni, mert azt nem tudom szintn követni.
Mindenesetre tegnap itt is nagyon sikeres volt, no meg valoron, ott is csak kevés wildcates gondolkodik energiaharcban😊
A Fókával egyik szerón se tudok bánni, eleve még elég tapadztalatlan vagyok vele, de a fókával én csak a meglepetésre tudok épiteni, ez külsõ nézees szerón nincs, a riigán meg olyan közel vagyunk egymáshoz, hogy nincs olyan hogy kicsit elbambul, résen vannak. De pl spit vs 109 szerón a kedvenc gépem, mert ott tudok a meglepetésre épiteni, aluról belopakodok mög, rágyorsulok aztán mindenbõl<#violent><#gun><#violent><#eplus2>
Tehát kezdem ugyérezni hogy szerver meg szitu válogajta mi a jó gép, nincs olyan hogy vmi mindenben mindenhol jó, kivéve a spit IX-et. De hát ismerjük már olegéket😊

Her Laca
Remek😊
De ne feledd ,hogy max a körhintás ellenfeleket tudod vele lelõni,akinek egy csöpp eszük van és azért vannak szép számmal ,jószerivel bármivel leiskolázzák a zerot.
Én speciel nem szeretem ,gyenge egy tákolmánynak tartom.

ugyhogy szerintem érdemes kipróbálni másnak is😉<#nyes>

sziasztok! ma zsir volt nekem is a riga😄😄😄
beültem egy zeróba, ejj, elképesztõen szuper krály gép az😄
a lavorokat egy perc alatt lefurdolja, de még ratákat is kaptam el, a fegyója özelrõl hatásos, és nagyon tetszik, hamar ég meg nem anyira gyors, de enyit megér😄 jól emelkedik😊
lõttem jópár géet vele, bevetést nem sokat éltem túl most se, volt hogy az üzim fogyott ki mert ellõték, volt hogy egy küldi alatt 3 gépet szedtem le, kifogytam a 20-asból, és a lavor nem hagyott élni.
de ha az én kezemben ez igy megy, szerintem a spiteket lehetne kicsit móresre tanitani, ha nem b and z-znek végük.
csak trimmet köl használni😊
imádom ezt a gépet😄

Ma is volt egy érdekes szitum Rigán. Már 4-5 perce forgológtam egy LAGG-al 3ezer körül, de sose bírtam ráhúzni rendesen, küzdöttünk keményen, már a Vertex is vertexet húzott (by Ata). Egy egymásnak fordulás közben, mikor a LAGG kitartott helyzetben kb 120-al fordult emelkedõben, jött Acidrain, és meglõtte a LAGG-ot, aztán nekiment. Én már épp elkezdtem volna morogni magamban, mikor elpukkant elõttem az égve zuhanó LAGG, és PK-t kaptam..

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Sanyo
Ha van még valamit, amit látni szeretnél, csak szólj. 😊

www.pcpilot.hu