IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
próbáld ki pl mondjuk a jak 9-est, ott elengedett bottal nem nagyon tudsz repülni, mert elkezd orsózni a gép amint elengeded
a messzer pl elég jól repül magától is
viszont pl a p51-est teljesen ki tudod trimmelni minden sebességnél (mert ugye a trim a sebességtõl is függ, állandóan változtatni kell a sebesség függvényében)
meg kell szokni, ha jó joyod van akkor nem gond
GOOBY, pls
2.Beléped a pedált ellentétes irányba (közel sem tökéletes, de használható megoldás, golyóra figyelj!)
2.a. A billentyûzeten, vagy ha Saiteked van, a profilozóban megoldod az oldalkormány trimmelését.
Ez gyakorlatilag a második megoldás kényelmesebb változata.
(Ebben az esetben, amint mozdítasz a pedálon és az visszatér alapállásba, a trimm semlegesbe áll, vagyis újra kell trimmelni.)
3.Gázzal játszol.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Nálam a Saitek Cyborg Evo Force bot okoz hasonló hibajelenséget, amikor elindítom a játékot, elsõre mindig kitéríti az oldalkormányt. A megoldás az, hogy indítás elõtt mindig meg kell kicsit mozgatni a kormányt, vagy a pont középsõ részre a profil editorban berakni egy deadzone-t.
Csak azért említem meg, mert én is elgyötrõdtem vele az elején...
Magam részérõl a magassági trimmeken kívül nem nagyon használom a többit, legfeljebb sérülés esetén, de igazi megoldást az sem nagyon nyújt, ha már egyszer lecsípett valaki a szárnyadból.
A magasságit meg ki tudod minden gépen trimmelni.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Benneteket nem zavart a joynál, hogy mikor megdöntöd, kicsit bele is forgatsz, és azzal állítod a függõlegs kormányt is?
Kösz a válaszokat
Így hazafelé vettem az irányt.
Szemét kis dögök, hátulról visszalõ, felülrõl leborít, alulról kifordul, szembõl meg rámlõ...
Si vis pacem, para bellum.
a játék a trim állítását nem jelzi, de a pilótafülkében a trimek tányérjai forognak, abból le tudod olvasni a beállításokat
Fokozatosan is lehet állítani, nálam az x52-n tekerõgombon vannak
GOOBY, pls
GOOBY, pls
Si vis pacem, para bellum.
Most kezdtem ezzel a játékkal játszani. Többek között a folyamatos balra forgással van problémám. Ez elvileg trimmeléssel orvosolható de nem megy. Próbáltam az eredeti billentyûzet kiosztással (és újra kiosztásával is) de nem veszek észre változást. Ha változtatom a trimeket, azt kiírja a gép mint a flaps-nél vagy a futómû leengedésénél, vagy csak csinálja? Csak egy állásban lehet a trimeket változtatni (-/+), vagy fokozatosan is?
Köszi elõre is.
Tehát autós kormány pedáljára gondolsz? 😊
Egy ilyen joy van már folyamatban (vagyis úton) LOGITECH Wingman Force 3D Pro.
Remélem, hogy ez jó lesz és nem feleslegesen dobtam ki a pénzt. 😞
Ha veszel joyt, mindenképp olyat vegyél, amin van pedál funkció is. Vagy még jobb, vegyél valami gagyi autós kormányt, aminek egyformák a pedáljai, azt is lehet repülõhöz használni - igaz kicsit más elven mûködik, de végeredményben használható. Nem csak fel és leszálláskor fog kelleni a pedál, hanem repülés közben is, de leginkább légi harcban. Nem is lehet eléggé hangsúlyozni, mennyire sokat ér. Sokkal vezethetõbb a gép, a kritikus repülési helyzeteket hamarabb tudod lekezelni, és célozni is sokkal könnyebb. És a jobbra-balra tekergetõs joyt nagyon nem tudtam megszokni, az X45 "pedálja" meg inkább vicces mint használható. Szal ha nem tudsz (drága) repülõs pedált venni, pár ezer forintos kormányt mindenképp ajánlok - ha komolyabban akarsz az online repkedéssel foglalkozni...
www.pumaszallas.hu
Minek ide fotó?😊) Még ha valami komplikált valami lenne,de mint mondtam egyszerû mint a faék😊
Különben most lett kész nálunk a nagy házátalakítás,(nejem megvadult és nem hagyott békén,rommá döntöttem a 3 éves kecót😞 azt se tudom hol a fotoapparát.😄
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Elkezdtem egy kicsit synglepleyert nyomni,mondom fõ a gyakorlás még a joy nem érkezik.Persze billentyûzettel mit ne mondjak elég zaklatottnak éreztem magam mikor már a 15. felszállás próbálkozásánál.Nem tudom miért, de mindig balra húzott folyamatosan,persze korrigálás ezerrel 😊
Remélem ez joynál már orvosolható probléma lesz és nem fogok szivni.
Jó kis egyûttmûködés volt, Ukded3-ason, sok AI meg humán bánta a találkozást. Kicsit a végén paráztam, mert
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
és õ kb 5 perc alatt csinált egyet valamilyen acélnak látszó anyagból.
Szép fényes 😊 A csapágy az a haverom bringaboltjából való,a méretét ne kérdezd ,mérd meg. Annyit még,hogy megakadályozandó a kosár mozgását , a belsõ perembe egy gyûrût tettem ami éppen csak annyira áll ki ,hogy ne érjen a golyók fölé.Tehát a dolog úgy néz ki ,hogy a tányér a golyókon csúszkál. A grafitos zsírt , autósboltban gondolom lehet kapni,nekem volt itthon és fogalmam sincs hol vettem annó.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
www.pumaszallas.hu
Ott vagyok ts-en gyertek már!!!
http://marci.szuperhost.com/main.php?type=4&page=16
R.I.P. White Europe
R.I.P. White Europe
www.pumaszallas.hu
Tom amit ajánlottál onnan szedtem mindent csak a 4.09 patch nem elérhetõ.
Legalább is nekem.
www.pumaszallas.hu
Hyperlobby elindulása után válaszd ki az il2 1946-ot,aztán meg kell adnod az il2.exe elérési útját,ha automatikusan nem kéri akkor azt hiszem úgy kell,hogy lenyomod a ctrl+shift-et és akkor klikkelj a connect-re.
A regisztrációhoz pedig meg kell adnod egy felhasználónevet és egy kódot plusz a chat-menübe be kell írnod az email címedet,ha jól emlékszem.
www.pumaszallas.hu
köszönöm a válaszod
De azért hozzáteszem rohadt béna voltam sok helyzetet kihagytam és inkább vagy mellélõttem vagy lefordulózgattam!
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
PhamtomAss-ra akartam rákérdezni, de mellényulhattam...
Her Laca
Ha nem titkos a liszensz, akkor légyszi ted közzé a varázs megoldást, had okulhassunk.
Hol lehet beszerezni grafitos lítiumbázisú gépzsírt (CBA-ban nem tudnak rolla)?
"tányér kicserélve egy acélra" És ezttet hogyan oldottad meg? (Gondolom valamilyen alkatrészt alkalmaztál, vagy méretre esztergáltál?)
A kerékpár kosárcsapágyát egy helyütt elvágod, azt hiszem úgyis rugalmas marad és picit megnyitod, beteszed a kosár alá és annyi. Laca te jobb ha levéded a találmányt és megbeszéled a Saitekkel - lesz az X52HL(HerrLaca <#mf1>#mf1> kis eladási részesedés fejében<#eplus2>#eplus2>
remélem nem kell hozzá darabokra szedni a joyt, mert ha én összerakom tuti marad utána egy fél kosár alkatrész
GOOBY, pls
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Javaslom az elsõ idõkben, ha ccsak a boom és zoomot nem érzed, kerüld az amerikai gépeket, mert ha hirtelen bepánikolsz és megrántod, egybõl esik át, én se tudok velük fordulni jól. Amugy javaslom ha mégis fordulgatnál használd a trimmet, nagyoin leszûkiti a fordulot.
A mustang nagyon hamar átesik, de pl messeren meg a legtöbb gépen, ha fordulózóól, onnan érzed hogy mindjárt átesel hogy elkezd beremegni a kabin, és hallod a hangját is, onnantól éasits a fordulón, zuhanj, vagy csinálj vmit, esetleg nyiss végsõesetben ivelõd, de ne folytasd lehetõleg.
Ami még nagyon fontos, az a jó joy, én erre rájöttem😊 kb 4 hónapa repülök online, és 3 hónapja vettem egy saitek cyborgot, ez egy jó nagy joy, nagyon finoman tudsz irányitani, jó a fogása, tudod álitani jobb vagy balkézre, 3 féleképp mozgatható vagyis az oldalkormányt is tudod vele kezelni ami rengeteget használ, és van rajta 6 tûzgomb, amikre mind nem lesz szükség, én felpakoltam a trimmet és z ivelõt is tûzgombokra igy egy mozdlattal harc közben idõveszteség nélkül használhatom, hidd el, dob a teljesitményeden egy ilyen joy. És ami a legszebb benne, iszonyatosan le volt árazva, talán még most is van belõle. 1500Ft-ért vettem ey k.baszott király joyt<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Hogy hol? mediamarktban, javaslom ha van a közeledben, nézz be, és keress sima saitek cyborgot, van-e még ilyen áron, egy szegedi kolega is hasonlóképp jutott a szegedi mediamarktban hozzá.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.