IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Mondjuk én Len Deighton "Bombázó" c könyvében olvastam (amúgy sztem rohadt jó könyv), hogy akik így próbáltak tûzet oltani, egy se ért haza hogy személyesen elújságolja, hogy ez nem a legjobb megoldás, mert a nagy menetszél nem képes kifújni. sõt lángvágó módjára még jobban fölszítja a tûzet, így hamarosan az alumínium alkatrészek is lángra kapnak, és gyönyörû szép kékesfehér vakító fénnyel szikrázva égni kezdenek.
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Én hülye meg keresem a logikát,közben meg ez a megoldás.Mekkora <#lama>#lama> vagyok...
R.I.P. White Europe
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
És jön a 100 forintos kérdés. Kinek a kutyája volt?
Az ezer forintos kérdés. Mi volt a nyakörvére írva?
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Az UP2.01 elõtti szöveget FIYGELMESEN olvasd el. Honnan és mit szedj le. Ne csak frissítést, hanem FULL verziót. Sokam megszívatják magukat ezzel, megnyitják a hivatkozást, a legelsõ linket leszedik, és csodálkoznak, hogy nem megy.
www.pumaszallas.hu
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.pumaszallas.hu
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Csodát ne várj, de jobb lesz.
Adj e-mail címet, és átküldöm ami nekem van kieg cucc skin készítéshez.
Photoshoppot nem adok 😉
www.pumaszallas.hu
http://aviaskins.com/
ha adsz egy e-mail címet akkor meg átküldök mesza és Fw layerezett tempalate-et (.psd), kiegészítõket, windowsba installálható lajstromjel-betûtipust, felségjeleket, nagyobb felbontású belsõ cuccokat (külsõ nézetbõl kabinbelsõ pl).
Ha teljesítmény probléma van akkor pumaszallas / programletöltések oldalról szedd le az Il-2 Manager progit, abban lesz olyan menüpont, hogy 3D World, abban tudod szintenként állítani a program grafikai tulajdonságait. Sokkal többet, mint pl a setupban, itt lehet külön erdõt, vizet, felhõt, stb. Ugyanezt conf.ini-ben is szerkesztheted, de itt átláthatóbb. Ami nagyon lefogja a gépet, az a víz és az "effects". Ezeket vedd le elsõ körben. Aztán azokat, amik nagy területet jelentenek. Víz, talaj, felhõk. A gépek kidolgozását csak akkor, ha mondjuk akkor akad meg ha megközelítesz valakit. Akkor nem a tájjal, hanem az objektumok részletezésével van gond. A 3D Gunner sem kell, földi cuccokhoz nem rak ki kezelõszemélyzetet, ez is megfogja a gépet ha sokan rohangálnának. Ljeebb veheted a játékban használt textúrák méretét is, ne 1024-es hane 512-eseket használjon. Ez is gyorsít valamennyit.
www.pumaszallas.hu
Az elõbb pofánlõttem egy Mig 3-at a Rigán:kigyulladt,utána elaludt a tûz(!),majd még kb 5 percig dogolt.Ennyit ezekrõl a (valóságban) repülõ szemétládákról.
R.I.P. White Europe
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Itt lehet tõteni lefelé
van benne:-Pentium 4 Socket 478ATX alaplap
-Intel Celeron 2,0GHZ mPGA processzor(ami hát nem a legjobb szerintem!)
-2gb ram
-AC97 hangkártya az alapban
-Geforge Fx 5500(ami igaz hogy hibátlanul müködik de már kiöregedett!😞)
Milyen a géped?
De mint szoktam volt mondani a google a barátod ,beírod hogy IL2 skin oszt láss csudát😊
Álljunk meg egy szóra. Jó hogy nem álló gépere lövöldözöl.
Errõl ha javasolhatom azonnal szokjál le. Mi több offline ban is csak fullreálban repülj,különben semmi sem lesz belõled.
Egyébként a pumaszállásról is letölthetõk történelmi skinek, ha mondjuk nem egyedi festést akarsz magadnak (lángnyelvek, hello kitty, meg hasonlók), csak mást mint a default.
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
A la7 az maga az ufó . Az ismeretlen repülõ tárgy. La7 el nincs ellenfél ,nincs lehetetlen ,nincs semmi ami megállíthatna. Kb ennyi. 😊
Skineket lehet csinálni ,de tölthetsz is le .
Hát ez érdekes verseny hehe hát az én arányom egy lövés per nap!nem túl jó de jobb mint az elején, ozt köbö 20-leszednek de ebbõl köbö 5-ször a légvédelem 2-szer meg belém jönnek!😄 vagy mielõtt felszállnék a reptérrõl rám dobnak egy két meglepetés csomagot 250kg formájában 😄
De lenne egy kérdésem : A Delta bravon játszok mostanában(a skies szero túl nehéz ott prök játszanak és egybõl leszednek😄)na és ott láttam néhány egyedi festést hát nem semmik , megkérdem gyereket honnét van hát azt mondja fotoshoppal csinálta , hát kérdem én hogyan kell azt csinálni?Még nem volt dolgom ilyennel ,de egy egyedi skin jól jönne!😄
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Mondjuk 2-3 cap az megengedhetõ szerintem ,persze ennél több már nem reális. Aztán megnézzük,hogy összességében hány bevetést él túl az ember ha nagyon figyel,és persze mennyi gyõzelmet ér el emígyen.
Én úgy ismertem meg az itt repkedõ embereket,hogy adni lehet a szavukra ,bõven elfogadhatónak tartom ha mindenki maga mondja be az elért eredményt.
(Rigán egyébként tudod statból is nézni a felszállási baleseteket, a Pilot Statistics lap alján az All Sorties alatt látod az eddigi összes felszállásod, látszik ha úgy volt KIA, hogy nem repültél egy percet sem.)
www.pumaszallas.hu
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
zeróvval nehéz kivárni, zeróvaloda köl menni és frdulozni, ha jön mégegy, fordulozni azzal is, ha mégegy, azal is, aztán ha kifoy a lõszer, már nem tudsz elmenekülni és leszednek.
Am ha az iidõ per légigyõzelmem ráyát nézem, zeroval 5 percenként, e-4-el 9 percenként, f-4-el 11 percenként, g-6-al meg 23 percenkéntszedek le vkit. Az idõ tehát nem fog ebbe bele számitani csak az eredmény és halál arány?
nekem megfelel, papir ceruza itt lesz az asztalon és huzom a strigulákat😊
Utsó leszek, de azért jelentkezem<#vigyor2>#vigyor2><#nyes>#nyes>
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Van nekem egy ötletem. Nem tudom milyen fogadtatásra talál ,de majd jelzitek.
Nos röviden,csináljunk egy kis háziversenyt (csak ,hogy neve legyen a gyereknek) ami abból állna,hogy az nyer aki tovább húzza egy élettel.
Az apropót az adná,hogy többen panaszkodnak a kiák miatt,nos ez talán elõsegítené a figyelmesebb harcot. Persze azt nem lehet kiszûrni,hogy a reptéren startnál összemegy az ember és hasonlók,de a harc közbeni kiák a fontosak. nem kell statisztika mindenki jegyezze fel hány túlélt bevetést tudott repülni,és mellékes is mennyi a gyõzelme.
Próbáljuk ki a Hartman féle taktikát,csak a biztos ,vagy közel biztos támadásokba belekezdeni,nem utána menni az ellenségnek,kiválni a harcból vagy el se kezdeni ha nem biztos az elõnyünk.Tudom ez kicsit unalmasnak tûnik ,de tapasztalatom szerint meg van ennek is a szépsége.
Igazából kíváncsi vagyok mennyire is mennénk a nagy legendák taktikájával ,persze ehhez komoly önuralomra is szükség van.
Röviden ennyi az ötlet ,jelezzétek ,hogy mi a véleményetek.