IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Távgyógyításban még nem jeleskedünk, de alapvetõ dolgok:
-Amikor elindítod a játékot a bal alsó sarokban 4.09-et ír ki, rendesen fut?
-Lobbyra felregisztráltál? Milyen játékot jelöltél be?
TESSÉK

(A nyáron lesz a Viasat3-on)

<#idiota><#eplus2>

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Amúgy magyarításért nézd meg a F.A.Q.-ot hátha mond valamit.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Egy jó magyarítás nekem is jó lenne. Csak nekem ehhez

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Nem tudom használni a HyperLobbyt.Valamit nem csináltam jól vagy nem tudom.Megvettem a játékot eredetiben 46, persze német nyelvû 😞
Felraktam,nem kért semmit.Utána felraktam a 4.08 majd a 4.09 patch,fel installáltam a Lobbyt, connectoltam és semmi,nem látja a szervereket.
Bár valószinûleg valamit rosszul csináltam,csak azt nem tudom, h mit .
Valami magyaritás nincs a játékhoz, mert ezen a fricc nyelven nem igazán tudok eligazodni.
Válaszotok elõre is köszönöm!
Igen, az a légcsavarkúp. Nade...rotortollak? <#wow1> Ha az ilyen kijelentéseid miatt kórházi ellátásra fogok szorulni, akkor rádterhelem a költségeket! <#mf1>
VO101Tom
A mikrofon mindegy. Viszont ha TS-t használsz, akkor ne hangfalon hallgasd, mert akkor a többiek nem értenek a mondandódból semmit. A fejhallgató legyen nagy, jó hangszigetelõ, kényelmes.

www.pumaszallas.hu

Csak olyat!
Igen azaz tudtam hogy valamilyen kúp de most már minden oké!!!<#vigyor3>

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

A hangfal megvan de mikrofon nincs!😞
De láttam olyat a boltba ami a pilótákéhoz hasonló füles mikrofon egyben olyat érdemes venni!????

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

A kormány agyban meg a hajtókarnál szoktak ezek a csapágyak lenni.

Szerintem valami arra méretes golyós kosarat amit pl minden bringaboltban lehet kapni. Jól tévedek? <#circling>

Biztosan a légcsavarkúpra tetszik gondolni kedves kolléga.

Zpogi
Ez engem is érdekelne Laca 😊,és milyen csapágyat raktatok bele?

Zoli105: Szerintem simán orrkúpnak nevezik és nem csak a német gépeken van😊

Nem árt.
Megy hangszóróról és asztali mikrofonról is, de úgy nem az igazi.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Amúgy srácok lenne egy kérdésem ez a teamspeak izéhez kell füles meg mikrofon!?

My god!!<#fejvakaras>Hát a motorkúp az csak a német gépeknél van az amelyik fekete és fehér színû és hipnotikus hatása van ha sokat nézed tudod a rotortollaknak ilyen fedõ izé sajnos a pontos nevét nem tudom!😞

szekelyland
olyan mint a végbélkúp, csak ez elõl van és az elõtted levõnek fáj.... <#idiota>

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Herr Laca áruld már el nekem is a titkot!😄
Már a múltkor kérdeztem ezt a csapágyas megoldást.

A Béna.

Zpogi
Köszönjük majonur! Én már olvasom is a "Pumák és Boszorkányok"-at. Anno nem tudtam beszerezni sehonnan,a másik kettõt hál istennek sikerült megvennem 😊

Nagyon szépen köszi az infót! <#worship>

Tobak Tibor 3 konyve toltheto a http://e-konyvtar.com oldalrol
ha esetleg valakit erdekel. Pumak földön-égen, Pumák és Boszorkányok,
Pumák és a többiek

Zpogi
Itt van egy Firefox kiegészítõ azoknak akiknek nem megy annyira az angol. Csak kijelölöd a fordítandó szöveget,majd jobb klikk,fordítás beállítása és utána automatikusan fordítja a kijelölt szöveget. Nem tökéletes,de rengeteget segít.

Zpogi
Ez az UP 2.01 és a "warbirdsofprey" switcher volt nekem bekapcsolva,de nem attól ilyen szép a map,hanem attól,hogy ez egy újra textúrázott térkép,amit a szerver használ.

Leesett az állam!

Ez melyik mod?<#wow1>
Nekem is nyolc éves konfigom van és kellemes meglepetés ért, amikor felraktam az UP-t. A sima 4.09-es Il-2 már erõsen akadozott (gyakorlatilag a hosszú fagyások miatt játszhatatlanná vált), de az ultrapackkal megoldódott a dolog. Ha a stock 4.09-et aktiválom, akkor is gyorsabban fut a progi. Jó, kisebb akadások vannak néha, de legalább játszható az Il-2.

Bombázókhoz: waron a B-29-es (valamelyik utolsó Bellumban) kisebb kihívást jelentett, mint a B-17-es. Ha már az egyik motorja égett, akkor fél, egy percen belül levált a szárnyvég. Dornierrel meg egyszer végiglõtte az ember, és egy repülõ romhalmazzá vált, ami szép nagy spirálban elkezdett süllyedni a földig. Persze az online warokon a bombázókat sem egyedül támadta az ember. Ha pl. négyen támadtunk, akkor jó esélye volt, hogy másra koncentráltak a lövészek, és viszonylag simán lõhetett az ember. Egyébként is: az AI más. Ha kigyullad a gép, akkor õ már ugrik, nem próbálja hazavinni a gépet.
Sziasztok! Szepy, én is szivesen megnézem😊
Pogi, grat, majd lehet én is átnézek néhanapján ha elegen vannak ukded3-ra, ott csak azt nem szeretem hogy van ai, aztt szeretem ha tuoom biztosra hogy embert lõttem-e vagy sem.
egy ismerõsömnk segitettem tegnap felrakni az il-2-õt, meg onlin nyomtuk kicsit, még nincs joya, csak billentyûzet, bementünk egy üres szeróra, hogy gyakoroljunk pár iskolakörrel, stb, éjszakai mapp volt és lehetett fi-156-al, meg aviávalrepülni. 200 fölötti pingjeink voltak, de bakker olyan repülést láttm tõle, olyan laggokat...felugrott leugrott hátrafele ment, átment a viz alatt, átment az erdõ alatt átemtn a hangáron, volt hogy a gép ora látszott csak ki a földbõl..😄 behaltunk a röhögésen, mert õ is ugyanezt látta tõlem, hasonlokat, peig elvileg mindkettenen simában repültünk😊

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Her Laca
Ugyi ,ugyi😊) Mindig mondom,hogy tanult embernek nincs párja.
Nem is értettem,hogy a saiteknél ,miért nem csinálják így meg hiszen egy filléres alkatrészrõl van szó. Ráadásul egyszerû mint a faék.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Zpogi
<#nyes><#crazya>

ki84 forevör 😄
Nohab
A játék? Nem éppen. 2000 ft alatt lehet megvenni.
Zpogi
Na,ma elégtételt vettem a sok sérelemért ami a Rigán ért 😊
UKDed3-on BOB map-en 5 Shit mk1,aztán valami Japó map jött ami nagy szép volt. Ott 3db B-24,2db A-20,2db P-51 és végül 2db P-47 esett nekem áldozatul,nagyon élveztem,asszem vissza szokok erre a szerverre 😄
Itt van pár kép a Japó map-ról,ámuljatok bámuljatok 😊

Küldtem privátot.

Na látod! Tudsz te, ha akarsz 😊)))

Egy lõszerjavadalmazásból 5 ace B17-est lõttem le offline...

Nem, grafitos lítiumbázisú gépzsírt.

ez a grafitzsír grafitport és sertészsírt takar?
szekelyland
Na, Laca mester tanácsait követve, grafitzsírral megkentem a joy tányérját + egy csapágykosarat is betettem a leírás alapján. eredmény: úgy csúszik, mint egy 3 órás elõjáték után,<#mf1> semmi akadás, a gondolataimat követi, nem a kezemmel mozgatom, olyan most. Kösz mégegyszer mindenkinek, a joyért és a tippekért. Ma este kipróbálom így csúszósan is. <#idiota>

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Ahhoz már nekem is szerencse kell. De nagyon ritkán jön össze. Valahogy sokkal gyorsabban történnek az események mint az archiv felvételeken, ahhol szép hosszan meg is sorozzák a pilótafülkét.

Amúgy gyorsan csináltam is egy track-et "1rácsapás1bombázó" névvel ha valakit érdekel elküldöm.

szekelyland
Mindig egy helyre kell célozni pl bal szárnytõ, és akkor hamar leesik, még a B29 is. 6 órából, egy síkból sokszor még egy vadászt se lehet lelõni, mert a szárny élén robban a lövedék, minimális károsodást okozva, ez érvényes a bombázók törzsére is, azt is legtöbbször hiába lövöd. 
Ja és német gépnek is van elõnye: a bombázókban (Ju88 és a He111) ha a haslövész pozíciójába ülsz, sose kapsz pk-t. Ezt már sokszor kipróbáltam és bevált! Ju88 -ban leghamarább a hátsó lövész majd a pilóta hal meg. Engem ha megtámadnak, azonnal a haslövészállásba ülök, ott jó helyen vagyok, és ha a pilóta meghal attól még a trimmekkel (!!!) el lehet irányítani a gépet.

Ez ingyenes?

szerintem szembõl a pilótafülke is elég jó. persze ahhoz tudni kell célozni, amit én speciel nem tudok, csak lövésszel 😊
Viszont ha hátúlról lövöm, akkor meglehet velük szenvedni ez nem kétséges. Az a titka, hogy kb 45°-ról kell kissé oldalról, de vagy felülrõl, vagy alulról megcsapni. A lényeg, hogy lapjával kell lõni a szárnytövet vagy a motort és akkor vagy leszakad, vagy kigyullad és elõbb utóbb szétesik.

A8-as Fókával pláne ha még a két büntetõ is felvan csatolva, nem okozhat gondot a legtöbb bombázó. Pl: az a-20-at, b-25-öt egy rácsapással leszedem a pe-2-rõl nem is beszélve, de a b-17-hez már 2 vagy neadj Isten 3 rácsapás is kell. A b-29 tényleg kemény dió, de olyannal nem sûrûn találkozok. DE Messerel bizony serencse is kell pláne ha csak 20-ok vannak.

nem tudom miért nem megy nektek, de nem olyan rég elmentünk ketten b29-essel és a japcsik szedtek le minket. nem mondom hogy nem szedtünk le párat magunk mögül, de azért ha egy zéró le tudja lõni a motort, akkor a 20+30 mili is. hozzátenném, szerintem a b29 az egyik legerõsebb bombázó, nameg a halifax.
Az elõbb a WarCloudson 1:1-ben megtámadtam egy B17-est A8 Fókával.
Pontosan 108db találatom volt rajta (13mm, 20mm, 30mm vegyesen), lelõtt, aztán hazament... (na jó, füstölt is)

VO101Tom
Lehet, Rigán engem Ju88-ban még nem szedett le vadász, csak légvédelem, és véletlen nullás késleltetésû bomba 😊

www.pumaszallas.hu

@Lacusch69: igen, én szoktam Kojak néven repkedni.
@Zoli105: mi az a motorkúp? <#idiota>
Hogy biztosan ugyanarról beszéljünk.

Sanyo
A maga idejében ez a sérülésmodell óriási elõrelépés volt a korábbiakhoz képest. Mára már látjuk a korlátait is, ezen nincs mit tagadni. Azon, hogy a Ju 88 vagy a B-25 bírja tovább égõ üzemanyagtartállyal, felesleges agyalni. Ennyit tud a sérülésmodell. Érzésem szerint Oleg kihozta belõle amit lehetett, mert még most is emlékszem arra, amikor kipróbáltam az elsõ demót. Eldobtam az agyam, elképesztõ volt. 😊

Mostanra már túlhaladta a fejlõdés és az elvárásaink is megnõttek. A mi Olegünk keményen dolgozik a Storm of War-on és nem kevesebbet várok tõle, hogy az asztal alá esek amikor elõször repülhetek vele.

www.pcpilot.hu