IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez inkább a szárny fegyverzetekre vonatkozik,mert ha az orrba van akkor tök mindegy. 350 re azért ritkán lövünk ,legalábbis én nem nagyon szoktam.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Érdekelne, hogy a vadászbombázásnál mi alapján oldjátok a tökesúlyt?
Föleg A-s fokánál. Ahol ugye adot egy mindent eltakaró motor.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
www.pumaszallas.hu
Volt még Morane 406-os na az is lelõhetetlen szinte,ha a törzsét lövöd,vagy a hûtõjét max füstöt húz,de ha a szárny végét akkor az letörik.
Azt a bizonyos bombázást meg jól benéztem <#zavart1>#zavart1>. Egy szektorral eltájoltam magamat ami még nem is lett volna baj,csak mikor oda értem veszettül kezdett lõni a légvédelem,(csak nem rám,mint utólag kiderült)de vagy öt helyrõl is. Kinéztem magamnak egy jó kis zsíros konvojt,8 teherautó volt. A tengelyükkel megegyezõ irányból indítottam a támadást kb. 30 fokos szögben. Leoldottam a kis 250 kg-os bombám...erre:
frendly car destroyed
frendly car destroyed
frendly car destroyed
frendly car destroyed
frendly car destroyed
frendly car destroyed
<#wow1>#wow1><#idiota>#idiota><#confused>#confused><#banplz>#banplz>
De azért jól éreztem magamat.
Sajnálatos módon csak egy óracskát tudtam menni, mert késõre tudtam repülni (be voltam osztva konyhaszolgálatra), de jó volt.
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Szepy, Pogi megismételjük a múltkori akciót az Ukded3-ason?
olyan jóóó vóót.....
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
( Én is ezt használom, az il2 manager progival karöltve )
www.smart-bus.hu
www.pcpilot.hu
7500m-rõl indulva, azonnali 110% (+ vízbefecsi). Felmegy 12500m-ig, 12perc múlva melegszik túl a motor.
További 6 perc folyamatos túlmelegedés után egy véletlen átesés miatt lekaptam a gázt, a motor másodpercek miatt visszahûlt normálisra.
Mindezt az elejétõl kezdve zárt hûtõzsalukkal(!!!).
Egy D9 vagy K4 motorja ennek a felétõl is megdöglik.
És még csodálkozunk, hogy semmivel sem érjük utol, a Compare adataival ellentétben...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
www.pcpilot.hu
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
www.pumaszallas.hu
Tom de ha inaktiválom õket akkor tudok menni online nem!?
www.pumaszallas.hu
Isten áldja a pogányokat!
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Itten bemásolom az érintett részt,hátha okosabbak leszünk.
TexQual=3
TexMipFilter=3
TexCompress=0
TexFlags.UseDither=1
TexFlags.UseAlpha=0
TexFlags.UseIndex=0
TexFlags.PolygonStipple=1
TexFlags.UseClampedSprites=0
TexFlags.DrawLandByTriangles=1
TexFlags.UseVertexArrays=1
TexFlags.DisableAPIExtensions=0
TexFlags.ARBMultitextureExt=1
TexFlags.TexEnvCombineExt=1
TexFlags.SecondaryColorExt=1
TexFlags.VertexArrayExt=1
TexFlags.ClipHintExt=1
TexFlags.UsePaletteExt=1
TexFlags.TexAnisotropicExt=1
TexFlags.TexCompressARBExt=1
TexFlags.TexEnvCombine4NV=1
TexFlags.TexEnvCombineDot3=1
TexFlags.DepthClampNV=1
TexFlags.SeparateSpecular=1
TexFlags.TextureShaderNV=1
HardwareShaders=1
Shadows=2
Specular=2
SpecularLight=2
DiffuseLight=2
DynamicalLights=1
MeshDetail=2
VisibilityDistance=3
Sky=2
Forest=2
LandShading=3
LandDetails=2
LandGeom=2
TexLarge=1
TexLandQual=3
TexLandLarge=1
VideoSetupId=17
Water=4
Effects=2
ForceShaders1x=0
PolygonOffsetFactor=-0.15
PolygonOffsetUnits=-3.0
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
De jól ismersz😊
Nem mondok én már semmit😊)Még vita kerekedne oszt meleg van ahhoz😊
De valami megoldás van rá asszem,,valaki herbákolta már meg a dolgot.
Asszem itten van a bibi. De a vizet nem avval kell átírni,hanem a Vater-t kell négyesre tenni az open GL nél.
Pár kollégának már volt hasonló gondja, biztosan segíteni fognak.
Bár szerintem Laca elsõ mondata az lesz, hogy: "Vegyél Nvidiát!"
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
próbáld ki pl mondjuk a jak 9-est, ott elengedett bottal nem nagyon tudsz repülni, mert elkezd orsózni a gép amint elengeded
a messzer pl elég jól repül magától is
viszont pl a p51-est teljesen ki tudod trimmelni minden sebességnél (mert ugye a trim a sebességtõl is függ, állandóan változtatni kell a sebesség függvényében)
meg kell szokni, ha jó joyod van akkor nem gond
GOOBY, pls
2.Beléped a pedált ellentétes irányba (közel sem tökéletes, de használható megoldás, golyóra figyelj!)
2.a. A billentyûzeten, vagy ha Saiteked van, a profilozóban megoldod az oldalkormány trimmelését.
Ez gyakorlatilag a második megoldás kényelmesebb változata.
(Ebben az esetben, amint mozdítasz a pedálon és az visszatér alapállásba, a trimm semlegesbe áll, vagyis újra kell trimmelni.)
3.Gázzal játszol.
Nálam a Saitek Cyborg Evo Force bot okoz hasonló hibajelenséget, amikor elindítom a játékot, elsõre mindig kitéríti az oldalkormányt. A megoldás az, hogy indítás elõtt mindig meg kell kicsit mozgatni a kormányt, vagy a pont középsõ részre a profil editorban berakni egy deadzone-t.
Csak azért említem meg, mert én is elgyötrõdtem vele az elején...
Magam részérõl a magassági trimmeken kívül nem nagyon használom a többit, legfeljebb sérülés esetén, de igazi megoldást az sem nagyon nyújt, ha már egyszer lecsípett valaki a szárnyadból.
A magasságit meg ki tudod minden gépen trimmelni.
Benneteket nem zavart a joynál, hogy mikor megdöntöd, kicsit bele is forgatsz, és azzal állítod a függõlegs kormányt is?
Kösz a válaszokat
Így hazafelé vettem az irányt.
Szemét kis dögök, hátulról visszalõ, felülrõl leborít, alulról kifordul, szembõl meg rámlõ...
Si vis pacem, para bellum.
a játék a trim állítását nem jelzi, de a pilótafülkében a trimek tányérjai forognak, abból le tudod olvasni a beállításokat
Fokozatosan is lehet állítani, nálam az x52-n tekerõgombon vannak
GOOBY, pls
GOOBY, pls
Si vis pacem, para bellum.
Most kezdtem ezzel a játékkal játszani. Többek között a folyamatos balra forgással van problémám. Ez elvileg trimmeléssel orvosolható de nem megy. Próbáltam az eredeti billentyûzet kiosztással (és újra kiosztásával is) de nem veszek észre változást. Ha változtatom a trimeket, azt kiírja a gép mint a flaps-nél vagy a futómû leengedésénél, vagy csak csinálja? Csak egy állásban lehet a trimeket változtatni (-/+), vagy fokozatosan is?
Köszi elõre is.
Tehát autós kormány pedáljára gondolsz? 😊
Egy ilyen joy van már folyamatban (vagyis úton) LOGITECH Wingman Force 3D Pro.
Remélem, hogy ez jó lesz és nem feleslegesen dobtam ki a pénzt. 😞
Ha veszel joyt, mindenképp olyat vegyél, amin van pedál funkció is. Vagy még jobb, vegyél valami gagyi autós kormányt, aminek egyformák a pedáljai, azt is lehet repülõhöz használni - igaz kicsit más elven mûködik, de végeredményben használható. Nem csak fel és leszálláskor fog kelleni a pedál, hanem repülés közben is, de leginkább légi harcban. Nem is lehet eléggé hangsúlyozni, mennyire sokat ér. Sokkal vezethetõbb a gép, a kritikus repülési helyzeteket hamarabb tudod lekezelni, és célozni is sokkal könnyebb. És a jobbra-balra tekergetõs joyt nagyon nem tudtam megszokni, az X45 "pedálja" meg inkább vicces mint használható. Szal ha nem tudsz (drága) repülõs pedált venni, pár ezer forintos kormányt mindenképp ajánlok - ha komolyabban akarsz az online repkedéssel foglalkozni...
www.pumaszallas.hu
Minek ide fotó?😊) Még ha valami komplikált valami lenne,de mint mondtam egyszerû mint a faék😊
Különben most lett kész nálunk a nagy házátalakítás,(nejem megvadult és nem hagyott békén,rommá döntöttem a 3 éves kecót😞 azt se tudom hol a fotoapparát.😄