IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkoriban elég sokat tréningeztük magunkat, hogy minél jobban megismerjük az ellenfél típusait. Az aktuális bevetés elõtt mégegyszer átismételtük szóban az ellenfél gépének erõsségeit, gyengeségeit. Ezek olyan dolgok, amiket nem lehet "röptében" kitapasztalni. Készülni és gyakorolni kell.
www.pcpilot.hu
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Nagy elõnye a játéknak többek között, hogy minden gép kezelése és viselkedése egyedi. Hogy ez mennyire felel meg a valóságnak abba inkább ne menjük bele, mert nem érdemes. Ki kell tapasztalni melyik gépnek mi az erõssége és gyengesége és ezalapján kell az elõnyödre fordítani. Azon is sok múlik, hogy hogyan van beállítva joyod érzékenysége. Na de ezt majd elmagyarázzák azok, akik jobban ráérnek.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Ha úgy dugózik a gép, hogy az átesési sebességnek még a közelében sem voltál, akkor azt dinamikus átesésnek hívják. Akkor jön elõ, ha hirtelen koppig kitéríted a botot, ekkor lenyomja a gép seggét, de a tehetetlensége miatt a gép nem tud azonnal megindulni fölfelé. Ekkor a levegõ áramlást már nem szembõl kapja, azonnal kritikus állásszög fölé kerül a szárny, és nagyon durván átesik (ha közben rá is csûrsz, az még rétesz egy lapáttal). Hogy ne kerülj ilyen helyzetbe, egyet kell tenni: nem rángatod a botot. Nem kopptól-koppig használod, és nem téped hasra úton útfélen. A hirtelen ide-oda rángatásnak -haa nem esel át- az eredõje úgyis nulla lesz, aki mögötted jön, annyit lát, hogy a gépeden az összes kormányfelület oszcillál, mintha epilepsziás rohamod lenne, de a gép megy tovább egy irányba 😊
Ha a szakkifejezéseket megtanulod, abból bajod nem lesz, mi meg talán gyorsabban megértjük, mit is akarsz mondani. Ami a haverokkal viccesen jön ki, azt mi nem értjük 😊
www.pumaszallas.hu
Olyan mod létezik ami csak a hangokat változtatja át?Mert anno a 4.08 hoz volt sound mod,nem tudom hogy 4.09-hez van e ilyesmi.
Ha hülyeséget irtam csak finoman toljatok le.😊
Ezt nem értem a szövi gépek ilyen szarok lenének !?Mert nem hinném,mert minden máshogy alakúlt volna, vagy csak én lennék ilyen béna!xD , de akko a német és orosz oldalon miért nem csinálnak ilyet a gépek??(van ott is ilyen pörgés de csak akkor ha már rendesen megsoroztak!)<#fejvakaras>#fejvakaras><#idiota>#idiota>
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Jól látod szepy kollega.😄 Bringa kosaras csapágy ,a tányér kicserélve egy acélra,az egész megkenve grafitos zsírral,és voala.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Oké Tom akkor majd megveszem azt a pilótás fülest!
Lacusch69 : Azt a filmet láttam szép gépek meg minden de nem is tudom inkább olyan propaganda stílusú! Amiben persze minden Jenki szemszögbõl van!
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Erre a xarra nem leszek kíváncsi <#levele>#levele>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
-Amikor elindítod a játékot a bal alsó sarokban 4.09-et ír ki, rendesen fut?
-Lobbyra felregisztráltál? Milyen játékot jelöltél be?
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Felraktam,nem kért semmit.Utána felraktam a 4.08 majd a 4.09 patch,fel installáltam a Lobbyt, connectoltam és semmi,nem látja a szervereket.
Bár valószinûleg valamit rosszul csináltam,csak azt nem tudom, h mit .
Valami magyaritás nincs a játékhoz, mert ezen a fricc nyelven nem igazán tudok eligazodni.
Válaszotok elõre is köszönöm!
www.pumaszallas.hu
De láttam olyat a boltba ami a pilótákéhoz hasonló füles mikrofon egyben olyat érdemes venni!????
Zoli105: Szerintem simán orrkúpnak nevezik és nem csak a német gépeken van😊
Megy hangszóróról és asztali mikrofonról is, de úgy nem az igazi.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Már a múltkor kérdeztem ezt a csapágyas megoldást.
A Béna.
ha esetleg valakit erdekel. Pumak földön-égen, Pumák és Boszorkányok,
Pumák és a többiek
Ez melyik mod?<#wow1>#wow1>
Bombázókhoz: waron a B-29-es (valamelyik utolsó Bellumban) kisebb kihívást jelentett, mint a B-17-es. Ha már az egyik motorja égett, akkor fél, egy percen belül levált a szárnyvég. Dornierrel meg egyszer végiglõtte az ember, és egy repülõ romhalmazzá vált, ami szép nagy spirálban elkezdett süllyedni a földig. Persze az online warokon a bombázókat sem egyedül támadta az ember. Ha pl. négyen támadtunk, akkor jó esélye volt, hogy másra koncentráltak a lövészek, és viszonylag simán lõhetett az ember. Egyébként is: az AI más. Ha kigyullad a gép, akkor õ már ugrik, nem próbálja hazavinni a gépet.
Pogi, grat, majd lehet én is átnézek néhanapján ha elegen vannak ukded3-ra, ott csak azt nem szeretem hogy van ai, aztt szeretem ha tuoom biztosra hogy embert lõttem-e vagy sem.
egy ismerõsömnk segitettem tegnap felrakni az il-2-õt, meg onlin nyomtuk kicsit, még nincs joya, csak billentyûzet, bementünk egy üres szeróra, hogy gyakoroljunk pár iskolakörrel, stb, éjszakai mapp volt és lehetett fi-156-al, meg aviávalrepülni. 200 fölötti pingjeink voltak, de bakker olyan repülést láttm tõle, olyan laggokat...felugrott leugrott hátrafele ment, átment a viz alatt, átment az erdõ alatt átemtn a hangáron, volt hogy a gép ora látszott csak ki a földbõl..😄 behaltunk a röhögésen, mert õ is ugyanezt látta tõlem, hasonlokat, peig elvileg mindkettenen simában repültünk😊
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Nem is értettem,hogy a saiteknél ,miért nem csinálják így meg hiszen egy filléres alkatrészrõl van szó. Ráadásul egyszerû mint a faék.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
UKDed3-on BOB map-en 5 Shit mk1,aztán valami Japó map jött ami nagy szép volt. Ott 3db B-24,2db A-20,2db P-51 és végül 2db P-47 esett nekem áldozatul,nagyon élveztem,asszem vissza szokok erre a szerverre 😄
Itt van pár kép a Japó map-ról,ámuljatok bámuljatok 😊