IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én inkább giga alaplapot vennék de hát kinek a pap kinek meg a sekrestyés, vagy mi..
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2015.12.15. 16:30:33
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
de egy alaplap még kellene. Eddig Msi-t használtam az nálam bevált
Si vis pacem, para bellum
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2015.12.15. 15:38:16
Egyébként is, szimulátorhoz jobb a zintel
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2015.12.15. 15:07:15
az alaplappal vagyok még kicsit gondba
mert olyat akarok ami még nem am4(mostmég drága) tokozású viszont nem tudom meddig lesz jó még az am3+
geforce 960 gtx 2gb
intel i5 3,2ghz
8 gb ram
??
Utoljára szerkesztette: mustangdc3, 2015.12.15. 10:56:31
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
véletlenül asszem lengyelül tettem fel a játékot. hol tudom angolra váltani? <#confused>#confused>

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
www.smart-bus.hu
Tudásfelfrissítőnek kellene grafikai programokhoz.
Sajnos elég kötött a keret (vesz egy Wacom táblát is), de akkor már inkább maradjon az én gépemen.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Van ami csak akkora mint egy nagyobb pendrive.
Rá kell dugni a TV-re meg egy vezeték nélküli bill+egér kombó és talán a játékon kivül mindenre elég lehet amire egy átlagfelhasználónak szügsége van.
kicsit utána kell olvasni de tuti hogy sokan vannak akik már jártasak a témában ergo van kitől segítséget kérni fórumon. és lehet tenni rá winfost is hogy egyszerűbb legyen a configolás. azért ilyen olcsó mert neked kell dolgozni vele
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: Lacusch69, 2015.12.07. 19:02:32
tudsz rákötni mindent, illetve rá tudod kötni a mostani pc-dre. teszel rá egy linuxot pl és miután be van lőve megy szépen magának
nem kell úgy hűteni mint egy normál pc-t. lehet venni hozzá külön ilyen műanyag házat amibe nem sérül.
alapvetően arra van kitalálva hogy mérnök hallgatók kísérletezzenek vele(robottechnológia) de egy ilyen otthoni szervert ebből olcsón lehet csinálni.
http://malnapc.hu/
Utoljára szerkesztette: mustangdc3, 2015.12.07. 07:48:35
A probléma az, hogy a páromnak kellene gép, neki adnám az enyémet, nekem meg nullából kell indulni.
Most meg kiskubiztam, hogy veszek egy tabletet, ő meg dolgozhat a gépemen.
Aztán tavasszal nézek magamnak valamit.
Ha az emlékeim nem csalnak, a lapod kezeli a Q szériát. Vegyél egy Q9550-t, (pár ezer forint körül mennek) 3.6GHz-t mindegyik megy, azzal elleszel egy darabig. PL Én anno E8400-ról váltottam Q9550-re, és eléggé érezhető volt a javulás például ArmA alatt.
Veszel mellé egy 2GB-s 760-t, és jóval olcsóbban kijössz. PL
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.12.06. 21:53:05
www.smart-bus.hu
Másik gép
Linkeld be légyszíves azt a komplett gépet a GTX760-l, gyanús nekem az a 1.5GB! 😊
www.smart-bus.hu
Az órajel hasonló 3GHz körüli.
ERRŐL a prociról lenne szó, vs. jelenlegi.
Ja, 10-15k-ért sokkal erősebb procik is beszerezhetők (használtan)
Utoljára szerkesztette: Lacusch69, 2015.12.06. 19:57:03
www.smart-bus.hu
WTF "málna PC"?
Solt: miért nem?
Tényleg érdekel.
Utoljára szerkesztette: Lacusch69, 2015.12.06. 19:13:31
www.smart-bus.hu
Érdemes-e jelenleg használtan kapható Xeon szervergépet venni itthoni PC-nek?
viszont ez a tankos dolog jópofának látszik csak nem tudom még hogy kell irányítani 😄 Meg a grafikájától azért annyira nem esek hanyatt hogy ilyen gépigénye legyen...
Utoljára szerkesztette: RepeszElek, 2015.12.06. 13:37:37
Utoljára szerkesztette: Fantasy18, 2015.12.06. 13:01:17
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
eddig ezek a gépek vannak kész a BOM ból és repülhetőek multiban: I-16 Type 24, Bf 109 E-7, Bf 110 E-2, P-40 E-1,MC.202 Series VIII, 2 hét múlva pedig jön a MiG-3 as gép az új patchel.
GABI mikor leszel? nyomhatnánk!!
Utoljára szerkesztette: Fantasy18, 2015.12.06. 12:35:14