IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondold végig! Megkérdezte tõlük egy senkiházi, hogy magyarok, vagy csehek. Az ilyennek adott válasz mit számít, ha az a tét, hogy a szülõföldeden maradj? Szerintem semmit... nem attól magyar valaki, hogy egy ilyen kérdésre egy ilyen senkiházinak mit felel!
Arról nem beszélve, hogy az összmagyarság nemzetstratégiai érdeke, hogy a gúnyhatáron kívül rekedtek a szülõföldjükön õrizzék meg a magyar identitásukat, és ott sokasodjanak!
Apádéknak akkor volt nehezebb... magyarként meg most nehezebb annak, aki ott maradt...
Szóval attól, hogy valaki abban az idõben egy gusztustalan szituációban nem a büszkeséget, hanem a szülõföldjét tartotta elõrébb valónak, még nem szabad elítélni... ettõl még õk is magyarok.
Az élet nem fekete vagy fehér, mi pedig nem vagyunk egyformák... azért mert az Apád így tudott dönteni, ez nem várható el mindenkitõl! Arról nem is beszélve, hogy mi lett volna, ha mindenki így dönt? Azzal lelkileg is aláírtuk volna ezt a gyalázatos diktátumot! Kiürült volna a felvidék, a tótok meg öröm táncot jártak volna...
Nem arra kell haragudni aki ott maradt, hanem arra akinek az köszönhetõ, hogy egy senkiházi egy ilyen kérdést egyáltalán feltehetett!
www.smart-bus.hu
Szerintem meg Károlyi Mihálynak nem lett volna szabad elfogadnia a Trianoni "béke" diktátumot...azt mondta,hogy épp elég hazafi ontotta nmár a vérét hiába.
Valahol láttam egy videót,hogy a nagybecsû csehek hogyan mészárolták le a szudéta-németeket. Lehet,hogy ettõl tartottak a magyarok is.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Hanem kik azok, ha nem magyarok?
www.smart-bus.hu
Ha akarod részletesen elmondom neked nektek hogy akik ott maradtak felvidéken azok nem magyarok,és nem a tirpákok miatt volt van konfliktus.
www.smart-bus.hu
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
www.smart-bus.hu
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Kojak: szóval Overdose nyert? Akkor mégsem tudták tönkretenni? Hála a magasságosnak! <#worship>#worship>
www.pcpilot.hu
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
www.smart-bus.hu
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Itten bõvebben
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Si vis pacem, para bellum.
Tedd fel a 10.5-t, és hagyd is fenn, amíg minden rendben... a 4xxx szériához már nem érdemes minden új driver-t feltenni... csak akkor kell új driver után nézni, ha valami új játékkal gond adódik. 😉
@Szekelyland: Boldog születésnapot!
www.smart-bus.hu
Csak kicsit feltûnõ lesz az x52....
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Si vis pacem, para bellum.
Sorry az OFF-ért, de a Saitek X52 Pro joyom és a Saitek Rudder pedálom eladóvá vált!
Képek és részletek priviben!
Hátha valakit érdekel!
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Gratula 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Ma este megünnepeljük zilkettõn
Most értem vissza a nyaralásból, repked még valaki, vagy mindenki kinn van a szabadban?
Üdv: savas <#wave>#wave>
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
(pl bukaresti román nyugdíjas alakok akik arra sétálnak...)
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Patakban kis gát, 4-en hanyatt feküdtünk a vízben és fröccsöt ittunk az egészségemre (ma van a szülinapom :d)
A fene se üljön ebben a melegben a kazán mellett,csak úgy ontja magából a meleget.
Per Aspera Ad Inferi.