IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De király!😄
engem 5 percenként menthetne ki valaki<#hehe>

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

PhantomAss
ennek mekkora fíligje lehet 😄
tisztára mint valami háborús filmben
egyébként ezt a játék alapból tudja, vagy a war volt így "megírva"?

GOOBY, pls

Her Laca
Pontosan nem tudom a paramétereket,de le kell szállni (bármilyen géppel)
a kimentendõ kollegától egy meghatározott sugarú körön belül és várni kell pár percet. Aztán felszállni és hazamenni. Persze mindezt ellenséges területen. Akkor a jó amikor enemi tüzérség is van a környéken és míg várakozol ,lövöldöznek lelkesen. Velem volt már olyan ,hogy felszállás közben találtak telibe. Szép hõsi halál volt.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Szerintem ,nincs olyan szobapilóta a régebbi arcok közt aki warozott és Popely nem mentette ki valamilyen szerkezettel. Én akkor döbbentem meg ,mikor Ju88 -assal leszállt egy szekérútra, jelzem szerintem egy veréb is meggondolta volna😊 és kimentett.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Mesélnél errõl a "kimentésrõl"? Többször is hallottam már, de még sohasem láttam hogy hogyan is folyik, meg nem is tudom hogyan lehet végrehajtani... <#nemtudom>
van benne 2db 1024 Mb + a videó kártyában egy 256Mb nemória!

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

memórickát kell venni.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Sziasztok!
Na kiderült hogy nem a grafikai beállítás miatt akadt meg laggolt a játék mulituban hanem azért mert ha egyszerre fent vannak 30-35-en akko rendesen beakadok!😞 Ezzel mit lehet csinálni!?

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Sanyo
Gázkar 93%, fölötte füstöl. Sebességet 500 fölött tartani, a revit meg az ellenségen. 😊 Nagyon oda kell figyelni, de mindig jó móka. Popeye egyszer 262-essel szállt le értem egy útra kimenteni, miután a Do-335-ból ugranom kellett.

www.pcpilot.hu

Tényleg Hanning írta bocs!

A Béna.

Eszméletlen, ismerve a japán mentalitást...<#vigyor0>Nagyon "vizuális" vagyok, szinte magam elõtt láttam.<#nyes>

D9

Örülök ha tetszett 😊))

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

A háború után, a gyõztesek vitték a német technikát mint a cukrot. Túlajdonképpen versenyt futottak jenkik és angolok a szovjet hordával, ki kaparintja meg a tudósokat és a mûszaki fejlesztéseket. Így történt, hogy az egyik angol pilótának lehetõsége adódott kipróbálni a Me-163 Kometet. Azt hiszem valami olyat mondott, hogy a felszálástól a leszállásig, olyan érzése volt, hogy a gép elõtte jár, õ csak lobog utána 😊))

Az nem inkább Haning volt? Én úgy emlékszem legalább is.

Szerintem nincs sok baj a lemodellezésvél, mert a valóságban is kb. így viselkedett. Ha hirtelen adtak rá gázt, a hajtómûvek tényleg kigyulladtak. Fel és leszálláskor tényleg nagyon kiszolgáltatott volt. A szüvetségesek (Jenkik) ezt ki is használták.

Amikor elõszõr repültem vele, nekem is meghatározó élmény volt 😊) Úgy hullottak elõttem a B-17-ek mint a falevelek 😊)

Mondjuk azért elég "fura" modellezés van itt is:S

Knocke írta a könyvében mikor stikában elvitték a Me262-õt ,hogy felszállásnál olyat tolt és olyan gyorsulása volt,hogy nem hitte el.
Ehhez képest az il2 ben úgy kell elimádkozni a földtõl,meg fél órát sunnyogni mire eléri a 480 500 km\h t...
Mondjuk onnét már jó😄
Én nem vagyok egy jó pilóta de egyszer egy mapon be tudtam ülni egy Me 262 be...
Egy felszállás 5 lelövés és le is tudtam szállni,bár voltak a repterünk fölött ellenséges gépek de mikor behúztam sikitva menekültek.
Életem egyik meghatározó on-line repülése volt😄
Azt azért hozzáteszem,hogy szigorúan betartottam a 262 re vonatkozó légi harc szabályait.

A Béna.

Próbálkozott nagy magassági fölénybõl meredek süllyedésbõl rámcsapni miközben felszállás után gyorsítottam, de olyan béna volt, hogy addig tétovázott amíg ismét gyorsabb voltam nála. Bár lehet csak beszürkült, és azért nem tudott leszedni. Arra esélyt sem adtam neki, hogy zuhanásból csapjon le rám, pár méterrel a fák felett mentem, mindenféleképp vízszintesbe kellett hoznia a gépét ahhoz hogy tüzelhessen, onnantól meg már csak idõ kérdése hogy gyorsabb legyek nála. Egymás után 4-5 bombázást csináltam, aztán mivel teljesítettem a feladatot beültem egy Fókába.
Ez kééééééééééész!!!!<#nevetes1>Könnyesre röhögtem magam!<#eljen>

D9

A második világháborúban a japán légierõ parancsnoka behívja az egyik pilótájukat:
- Katona, a parancsnokság választása Önre esett. Ön lesz az elsõ kamikáze pilóta!
- Értettem!
- Megkapja a japán légiflotta leggyorsabb gépét.
- Értettem!
- Felszáll 7000 méter magasra és az éj leple alatt megközelíti az amerikai hadihajóflottát.
- Értettem!
- Kiválasztja az amerikaiak vezérhajóját.
- Értettem!
- Aztán becélozza, és kikerülve a légvédelem lövéseit nekirepül, és a haza érdekében repülõgépének felrobbanásával megsemmisíti azt.
- Értettem!
- Katona, van kérdése?
- Igen, Uram, egy kérdésem lenne.
- Kérdezzen, katona!
- Teljesen meghülyültél, wazze?

szekelyland
Meg lehet azt szívni Aradóval is, csak épp legyen egy P47 v Mustang vagy 2-3000 méterrel magasabban

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Szopacs akkor van, ha ezt He-111-gyel próbálod eljátszani...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Szívesen.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Tegnap éjszaka UKded1-en repültem, és Shitfire-t szívattam <#mf1>
Ardennek map, Ar-234-el bombáztam, csórikám próbált elkapni felszállás, bombázás meg leszállás közben is Mk.IX Shittel, de nem sikerült neki. Hiába, jó az a Junkers Jumo <#ravasz1> Késõbb átváltott Mustangra, de úgy sem ment neki, és miután kiröhögtem, feladta. Végre nem tudott mit kezdeni a Shitfire csodás képességeivel...
Oké köszi a tippet!😊

Zpogi
Próbáld meg,hogy a JSGME mod-váltóban aktiválod a Stock 4.09-et. A Rigára biztos,hogy ez kell a másikat nem ismerem.

Lenne egy kérdésem igaz elág késõ van már ,de mi az hogy a szerverek 80%-a timeaouttal kidob(mondjuk vegyük FUN4ALL-ra vagy a Rigára!)Ez miért van és hogyan lehetne megcsinálni hogy ne dobjon ki!?

Köszönöm!

A Béna.

Két egérgombot egyszerre nyomd meg, és már mozgathatod is a térképet.

Uraim kis segítség elkélne!

Il2 ben a felbontások váltogatása miatt a térkép felsõ széle kicsúszott a képernyõröl,és sehogy sem tudom visszahúzni.
Most 1600x1200 ban van.
Ötlet?

A Béna.

acidrain
Nincs mit. Oda is ért ?

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Zpogi
Köszönöm szépen.

acidrain
Átküldtem a cuccot.

VO101Tom
Sorry, most láttam, hogy küldtél privát üzit. Az e-mal címedrõl visszajönnek a levelek (gmailról küldöm), valami gond van vele?

www.pumaszallas.hu

TG Gida
Megy az LW10 missions, meg a Bob1940 is.

Isten áldja a pogányokat!

Megy az lw 10?
Én xfire-t használok és ott láttam, hogy "létezik", de senkit nem láttam ott fenn.
TG Gida
Jó az LW10.Valamelyik este szervezhetnénk egy küldit.

Isten áldja a pogányokat!

Vasárnap voltam fenn ezen a riga szerveren. Hát nem egy nagy szám szerintem. Milyen azmár, hogy kiírja már 3 kilométerrõl a típust. A ded3-on ilyen nincsen. Így elveszik az az élmény, hogy azonosítsd hátha baráti gép.
Régen az LW10-es bob-szerver ami tetszett még, de azon újabban nincs senki. Az amerikai szerverek a nagy pingjeik (100 fölött) nem vonzanak. Ott aztán lehet laggolni.
Messerharcos, az élet pedig ilyen. A légvédelem az már csak lõ mindenre ami ellen. Nekem is volt, mikor he-111-el elvánszorgok (anno az lw10-en) a brit partokig, beállítva minden a bombacélzóban, majd egy lövéssel volt nincs pilóta (pk).
VO101Tom
VAGY feltöltesz magadnak olyan bannert, amibe belerajzolod. <#idiota>

www.pumaszallas.hu

acidrain
Este leszek gépközelben, átküldöm a tegnapiakat majd kiválogatod amelyik kell.

Zpogi
Ezt arra kapod,ha veszel emelt díjas sms-ben VIP jogokat,és ezzel támogatod az SG fórumot is.

jah csak kiütötte a szemem hogy ijra, micsodára😊 bocsi😊

Pogi most nézem mi az a csillag a neved melett?😄 mire kapod?! mer én is akajoooook!!!!<#vigyor2><#vigyor2><#nyes><#nevetes1>XD

Lehet hogy az a dolga de õket bezzeg nem kapta le..😊
tegnap a rigán megint pocsék voltam mintha tegnapelõtt sose lett volna, mintha nem is én lettem volna. Lehet skizo vagyok?<#idiota>

Zpogi
Zsír képek<#vigyor><#violent>. Volt egy pár jó pillanat,jó sok magyar volt...szinte csak azok<#vigyor2>.
Én sajna nem vettem tracket,pedig a vége felé dogoltam egy jót valamelyik hetvenhetessel La5F ellen. Esetleg áttudnád nekem küldeni mail-on(zpogikukacfreemailponthu)a tiédet Acid?

acidrain
Csapatmunka 😊

szekelyland
Ez semmi..., azér kapják a fizut.... minden lelõtt fóka után egy láda sört...
AW-n most v két éve, muhhahával meg Kakukk-al mentünk recon-t fedezni, 9500-10000m-re felmentünk A8(!) fókával, nem mondom nem kis idõbe telt, 10k-n körözünk a cél fölött egyszer csak eltûnik a gépem... na az mázlista légvédelem, a pamacsolós ezen a magasságon hogy a csodába találhatott el...
Ha a légvédelem elkapott akkor nem mehettél olyan magasan, vagy a repterük közelébe ólálkodtál? ejnye bejnye!!!
Nem kell 400km/h és 5000m alá menned, s akor nincs baj (igaz attól még pottyanhat a nyakadba 8000-10000 rõl egy kellemetlen P47...
A9 nek a legjobb 4500-6000 m között, ha nem rángatod a gépet a spites pilóták kiverhetik a .... biztosítékot s akkor se közelítenek meg

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Her Laca
Mi a problema kollega? Minden tiszteletem mellett,de kit érdekel ,hogy nem mész be egy szerverre mert nem szimpi.
Azon mi a hír ,hogy meglõ az AA? Az a dolga.

basszameg fél órán át gyüjtöm warcloudson a magaságot, keresem a prédát, megtalálom, zuhanok felé fókával, erre egy pici melérobbanásból a magaságivezérlésem elkapja a légvédelem!!!!!!!!!!!!!!<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>ekkora faxságot! mindjárt ott is hagyom a warcloudsot ha ez ilyen szivatós! szemét máker légvédelem!!!!!!!!!!!!!!

amugy megtudjátok mondani hogy akkor most ki hol repül? mert legalább 3 féle szerón lesztek... akk én most hova?😮 olyan jó buli lenne egy ts-en minden magyar egy szerón, és apritani a shiteket😄

Szepy köszi a szép szavakat<#worship><#nevetes1>
a leszálásnál mentségemre legyen, a rigán minden fehér volt és aztse tudtam mi hol, és összetévesztettem a szineket😊
fehér és fehérárnyalat...
de azért ottvolt a bénázás kétségtelen, be is xartam hogy csak 40 pontom lesz<#idiota>

szekelyland
Azér G10-el le lehet fordulni a tempit, a spitnél meg jobban emelkedik (meg zuhan, meg ég...<#idiota>)