IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szekelyland
Én hasonlóan jártam még anno az AW-n , a Japán--orosz tesztpályán (hejj de szívtak a ruszkik az ûber la7 meg társaiban amikor a Ki-84 meg J2m5 s zéró mind lefordulta õket) a p39 rámlõtt, kigyúlt a benzintartály, mondom magamban, szerusz világ, készülök kiugrani erre kialszik a láng. Erre vissza, P39-et lelövöm, majd haza, gurulás közben a kifutón újra meggyúlt, de már nem volt gond.

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

szekelyland
Ez a dolog azért van, mert Olegék a tûzeket úgy modellezték le, hogy 400km/h nál nagyobb sebességnél kialszik, a szél kifújja, állítólag használták is a bombázó pilóták tûz esetén ezt az eljárást.

Mondjuk én Len Deighton "Bombázó" c könyvében olvastam (amúgy sztem rohadt jó könyv), hogy akik így próbáltak tûzet oltani, egy se ért haza hogy személyesen elújságolja, hogy ez nem a legjobb megoldás, mert a nagy menetszél nem képes kifújni. sõt lángvágó módjára még jobban fölszítja a tûzet, így hamarosan az alumínium alkatrészek is lángra kapnak, és gyönyörû szép kékesfehér vakító fénnyel szikrázva égni kezdenek.

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

valaki tudna felsorolni repülõs játékot ami inkább árkádosabb ? nem megy nekem a szimulációs repülés. TC HAWK-ot ismerem...

DonZorro
<#kuss>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

VO101Tom
A Ricsi szd.pk. kutyája volt. Az 1000Ft-osat passzolom 😊

www.pumaszallas.hu

V Domino
Na bazz ezt nem tudtam,hát akkor így már minden világos.Tehát ez a lucfenyõ a Skynet T1000-es modeljének az alapanyaga,nem is fa,hanem folyékony fém valójában és átengedi a lövedéket.
Én hülye meg keresem a logikát,közben meg ez a megoldás.Mekkora <#lama> vagyok...

R.I.P. White Europe

Her Laca
Zorro' Komolyságot'<#banplz>

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

DonZorro
Nyakörv: Le a vörös csillagot az égrõl!!! <#vigyor>

Her Laca
Ricsi kutya Dán Dog volt. Ha valaki nem tudná😊
És jön a 100 forintos kérdés. Kinek a kutyája volt?
Az ezer forintos kérdés. Mi volt a nyakörvére írva?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

VO101Tom
Nemtom azt láttad-e, bár nem túl feltûnõ (lehet majd át is rakom), hogy a 109-es skinek két oldalon vannak. (És a Bf 109 G6, 4+ ,Pottyondi László gépe pl Ricsi festés) 😊

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Az nem azért van😊 Az azért ilyen,mert az oroszok rájöttek már akkor ,hogy a jó orosz lucfenyõ megfogja az acélt és nemhogy gyengítenéd vele a szerkezetet ,hanem erõsíted. Így mivel minél több lövedéket pumpálsz bele a lelövése érdekében ,az annál ellenállóbb lesz . Röviden az ellenségre bízták a sárkányszerkezet erõsítését. Hiába az orosz találékonyság az elsõrendû.

VO101Tom
A Gy.I.K. között van az oldal amit linkelni szoktam, a letöltések közt nem találja meg (mondjuk egy hivatkozást kitehetek oda is akár... 😊

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Ezek kellenek hozzá

Az UP2.01 elõtti szöveget FIYGELMESEN olvasd el. Honnan és mit szedj le. Ne csak frissítést, hanem FULL verziót. Sokam megszívatják magukat ezzel, megnyitják a hivatkozást, a legelsõ linket leszedik, és csodálkoznak, hogy nem megy.

www.pumaszallas.hu

A pumaszállás.hu-n keresd a letöltések között az UP 2.01-t.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

VO101Tom
Ezek a skinek .psd-i nincsenek meg. Ott van mellettük a készítõ, max õket tudod megkeresni ezzel a kéréssel. 😊

www.pumaszallas.hu

köszi bocsi csak elfelejtettem h valaha is írtam ebbe a topikba :d és honnan tudok olyan modokat leszedni amikben van B17 vagy akár B29?

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Nohab
Van egy Gamebooster nevû program, ami bezárja a feleslegesen futó programokat. Mondjuk ezt manuálisan szoktam magamnak csinálni, de ez még 41 mb RAM-ot fel tud szabadítani.
Csodát ne várj, de jobb lesz.
DonZorro
PS az van, meg cuccok is vannak. Csináltam már én is párat, de ezek a gyönyörû PUMA skinek úgy tetszenek, hogy kell a lelkemnek, hogy meglegyen...

VO101Tom
A pumaszállásos skineket nem én csináltam, ezt gyorsan hozzáteszem 😊
Adj e-mail címet, és átküldöm ami nekem van kieg cucc skin készítéshez.
Photoshoppot nem adok 😉

www.pumaszallas.hu

DonZorro
Gyönyörûek a skinek Tom, honnan is lehet letölteni a PSD-ket??? Az is fent van valahol??? Esetleg egy linket dobsz ide vagy priviben??? <#awink>

VO101Tom
Itt vannak pl. skinekhez cuccok:
http://aviaskins.com/

ha adsz egy e-mail címet akkor meg átküldök mesza és Fw layerezett tempalate-et (.psd), kiegészítõket, windowsba installálható lajstromjel-betûtipust, felségjeleket, nagyobb felbontású belsõ cuccokat (külsõ nézetbõl kabinbelsõ pl).

Ha teljesítmény probléma van akkor pumaszallas / programletöltések oldalról szedd le az Il-2 Manager progit, abban lesz olyan menüpont, hogy 3D World, abban tudod szintenként állítani a program grafikai tulajdonságait. Sokkal többet, mint pl a setupban, itt lehet külön erdõt, vizet, felhõt, stb. Ugyanezt conf.ini-ben is szerkesztheted, de itt átláthatóbb. Ami nagyon lefogja a gépet, az a víz és az "effects". Ezeket vedd le elsõ körben. Aztán azokat, amik nagy területet jelentenek. Víz, talaj, felhõk. A gépek kidolgozását csak akkor, ha mondjuk akkor akad meg ha megközelítesz valakit. Akkor nem a tájjal, hanem az objektumok részletezésével van gond. A 3D Gunner sem kell, földi cuccokhoz nem rak ki kezelõszemélyzetet, ez is megfogja a gépet ha sokan rohangálnának. Ljeebb veheted a játékban használt textúrák méretét is, ne 1024-es hane 512-eseket használjon. Ez is gyorsít valamennyit.

www.pumaszallas.hu

V Domino
Én azért melléraknám a dobogóra az I-153 Csajkát.6 órából lelõhetetlen,ütközéskor egybenmarad te viszont szétszakadsz,ja és 12g-s manõvereket lazán viszi.
Az elõbb pofánlõttem egy Mig 3-at a Rigán:kigyulladt,utána elaludt a tûz(!),majd még kb 5 percig dogolt.Ennyit ezekrõl a (valóságban) repülõ szemétládákról.

R.I.P. White Europe

úgy meg szar az egész összefosott minden!xDde megnézem jó-e!

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Her Laca
vedd le 800x600 ra

1024X760-on 32 bit és 75 hz-n fut!

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Her Laca
Javaslom a felbontást 800X 600 vagy 1024X760 on használd az il2 ben és annak a gépnek tökéletesen kellene futtatni a játékot. Nem értem miért ugrál.

oké köszi!😄

szekelyland
Az egy nagyon derága progi. Ajánlom a Gimp-et, az ingyenesen letölthetõ, és ugyanazt meg tudod benne csinálni mint a futósoppal.
Itt lehet tõteni lefelé

Jah és köszi a linket vannak kérdekes skinek!De a Fotoshoppot honnét szerváljam be!?

Kezdjük azzal hogy 8 éve megvan de semmi baja nincs!xD
van benne:-Pentium 4 Socket 478ATX alaplap
-Intel Celeron 2,0GHZ mPGA processzor(ami hát nem a legjobb szerintem!)
-2gb ram
-AC97 hangkártya az alapban
-Geforge Fx 5500(ami igaz hogy hibátlanul müködik de már kiöregedett!😞)

Her Laca
Értem.
Milyen a géped?

Mivel egy szûrreálíssan szar a gépem és csak 1/2 tudok normálisan repülni különben laggol ugrál mint a franc!És ez multin is megmutatkozik hiába veszem le a grafikai beállításokat!

Her Laca
PL innen szedhetsz le

De mint szoktam volt mondani a google a barátod ,beírod hogy IL2 skin oszt láss csudát😊

Bár hülye kérdés egy fotoshoppot honnét tudnék leszedni!?(és menni helyet eszik?)

Her Laca
Mi az hogy ugrál? Nem kengurú az. Ezt nem értem. Meg idõõõõõõõõõlassítás?
Álljunk meg egy szóra. Jó hogy nem álló gépere lövöldözöl.
Errõl ha javasolhatom azonnal szokjál le. Mi több offline ban is csak fullreálban repülj,különben semmi sem lesz belõled.

Köszi de ezeket mind leszedtem kivétel a Blenheim-est meg a FW190D-s skint ami miatt nagyon haragszom mert az szép skin!bár egy lángnyelves skin érdekelne!

Hm érdekes mikor La7 mentem mindig leszedtek(persze a bénaságom miatt!xD) bár jobb felszállni vele mint a német gépekkel!kár hogy multin nem lehet használni az idõlassítást mert nekem úgy ugrál a gép és azzal együtt a célkereszt hogy az csak na!😄 De hogyan tudnám megszerkeszteni a skint az nagyon érdekelne!?

VO101Tom
Mennyire ismered a Photoshoppot? Én csináltam pár skint, vannak layerezett sablonok is, de az nem árt, ha PS-ben kicsit képben vagy.
Egyébként a pumaszállásról is letölthetõk történelmi skinek, ha mondjuk nem egyedi festést akarsz magadnak (lángnyelvek, hello kitty, meg hasonlók), csak mást mint a default.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Igazad van😊

VO101Tom
Nem a szavahihetõségrõl írom, és értem azt is, hogy a te ötleted mirõl szól. Viszont én magamról tudom, hogy nagyon mellé tudok tippelni. Múltkor pl 15 napon keresztül nem haltam meg rigán (csak Ju88-ban), gondoltam mekkora király, azt' mikor megnéztem, teljes repidõben csak harmincvalahány felszállás, és 4-5 óra repidõ volt (persze, nem repültem minden nap)... többnek gondoltam. Persze nem ültem stopperrel, jegyzetfüzettel a monitor mellett, de az mindíg jól jön, ha van egy olyan online statisztika, amit bármikor vissza tudsz nézni.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
A La7 mindent visz .Röviden. La7 el minden olyat lehet csinálni a játékban ami úgy mint fizikailag,úgy mint etikailag lehetetlen😊
A la7 az maga az ufó . Az ismeretlen repülõ tárgy. La7 el nincs ellenfél ,nincs lehetetlen ,nincs semmi ami megállíthatna. Kb ennyi. 😊
Skineket lehet csinálni ,de tölthetsz is le .

Srácok a Dóra vagy a La7(3 agyúval) a jobb?
Hát ez érdekes verseny hehe hát az én arányom egy lövés per nap!nem túl jó de jobb mint az elején, ozt köbö 20-leszednek de ebbõl köbö 5-ször a légvédelem 2-szer meg belém jönnek!😄 vagy mielõtt felszállnék a reptérrõl rám dobnak egy két meglepetés csomagot 250kg formájában 😄
De lenne egy kérdésem : A Delta bravon játszok mostanában(a skies szero túl nehéz ott prök játszanak és egybõl leszednek😄)na és ott láttam néhány egyedi festést hát nem semmik , megkérdem gyereket honnét van hát azt mondja fotoshoppal csinálta , hát kérdem én hogyan kell azt csinálni?Még nem volt dolgom ilyennel ,de egy egyedi skin jól jönne!😄

lehet én is elkezdem húzni a strigulákat, repülések, gyõzelmek, KIA-k... 😄 bár nem hiszem, hogy olyan túl jó arányom lenne bennük, de talán jobb mint 1 hónapja mert kezdek türelmesebb lenni, és nem ész nélkül nekimenni mindenkinek 😄
Szerintem a MIA is lehet sorozat nullázó tényezõ, hiszen a játék is ad valamennyi sanszot a hazajutásra attól függõen, hogy mennyire estél a frontvonal mögé. (A Riga még talán 10m pontosságra ki is írja, hogy mennyit kellett volna ép bõrrel megúsznod).

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Her Laca
Szerintem nem kell egy szerverre korlátozni,bár én mostanában csak a Rigán repkedek. Én még a capturedet sem venném bele hiszen sokan az ellenséges vonalak mögött estek le annó és hazakecmeregtek.
Mondjuk 2-3 cap az megengedhetõ szerintem ,persze ennél több már nem reális. Aztán megnézzük,hogy összességében hány bevetést él túl az ember ha nagyon figyel,és persze mennyi gyõzelmet ér el emígyen.
Én úgy ismertem meg az itt repkedõ embereket,hogy adni lehet a szavukra ,bõven elfogadhatónak tartom ha mindenki maga mondja be az elért eredményt.

VO101Tom
Jó az ötlet. KIA és Captured számít? Melyik szerveren? Csak Riga?
(Rigán egyébként tudod statból is nézni a felszállási baleseteket, a Pilot Statistics lap alján az All Sorties alatt látod az eddigi összes felszállásod, látszik ha úgy volt KIA, hogy nem repültél egy percet sem.)

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Az idõ mellékes. Mondjuk egy hónap alatt mire jutunk. Részeredményeket,persze be lehet írni ,megvitatjuk a tapasztalatokat satöbbi. Ha valaki meghal újrakezdi ,igazából arra vagyok kíváncsi ,hogy egy hónap alatt , lesz e fejlõdés. Csak a harc közbeni kia számít a baleseteket azt ne vegyük bele,mert az kivédhetetlen.

bocsi a kora reggeli helyesirásért😊

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Szia! szerintem nem rossz ötlet, bár ebben az én taktikámmal tuti utolsó vleszek. Tegnap zeroval is többször belementem 2vs1 3vs 1 harcba, és alapból nagyon agreszivan toltam szerintem😊
zeróvval nehéz kivárni, zeróvaloda köl menni és frdulozni, ha jön mégegy, fordulozni azzal is, ha mégegy, azal is, aztán ha kifoy a lõszer, már nem tudsz elmenekülni és leszednek.
Am ha az iidõ per légigyõzelmem ráyát nézem, zeroval 5 percenként, e-4-el 9 percenként, f-4-el 11 percenként, g-6-al meg 23 percenkéntszedek le vkit. Az idõ tehát nem fog ebbe bele számitani csak az eredmény és halál arány?
nekem megfelel, papir ceruza itt lesz az asztalon és huzom a strigulákat😊
Utsó leszek, de azért jelentkezem<#vigyor2><#nyes>

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Her Laca
Na uraim!
Van nekem egy ötletem. Nem tudom milyen fogadtatásra talál ,de majd jelzitek.
Nos röviden,csináljunk egy kis háziversenyt (csak ,hogy neve legyen a gyereknek) ami abból állna,hogy az nyer aki tovább húzza egy élettel.
Az apropót az adná,hogy többen panaszkodnak a kiák miatt,nos ez talán elõsegítené a figyelmesebb harcot. Persze azt nem lehet kiszûrni,hogy a reptéren startnál összemegy az ember és hasonlók,de a harc közbeni kiák a fontosak. nem kell statisztika mindenki jegyezze fel hány túlélt bevetést tudott repülni,és mellékes is mennyi a gyõzelme.
Próbáljuk ki a Hartman féle taktikát,csak a biztos ,vagy közel biztos támadásokba belekezdeni,nem utána menni az ellenségnek,kiválni a harcból vagy el se kezdeni ha nem biztos az elõnyünk.Tudom ez kicsit unalmasnak tûnik ,de tapasztalatom szerint meg van ennek is a szépsége.
Igazából kíváncsi vagyok mennyire is mennénk a nagy legendák taktikájával ,persze ehhez komoly önuralomra is szükség van.
Röviden ennyi az ötlet ,jelezzétek ,hogy mi a véleményetek.