IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fejlemények:
Nemrég személyesen felkerestem Lacát. Szerencsémre éppen otthon volt, így a videokarit visszakaptam Tőle. Még ígérgette, hogy majd hétfőn fizet, de mondtam, ezek után már nem bízom meg a szavában. Úgy látom ez olyan építőipari betegség. Több ismerősöm is van aki ebben utazik, és a sok tartozás ide oda szinte természetes nekik. Sokszor hiába várnak a pénzükre, viszont ők sem fizetnek mindig.
Igazából nem tudok haragudni rá, beszélgettünk is egy kicsit. Éppen válófélben van, költözködik valamint szakmát vált. Borotva készítéssel ill. köszörűsként próbálkozik. Nagyon durva és szép cuccokat csinál.
Ha valakinek van Vele elszámolni valója, sürgősen keresse meg, mert költözködés után végleg nyoma vész.
Üdv: Dumbo
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.pumaszallas.hu
A párom Genius digitális rajztáblája megdöglött (most vettünk helyette egy Wacomot), tudsz valakit aki javít ilyesmit? A gyereknek kellene, ne az anyjáét nyúzza.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
nekem a mostani gépem már nem is tudom hány éves
de még egy msi k9n lap van benne egy amd logikai 2 magos 5.2 es procival (am2es tokozás) nagyobb procit nem is tudok tenni bele
a kari egy radeon hd 4670es
és van hozzá 3gb ram
a clod még csak el sem indul rajta
viszon a régi il 2 szépen megy és még egy kis élsímítás is belefér
ezért eddig csak ezt toltam viszont szeretnék upgradelni egy nagyot, hogy tudjak menni DCSre is gyakorolni
és úgy néz ki hogy hamarosan meglesz a rávaló is
Si vis pacem, para bellum

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
(nekem a lánya.)<#eplus2>#eplus2>
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Én inkább giga alaplapot vennék de hát kinek a pap kinek meg a sekrestyés, vagy mi..
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2015.12.15. 16:30:33
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
de egy alaplap még kellene. Eddig Msi-t használtam az nálam bevált
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2015.12.15. 15:38:16
Egyébként is, szimulátorhoz jobb a zintel
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2015.12.15. 15:07:15
az alaplappal vagyok még kicsit gondba
mert olyat akarok ami még nem am4(mostmég drága) tokozású viszont nem tudom meddig lesz jó még az am3+
geforce 960 gtx 2gb
intel i5 3,2ghz
8 gb ram
??
Utoljára szerkesztette: mustangdc3, 2015.12.15. 10:56:31
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
véletlenül asszem lengyelül tettem fel a játékot. hol tudom angolra váltani? <#confused>#confused>

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
www.smart-bus.hu
Tudásfelfrissítőnek kellene grafikai programokhoz.
Sajnos elég kötött a keret (vesz egy Wacom táblát is), de akkor már inkább maradjon az én gépemen.
Van ami csak akkora mint egy nagyobb pendrive.
Rá kell dugni a TV-re meg egy vezeték nélküli bill+egér kombó és talán a játékon kivül mindenre elég lehet amire egy átlagfelhasználónak szügsége van.
kicsit utána kell olvasni de tuti hogy sokan vannak akik már jártasak a témában ergo van kitől segítséget kérni fórumon. és lehet tenni rá winfost is hogy egyszerűbb legyen a configolás. azért ilyen olcsó mert neked kell dolgozni vele
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: Lacusch69, 2015.12.07. 19:02:32
tudsz rákötni mindent, illetve rá tudod kötni a mostani pc-dre. teszel rá egy linuxot pl és miután be van lőve megy szépen magának
nem kell úgy hűteni mint egy normál pc-t. lehet venni hozzá külön ilyen műanyag házat amibe nem sérül.
alapvetően arra van kitalálva hogy mérnök hallgatók kísérletezzenek vele(robottechnológia) de egy ilyen otthoni szervert ebből olcsón lehet csinálni.
http://malnapc.hu/
Utoljára szerkesztette: mustangdc3, 2015.12.07. 07:48:35
A probléma az, hogy a páromnak kellene gép, neki adnám az enyémet, nekem meg nullából kell indulni.
Most meg kiskubiztam, hogy veszek egy tabletet, ő meg dolgozhat a gépemen.
Aztán tavasszal nézek magamnak valamit.
Ha az emlékeim nem csalnak, a lapod kezeli a Q szériát. Vegyél egy Q9550-t, (pár ezer forint körül mennek) 3.6GHz-t mindegyik megy, azzal elleszel egy darabig. PL Én anno E8400-ról váltottam Q9550-re, és eléggé érezhető volt a javulás például ArmA alatt.
Veszel mellé egy 2GB-s 760-t, és jóval olcsóbban kijössz. PL
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.12.06. 21:53:05
www.smart-bus.hu
Másik gép
Linkeld be légyszíves azt a komplett gépet a GTX760-l, gyanús nekem az a 1.5GB! 😊
www.smart-bus.hu
Az órajel hasonló 3GHz körüli.
ERRŐL a prociról lenne szó, vs. jelenlegi.
Ja, 10-15k-ért sokkal erősebb procik is beszerezhetők (használtan)
Utoljára szerkesztette: Lacusch69, 2015.12.06. 19:57:03
www.smart-bus.hu
WTF "málna PC"?
Solt: miért nem?
Tényleg érdekel.
Utoljára szerkesztette: Lacusch69, 2015.12.06. 19:13:31
www.smart-bus.hu
Érdemes-e jelenleg használtan kapható Xeon szervergépet venni itthoni PC-nek?
viszont ez a tankos dolog jópofának látszik csak nem tudom még hogy kell irányítani 😄 Meg a grafikájától azért annyira nem esek hanyatt hogy ilyen gépigénye legyen...
Utoljára szerkesztette: RepeszElek, 2015.12.06. 13:37:37