IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Ha szabad megkérdeznem, hány éves a párod?
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
www.pumaszallas.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.pumaszallas.hu
www.pcpilot.hu
Egyébként érdekes, hogy Lengyelországban minden gond nélkül repül egy ugyanilyen gép...
A feleséged miért veszélyeztetett terhes? Remélem nincs semmi gond.
Kferro, írod a hsz-ban: "5. Minden javítási dokumentáción biztosítottunk helyet a hatósági észrevételeknek de ezzel õk egyszer sem éltek, kifogást soha semilyen tevékenységünk ellen nem emeltek." - Hát... most tettek.
Magyarországon sajnos nincsenek sivatagok, vagy kiszáradt tengerek, amikben az ilyenekkel eljátszadozhat aki akar, ez egy sûrûn lakott ország, ahol a közlekedési hatóság erõsebben felügyeli a légteret, mint a nagy vizen túl. Én is szívesen látnám repülni azt a gépet, csak a magyar viszonyok között nemtom képesek-e tényleg megbízható, 1000%-ig üzembiztos gépet összekalapálni.
A Corvus, amivel Besenyei repül most, az egy külön oldalt megérne. Ott is ment a sírás, hogy midnenki köcsögösködik velük, aztán mikor leesett az egyik gépük, meghalt két ember (azonnal "pilótahiba" volt) a hatóság ízekre szedte õket. UL kategória miatt egyátalán ki, miylen végzettséggel és tapasztalattal csökkentette a mûanyag részeket, terheléses próbák nélküli mûanyagok, valósnál többszörösen túlbecsült szénszálas teherbírás, gittelt szárny (!), satöbbi satöbbi. Érdemes a közlekedési hatóság jegyzõkönyvét elolvasni, milyen hihetetlen szabálytalanságok voltak ott (fényképek is vannak). 2007.08.02.-nél keressétek. link
Persze, Besenyei gépe már más építés -mondják- másik típus, én azonban egy gépet nem vennék ettõl a cégtõl, az ziher.
www.pumaszallas.hu
Amikor egyszerûen összeomlik a piac, szó szerint egyik napról a másikra, az APEH-et ez kib@szottul nem érdekli...
Mint látjuk, nagyszerû dolog vállalkozónak lenni.
Az már csak hab a tortán, hogy páromat kiírták veszélyeztetett terhesnek, minimál táppénzzel...
Na mindegy, repüljünk...
Tegnap nem volt netem, és offline játszadoztam.
Érdekes dolgokat vettem észre a nagy magasságú légiharcban:
-A P47 D27-t semmi sem éri utol (légcsavaros)
-A Mustangot (P51 D20) a D9 könnyen utoléri
-A9 pariban van a Mustanggal (ezen tényleg meglepõdtem)
Persze csak AI ellen, humán ellen könnyen lehet, hogy más a helyzet.
De akkor se panaszkodjunk. Most már tudjuk, hogy forradalom zajlott le a szavazófülkékben, s errõl mindenkit tájékoztatnak. De jó! Csak nem érzem, hogy ettõl nekünk jobb lenne...
Csak az árfolyamkülönbségbõl adódóan közel havi 300ezer forinttal nõttek a kiadásaim az elmúlt pár hónapban. És akkor még a plusz teherbõl adódó fizetésképtelenség miatti késedelmi kamatokat nem számoltam... :S
Lassan nincs hova hátrálni... ha így megy tovább minden, csúnya vége lesz ennek...
On
www.smart-bus.hu
"Ennek vázlatos elõzménye:
1. A gépet csak akkor vásároltuk meg amikor a kezünben volt a hatóság állásfoglalása miszerint az általunk benyújtott dokumentáció alapján a hatályos magyar jogrendszerben repûltethetõ a masina.
2. Hazaszállítás után megkértük az egyszeri és eseti nagyjavítási engedélyt amit a benyújtott mûszaki dokumentációk alapján megkaptunk ami a mai napig érvényes.
3. Az adminisztráció megkönnyítése érdekében megkértük az ideiglenes lajstromot amit meg is kaptun.
4. A javítás teljes tartalma alatt építési naplót, munkalapokat és a javítással megbízott cég teljes adminisztratív nyomtatványait használtunk amire kértünk is engedélyt.
5. Minden javítási dokumentáción biztosítottunk helyet a hatósági észrevételeknek de ezzel õk egyszer sem éltek, kifogást soha semilyen tevékenységünk ellen nem emeltek.
6. A javítás elõrehaladtával több alkalommal történt egyeztetés a mûszaki átvétel ütemezésérõl és mi akárhányszor eleget tettünk a kérésüknek õk még hívatalos válaszra sem méltatták a társaságot.
7. Mintegy három hete eleget téve a fõ mûszaki észrevételének ismét megújítottuk az ideiglenes lajstromot természetesen befizetve a nem kis összegû illetéket.
8. Azóta csak meddõ szófecsérlés, fenyegetõzés csúsztatások és hezugságok jellemezték a kérdéses úr hozzáállását a kérdéshez.
9. A végeredmény a határozott elutasítás. Arra, hogy ilyenkor mi a teendõ ami a végcélhoz a gép repûléséhez vezet igen nehéz megmondani de van néhány verzió mielõtt még eladásre kerûlne a madár."
Az országról pedig, ne a hazát szidjátok, az mély álomban van, és idegen hatalmak markában, mentek a tankok, jöttek a bankok.
Az országromboló rohadt férgeket, a tolvajokat, milliárdosokat magyarán annak a bizonyos népcsoport tagjait, és a nép nagy részét, aki birka módón él és semmit se tud az egészrõl....
no de énse megyek bele, ebbõl volt balhe multkor.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Utoljára április elején volt fizetésem. A svájci frank alapú hitelem meg a egekben van.
Valahogy nem lol-nak érzem az országot, hanem sokkal rosszabbnak...
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
www.smart-bus.hu
Egyébként a Besenyei gépe is ezért repült kanadai lajstrommal,tetves bürokrácia. Sajnálom,ha tényleg nem repülhet többé...pedig talán láthattam volna az elsõ repülését,itt lakom a tököli reptér mellett.
Erre most mit olvasok az egyik fórumon? Idézet:
"Szeretnék tájékoztatni minden érdeklõdõt, hogy a hatósággal történt többszöri egyeztetés ellenére a tegnapi napon a légügyi fõvilláskúlcs kiterítette a lapjait a HA-UTI érvényes ideiglenes lajstrommal rendelkezõ UTI Mig-15 SB-Lim-2A-val kapcsolatban. Idézem: " ez a repûlõ magyar lajstromban magyar légtérben soha nem fog repûlni!". Egyben megfenyegette a javítással megbízott céget, hogy bármilyen irományt bead a hatósághoz a géppel kapcsolatban visszavonja a cég teljes tevékenységi körére vonatkozó mûködési engedélyt annak ellenére, hogy a mai napig érvényes az általuk kiadott egyszeri és eseti javítási engedély. Erre varrjatok gombot!"
Az eszem megáll, s szóhoz sem jutok.
Ez Magyarország... :( :( :(
Mit szóltok hozzá?
amíg volt all seeing eye, volt vagy ötven szerver amibõl lehetett választani
most hogy csak lobby van, van talán három szerver ami használható
GOOBY, pls
próbáld ki sztem<#eljen>#eljen>
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Ez itten a fontos kérdés!:) BOB ot akarok! Még szivart is veszek a számba repülés közben, isten engem úgy segéljen.
www.pcpilot.hu
Amit Pogi linkelt oldalt, azon kívül ajánlanám még innen a 02 A BOMBÁZÁS ESZKÖZEI, III. fejezet c. pdf-et. Ez egy 1943-ban a Kassai Repülõ Akadémia bombázó képzésen részt vett állományának kiadott tankönyv. Szélirányt, és bomba szórásképet nem kell nézni, de a revivel való célzás, oldási szögek pl. meglepõen jól használhatók a játékban.
A lõfegyverek összetartását nem érdemes nagyon közelire állítani, mert akkor messzire nem tudsz pontosan lõni. De ez csak a szárnyágyús gépeknél jelenthet gondot. Nekem asszem 300-400m. Közelre meg így is, úgy is lehet...
www.pumaszallas.hu
Fokánál oldalról vetödtök rá?
Egyébként, ami sokat segít az íránytartásban, az a légvédelem :-)
De ahogy Laca is mondta gyakorold egy kicsit és ráérzel.
Spargarepa: én a konvergenciát 300 m állítottam minden fegyveremnél,de ez is csak megszokás kérdése. Viszont valahol olvastam,hogy 300 m-en fele akkora a szórása ugyanakkora távolságra,mintha 600-ra lenne állítva. Mielõtt ezt olvastam volna nekem sokáig a gyári 500-on volt.