IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát hogy hol nyert futamot Overdose 😊

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

😄 Egyetértek, de ez most honnan jött? 😄

www.smart-bus.hu

amúgy nem ismerek (el) egyetlen országot se amit szlovákiának vagy mi a francnak neveznek. De van Felvidék ahol kisebbségbe kerültek a magyar testvéreink mert valami tirpákok vagy mi a ráknépség túlszaporodott és valami nem fehéremberhez méltó hangokat bocsájtanak ki állítólagos nyelv gyanánt amit cseh és magyarból ferdítgettek maguknak össze meg vissza.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Ata: Gratulálok!!! <#eljen>

Kojak: szóval Overdose nyert? Akkor mégsem tudták tönkretenni? Hála a magasságosnak! <#worship>

Sanyo
Plusz egy "i" betû a linkben, amint észrevettem kiavítottam és a régit töröltem. 😊

www.pcpilot.hu

acidrain
Off:

A Steameseket hátha érdekli EZ<#wink>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

A másik is jó volt! 😊 ( vagy ez is rossz! 😄 )

www.smart-bus.hu

Sanyo
Szóval a jó link. Bocsánat.

www.pcpilot.hu

Sanyo

www.pcpilot.hu

Valaki pontra tenne ezzel az egesz ts historiaval? Hol kell letoltsem, mit allitsak, es hogyan kell csinalnom? Ebben a reszben valoban tudatlan vagyok, es tudok beszelni veletek?....AAAAAJ de nagyszeru volna
Isten eltessen baratom , teged es az egesz szekely nemzetseged
Her Laca
A BOB hamarabb lesz kész ha így folytatják.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Augusztus 1 én a Viasat Historin a 303-ok igaz története avagy Lengyelek az Angliai csatában.
Itten bõvebben

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Két hétvégi menés között egy kicsinyt dolgozni is kell...

Si vis pacem, para bellum.

Igen, sajnos elõfordul!

Tedd fel a 10.5-t, és hagyd is fenn, amíg minden rendben... a 4xxx szériához már nem érdemes minden új driver-t feltenni... csak akkor kell új driver után nézni, ha valami új játékkal gond adódik. 😉

@Szekelyland: Boldog születésnapot!

www.smart-bus.hu

Zpogi
Srácok ! Raktak fel pár képet a készülõ 4.10-es patch-rõl.

Itt van.

szekelyland
jaja, 2 magcsis gép, 7600-as karival, 2 giga rammal, 19-es monitor.
Csak kicsit feltûnõ lesz az x52....

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Akkor akár még munkaidõben is il2-zhetsz 😊))

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

szekelyland
Hálistennek Neptún megkimélt az áldásától, de múlt vasárnap szinte az úton rekedtem, valakinél látogatóba voltunk és hazajövet elkapott egy felhõszakadás, és az egyik hegyi patakocska meglepett. szerencse hogy az apámék dízel csotrogányának a szívótorka magasan van mert a víz kb a fényszórók magasságáig ért, de átkecmeregünk rajta.

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Isten éltessen! Patak nem vitt el? Egyiket-másikat láttam hétvégén élõben, a mindennapos zuhárétõl eléggé meg voltak vadulva...

Si vis pacem, para bellum.

szekelyland
Állás, méghozzá rendszergazdaként a helyi hotelnél, kis, 35 gépes háló. Itt romániában a kisvállalkozás biztos út a totál anyagi csõdbe, hacsak nem valami illegális növénytermesztéssel foglalkozol

DummyBoy
Üdv Urak!

Sorry az OFF-ért, de a Saitek X52 Pro joyom és a Saitek Rudder pedálom eladóvá vált!

Képek és részletek priviben!

Hátha valakit érdekel!

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Állás, vagy vállalkozás? 😊

Gratula 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

szekelyland
Hurrá,gyerekek, van melóm!!!!
Ma este megünnepeljük zilkettõn

Overdose-t még ne írd le! Ma gyõzött "Szlovákiában" az ezer méteres távon.
Her Laca
No én most végeztem😊 szomjas már én sem vagyok ,hogy mást ne mondjak😄

acidrain
Boldog születésnapot Ata

acidrain
Hali!

Most értem vissza a nyaralásból, repked még valaki, vagy mindenki kinn van a szabadban?

Üdv: savas <#wave>

Akkor boldogat😊 Nekem meg nevem napja van 😊 én sem vagyok már szomjas 😊
Zpogi
Oleg fórumán írnak a 10.6-os driver hibáiról.

szekelyland
nálunk azt vágják itt karikába aki szövegel a tûzgyújtás-nótázás ellen

(pl bukaresti román nyugdíjas alakok akik arra sétálnak...)

SgtChris
Hát megpróbálom...most a 10.6 van fenn, ezek szerint van, hogy az újabb driver visszalépés az elõzõhöz képest? :-( Köszi, remélem bejön a tipp!

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

M.o.-n, (ha rajtakapnak nem kijelölt tûzgyújtó helyen) egy ilyen erdei sütés-fõzésért a helyszínen karikára szelik a farkát az embernek. (Különösen most, hogy tûzgyújtási tilalom van)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

szekelyland
Én is most jövök az erdõbõl, mindent megsüttünk, amit lehetett, kolbász, csirkeszárny, karaj, szalonna, majd sörrel-borral leöblítettük.
Patakban kis gát, 4-en hanyatt feküdtünk a vízben és fröccsöt ittunk az egészségemre (ma van a szülinapom :d)

Her Laca
Én inkább megyek a kertbe fõzök pörit és megiszom egy raklap sört.
A fene se üljön ebben a melegben a kazán mellett,csak úgy ontja magából a meleget.

Srácok, az Xfire-n rengetegen vannak. (Pillanatnyilag 24 szerveren van 10-nél több játékos.)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Küzdök meg bízok, de könnyen lehet, hogy majd Osztrákiába kell kihordani a termékeimet. Ami Csongrád megyébõl nem túl életszerû...

Felénk csak az a baj, hogy vállalkozó nem mehet munkanélküli segélyre.

VÁLASZ

Egyébként bocsi, csak most láttam a Tecsöveden, hogy ismerõsnek jelöltél régebben.

Mc Adolf 😊))

Újabb régi kedvenc, sokáig le volt tiltva Pump it

szekelyland
ejsze egy hadseregben voltak...
Az enyém au Úz völgyében teljesített frontszolgálatot amikor az oroszok jöttek, géppuskás tizedes volt

Az én nagypapám gyergyói "csibész" vót... 😉

www.smart-bus.hu

szekelyland
Húú, ezt honnan hallottad?? Nagyapámnak volt a mondókája!!!!

Virtuális kézfogás, kacsintás... ez van... küzdünk, azt majd lesz valami, mert olyan nem volt, hogy valahogyan nem vót! 😉

www.smart-bus.hu

Off:
néha kell gy kis jókedv is a sok rosz melett. linkelek párat😊
http://www.youtube.com/watch?v=l0FomwfHVwg&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=DchkRjv8Mck
ez viszi a primet😄 képzeljétek, ha egy kártyától ilyen les, mit szólna egy ingyen fagyihoz!😄
milyen durva lenne ha kiderülne nem is az a kártya😄
és az milyen lenne ha a villamosmegálóban egy ugyanilyet lenyomnék mert találtam egy 10 Ft-ost?!😄 ÁÁÁÁÁÁÁÁ<#nevetes1><#nevetes2><#nevetes2>ezen beszartam😄
On

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

szekelyland
Én már régóta a munkanélküliek "gondtalan" életét élem....

De most hétfõn úgylehet melóhoz jutok!!!!!

Most (fizetõképes) piacot keresek, mert a poronty másképp éhen fog halni.

Akkor ok. 😊
S készülsz már az apaságra?

Tudom, hogy semmi gond. Õ kérte, hogy kiírják.