91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#86254 Hát igen, ez problémát jelenthet... A részvétel itt még kevés, ha nem találod el a gépeket, akkor nincs mire pontokat adni... -
#86253 Jól hangzik, csak olyan pontos célzáshoz nagyon profinak kell lenni.Egyelőre örülök ha bárhol eltalálok egy gépet. -
#86252 Szerintem az rendben van. Az akkori gépek lőszer javadalmazása átlagosan 60-200 db lőszer volt fegyverenként, extrém esetben, kiskalibernél talán 1000. A lövészek tudtak tárat cserélni, ott ez jóval több is lehetett. De a fixen beépített géppuskákból, gépágyúkból ezt egy perc alatt ki lehet lőni, probléma nélkül.
Rövid sorozatokkal, érzékeny helyekre célozva kell lőni, úgy le lehet több gépet is szedni. Ne addig lődd, amíg szétesik a levegőben, addig lődd, amíg olyan sérülést nem okozol, amitől le fog zuhanni. Ha kevés a lőszered, akkor közel kell menni, és csak akkor lőj, ha biztos a talált. Teljesen hátulról a szárnyat vagy a vezérsíkokat nagyon nehéz eltalálni, és elég sokat kibírnak végzetes találat nélkül, a legjobb ha hajtóművet, kabint, üza tartályt, vagy felülről a szárnyat találod el. -
#86251 Stalingradban az reális, hogy 5 perc alatt elfogy a lőszer normál fokozaton? Így nehéz a kampányt végigvinni, bármit is lelőni. -
VO101-MMaister #86250 Nincs mit, a jo cserkesz fikaz ahol tud:) -
#86249 Kedves MMaister, köszönjük a visszajelzést, továbbítom az illetékesek felé :)
A gép körüli lángolást én is rossznak érzem, mintha a menetszél nem létezne, de a teherautós robbanás szerintem nem nagy. Mostanában a fényekkel szórakoznak az effektes srácok, nem is vagyok benne biztos, hogy a láng layerek újak, szerintem inkább a fények változtak. -
VO101-MMaister #86248 Hello Tom,
Kicsit tul vannak tolva ezek az effektek ugy erzem:)
- Egy ego repulogep korul nincs ilyen tuzgomb, a menetszel miatt inkabb csak egy csovanak kellene lennie (de az lehetne jo hosszu).
- Az az 1000L-es tartalykocsi benzin akkorat robban mint ha egy komplett olajfinomito lenne.
- A kipofogonal megjeleno kek langok legfeljebb ejszaka lathatoak, nappal nem.
Utoljára szerkesztette: VO101-MMaister, 2016.10.04. 11:32:41 -
sakkay #86247 Nem tudom már hol olvastam, de drasztikus kapacitás növekedés ígérnek hamarosan. -
#86246 a mérnökök úgyis addig agyalnak rajta míg jó nem lesz. csak idő kérdése, meg lehet hogy egy két kényszerhelyzet után kell még majd alakítani rajta. A repülésben így működnek a dolgok. -
#86245 Nálam megy most (weblap). Múltkor is volt valami rövid leállás, nem kell túl nagy jelentőséget tulajdonítani neki, a TF-el, ATAG-al semmi gond nincs. -
lala42 #86244 Valamiért nem elérhető az A.T.A.G honlapja. Tegnap este a meló után felnéztem, hogy megyek egy kört,de még a szerver sem volt. Csak nem készül valami?
Utoljára szerkesztette: lala42, 2016.10.02. 20:59:21 -
#86243 Az is Li-ion aksi? Mert ha igen, akkor nagy váltás nem lesz. -
#86242 Ez sem sokkal veszélytelenebb mint az üza, csak erre akartam kilyukadni. Oké, nem párolog, másképp kell tölteni, ebben jobb, de olyan balesetnél ahol a tároló fizikailag sérül, ott ez is nagyon csúnya dolgokat tud csinálni. :) -
sakkay #86241 Majd az új Tesla akksik.. -
sakkay #86240 Jó a robbanás! Főleg amikor repülnek a teherautók -
#86239 Kérdés, hogy mennyi extra súlyt tudnak erre fordítani, de gyanítom elég keveset. Elektromos gépeknek a mai napig a rövid üzemidő, rövid hatótáv a legnagyobb problémájuk. -
RepeszElek #86238 Azta.....
Jó hát azért nem lyukad olyan könnyen, polgári repülésnél biztos nem lehet baj harcba meg nem viszem, bár biztosan örültek volna a anno egy ilyennek :) -
#86237 úgy kell becsomagolni hogy ne legyen baja mig ki nem kell cserélni az akkut. Kb mint egy repülési adatrögzítőt. probléma megoldva -
#86236 -
sakkay #86235 Woww!! -
#86234 Láttál már ilyen modern li-ion vagy li-polimer akkut kilyukadni? Az sem szép látvány :)
https://www.youtube.com/watch?v=GEo0RhEhFYc
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2016.09.30. 12:10:08 -
RepeszElek #86233 Majd megoldják napelemmel, és le se kell szállnia :)
Utoljára szerkesztette: RepeszElek, 2016.09.30. 10:52:29 -
Lysandus #86232 Felvillanyozódni? -
croatianus #86231 És ha fogytán a delej, csak berepülsz egy viharfelhőbe... -
RepeszElek #86230 Érdekes, de legalább az üzemanyagcső nem tud kilyukadni:) meg a gép súlya is állandó
-
Laci972 #86229 Köszönöm , megkisérelem.
-
#86228 Szorri, nincs ötletem. Én már rég nem vagyok naprakész az il-2 1946 módujaival, peccseivel, de ahonnan a 3.3.1-et leszedted, ott lenne érdemes körbenézni, hátha van infó erről? -
Laci972 #86227 Szép napot mindenkinek!
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Feltettem a 4.12.2 patc-et, működött is rendben a campaign rész. Aztán feltettem a modactivatort, 3.3.1-et, valamint az 5.3-at és a campaign résznél már elakad a helyszínnél és az aktuális géptípus kiválasztásánál. Tud valaki rá megoldást, nagyon megköszönném. -
Rue East #86226 16 910 forint volt pontosan. Plusz a szállítás. -
feca1229 #86225 Köszönöm. Megnézem. -
lala42 #86224 Aha! Szóval ez a pálya. na akkor basszanak ott. -
#86223 Nem gyakorolnak, már megy a SOW (múlt hét vasárnap indult), de ahhoz, hogy saját repterünk legyen, ahhoz század szinten MINIMUM heti 10 bevetést kellene repülni. Ez nálunk esélytelen. Ha nincs saját reptér, akkor Openről bármikor bárkinek fel lehet szállni, de ott csak E-1 van, esetleg E-3 ha szerencséd van. Meg Stuka. Nincs sok kedvem másodrangú játékosként repülni a sow-on, akkor már inkább ATAG. -
lala42 #86222 Nem. Csak beléptem az ATAG-ra és tele volt a SOW. szeró. Lehet gyakorolnak. -
#86221 Olvastad a Puma fórumon? -
lala42 #86220 Állitólag megy a SOW -
#86219 -
#86218 Ketten maradtak -
lala42 #86217 Eszközkezelőben kell letiltani, vagy ha nem műkszik, akkor engedélyezni. Ver.pult-rendszer-eszközkezelő. Lol. -
feca1229 #86216 Arra gondolok mikor a joy-t kalibrálod, vagy a játékban állitod befele mi milyen gombon legyen, akkor ott látom, hogy működik az egérgomb de nem csinál semmit, hiába próbálkozom, semmi. Gondolom én rontok el valamit mert mástol ilyen gondot nem hallottam. -
lala42 #86215 Hol vannak ezek a beállítások.