IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Si vis pacem, para bellum.
www.pcpilot.hu
A szoros alakzatban meg olyan sok hely nem volt manõverezni, bármelyik oldalra kitérve vittek volna magukkal egy másik gépet. Reagálni sem lehetett túl sok idõ, mire a toronylövész elmagyarázta, hogy mi történik, addigra rég vége lehetett.
(Persze cáfolták is)
Képek este...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Vagy csak egyszerûen nem nagyon volt hova manõvereznie 😊
Gondolom keresztbe állt bennük a szar. 😊
Valaki tudna nekem adni G940-eshez IL2 profilt?
Elõre is köszi!
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Sok hülyeség, ami online sok bosszúságot okozhat. Lehetne pontokat megosztott légigyõzelemként kapni, ki mennyire sérti meg, vagy ha ég, kiugrottak, akkor már ne adhassa másnak. De ez már változni nem fog, mintegy fohászként hozzátehetnénk, hogy "na majd a bob" 😊
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
www.pcpilot.hu
Nem olyan bonyolult ez😊)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Inkább ne tudjuk meg, hogy Te, vagy én mit válaszolnánk hasonló helyzetben...
Uff....
ûrzéró<#nyes>#nyes>
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Túl sok az ostoba megvezetett vak ember. Akinek trianon, a magyar sors, és a haza kiszolgáltatottsága nem fáj, és m még mindig csak hajhásza az anyagi javakat, és megy vásárolni, shoppingolni, szorni a pénzt, aztá tulóra, megint pénzszórás, és küzd hogy ez megmaradjon, azokkal van a hatalmas baj, akiket csak az anyagi érdekel. Mélyen alszanak még, remélem egyszer felébrednek.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Lenne visitozás!😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Nagyon sajnálom, hogy sikerült megbantanom téged, holott nem is ismerlek és ami a legfontosabb, nem is volt szándékomban.
Kissé ingerülten jöttem haza és jólesett kiönteni a bilit. Nem gondoltam bele, hogy ezzel vitát gerjesztek és tovább rontom az amúgy is paprikás hangulatokat. Szintén nem volt szándékomban. De már csak utólag.
Csak tudod gondoltam, hogy ha Felvidéken joguk van a Benes féle dekrétumokra hivatkozva gyûlölködni, a magyar történelmet meghamisítani, mitöbb állami jelképeinket lenyúlni és még nyelvtörvénnyel is megalázni minket, akkor kérlek enged meg nekem is azt a luxust, hogy én is kifejezzem a fájdalmamat még ha az egy kicsit nyers is.
Természetesen tisztában vagyok vele, hogy itt nem a tóth és magyar között van a viszály, hiszen 1100 évig éltek éltünk nyugalomban békében mitöbb oltalmaztuk õket töröktõl, tatártól, osztráktól ahogy tõlünk kitelt és az egész nemzetiségiesdit is a habsburg (direkt kisbetûvel) birodalom gerjesztette az oszd meg és uralkodj alapján, ahol a trianoni béke volt a hab a tortán ami ráadúl hiszed vagy sem, sosem lépett jogilag hatályba. De ezt az egész szart ficó féle hegyiparasztok tovább gerjesztik mert bevannak szarva egyrészt (hogy egy mesterséges állam mesterséges történelemmel amit még a nagymúltú polgárias Csehország is kivetett magából és sosem vállalt közösséget a szlovákkal mert épp annyira lenézi, bár az álláspontjukat nem értem), másrészt ebben keresnek legitimációt hatalmuknak és még sorolhatnám napestig de nem áll szándékomban.
Úgy látom a te családodnak is kijutott, de leszögezném, hogy sosem veled van a bajom, meg az átlag kisemberrel, hanem a rohadék mocskos szarkeverõ politikusokkal.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Gondold végig! Megkérdezte tõlük egy senkiházi, hogy magyarok, vagy csehek. Az ilyennek adott válasz mit számít, ha az a tét, hogy a szülõföldeden maradj? Szerintem semmit... nem attól magyar valaki, hogy egy ilyen kérdésre egy ilyen senkiházinak mit felel!
Arról nem beszélve, hogy az összmagyarság nemzetstratégiai érdeke, hogy a gúnyhatáron kívül rekedtek a szülõföldjükön õrizzék meg a magyar identitásukat, és ott sokasodjanak!
Apádéknak akkor volt nehezebb... magyarként meg most nehezebb annak, aki ott maradt...
Szóval attól, hogy valaki abban az idõben egy gusztustalan szituációban nem a büszkeséget, hanem a szülõföldjét tartotta elõrébb valónak, még nem szabad elítélni... ettõl még õk is magyarok.
Az élet nem fekete vagy fehér, mi pedig nem vagyunk egyformák... azért mert az Apád így tudott dönteni, ez nem várható el mindenkitõl! Arról nem is beszélve, hogy mi lett volna, ha mindenki így dönt? Azzal lelkileg is aláírtuk volna ezt a gyalázatos diktátumot! Kiürült volna a felvidék, a tótok meg öröm táncot jártak volna...
Nem arra kell haragudni aki ott maradt, hanem arra akinek az köszönhetõ, hogy egy senkiházi egy ilyen kérdést egyáltalán feltehetett!
www.smart-bus.hu
Szerintem meg Károlyi Mihálynak nem lett volna szabad elfogadnia a Trianoni "béke" diktátumot...azt mondta,hogy épp elég hazafi ontotta nmár a vérét hiába.
Valahol láttam egy videót,hogy a nagybecsû csehek hogyan mészárolták le a szudéta-németeket. Lehet,hogy ettõl tartottak a magyarok is.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Hanem kik azok, ha nem magyarok?
www.smart-bus.hu
Ha akarod részletesen elmondom neked nektek hogy akik ott maradtak felvidéken azok nem magyarok,és nem a tirpákok miatt volt van konfliktus.
www.smart-bus.hu