IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elkezdtem egy kicsit synglepleyert nyomni,mondom fõ a gyakorlás még a joy nem érkezik.Persze billentyûzettel mit ne mondjak elég zaklatottnak éreztem magam mikor már a 15. felszállás próbálkozásánál.Nem tudom miért, de mindig balra húzott folyamatosan,persze korrigálás ezerrel 😊
Remélem ez joynál már orvosolható probléma lesz és nem fogok szivni.
Jó kis egyûttmûködés volt, Ukded3-ason, sok AI meg humán bánta a találkozást. Kicsit a végén paráztam, mert
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
és õ kb 5 perc alatt csinált egyet valamilyen acélnak látszó anyagból.
Szép fényes 😊 A csapágy az a haverom bringaboltjából való,a méretét ne kérdezd ,mérd meg. Annyit még,hogy megakadályozandó a kosár mozgását , a belsõ perembe egy gyûrût tettem ami éppen csak annyira áll ki ,hogy ne érjen a golyók fölé.Tehát a dolog úgy néz ki ,hogy a tányér a golyókon csúszkál. A grafitos zsírt , autósboltban gondolom lehet kapni,nekem volt itthon és fogalmam sincs hol vettem annó.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
www.pumaszallas.hu
Ott vagyok ts-en gyertek már!!!
http://marci.szuperhost.com/main.php?type=4&page=16
R.I.P. White Europe
R.I.P. White Europe
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.pumaszallas.hu
Tom amit ajánlottál onnan szedtem mindent csak a 4.09 patch nem elérhetõ.
Legalább is nekem.
www.pumaszallas.hu
Hyperlobby elindulása után válaszd ki az il2 1946-ot,aztán meg kell adnod az il2.exe elérési útját,ha automatikusan nem kéri akkor azt hiszem úgy kell,hogy lenyomod a ctrl+shift-et és akkor klikkelj a connect-re.
A regisztrációhoz pedig meg kell adnod egy felhasználónevet és egy kódot plusz a chat-menübe be kell írnod az email címedet,ha jól emlékszem.
www.pumaszallas.hu
köszönöm a válaszod
De azért hozzáteszem rohadt béna voltam sok helyzetet kihagytam és inkább vagy mellélõttem vagy lefordulózgattam!
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
PhamtomAss-ra akartam rákérdezni, de mellényulhattam...
Her Laca
Ha nem titkos a liszensz, akkor légyszi ted közzé a varázs megoldást, had okulhassunk.
Hol lehet beszerezni grafitos lítiumbázisú gépzsírt (CBA-ban nem tudnak rolla)?
"tányér kicserélve egy acélra" És ezttet hogyan oldottad meg? (Gondolom valamilyen alkatrészt alkalmaztál, vagy méretre esztergáltál?)
A kerékpár kosárcsapágyát egy helyütt elvágod, azt hiszem úgyis rugalmas marad és picit megnyitod, beteszed a kosár alá és annyi. Laca te jobb ha levéded a találmányt és megbeszéled a Saitekkel - lesz az X52HL(HerrLaca <#mf1>#mf1> kis eladási részesedés fejében<#eplus2>#eplus2>
remélem nem kell hozzá darabokra szedni a joyt, mert ha én összerakom tuti marad utána egy fél kosár alkatrész
GOOBY, pls
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Javaslom az elsõ idõkben, ha ccsak a boom és zoomot nem érzed, kerüld az amerikai gépeket, mert ha hirtelen bepánikolsz és megrántod, egybõl esik át, én se tudok velük fordulni jól. Amugy javaslom ha mégis fordulgatnál használd a trimmet, nagyoin leszûkiti a fordulot.
A mustang nagyon hamar átesik, de pl messeren meg a legtöbb gépen, ha fordulózóól, onnan érzed hogy mindjárt átesel hogy elkezd beremegni a kabin, és hallod a hangját is, onnantól éasits a fordulón, zuhanj, vagy csinálj vmit, esetleg nyiss végsõesetben ivelõd, de ne folytasd lehetõleg.
Ami még nagyon fontos, az a jó joy, én erre rájöttem😊 kb 4 hónapa repülök online, és 3 hónapja vettem egy saitek cyborgot, ez egy jó nagy joy, nagyon finoman tudsz irányitani, jó a fogása, tudod álitani jobb vagy balkézre, 3 féleképp mozgatható vagyis az oldalkormányt is tudod vele kezelni ami rengeteget használ, és van rajta 6 tûzgomb, amikre mind nem lesz szükség, én felpakoltam a trimmet és z ivelõt is tûzgombokra igy egy mozdlattal harc közben idõveszteség nélkül használhatom, hidd el, dob a teljesitményeden egy ilyen joy. És ami a legszebb benne, iszonyatosan le volt árazva, talán még most is van belõle. 1500Ft-ért vettem ey k.baszott király joyt<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Hogy hol? mediamarktban, javaslom ha van a közeledben, nézz be, és keress sima saitek cyborgot, van-e még ilyen áron, egy szegedi kolega is hasonlóképp jutott a szegedi mediamarktban hozzá.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Akkoriban elég sokat tréningeztük magunkat, hogy minél jobban megismerjük az ellenfél típusait. Az aktuális bevetés elõtt mégegyszer átismételtük szóban az ellenfél gépének erõsségeit, gyengeségeit. Ezek olyan dolgok, amiket nem lehet "röptében" kitapasztalni. Készülni és gyakorolni kell.
www.pcpilot.hu
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Nagy elõnye a játéknak többek között, hogy minden gép kezelése és viselkedése egyedi. Hogy ez mennyire felel meg a valóságnak abba inkább ne menjük bele, mert nem érdemes. Ki kell tapasztalni melyik gépnek mi az erõssége és gyengesége és ezalapján kell az elõnyödre fordítani. Azon is sok múlik, hogy hogyan van beállítva joyod érzékenysége. Na de ezt majd elmagyarázzák azok, akik jobban ráérnek.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Ha úgy dugózik a gép, hogy az átesési sebességnek még a közelében sem voltál, akkor azt dinamikus átesésnek hívják. Akkor jön elõ, ha hirtelen koppig kitéríted a botot, ekkor lenyomja a gép seggét, de a tehetetlensége miatt a gép nem tud azonnal megindulni fölfelé. Ekkor a levegõ áramlást már nem szembõl kapja, azonnal kritikus állásszög fölé kerül a szárny, és nagyon durván átesik (ha közben rá is csûrsz, az még rétesz egy lapáttal). Hogy ne kerülj ilyen helyzetbe, egyet kell tenni: nem rángatod a botot. Nem kopptól-koppig használod, és nem téped hasra úton útfélen. A hirtelen ide-oda rángatásnak -haa nem esel át- az eredõje úgyis nulla lesz, aki mögötted jön, annyit lát, hogy a gépeden az összes kormányfelület oszcillál, mintha epilepsziás rohamod lenne, de a gép megy tovább egy irányba 😊
Ha a szakkifejezéseket megtanulod, abból bajod nem lesz, mi meg talán gyorsabban megértjük, mit is akarsz mondani. Ami a haverokkal viccesen jön ki, azt mi nem értjük 😊
www.pumaszallas.hu
Olyan mod létezik ami csak a hangokat változtatja át?Mert anno a 4.08 hoz volt sound mod,nem tudom hogy 4.09-hez van e ilyesmi.
Ha hülyeséget irtam csak finoman toljatok le.😊
Ezt nem értem a szövi gépek ilyen szarok lenének !?Mert nem hinném,mert minden máshogy alakúlt volna, vagy csak én lennék ilyen béna!xD , de akko a német és orosz oldalon miért nem csinálnak ilyet a gépek??(van ott is ilyen pörgés de csak akkor ha már rendesen megsoroztak!)<#fejvakaras>#fejvakaras><#idiota>#idiota>
Jól látod szepy kollega.😄 Bringa kosaras csapágy ,a tányér kicserélve egy acélra,az egész megkenve grafitos zsírral,és voala.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Oké Tom akkor majd megveszem azt a pilótás fülest!
Lacusch69 : Azt a filmet láttam szép gépek meg minden de nem is tudom inkább olyan propaganda stílusú! Amiben persze minden Jenki szemszögbõl van!
Erre a xarra nem leszek kíváncsi <#levele>#levele>