91309
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#86296 Angolul tudok hozzá elérhetőséget, mindenféle formátumban. -
lala42 #86295 Nekem igen, de könyv formában.
Ha hazajössz, és vissza is kapom, elolvashatod :-)
Utoljára szerkesztette: lala42, 2016.11.14. 22:10:37 -
#86294 Szia! Hát köszönöm Neked, azt hiszem rá is nézek...pedig pár topic bejegyzést átnéztem, de a sirámokig jutottam csak... Big THX! Remélem nálam is bejön!
Ui.: és igen!!! Megyen! :-)
Utoljára szerkesztette: SgtChris, 2016.11.14. 19:40:47 -
#86293 Hali.
BoS fórumon sokan panaszkodnak emiatt, hivatalos javítás nincs, de pont tegnapi bejegyzés szerint a libcurl64.dll-t kell a játék "game" könyvtárába bemásolni (pl ide: C:\Program Files (x86)\1C Game Studios\IL-2 Sturmovik Battle of Stalingrad\bin\game), és ettől megjavul.
A nevezett dll letölthető a netről is: http://www.mediafire.com/file/zsvezpu8unirbu0/libcurl64_libpad.zip
A fent említett BoS topik meg ez: http://forum.il2sturmovik.com/topic/26095-failed-load-backend-library/
-
#86292 Hali! VGA halál miatt újrahúztam a gépem... (azt hittem ettől majd megjavul, de nem :-D) az eddigi BoS telepítés ment a kukába...szóval most a friss rendszerre, újra akartam telepíteni, ami fel is ment, de a játék indításakor hibaüzi jön, hogy "Failed to load backend library!" Próbáltam leszedeni, visszatenni újra de semmi...újraszedtem a telepítőt, az se használt, kipróbáltam rendszergazdaként is, semmi...volt a rendszerpartíción, meg másikon is...detto eredménytelen. Tudom, hogy nem egy jól sikerült darab, de ha már fizette érte, használnám... -
RepeszElek #86291 A végtelen ég hőseit most olvasom az valóban jó, de mennyire kis gecik ezek a észak koreaiak hogy a légvédelmi ütegeket szándékosan iskolák mellé telepítették, egy háború mindig borzasztó, de a második vh. teljesen kiölt minden emberi erkölcsöt a hadviselésből... -
#86290 A Végtelen Égbolt Hősei (Adam Makos), A Hazámért repültem (Heinz Knoke), A Luftwaffe szolgálatában (Norbert Hannig), Spitfire-ök, Thunderboltok és meleg sör, Tíz nap Májusban, pl
Utoljára szerkesztette: Willenbrock, 2016.11.08. 09:11:01 -
Fürtös #86289 Urak megvan valkinek a Felettünk a csillagos ég című könyv? Lehetőleg E-pub vagy PDF.
Köszönöm! -
rabbiddgog #86288 meszák spitek légibemtató
légibemutató -
rabbiddgog #86287 battle for szevasztopol(harc szevastopolért, vagy magyarosabban: A honvédő háború sevasztopoli csatája a német leigázók ellen)
Utoljára szerkesztette: rabbiddgog, 2016.11.04. 17:22:58 -
#86286 Már kétszer kiolvastam, nagyon jó könyv. Bár egy kicsit "bulváros" fílingje van néha.
Most vettem meg a 'Szarvasbikák, gépmadarak' c. könyvet, dr. Fülöp András volt Malév főpilóta életrajzi könyve. Az is nagyon tetszik. -
lala42 #86285 Valaki nem tudja a film cimét?
https://www.youtube.com/watch?v=fuPX8mjeb-E
Meg van hagyjátok.
Utoljára szerkesztette: lala42, 2016.11.03. 21:51:22 -
#86284 Köszi :) A felettünk a csillagos eget pár napja fejezem be. Jó könyv :) -
lala42 #86283 Gundark 11 -nek.
A teljesség igénye nélkül. Többet nem enged valami képfeltöltő honlap.
És meg lesz Otto Skorzeny Kommandós vállalkozásaim könyve is hamarosan.
Utoljára szerkesztette: lala42, 2016.11.03. 21:27:55 -
#86282 Jut eszembe, "Krascsenics Lajos - Egy magyar királyi vadászrepülő visszaemlékezései" is nagyon jó könyv.
v. Szentiványi János is publikált néhány történetet, ezek nem tesznek ki egy teljes könyvre valót, viszont online felületen is elérhetőek, a pumaszálláson szerencsére anno össze is gyűjtöttem őket, az eredeti publikált blogok ma már nem elérhetőek (a weblap engine engem ír szerzőnek, de én csak a cikket töltöttem fel, mindegyik írás, a bevezető életrajz is Sminyu tollából van):
http://www.pumaszallas.hu/pumak-es-a-tobbiek-a-2-vilaghaboruban/eletrajzok/magyar-eletrajzok/337-vitez-szentivanyi-janos-nya-alezredes-1920.html -
#86281 Nekem az eredeti van meg, az első kiadás :) De akkor beszerzem ezt is. Köszönöm! -
feca1229 #86280 :-DDD -
lala42 #86279 Lement a BOS ára!
(a torkomon)
Utoljára szerkesztette: lala42, 2016.11.03. 07:51:40 -
#86278 B. Stenge Csaba - Elfelejtett Hősök 2. (idei) kiadás. Páratlan és ez nem csak reklámszöveg, A4 alakú 400 oldalas vaskos könyv, tele friss, máshol nem publikált kutatási anyagokkal, hagyatékokból bemutatott képekkel, történetekkel. Csaba 10+ év munkája van benne. Nem a Tobak féle mesélős stílus, de nagyon érdekes történetek vannak ebben is. -
#86277 Urak, tudnátok ajánlani repülős könyveket? Önéletrajzi és hasonlók :) Sokat olvastam de hátha van amit nem. Tobak Tibi bácsit kihagyhatjuk azt mind elolvastam :) Köszönöm ! -
sakkay #86276 Mert nagyon mondják a belső teszt kezdetét. -
#86275 Fogalmam sincs... -
sakkay #86274 Szerintetek dcs-ben mikor lesz ww2 map? -
Lysandus #86273 -
rabbiddgog #86272 én csak emiatt nem várom, meg persze ott az ára is, de ez szerintem ugyanaz lesz mint a mobil telókkal, először egy kocsi ára, tíz év múlva meg dobálják utánad a benzinkúton ajándékba -
rabbiddgog #86271 ez tény hogy occolussal rep.szimet játszani a non plus ultra.Mintha csak erre találták volna ki.
de! lenne egy kérdésem: arról mit tudtok mennyire károsítja a szemet? -
Lysandus #86270 Addig is jót lehet vele szórakozni multiban. Sokkal szórakoztatóbb csapatban repülni, mint szólóban, egy új dimenzió nyílik meg vele. -
#86269 Rift támogatást kapni fog a BoS is, nemrég volt egy dev update-ben, hogy Dx11-re állnak át ők is. A Clodnak meg már van is (nincs kiadva a patch, de a programozók már megoldották a fejlesztői változatban) -
#86268 Oculus rift-el lesz majd bődületes élmény ezt játszani.Még egy-két évet várok hagy forrjon ki a technológia, aztán go :D -
#86267 Team Fusion csak Cliffs of Doverhez készít patch-et.
-
#86266 Nem csak a Cliffs of Doverhez készült Team fusion?
Stalingradban tegnap beléptem egy szerverre, de nem kellett semmit se telepíteni. -
#86265 Igen, nincs olyan szerver, amin ne az futna. A TF patchek nagyon sokat javítanak a játékon egyébként is, nem csak a multiban. -
#86264 Normális multihoz még mindig a Team fusiont érdemes feltenni igaz? Egyszer már fent volt, csak új a vincsi, kezdhetem elölről. -
#86263 Hagyjuk már, a kis gyökér csak heccelni jár ide. -
rabbiddgog #86262 A Dcs- Word elég realiszitkus szimulátor.
így jó? -
#86261 Legálabb a nevét írnád le jól...vagy csak megint trollkodsz? -
rabbiddgog #86260 grafikában a mostani patch javított rajta egy kicsit, lángeffektusok, de viszont sajnos ugyan olyan árkád gyerekjáték még mint a clif of dover.
Ha rendes szimmel akarsz játszani akkor a dcs bf 109 k-4-et ajánlom -
#86259 Miért? Változott? -
RepeszElek #86258 Erről a battle of moscow-ról mit lehet tudni? Jó irányba változott a game? -
RepeszElek #86257 Ez így van, egyszer a Bos-ban beültem gépágyúsnak egy orosz bombázóba, és mikor az ellenfelet lőttem közben véletlenül lekaszáltam a saját függőleges vezérsíkunkat oldalkormánnyal trimmel mindennel együtt...
A pilóta biztos boldog volt