IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szepy:milyen szerveren voltatok tegnap?
Én a CZ_AH-n kezdtem,csak olyan szar volt a gépkiosztás,Spit IX-vel szemben nekünk adtak G6-ost meg A5-ös Fókát. Plusz volt olyan,hogy 7-en voltunk 14 ellen. Egyszer 4 Spit-vel meg egy P-51-vel kellet dogolnom G6-val,de elég bénák lehettek,mert még így is egyet lelõttem,egyet meg lõttem,egyet meg kiollóztam úgy,hogy becsapódott,aztán meg leszedtek engem is... Megvártam a kövi mapot,de ugyan ez a felállás volt,csak kaptunk G6 Late-et meg A6-os Fókát,õk meg Tempit és P-51-et,úgy hogy inkább mentem aludni.
Szerintem,ha valakit megsoroztak az örült,ha túlélte és még levegõben tudott maradni ill. haza tudott evickélni,nem úgy mint azilkettõbe. 5-6 huszast belevágsz a szövi gépekbe és még vígan ledogolnak. Azt hiszem valamelyik fórumon olvastam,hogy talán a 4.x patch-ben is így volt még,ha eltaláltak örültél,ha a frontig elértél,nemhogy dogolni támadt volna kedved.
De elõtte a 4. perctõl is jól látszik,hogy csak vergõdnek a golyózáporban.
Itt még jobban látszik miröl is beszélünk.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Ha jól néztem, Adolf Galland gépe is látható
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Ezt elbasztam sajnálom<#shakehead>#shakehead>
Megnyomom azt az azonali trackfelvevést, és onnantól magától kéne vennie az végégi mig ki nem lépek, nem?
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
A bob fogja ezeket is eszközölni?
És ha valakinek megvan a pálya amin voltunk az is megdobhatna vele a fenti címen.
S!
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Sõt szerintem ha akkor lettem volna fiatal, és odakísérnek egy Meszához hogy: -"Na bajtárs itt ez a Messerschmitt 109-es ezzel kellene repülni."
Kb azt válaszoltam volna, hogy "köszönöm a megtisztelõ bizalmat, de mennék inkább lövészárkot ásni".
Gondolom sokan olvasták itt a "Pumák földön égen", és a többi repülõs könyvet. Na, abban nem nagyon volt szó fordulgatásról, maximum repült az ember, meglátott valamit alacsonyabban, ergo jobb helyzetben volt emberünk. Akkor full gáz, és közelrõl megsorozni, majd elhúzni onnan marha gyorsan.
Abban a videóban, amit belinkeltél 0.30nál, egy fordulásban lévõ gépet soroznak meg. Na, ott a bal szárnytól, a kabinon keresztül a jobb szárnyon végzõdve ment a sorozat. Nem hiszem, hogy túlélte a pilóta. Csak az Il-2-ben van forgolódás. Ahogy Te is írtad mikor támadták az embert, és sz.r helyzetben volt (értem ez alatt, az ellen 6 óránál hátul, vagy felülrõl csap le) összehúzta magát, és imádkozott, hogy legyen már vége, és ugorhasson, vagy legalább hasra tehesse a gépet és oszkiri onnan. Fõleg az merikai 6x12,7 vagy 8x12,7 ami fossa az ólmot, abban bizhattál, hogy elég nagy a páncéllemez a hátad mögött ami mögé összehúzod magad.
Különben nemrég volt egy mûsor ahol az elsõ VH repülõit próbálták ki és ott mondta a pilóta,hogy azóta sosem volt tipikus dogfight légi harcban.
Tudniillik a gépek sebessége ezt már eleve nem tette lehetõvé.
Ja és sok pilótán rá is faragott a nagy forgolódásra,Debrõdit is akkor lõtte hasba az orosz ha jól tudom.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.pumaszallas.hu
Tobak Tibi bátyánk emlékezete szerint azért elég gyakran végzõdött a magyar vadászok bevetése fordulóharccal. Oroszok ellen is.
(A németek viszont tényleg nem fordulóztak)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
BLU Win😊))) 4-0
Szomszéd házból átszóltak ,hogy csendesebben vigadjak😊)
Ez játék!Köze kb semmi a valósághoz.
Gondolj bele,megy a spit vagy bf vagy akármi 400 al!( mentél már négyszázzal?) és egyszer csak elkezdik szegecselni. Egyrészt a pilóta beszarik. Tudnillik a legtöbb lelõtt gép pilcsijének fingja nem volt arról ,hogy megtámadják. Nos ott tartottam ,hogy becsinál stresszes állapotba kerül de ezen a másodpercek közben még mindig kapja az ívet.
Na most aki hamar túltette magát a dolgon egyet tehetett ,hogy ugrott ha volt rá ideje.Kérdezed ,hogy mér nem ránt bele? Fentebb említett sebességnél egy hirtelen rántás ,oszt a gép valószínû szétesik.
Az nem ZIL2😊
Másrészt a légi harc nem kimondottan Il2 típusú volt.
Tankolj tele egy gépet tegyél rá póttartályt majd szállj fel.
Szánj rá több órát és csak azokra a célokra menj rá amik minimum 95 % os sikert hozhat anélkül ,hogy nem esik bajod.
Ha egy kicsit is necces ,lépj odébb. Az életed elunnád.
Pedig kb az életben hasonló volt a magyar vadászok sem álltak le szórakozni hanem egy rácsapás oszt huss. És még így is voltak szép számmal veszteségek. Nem volt egyszerû sikeresnek és élõnek lenni egyszerre gondolom. Akik túlélték a háborút , azok ahogy olvasgattam nagyon megfontolt óvatos repülõk voltak.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Most igen jól szellõzik, nincs rajta az oldala.
there are MANY reasons why a plane might not be maneuvering even if it is under fire. The pilot might be wounded, the first hits might have disabled the controls (I'd like to see you try to turn away without Elevators or Ailerons, or the pilot may just be frozen in fear. Unlike Hollywood movies, the vast majority of airkills during the war were made on planes that had no idea there was an enemy there until the first shots.
forrás
vagy mi volt? nem értem....
Hát, ha jobban belegondolok, nem is beszélnek hülyeséget. Sõt, annak idején ez nekem is feltûnt, csak aztán hozzászoktam ahhoz, hogy a játékban bizony tényleg 2x vagy 3x gyorsabban történik minden.
Valszeg mindenki észrevette már magán, hogy ha példáúl földicélt támad, akkor sokáig alig látja, mert hogy még túl messze van, aztán meg egyik pillanatról a másikra máris elõtte van az egész cél, de neki csak fél 10-ed másodperce van lõni és örül, hogy nem zuhant bele abba amit elakart találni.
Hogy kicsit jobban illusztráljam a mondanivalómat itt egy kis linkecske archiv felvételekbõl
Vesse össze mindenki azzal amit a játékban tapasztal. Amúgy ez a felvétel nem hiszem hogy lassított. Sõt, ez a valós. Szerintem.
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Tegnap sikeresen lecseréltem az ExpertVision 8800GT-m gyári hûtését egy Arctic Cooling S1 rev.2 passzív hûtõre.
A hõmérõ sajnos nem mûködik, a hûtõbordákat pár mp-ig meg tudom fogni 1 óra Il-2 után.
Tegyek-e rá ventit?
De példáúl régen sokat jártam a Zeke vs kabátra amig be nem modolták azt is. Ott immádtam, ha korai gépkiosztás volt és P-40 és Wildcat-ek ellen kellett menni. Sose felejtem el, hogy volt egy P-40-es hármas kötelék, akik folyton együtt estek nekem és leálltak velem fordulózni. Én pedig mindannyiszor levertem õket 😊)) Kajakra kezdtem magamat úgy beleélni, mintha én lennék brúszlíí vagy csáknorisz aki mindenkit lenyom 😊)) Még idétlen és hülye vinnyogó hangokat is adtam - anyám be is nyitott, hogy mi bajom - és még kungfu mozdulatokkal is hadonáztam volna, ha nem a joy-ba kellett volna kapazkodnom 😊)))
Szóval ne bántsa a zérót senki <#nyes>#nyes>
Most olvastam jobban át a 77 esek fórumát, valamin azért megrökönyödtem.
Sok minden mellett amivel nem értek egyet azt írja tudodki,hogy minden német gép jószerivel jobban emelkedik,gyorsabb,jobban zuhan mint a szövi gépek. Most töprengek mik azok a gépeink amik ezeket a paramétereket tudják,mondjuk 43 tól. Mert a La5FN az pl 43 as és nem gondolnám ,hogy bármely 43 as BF ,Fóka jobb lenne bármiben nála.
Vagy a Poni. Vagy a P47. Jak 3. La7,Jak9. De még a létra is több mindenben jobb.Jó a sima La5 az vacak de van nekik az a kétfedelû veszedelem,amit nem lehet lelõni😊 Spitfiret meg sem említem.
Vagy ott a cobra. Bakker az egyenrangú a G2 vel. Kicsit óvatosabban kell vele mozogni de ott van az.
máshol biztos szivnék vele, de olyan helyeken mint a riga, imádom😄
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Ezt már adták régebben a film múzeumon,ha jól tévedek.
A Zerot utálom én is,de UK_Ded3-on volt egy map,Zerok meg KI-61-vel,na ott lehetett sz.patni a Spit-eket...
Na akkor le is szo.nánk magunkat . Zéróból hülyét lehet csinálni ,nem gyõznénk nézni hol a hátukat ,hol a gépfegyverek torkolattüzét.
Én személy szerint rühelem a japó gépeket ,semmire kellõ egy masinák,talán csak a KI84 ér valamit. Bár van az a 38 as mittudom én mi, ami helyben kétszer fordul meg egy másodperc alatt 😊 na az egy csoda. Múltkor p40 ek ,meg buffalók leálltak velem fordulózni, mit mondjak jót mulattam😊
www.pumaszallas.hu