IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen miért!?

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Bocsi tényleg hülye vok!😞Tévedtem de hát emberek vagyunk!<#idiota>

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Ne haragudj, de tényleg menj el szemészhez...

Apropó: Dóri 9 = Focke-Wulf Fw-190D9?

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Hát akko bocsi hülye vagyok ,de vak csak nem a Dóri9-nek 5 ágyúja van és a kalapomat teszem rá hogy motorkúpban egy 30-as van!Bocsi hogy makacskodom de nem négybõl lõ hanem ötbõl , az nem lehet optikai csalódás ,mert akko elmegyek szemorvoshoz!<#idiota>

Emberek kihalt a Lobby! Csak 16-an vannak chatben és 152-en game-ben de ennek kb fele host serverek. Mielõtt bárki is temetné a játékot, én azt mondom hogy globális jóidõ van én is bringára pattanok és ágyõ! <#wave>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Tom a bombázókról nem szeretnék vitatkozni de efelett nem tudok elsiklani. votl már nemegyszer hogy ju-88-al mentem, rámragadt pár mig, pár rata, és nagyon nagyon durvány soroztak, az egyik eltalálta a szárnytõt, és az elkezdett égni. megláttam, na gondoltam, akkor itt a vége, ugrok. de a szárny még azelõtt tõbõl letört mielõtt ugrottam volna. Ez minden alkalommal igy történt, égõ szárnyl nem repültem tovább, ami szerintem nem is csoda. Normális jelenség. A csoda az, hogy másik mappin 109-el gunpodokkal vaásztam, a minket támdó bostonokra és b-25-ösökre. Belelõttem mindent a b-25-be ami természetesen megfüstölt rendesen, aztán eltaláltam a szárnytövét vagy szárnyát, nagy lángal ekzedett égni, gondoltam füstölõ motorral kiskalával nem sorozom tobánn, és ennek elenére is az esetek 70%-ában repült égõ szárnyal még 8-10 percet és visszatért a bázisra, esetleg kényszerlesált elõtte.
Nem hiszem hogy a b-25 szárnyzerkezete és fõtarója alamiféle tûzáló anyagból lett volna, amire az olvadás nem hat😊 szét kelett volna esnie.

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Te voltál a Rigán tegnap délután "Kojak" néven?

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

VO101Tom
20mm-es a motor fölött csak a Ta gépekben van (1 30-as, 4 20-as a Ta-152C-ben van). A "D" fókában két 13 mm-es van a motor fölött, és két 20 mm-es a szárnytõben. A két "Dóra" között a különbség a teljesítménynövelõ berendezésben van, a '44-esben Erhöhte Notleistung, a '45-ösben MW-50 van.

Nem szeretem ennyiszer ismételni magam, de 😊 innen többek közt a Hardball's Aircraft viewer 4.09 verziója leszedhetõ, amiben a játékban szereplõ gépekrõl részletes fegyverzet, teljesítmény és kiegészítõ adatok vannak. Csak, ha bizonytalan vagy valamiben, rá lehet pillantani 😊

A sérülésmodellen kár rugózni sokat, olyan amilyen, blokkokból rakja össze a gépet, és csak pár sérülési szintbõl áll. A kiegyensúlyozottságot már a játék készítésének elején a történelmi hûség alá rendelték. Hogy milyen levéltári adatokból dolgoztak, az fedi-e a valóságot, azon lehetne problémázni, de alapvetõen semmi gond nincs a játékkal, különben nem élt volna meg ennyi évet. A bombázók mindig erõsebbek, és nem csak azért mert szövetséges vagy nem. A Ju-88-ast pl kiskaliberrel nem lehet lelõni. Online warban ha P-40 vagy Jak jött, akkor csak a PK-tól meg az ütközéstõl kell félni. A mesza vagy a fóka törzse meg elvisz pl a P39 nagykaliberébõl is 1-2 darabot, ami - lévén egy 37 mm-esrõl van szó- ugyanúgy hülyeség 😊 Az egyébként mindegyik fegyverre elmondható, ha 1-2 lövedék talál be az nem sokat ér, ha sorozat, az szakít rendesen (az MG-131-essel is már fel lehet robbantani a spitet, le lehet szedni a Jak szárnyát, az már nem olyan rossz). Ami tényleg alul modellezett, az az MG-17-es és az olasz kiskaliber. Szerencsére olasz gépekben nem kell szenvedni, mindig van német vagy japán alternatíva.

www.pumaszallas.hu

acidrain
Uraim csigalom, nyugavér. 😊
185-ösök, és lavorok a 6 órában? Ez nálam már megszokott dolog.😄
Ez mindíg is így volt, és így is lesz ha egyedül repül az ember.
Megoldás? Géppár, ha úgy sem megy, akkor 1 fél tucat géppár.
Csapatmunka, rádiózás, és onnantól kezdve már csak visítanak a vörösök.
(azt hogy mit szerintem azt az ide írók 90%-a tudja)
Máshogy nem megy sztem. <#zavart1>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Na de a Dórinak két változata van az 1944-es aminek csak 4db 20-sa van , meg van a késõbbi az 1945-ös fajtájú (2 20-as a szárnyban közel a motorhoz, 2 20-as a motortérben , és egy 30-as a motorkúpban!)
Am had legyen egy megjegyzésem!
A Ta-család közül a C sorozat jó mert X4 rakétákat lehet rájuk rakni , de egyébként 3000m alatt gyorsan vesztenek a sebességbõl nehéz velük fordulni és ekkor egybõl jönnek a shitfireõk és a musztángok .Viszont a H sorozat kiváló nagyjából megegyezik a Dórival(csak a törzs és a szárny hosszabb és csak 2 20 és 1 30-as van benne de stabil gyors erõs gép!)
De viszont Oleg bácsit nem értem hogy miért nem fer play játékot csinált(szimulátor lévén!) Hogy az orosz és a szövetséges gépek irtó erõsek a német gépek meg egy lövéstõl szétesnek!(jó igaz hogy Oleg bá orosz és persze hogy az övéinek kedvez(pl:gondolok az említett B17vs Dóri vagy a sokak által csak "Ufónak" becézett La7-re amit szintén meg kell sorozni jó párszor hogy leessen az égrõl!)
Jah és elnézést kérek ha netalántán valami hülyeséget mondtam volna ez az én véleményem , persze mindenkinek más!

Ugye milyen idegesítõ? Én is otthagytam egy idõ után <#levele><#gonosz2>
Drebillel folyamatosan megtaláltuk egymást. Háromszor szedtem le (egyszer pont elõttem emelkedett fel, én meg egy sorozattal levágtam a szárnyát, egyszer üldözött valakit, utánamentem, és egy jól irányzott sorozatom okán szublimált, egyszer pedig A-20-al került jó nagyot, de pont arra járõröztem géppárban messerharcossal, így ismét csõvégre kaptam, de ha jól emlékszem volt pár alkalom amikor összekerültünk és én húztam a rövidebbet.
Zpogi
Én azt hiszem le kell szoknom a Rigáról,mert csak szét idegelem magamat rajta. Anapa map volt és a 77-eseken kívûl(õk La5 F és Spit VIII-val) mindenki i-185-vel jött és még túlerõben is voltak. Sûrûn elõfordult,hgy egy messzerre jutott 3-4 i-185-ös. Rohadtul unom már,hogy egyet ledogolok és máris ketten vannak a picsámban. Ha meg nekiállok csapkodni(meszával,semmi értelme),akkor is elõbb utóbb valamelyik eléri az én energia szintem. Bezzeg az Island map-on rögtön eltakarodik a sok ketseg.

acidrain
+1

gyerekek ma rigán szar sivatagi mappon egy spitfiret ami füstölt, meg akartam sorozni, észrevett csinált egy ollót, egyik szárny 20-as, másik szárny 20-as, láttam a találatot, 2 db huszas egy egy oldalon elkapta. Jó nagy lukak a szárnyban. És, tovább ment, igaz nem harcolt már inkább. ennél a lavor szélsõségesebb csak, az sokszor csak nyeli a lövedékeket és ugyanugy fordulózik, mintha semmit se számitana a szárny teherviselõ elemeire nézve hogy fejnyi lukak vann benne és fél órája tépi a gépet.....
A b-17 és fõleg b-24 hátsó ai lövésze is tud gyilkos lenni, mikor egy lövésbõl 700-nál motort talál....
az ellenálóság pedig tényleg túl nagy. Nagyon várom a 4.10-est ahol a g erõk sokkal jobban lesznek szimulálva.

Üdv Oleg Csodálatos Világában! (Egyébként 3-4db 30-as mindent leszedett az égrõl a valóságban)
Biztosan D9 volt? (Ta 152C?)

szekelyland
A dórikában csak 2db 20mm-es van s 2 15mm-es, ha jól tudom
A TA152-ben van a jóféle anyagból...

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Srácok hát feltennék egy kérdést! Egy B-17-be hány 30 milis lövedék kell!??
Mert én Dóri 9 mentem(aminek van 4 20-a meg 1 30-a!) és Hartmann taktikáját alkalmazva közelrõl megsorozni amennyire csak lehet!
Na én 2 rárepülésbõl összesen 6 db 30-ast használtam fel és 20 db 20-ast!De sajnos a a tetõ lövész megszedett és gyorsan haza kellet mennem !
Õ meg vígan ment bombázni és utána simán le is szállt!Pedig akkora lyukak voltak rajta hogy egy tehéncsorda is átmehetett volna rajta!<#buck><#idiota>
Pedig a lövések mind találtak!
Na ezt nem értem ennyire nem volt ellen álló a B-17-es vagy ez valamilyen új mod hogy erõsebb páncélokat kap a gép!?Azért ez érdekelne!

Azért írok szebbet: Veronika Zemanova <#eljen>

Ennél szebbet jobbat nem is írhattál volna!<#vigyor2>
Szerintem az nem igényel plusz kapacitást.

A sima il-2 1946 nekem gyönyörüen fut,csak az ultrapackot fogja e vinni.
Ne röhögtes!!!xD Nekem 8 éves öreg gépem van és elfut rajta igaz a multi egy kicsit akad!!!😄 szóval menni fog azon!

Még annyi hogy nekem nem túl izmos gépem van

Athlon 4800+x2
2.5giga ram
7600gt ddr3 256mb
ezen azért elfut majd?
Oké megpróbálok ügyes lenni!
köszi szépen!<#wink>
VO101Tom
http://ultrapack.il2war.com/index.php/topic,1536.0.html

FULL verziót töltsd le (kb 4G😎 ne az elsõ linket ami útba kerül 😊

www.pumaszallas.hu

Értem most akkor már csak egy linket kérnék ahonnan ezt egybõl letudnám tölteni de ne ilyen rapidshare linket légyszi.

elõre is köszi.
VO101Tom
Fel. A mod-ban van egy jsgme.exe, amivel a komponenseket tudod aktiválni (szimpla file-másolgatás, csak van hozzá egy windowsos felület). Ha a Stock_409 "komponenst" aktíválod (és csak azt), akkor a játék eredeti fájljait másolja vissza. Nem csak szimulálja, hogy alap játék lenne, hanem az is.

www.pumaszallas.hu

Köszönöm
Még szombatig várok.Megnézem, h az 576-ban lehet-e kapni, ha nem akkor CD galaxis.
Sziasztok

Ha letöltöm az Ultrapack 2.1-et és felrakom,akkor ultrapack nélküli szerverre feltudok menni vagy nem?
VO101Tom
Itt vannak linkek a játékhoz (CD Galaxis), a patchekhez, és itt pedig legfelül van link a Hyperlobbyhoz.

www.pumaszallas.hu

Köszönöm a gyors választ.
Muszáj voltam az eredeti vagy tört kérdést felrakni 😊Azt hittem valami régi résszel játszotok. 😊
Csak nem akarok valamit feleslegesen keresni, megvenni ami nem is kell.
Igy legalább mar tudom mit keressek.remélem minél hamarabb hozzá jutok 1 példányhoz.Gondolom egér,billentyûzet felejtõs ha élvezni akarom.😊
Igy kezdésnek irányitéshoz mit ajánlatok, és árban is baráti?

"Melyik résszel játszatok?"

Il2 1946

"Tört játékkal megy online, vagy csak eredetivel?"

Mivel a gazdaságosban sem éri el a 2K HUF-ot, ezt a kérdés nem is illik felrakni.

"Milyen patchek szükségesek?"

4.09m. Az alap 1946 4.07m ha nem tévedek erre megy a 4.08m és csak erre a 4.09m

"Milyen szerver keresõt használtok?"

Hyper Lobby

"Egyenlõre ennyi elég, úgy is lesznek még ???"

Ezt csak rajtad múlik <#awink>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Köszönöm a válaszokat kimentés ügyben! <#worship>
@kisfish: Il-2 1946-al játszunk; megy tört játékkal is, de az eredeti lemez ára sem akkora, hogy földhözvágjon (én is eredetivel nyomom); jelenleg 4.09 patch kell (reméljük mihamarabb jön a 4.10 <#vigyor>); HyperLobbyt használunk szerverkeresõnek.
Egyéb kérdés? <#vigyor3>
Üdv mindenkinek!
Örömmel fedeztem fel ezt a fórumot.Jó olvasgatni amiket irtok,milyen feelingeket kaptok a légi ahrcok alatt.Régen játszottam az IL-2 vel, de akkor meg nem jutott volna eszembe online tolni.Pedig valódi ellenség ellen mindig jobb mint singleben MI-al az oldalmon.
lenne is egy jó pár kérdésem amivel megszeretnélek benneteket bombázni.
Melyik résszel játszatok?Tört játékkal megy online, vagy csak eredetivel?
Milyen patchek szükségesek?Milyen szerver keresõt használtok?
Egyenlõre ennyi elég, úgy is lesznek még ???

Válaszotokat elõre is köszönöm!
már nem elõször olvasom, hogy zavarnak az ikonok. mi halálért nem kapcsolod ki??? 😊
Ezt meg már leszedtem és vissza állítottam egy két dolgot de azért köszi!

Hát tudom mivel 8 éves az egész cucc a videó kártya meg 5 de teljesen tökéletesen mûködik!!! Amúgy multin a Stukával való bombázás már jól megy!!

VO101Tom
Ok, most már figyelem itt is 😊

www.pumaszallas.hu

Tom, küldtem privátot <#wave>

VO101Tom
Innen szedd le az Il-2 Manager progit, abban sokkal egyszerûbben tudod a 3D-s beállításokat kapcsolgatni, mintha a conf.iniben turkálnál.

www.pumaszallas.hu

Sajnos nem mai darabok...
Azt tudnám tanácsolni, hogy a videokártya beállításokban az élsimítást (AA) és az anizotropikus szûrést (AF) vedd a minimumra (0), ha eddig nem tetted (igen, csúnya lesz a kép), valamint kerüld el a városokat és az erõs légvédelmi tevékenységet.

Sanyo
Most értem haza melóból. 😊 Szieszta elõtt még egy kis Storm of War hír (atmoszféra modell, Do 217 és Hurricane).

www.pcpilot.hu

VO101Tom
Szia Sanyo. Te sem dolgozol? 😄

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Na, meg persze leszállni is veszélyes, nem egyszer volt, hogy futó törés vagy légcsavar sérülés miatt 1 helyett 2-3 pilóta lett captured 😊 Ezért kellett pl útraszállásos trackeket is leadni (hah, régi szép idõkben), különben puffogás volt, hogy hogy repülhet online wart az, aki nem tud biztonságban leszállni útra. 😊

(A 262-es egyébként könnyû, elõre nagyon jó a kilátás belõle, és orrfutós. A bombázó nehezebb a nyomtáv szélessége miatt)

www.pumaszallas.hu

Sanyo
A war lehetõséget ad erre. Bármilyen géppel leszállhatsz, és ha nem töröd össze és nem lõ szét az ellenség a földön, már csak épségben haza kell érni.

Amikor beüt a baj (vagy az ellenség találata), már akkor elkezdõdik a kimentés megszervezése. Lehet, hogy a gép még repül, de a mentõcsapat már akcióba is lendült. Ha még biztonsággal irányítható a gép, akkor érdemes egy olyan helyre ledobni, ahonnan könnyen kihozhat egy másik gép. Ha nem, akkor egy hosszú egyenes út közelében kell kiugrani. A mentõcsapat elõbb el takarítja az ellenséget földön és levegõben, a mentõpilóta kinéz egy hosszú egyenest, miközben a szerencsétlenül járt társunk a helyzetét próbálja meg minél pontosabban meghatározni. Egy de legalább két másik gép a légteret figyeli, hátha befut valami vagy valaki, mert a kimentést végzõnek a leszállásra kell koncentrálnia. Egyedül is meg lehet csinálni, de sokkal nagyobb a rizikó. Ha sikerül, hatalmas érzés.

A nehézségét inkább a szûk utak adják, mert ha letérsz róla, akkor az anyaföld elkezdi dobálni a gépet. Egy 109 vagy egy fóka gyorsan fel is borul. Ha így alakult, már két embert kell kimenteni. 😊 Popeye híres arról, hogy nem hagy el senkit, nem egy alkalommal háromszor is fordult, hogy mindenkit kihozzon.

Az én legextrémebb mentésem egy Stukával volt, hegynek felfelé szálltam le. Még a track is megvan, épp a hétvégén találtam rá. Felszállás után sajnos lelõtt a légvédelem.

www.pcpilot.hu

VO101Tom
Ez a játéktól is függ meg a war megírásától is függ. Olegék többek közt az online játékokat is rendszeresen fejlesztették a kiadott patchekben, egyik ilyen dolog, hogy az online repüléseket úgymond valós idõben logolja. Eleinte ha lelõttek de géped földbecspódása elõtt resetet nyomtál a gépeden ("disco cheat" volt a neve), akkor nem biztos, hogy fogságba estél, vagy meghaltál, hanem disconnectet kaptál. Ma már ezt nem lehet megcsinálni, ami megtörténik a játékban, azt a koordinátákhoz rendelve azonnal elmenti.

Ezt felhasználva az Online háborúkban nem csak azt nézhetted meg, hogy ki kit lõtt le, hanem a térképen bejelölte azt is, hogy mi hol történt (A most futó Airforce War mondjuk pont nem mutatja ezt). Ugyanezt használták ki azzal, hogy ha egy gépbõl kiugranak, a gép földet ér, a pilóta tóléli, de fogságba esne (ezt logolja a gép), akkor kb. 5 km-en belül ha valaki leszáll, ott várakozik egy parcet, majd élve hazajut saját reptérre, akkor a kiugrott pilótát hazamenekíti. Ha több ugrás is volt a körzetben, akkor az online war szerinti magasabb rendfokozatúval kezdi. Aki megmenti a másikat, annak a neve mellett két "landing" lesz.

A szitut persze a progi nem tudja elemezni, csak a koordinátákat és a leszállásokat nézi. Volt, hogy a kiugráshoz közel a front túloldalán már ott volt a német reptér. Az elsõ hazatérõ csinált egy touch-and-go -t, és a fogságbaesett meg is lett mentve 😊

www.pumaszallas.hu

Intel Celeron 2,0GHZ mPGA processzor, és egy Geforge FX 5500 videokártya

acidrain
Tegnap elött este felmentem a rigára, ismeröst nem láttam a kék oldalon, vörösöknél a 77esek fenn voltak. Jópárszor lelõttek, magányos Mesza, ráharapva a magasságira 2-3 La5. De azért nem adtam olcsón a bõröm, lavor is pottyant le, és MIG is 😊 Jó volt.

Processzor és a videokártya pontosan milyen?

ha csak nincs különlegesen jó napom mert akkor...<#eplus2>