91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#86294 Szia! Hát köszönöm Neked, azt hiszem rá is nézek...pedig pár topic bejegyzést átnéztem, de a sirámokig jutottam csak... Big THX! Remélem nálam is bejön!
Ui.: és igen!!! Megyen! :-)
Utoljára szerkesztette: SgtChris, 2016.11.14. 19:40:47 -
#86293 Hali.
BoS fórumon sokan panaszkodnak emiatt, hivatalos javítás nincs, de pont tegnapi bejegyzés szerint a libcurl64.dll-t kell a játék "game" könyvtárába bemásolni (pl ide: C:\Program Files (x86)\1C Game Studios\IL-2 Sturmovik Battle of Stalingrad\bin\game), és ettől megjavul.
A nevezett dll letölthető a netről is: http://www.mediafire.com/file/zsvezpu8unirbu0/libcurl64_libpad.zip
A fent említett BoS topik meg ez: http://forum.il2sturmovik.com/topic/26095-failed-load-backend-library/
-
#86292 Hali! VGA halál miatt újrahúztam a gépem... (azt hittem ettől majd megjavul, de nem :-D) az eddigi BoS telepítés ment a kukába...szóval most a friss rendszerre, újra akartam telepíteni, ami fel is ment, de a játék indításakor hibaüzi jön, hogy "Failed to load backend library!" Próbáltam leszedeni, visszatenni újra de semmi...újraszedtem a telepítőt, az se használt, kipróbáltam rendszergazdaként is, semmi...volt a rendszerpartíción, meg másikon is...detto eredménytelen. Tudom, hogy nem egy jól sikerült darab, de ha már fizette érte, használnám... -
RepeszElek #86291 A végtelen ég hőseit most olvasom az valóban jó, de mennyire kis gecik ezek a észak koreaiak hogy a légvédelmi ütegeket szándékosan iskolák mellé telepítették, egy háború mindig borzasztó, de a második vh. teljesen kiölt minden emberi erkölcsöt a hadviselésből... -
#86290 A Végtelen Égbolt Hősei (Adam Makos), A Hazámért repültem (Heinz Knoke), A Luftwaffe szolgálatában (Norbert Hannig), Spitfire-ök, Thunderboltok és meleg sör, Tíz nap Májusban, pl
Utoljára szerkesztette: Willenbrock, 2016.11.08. 09:11:01 -
Fürtös #86289 Urak megvan valkinek a Felettünk a csillagos ég című könyv? Lehetőleg E-pub vagy PDF.
Köszönöm! -
rabbiddgog #86288 meszák spitek légibemtató
légibemutató -
rabbiddgog #86287 battle for szevasztopol(harc szevastopolért, vagy magyarosabban: A honvédő háború sevasztopoli csatája a német leigázók ellen)
Utoljára szerkesztette: rabbiddgog, 2016.11.04. 17:22:58 -
#86286 Már kétszer kiolvastam, nagyon jó könyv. Bár egy kicsit "bulváros" fílingje van néha.
Most vettem meg a 'Szarvasbikák, gépmadarak' c. könyvet, dr. Fülöp András volt Malév főpilóta életrajzi könyve. Az is nagyon tetszik. -
lala42 #86285 Valaki nem tudja a film cimét?
https://www.youtube.com/watch?v=fuPX8mjeb-E
Meg van hagyjátok.
Utoljára szerkesztette: lala42, 2016.11.03. 21:51:22 -
#86284 Köszi :) A felettünk a csillagos eget pár napja fejezem be. Jó könyv :) -
lala42 #86283 Gundark 11 -nek.
A teljesség igénye nélkül. Többet nem enged valami képfeltöltő honlap.
És meg lesz Otto Skorzeny Kommandós vállalkozásaim könyve is hamarosan.
Utoljára szerkesztette: lala42, 2016.11.03. 21:27:55 -
#86282 Jut eszembe, "Krascsenics Lajos - Egy magyar királyi vadászrepülő visszaemlékezései" is nagyon jó könyv.
v. Szentiványi János is publikált néhány történetet, ezek nem tesznek ki egy teljes könyvre valót, viszont online felületen is elérhetőek, a pumaszálláson szerencsére anno össze is gyűjtöttem őket, az eredeti publikált blogok ma már nem elérhetőek (a weblap engine engem ír szerzőnek, de én csak a cikket töltöttem fel, mindegyik írás, a bevezető életrajz is Sminyu tollából van):
http://www.pumaszallas.hu/pumak-es-a-tobbiek-a-2-vilaghaboruban/eletrajzok/magyar-eletrajzok/337-vitez-szentivanyi-janos-nya-alezredes-1920.html -
#86281 Nekem az eredeti van meg, az első kiadás :) De akkor beszerzem ezt is. Köszönöm! -
feca1229 #86280 :-DDD -
lala42 #86279 Lement a BOS ára!
(a torkomon)
Utoljára szerkesztette: lala42, 2016.11.03. 07:51:40 -
#86278 B. Stenge Csaba - Elfelejtett Hősök 2. (idei) kiadás. Páratlan és ez nem csak reklámszöveg, A4 alakú 400 oldalas vaskos könyv, tele friss, máshol nem publikált kutatási anyagokkal, hagyatékokból bemutatott képekkel, történetekkel. Csaba 10+ év munkája van benne. Nem a Tobak féle mesélős stílus, de nagyon érdekes történetek vannak ebben is. -
#86277 Urak, tudnátok ajánlani repülős könyveket? Önéletrajzi és hasonlók :) Sokat olvastam de hátha van amit nem. Tobak Tibi bácsit kihagyhatjuk azt mind elolvastam :) Köszönöm ! -
sakkay #86276 Mert nagyon mondják a belső teszt kezdetét. -
#86275 Fogalmam sincs... -
sakkay #86274 Szerintetek dcs-ben mikor lesz ww2 map? -
Lysandus #86273 -
rabbiddgog #86272 én csak emiatt nem várom, meg persze ott az ára is, de ez szerintem ugyanaz lesz mint a mobil telókkal, először egy kocsi ára, tíz év múlva meg dobálják utánad a benzinkúton ajándékba -
rabbiddgog #86271 ez tény hogy occolussal rep.szimet játszani a non plus ultra.Mintha csak erre találták volna ki.
de! lenne egy kérdésem: arról mit tudtok mennyire károsítja a szemet? -
Lysandus #86270 Addig is jót lehet vele szórakozni multiban. Sokkal szórakoztatóbb csapatban repülni, mint szólóban, egy új dimenzió nyílik meg vele. -
#86269 Rift támogatást kapni fog a BoS is, nemrég volt egy dev update-ben, hogy Dx11-re állnak át ők is. A Clodnak meg már van is (nincs kiadva a patch, de a programozók már megoldották a fejlesztői változatban) -
#86268 Oculus rift-el lesz majd bődületes élmény ezt játszani.Még egy-két évet várok hagy forrjon ki a technológia, aztán go :D -
#86267 Team Fusion csak Cliffs of Doverhez készít patch-et.
-
#86266 Nem csak a Cliffs of Doverhez készült Team fusion?
Stalingradban tegnap beléptem egy szerverre, de nem kellett semmit se telepíteni. -
#86265 Igen, nincs olyan szerver, amin ne az futna. A TF patchek nagyon sokat javítanak a játékon egyébként is, nem csak a multiban. -
#86264 Normális multihoz még mindig a Team fusiont érdemes feltenni igaz? Egyszer már fent volt, csak új a vincsi, kezdhetem elölről. -
#86263 Hagyjuk már, a kis gyökér csak heccelni jár ide. -
rabbiddgog #86262 A Dcs- Word elég realiszitkus szimulátor.
így jó? -
#86261 Legálabb a nevét írnád le jól...vagy csak megint trollkodsz? -
rabbiddgog #86260 grafikában a mostani patch javított rajta egy kicsit, lángeffektusok, de viszont sajnos ugyan olyan árkád gyerekjáték még mint a clif of dover.
Ha rendes szimmel akarsz játszani akkor a dcs bf 109 k-4-et ajánlom -
#86259 Miért? Változott? -
RepeszElek #86258 Erről a battle of moscow-ról mit lehet tudni? Jó irányba változott a game? -
RepeszElek #86257 Ez így van, egyszer a Bos-ban beültem gépágyúsnak egy orosz bombázóba, és mikor az ellenfelet lőttem közben véletlenül lekaszáltam a saját függőleges vezérsíkunkat oldalkormánnyal trimmel mindennel együtt...
A pilóta biztos boldog volt -
#86256 Bombázók csak akkor könnyű célpont, ha messziről ponosan tudsz lőni, vagy van annyi magasság/sebesség fölényed, hogy oldalról rájuk zuhanva lődd végig őket.
@bakvarnyú. Azt a realisztikus szimulátoroknál meg kell szokni, hogy a legtöbb esetben egyáltalán nem látványos, ahogy az ellenséges gépet lelövöd. Persze, van, hogy kigyullad az üzemanyag, vagy leesik a gépről ez-az, szárny, vezérsík, satöbbi, de a legtöbb esetben ennél sokkal kevesebb is elég. Ha ellövöd a pilótát vagy az irányítást, akkor nem lesz láng, tűzgömb, szétrobbanó gép (ami egyébként is nagyon ritka volt), csak a gép mozgásából látod, hogy az már harcképtelen. Hajtómű találatnál is húz kis füstöt, lehet, hogy még manőverezni is fog, de az sem megy már haza (ha van energiafölényed, akkor csak eltávolodsz tőle, és hagyod "kivérezni". Szóval csak spórolósan, meglövöd (eltalálod) és nézed, hogy hogy viselkedik. Kis gyakorlattal már látni fogod, mi az ami "jól ül" és biztos találat, mi az ami még necces. -
RepeszElek #86255 Főleg a bombázók ellen kevés ez a lőszer, pedig én mindig azt gondoltam hogy könnyű jó zsíros célpont, meg szerintem ez a van a köztudatban is, de nem egy ilyen "könnyű" ártalmatlan bombázó kapta már szét a gépemet :D
Amúgy most olvasok egy könyvet A végtelen ég hősei címmel aki még nem olvasta annak ajánlom, ezek a corsair gépek jó szarok voltak :D