IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
engem 5 percenként menthetne ki valaki<#hehe>#hehe>
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
tisztára mint valami háborús filmben
egyébként ezt a játék alapból tudja, vagy a war volt így "megírva"?
GOOBY, pls
a kimentendõ kollegától egy meghatározott sugarú körön belül és várni kell pár percet. Aztán felszállni és hazamenni. Persze mindezt ellenséges területen. Akkor a jó amikor enemi tüzérség is van a környéken és míg várakozol ,lövöldöznek lelkesen. Velem volt már olyan ,hogy felszállás közben találtak telibe. Szép hõsi halál volt.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Na kiderült hogy nem a grafikai beállítás miatt akadt meg laggolt a játék mulituban hanem azért mert ha egyszerre fent vannak 30-35-en akko rendesen beakadok!😞 Ezzel mit lehet csinálni!?
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
www.pcpilot.hu
A Béna.
D9
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Szerintem nincs sok baj a lemodellezésvél, mert a valóságban is kb. így viselkedett. Ha hirtelen adtak rá gázt, a hajtómûvek tényleg kigyulladtak. Fel és leszálláskor tényleg nagyon kiszolgáltatott volt. A szüvetségesek (Jenkik) ezt ki is használták.
Amikor elõszõr repültem vele, nekem is meghatározó élmény volt 😊) Úgy hullottak elõttem a B-17-ek mint a falevelek 😊)
Knocke írta a könyvében mikor stikában elvitték a Me262-õt ,hogy felszállásnál olyat tolt és olyan gyorsulása volt,hogy nem hitte el.
Ehhez képest az il2 ben úgy kell elimádkozni a földtõl,meg fél órát sunnyogni mire eléri a 480 500 km\h t...
Mondjuk onnét már jó😄
Én nem vagyok egy jó pilóta de egyszer egy mapon be tudtam ülni egy Me 262 be...
Egy felszállás 5 lelövés és le is tudtam szállni,bár voltak a repterünk fölött ellenséges gépek de mikor behúztam sikitva menekültek.
Életem egyik meghatározó on-line repülése volt😄
Azt azért hozzáteszem,hogy szigorúan betartottam a 262 re vonatkozó légi harc szabályait.
A Béna.
D9
- Katona, a parancsnokság választása Önre esett. Ön lesz az elsõ kamikáze pilóta!
- Értettem!
- Megkapja a japán légiflotta leggyorsabb gépét.
- Értettem!
- Felszáll 7000 méter magasra és az éj leple alatt megközelíti az amerikai hadihajóflottát.
- Értettem!
- Kiválasztja az amerikaiak vezérhajóját.
- Értettem!
- Aztán becélozza, és kikerülve a légvédelem lövéseit nekirepül, és a haza érdekében repülõgépének felrobbanásával megsemmisíti azt.
- Értettem!
- Katona, van kérdése?
- Igen, Uram, egy kérdésem lenne.
- Kérdezzen, katona!
- Teljesen meghülyültél, wazze?
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Ardennek map, Ar-234-el bombáztam, csórikám próbált elkapni felszállás, bombázás meg leszállás közben is Mk.IX Shittel, de nem sikerült neki. Hiába, jó az a Junkers Jumo <#ravasz1>#ravasz1> Késõbb átváltott Mustangra, de úgy sem ment neki, és miután kiröhögtem, feladta. Végre nem tudott mit kezdeni a Shitfire csodás képességeivel...
A Béna.
Il2 ben a felbontások váltogatása miatt a térkép felsõ széle kicsúszott a képernyõröl,és sehogy sem tudom visszahúzni.
Most 1600x1200 ban van.
Ötlet?
A Béna.
www.pumaszallas.hu
Én xfire-t használok és ott láttam, hogy "létezik", de senkit nem láttam ott fenn.
Régen az LW10-es bob-szerver ami tetszett még, de azon újabban nincs senki. Az amerikai szerverek a nagy pingjeik (100 fölött) nem vonzanak. Ott aztán lehet laggolni.
Messerharcos, az élet pedig ilyen. A légvédelem az már csak lõ mindenre ami ellen. Nekem is volt, mikor he-111-el elvánszorgok (anno az lw10-en) a brit partokig, beállítva minden a bombacélzóban, majd egy lövéssel volt nincs pilóta (pk).
www.pumaszallas.hu
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
tegnap a rigán megint pocsék voltam mintha tegnapelõtt sose lett volna, mintha nem is én lettem volna. Lehet skizo vagyok?<#idiota>#idiota>
Én sajna nem vettem tracket,pedig a vége felé dogoltam egy jót valamelyik hetvenhetessel La5F ellen. Esetleg áttudnád nekem küldeni mail-on(zpogikukacfreemailponthu)a tiédet Acid?
AW-n most v két éve, muhhahával meg Kakukk-al mentünk recon-t fedezni, 9500-10000m-re felmentünk A8(!) fókával, nem mondom nem kis idõbe telt, 10k-n körözünk a cél fölött egyszer csak eltûnik a gépem... na az mázlista légvédelem, a pamacsolós ezen a magasságon hogy a csodába találhatott el...
Ha a légvédelem elkapott akkor nem mehettél olyan magasan, vagy a repterük közelébe ólálkodtál? ejnye bejnye!!!
Nem kell 400km/h és 5000m alá menned, s akor nincs baj (igaz attól még pottyanhat a nyakadba 8000-10000 rõl egy kellemetlen P47...
A9 nek a legjobb 4500-6000 m között, ha nem rángatod a gépet a spites pilóták kiverhetik a .... biztosítékot s akkor se közelítenek meg
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Azon mi a hír ,hogy meglõ az AA? Az a dolga.
a leszálásnál mentségemre legyen, a rigán minden fehér volt és aztse tudtam mi hol, és összetévesztettem a szineket😊
fehér és fehérárnyalat...
de azért ottvolt a bénázás kétségtelen, be is xartam hogy csak 40 pontom lesz<#idiota>#idiota>