IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként a pumaszállásról is letölthetõk történelmi skinek, ha mondjuk nem egyedi festést akarsz magadnak (lángnyelvek, hello kitty, meg hasonlók), csak mást mint a default.
www.pumaszallas.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.pumaszallas.hu
A la7 az maga az ufó . Az ismeretlen repülõ tárgy. La7 el nincs ellenfél ,nincs lehetetlen ,nincs semmi ami megállíthatna. Kb ennyi. 😊
Skineket lehet csinálni ,de tölthetsz is le .
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Hát ez érdekes verseny hehe hát az én arányom egy lövés per nap!nem túl jó de jobb mint az elején, ozt köbö 20-leszednek de ebbõl köbö 5-ször a légvédelem 2-szer meg belém jönnek!😄 vagy mielõtt felszállnék a reptérrõl rám dobnak egy két meglepetés csomagot 250kg formájában 😄
De lenne egy kérdésem : A Delta bravon játszok mostanában(a skies szero túl nehéz ott prök játszanak és egybõl leszednek😄)na és ott láttam néhány egyedi festést hát nem semmik , megkérdem gyereket honnét van hát azt mondja fotoshoppal csinálta , hát kérdem én hogyan kell azt csinálni?Még nem volt dolgom ilyennel ,de egy egyedi skin jól jönne!😄
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Mondjuk 2-3 cap az megengedhetõ szerintem ,persze ennél több már nem reális. Aztán megnézzük,hogy összességében hány bevetést él túl az ember ha nagyon figyel,és persze mennyi gyõzelmet ér el emígyen.
Én úgy ismertem meg az itt repkedõ embereket,hogy adni lehet a szavukra ,bõven elfogadhatónak tartom ha mindenki maga mondja be az elért eredményt.
(Rigán egyébként tudod statból is nézni a felszállási baleseteket, a Pilot Statistics lap alján az All Sorties alatt látod az eddigi összes felszállásod, látszik ha úgy volt KIA, hogy nem repültél egy percet sem.)
www.pumaszallas.hu
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
zeróvval nehéz kivárni, zeróvaloda köl menni és frdulozni, ha jön mégegy, fordulozni azzal is, ha mégegy, azal is, aztán ha kifoy a lõszer, már nem tudsz elmenekülni és leszednek.
Am ha az iidõ per légigyõzelmem ráyát nézem, zeroval 5 percenként, e-4-el 9 percenként, f-4-el 11 percenként, g-6-al meg 23 percenkéntszedek le vkit. Az idõ tehát nem fog ebbe bele számitani csak az eredmény és halál arány?
nekem megfelel, papir ceruza itt lesz az asztalon és huzom a strigulákat😊
Utsó leszek, de azért jelentkezem<#vigyor2>#vigyor2><#nyes>#nyes>
Van nekem egy ötletem. Nem tudom milyen fogadtatásra talál ,de majd jelzitek.
Nos röviden,csináljunk egy kis háziversenyt (csak ,hogy neve legyen a gyereknek) ami abból állna,hogy az nyer aki tovább húzza egy élettel.
Az apropót az adná,hogy többen panaszkodnak a kiák miatt,nos ez talán elõsegítené a figyelmesebb harcot. Persze azt nem lehet kiszûrni,hogy a reptéren startnál összemegy az ember és hasonlók,de a harc közbeni kiák a fontosak. nem kell statisztika mindenki jegyezze fel hány túlélt bevetést tudott repülni,és mellékes is mennyi a gyõzelme.
Próbáljuk ki a Hartman féle taktikát,csak a biztos ,vagy közel biztos támadásokba belekezdeni,nem utána menni az ellenségnek,kiválni a harcból vagy el se kezdeni ha nem biztos az elõnyünk.Tudom ez kicsit unalmasnak tûnik ,de tapasztalatom szerint meg van ennek is a szépsége.
Igazából kíváncsi vagyok mennyire is mennénk a nagy legendák taktikájával ,persze ehhez komoly önuralomra is szükség van.
Röviden ennyi az ötlet ,jelezzétek ,hogy mi a véleményetek.
õ szedett le hatszor én meg õt 2-szer háromszor ha jólemlékszem.
lelõttem vagy 17 gépet, meghalni legalább 10-szer meghalhattam ami nem túl szép, de szuper volt😄 900 pont😄
a végén király volt a zerózás csak a legvégére fáradtam, és egy srác lõtt le 6 szor egymás után, senki más.
holnap folytatom. Szeretem a zerót, és 109-essel is egész jól toltam😊
Bár Laca leszedett pár gépet rólam😊
most már csak azon köl dolgoznom hogy óvatosabb legyek és kevesebbszer haljak meg😊
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Csak meglepõdtem mikor elsötétült a kép.. gondoltam valami osonós Spit lekapott, de Crashed lettem, szal a Lagg volt a bûnös 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
tipp 2 Van véletlen yahoo messengered? Nálam az il2 nem indul el ha el van indítva a messenger.
tipp 3 próbáld meg kikapcsolni a vírusirtót
tipp 4 a start menü ben a rendszereszközöknél van egy olyan hogy event viewer (eseményfigyelõ), abban keresd meg h az il2 generál-e vmi hibát
tipp 4 il2 könyvtárban is van ha jól tudom valami pid error log file, lehet hogy nem talál vmi fájlokat
tipp 5 csomagold ki vhová máshová a 4,09 és a 4.09 skin csomagot. Apropó a skin csomagot töltötted-e le v véletlen nem-e a skin csomagot vetted le?
Akkor azt nézd meg, hogy a futó programok között az il2fb.exe megjelenik-e? Nálam volt olyan gond, hogy nagyon sokat várt a program indításakor (fél, egy percet is akár), csak a feladatkezelõben láttam futni. Milyen windowst haszálsz egyébként?
www.pumaszallas.hu
Eszembe jutott még valami. Van amikor beragad az il2 exe a winfosba azt megnézed a feladatkezelõben a futó alkalmazásoknál,és ha igen akkor kilövöd. Menni kell annak nem hiszem,hogy nagy gond lenne .
www.pumaszallas.hu
Most nagyon le vagyok törve mert direkt azért vettem meg hogy nyomjam online. Még régrõl megvan a külön verziós Pacific Fighters is csak hát azzal nem játszik senki....
from Koma és KP with láv
oldalán a ricsit ne keressétek 😊
Szerintem letöltési hiba ,mást nem nagyon tudok elképzelni.
Vagy telepítési probléma de az valószínûtlen.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
INNEN