IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
A Tempest ollózott elõttem, végighúztam rajta egy sorozatot. Legalább egy 30-as robbant a farokrészen, ezt biztosan láttam.
Lefordultam róla, hogy a Shittel foglalkozzak, ez meg utánam jön. Visszafordulok rá, a Shitfire meg lelõtt...
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
De van néhány érdekes és olyan szürreális hangulatú videója...
De ez abból adódott, hogy kb. így folyt a rádiózás:
- mit? hogy? lövöd?
- ...
- mi, hogy téged lõnek?
- ...
- na várjál megyek segítek!
- ...
- mi? hogy hol vagy?
- ...
- kajak nem értem, szóval földközelbe??
- ...
- asszem látlak! Bakker ez nem te vagy!
- ...
- mi, hogy már lelõttek? <#guluszem1>#guluszem1>
- ...
- Há' bakker most már engem is! <#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#rinya>#rinya>
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Eredmény: 1 hajó, amivel megnyertük a pályát, 3 tempi meg egy P47, amit Szepy meglõtt, de csak füstölt, és amikor belelõttem pont a 100m-es konvergenciáról a 2 db 30-assal meg a többi apróbbal megnyomtam, annyira intenzíven párolgott el hogy a szárnyam lement.. DE jó volt látni amint a P47 hirtelen elfogy, továbbá még 2 alkalommal összementem az ellennel, meg kétszer egy föld nevû bolygóval ütköztem össze amíg a trimmel ügyetlenkedtem, mert még nem vagyok megszokva teljesen a gombokkal, de a vége felé a 2%-os találati arányról feltornásztam 5-6% ra.
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Okosan és hidegvérrel repültél és ami fontosabb, hidegvérrel céloztál az elsõ esetben. A második lövés szintén tökéletes volt, az elétartást látom nagyon jól érzed. Én sem csináltam volna jobban, elhiheted. A harmadiknál már látszott, hogy elöntött az adrenalin és már reszketõ kézzel nyomod le a elsütõ billentyûket, de ezzel nincsen semmi baj, mert végül is nagyon ügyesen rajtatartottad a revit és szépen leszedted. A 4-dik lelövésedre lehetsz a legbüszkébb! Nagyon helyesen cselekedtél, hogy a 3 lavor amelyik üldözte a Henkel-t a két közelebbit hagytad és kihasználva a nagyobb sebességedet a távolabbira és a magasabbikra öszpontosítottál amelyik nem csak a Henkelre, de késõbb rád is nagyobb veszélyt jelentett volna, ha az elõzõ 2-vel leállsz forgolódni. Magyarán jól mérted fel a helyzeted, jól választottad meg a taktikát és eredményesen védted meg a Henkelt.
A repülésed olyan jól sikerült, hogy példaértékûnek ítélem és bátran tanácsolom tovább küldésre mindazoknak, akik a Fóka harcmodorát szeretnék elsajátítani.
S!
Ez a játék egy nagy rizsa!Felmentem játszani egy szerverre a szövetséges oldalon kezdtem egy Buffalóval simán egy rövid sorozattal egy focke wulfot lelõttem meg még egy párat.Aztán felmentem egy Bf 109-g2 vel azt hiszem azzal na mindegy 5-6 vagy még több 20 mm-es lövedékkel nem tudok lelõni egy spitfire-t vagy vagy akár milyen szövetségest.De ha szövetségessel vagyok akkor meg elég egy ici-pici sorozat és lángolva hull alá az ellen!Jó nagy rizsa játék a kedvem is elment tõle!bocs de nagyon ideges lettem ettõl ha rosszat írtam töröljétek,de muszály volt kiadnom a dühöm!Sziasztok
mint látjuk ez mûködött is
viszont azt is olvastam, hogy egyszer pl 4 mustang megtámadta, és lelõtte mindet fordulóharcban
tehát azért tudott valamit a dogról is mégha nem is volt a kedvence (ezt õ maga mondta)
ezzel csak azt akarom mondani hogy szerintem a játék ezt a fílinget jól visszaadja (már ha próbálsz ésszel játszani): a biztos killekre mész mondjuk egy waron, túl akarod élni, nem állsz le forgolódni, de ha kell akkor ismered a gépet és magadat annyira, hogy tudod mit lehet kihozni belõle
és ez az amit nagyon becsülök Hartmannban, hogy nem véletlenül lett õ a legjobb, nem azért mert közelrõl könnyû löni: odaáig el is kell jutni, és ha kellett meg is tudta védeni magát
GOOBY, pls
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Fókával repültem az elsõt, felmentem egybõl reptér körül 3000 környékére direktbe nagymagaságba vadászni, elmentem a repterük fölé kikerülve a csetepatét, hopp, egy gyanutlan lavor tört szét zren. Mentem tovább, leszedtem mégegyet ami enyhén fordult és kissé szembõl kaptam le, aztán mentem tovább, Pogi bajban volt 2 lavor a nyakán, csak fordulózott, kicsit lasultam, az egiknek lekaptam a csûrõjét, ami hazament valszeg, a másikat visznt, bár irto idegbetegen szarul céloztam, de leszedtem😄
Mentem tovább, belementem egy alacsonyan folyó küzdelembe, két lavor elõttem, a közelebbi észrevesz, kiválik, mondom nembaj, megyek a meszibre, be is értem, azt is megszabaditottam a szárnyától😄
A haverja láttam követni akart ezért lenyomtam az orát és tüztem haza.
fel se mertem nézni 5 percen át hátra, csak egyenesbe toltam, végül leszáltam, bár elég szarul, levágtam fél szárnyam leszállás közben. Tehát 4 gép egy repülés😄
ÉS ami király, tracket is csináltam😄
mint kiderült, az a lavor nagyon hamar kivált, nem kövtett hiába remegtem😊
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
A rajzfilmek meg kissé kikoptak az emlékezetembõl, de mindegy is ki írta.
A válasz azt hiszem egyértelmû, de ne sértsünk meg senki. 😊)
Két héttel késõbb a Rote 7 leszállás közben berádlizott, kiszakadt a motor és megsérült a szárny...
www.pcpilot.hu
"hogy akkor kinek is van csíter gépe?"
Kéne olyan film amiben frankón megrángatják a vasakat és kiderülhetne miket is tudtak valójában.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Hát mit mondjak... egyik részrõl sem láttam azokat a manõvereket, amik Olegék szerint bõven beleférnek a játékba.
Sokkal inkább a 2.vh-s guncamokra hasonlított.
ITT EGY
(Oké: nem eredeti Messzer, hanem egy Buchon van a videón)
Tessék róla leszokni! 😄
PL sör,bor ,pálinka?
Speciel full részegen sokkal jobban megy😊 Akkor ez a megoldás? <#mf1>#mf1>
Az egyik 77-es kollégával volt egy kis harcom, amire ngyon büszke voltam, mert mindent úgy csináltam ahogy az a nagykönyvben le van írva. Õ lavorral jött én meg G2-vel voltam. Az addigi fordulózást azonnal elvetettem és inkább energiát igyekeztem gyûjteni. A kolléga sem adta fel, és dühödten kapaszkodott utánam. Amint láttam, hogy elég magassági fölényem van és a pozicióm is alkalmas a lecsapásra, azzonal ráborítottam és minden alkalommal (összesen 3x) sikerült is találatott bevinnem, amivel nem csak a gépét, de a morálját is sikeresen rongáltam. Olyannyira, hogy még be is írta (ezt csak most a track-en vettem észre) "hogy akkor kinek is van csíter gépe?" majd röviddel ezután szándékosan benyomta a gépét a földbe.
Innen üzenem a kedves kollégának, hogy sose adja fel, mert egyáltalán nem repült rosszul! Ahelyett, hogy chat-el, inkább öszpontosítson a harcra és csak a gyõzelmen, vagy a menekülésen járjon az esze és sose azon, hogy "persze neki jobb a gépe én inkább feladom". Még akkor is ha elõnytelen pozícióban van. Ha nem idegesíti magát (ezzel csak az én malmomra hajtja a vizet) és nem a feladáson kondolkozik, talán megmenekülhetett volna, vagy akár le is rázhatott volna.
Remélem ha olvassa ezt, megszívleli a baráti jótanácsot. A jó pilóta nem a gépétõl az, hanem ami a fejében van.
bármit meg lehet csinálni a játékban, mivel visszafejtették a forráskódot. így született a sok mod is. de ezt azt hiszem már részletezték itt 😊
Hát elég érdekes ilyet lehet csinálni az Il2-ban vag kell hozzá valamilyen mod vagy patch!?
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
De jellemzõen az oroszok ellen használták,hiszen õk kis kötelékekkel operáltak ,így a magyarok fel tudták velük venni a harcot.
Az USA vadászai ugye mind számbeli,,mind általában magassági fölényben voltak,ott nem nagyon volt helye a forgolódásnak.
Na most ugye ez a harcmodor annak is volt köszönhetõ,hogy CR ek en tanultak nagyon sokan és ez a mondhatni rossz beidegzõdés abból maradt.
De mint mondtam sokan rajta is vesztettek eme virtuskodásnak, a németek gondolom nem véletlenül illették emilyen jelzõvel a dolgot.
"A magyar - fordulóharccal végzõdõ - eljárást a németek lovagias, de 'öngyilkos' módszernek minõsítették."
Punka: A "Messzer" 68.o.
Egyébként a könyvben sok helyen lehet olvasni fordulóharcról.
Ugye a német ászok fõleg a keleti hadszíntéren arattak nagy számban ,de amint olvastam ott gyakorlatilag sokszor célt repültek az orosz pilóták,fõleg kezdetben. Valamelyik könyvben tán a hazámért repültem ben volt ,hogy gyakorlatilag 2 fókával nem gyõztek leszállni lõszert vételezni mikor az oroszok a várost támadták.