IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Jelzem tegnap este igen vészjósló hangulatban voltam ,nem sokat adtam volna azért ,hogy túléljük.
Engem meg is kergetett egy spit derekasan?)
De az erõ velünk volt!

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Sanyó!
Én megint csak azt kérdezem ,mikóóóóóóóóóóóóór reppenhetünk vele😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Uraim!
Üdvözlök mindenkit Vasszécseny -bõl😊
Majd este vagy holnap teszek fel képeket.
Elöljáróban annyit,hogy szomjas már nem vagyok😄

Savas kollega!
Ne vicceljél már😊
Ahogy a mondás tartja nem az a mester aki letöri az ágat,hanem az aki kifaragja a furulyát😊
Hétfõn meg is csinálom a videót a bevetésrõl, kiemelve külön a te érdemeidet😊 Tom és Nate trackja is megvan ,úgyhogy nagyszabású dologra készülök. Persze méltóképp meg kell emlékezni a hõs ellenfelekrõl is 😄 nekrológot kell írnom pár személyrõl.

Na megyek vedelni tovább😊

V Domino
Nem kell állítanod semmit,a szerver gyakorlatilag leellenõrzi a játékodat,nincs-e "belepiszkálva".Ezekre a szerverekre csak sima 4.o9-el tudsz belépni,nem engedélyezettek a modok.

R.I.P. White Europe

SgtChris
Srácok tisztázzunk valamit! Pár servernél elõírás a CRT=2 beállítás, ahogy olvasom. DE mi a fene ez és hol kell beállítani??? config.ini-ben???

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

acidrain
a kép szempontjából tökmindegy 😊

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Sanyo
Valóban, a szárnyformát nem néztem. 😊 Az érdekes az, hogy a hírben elõször Hurrit irtam, csak a végén javítottam Spitre.

www.pcpilot.hu

Nekem az a Shit inkább Hurrinak tûnik... <#bee1>
csöpp 😊
acidrain
Nagyon jók ezek a képek. A Spites képtõl meg csap ámulok-bámulok.<#wow1>

Sanyo
Storm of War - He 111 és Bristol Blenheim pilótafülke, fák, házak, árnyékok.

www.pcpilot.hu

jók ezek a videók. Mekkora meglepetés lehetett a német pilótáknak a háború közepe felé, hogy megejelentek a vadászok a bomábzók körül, mivel a háború elején az amerikaiaknak nem volt olyan vadászgépük ami eltudta volna kisérni a b-17/b-24 esket németország felé, csak a p-38 as majd a p-47 és a p-51. Az elsõ idõkben csak egy darabig tudták elkisérni õket, majd vissza keleltt fordulniuk, és a németek csak ez után támadtak a kötelékekre és a "doboz" taktika (a bombázókötelékek .50 es géppuskatüze amivel egymás védik) sem mûködhetett ilyen helyzetekben túl hatékonyan
Jó kis videók, érdekes a képi hangulata a használt technika miatt.
A cselekményrõl: nekem úgy rémlik, Tobak Tibi bácsi arról írt, hogy a németek a Messzer kitörésre való hajlama miatt nem szálltak fel kötelékben, és elképedve figyelték, hogy a magyar pilóták igen.

Si vis pacem, para bellum.

acidrain
Két légigyõzelem a ma esti Waron!
Mondjuk egyik sem tiszta.
AZ elsõ VCP_PESO, neki Laca lõtte el a kontrollját, utána én borotváltam le a szárnyát tehát igazi csapatmunka volt(Laca remélem nem veszed steal-nek), a másodiknál pedig én lõttem el a kontrollt, és miután a pilóta kiugrott az AI még beleeresztett egy sorozatot.

Az ominózus pillanat:

VO101Tom
meg a "Manchuria", a "Pe-2" és persze a névadó "1946" kieg lemezek is 😊

www.pumaszallas.hu

(javitas)
-IL-2 Sturmovik Forgotten Battles

Il-2 1946, mostanaban mar kb ezer forintba kerulhet.
Ebbe benne van:
- IL-2 Sturmovik
- The Ace Expansion Pack
- Pacific Fighters

Vasárnap megyek Pogi,szombaton még meló van.

A Béna.

Zpogi
Kár,nincs kedvem egyedül furikázni,na de sebaj majd összefutunk a repnapon,már ha szombaton jössz.

találtam két verziót is az ace exp.packra, de mindkettõ telepítésénél ezt a fájlt hiányolja: fb_3do06.SFS
eredeti és kalóz fb 1.22-re is próbáltam. esetleg tud valaki megoldást?
Her Laca
Nooooooooooormááááááááááális?😊
<#eljen>

VO101Tom
Natedog valódi dogfightban <#idiota> (rajta van a fejkamera)

www.pumaszallas.hu

Pogi mester repnapra megyek de múlt héten elköltöztem Halásztelekrõl vége az ottani melómnak.
Most hazajöttem Kisvárdára, itt dekkolok pár hetet míg beérkeznek az új felkérések.
innen meg Pest nem esik útba sajnos.

A Béna.

ÖÖÖÖ srácok mondjátok meg mi a titka földrõl való felszállásnak(nem betonos reptér) mert akkor a Bob-én megint csak stukával tudok menni és hát nekem semmibajom azzal csak szitává lõnek!😄

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

A púpos orrú?
Olyanom nekem is volt,imádtam😄
Nõvel csak abban a kocsimban voltam mert abban elfértem😄
Csak sajna eladták a seggem alól mikor katona voltam mert lejárt a mûszakija,meg akartam csinálni csak a fater üzleti érzéke közbejött😄
Mondjuk még ma is megy néha látom.

A Béna.

Her Laca
<#eljen>

acidrain

Her Laca
Nem hiába mondják(szerintem) hogy Bethoven a zene Mozart-ja.😄

Her Laca

Her Laca
Eree talán Bethoven - Moonlight Sonata lenne a megfelelõ.
Itt halható

TG Gida
Brutál csatajelenetre szerintem ez a legjobb.
Adagio for strings

Isten áldja a pogányokat!

Brit szempontból illik hozzá 😊

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

VO101Tom
Igen, a végén írták is, hogy mik mentek alatta, de akkor sem illett a videó hangulatához... szerintem.

www.pumaszallas.hu

A zene a Battle of Britain c. film eredeti zenéje.

Ez ugyan már volt, de ajánlom megnézni mind a két részt:

I. rész
II. rész

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

VO101Tom
Amikor hátsó lövészként mutatja, azzal mennyit szívtam én is, hogy nem lehetett finoman irányítani az egeret. Sajnos az input alatt beállított sebesség ebbe a mozgatásba is beleszól, amikor egérrel nézelõdsz kabinban, ott jól jön, hogy gyors, meg kis mozdulatra is sokat mozdul, de lövészkedéshez csak az 1 jó.

A zeneválasztás nem a legszerencsésebb, ilyen pattogós, dísszemlés nem illik ahhoz mikor egyébként meg hullanak mint a legyek 😊

www.pumaszallas.hu

V Domino
Én megyek,3 napja nem repültem,viszket már az ujjam.<#violent>

R.I.P. White Europe

Her Laca

Her Laca
Lehet😊 Ha nem leszek álmos,meg nem halasztanak nagyot😊
Köll anyag a videókhoz😊)

acidrain
Hali!

A ma esti BoB War-ra jön valaki?

VO101Tom
nincs mit <#vigyor><#eljen>

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Nagyooooooooooooooooooooon köszönöm😊
Ez több mint amit reméltem😊

Her Laca
Danke ,bitte meg még minden😊

VO101Tom
Itt vanmnak. Nem válogattam, csak betömörítettem az egész mappát. Empéhármak

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Külsõ nézetben az F2-tõl a billentyûket nyomkodd végig, látod majd mi mit csinál. Shift-el saját, Ctrl-al az ellenséges gépeket lépkedi. (Pl. Ctrl F2 akkor végiglépkedi az összes ellenfelet, akár az õ szemszögébõl is lejátszhatod a támadásod, csak megkeresed, és a sima F-ek akkor rá vonatkoznak. F6-al saját magadra lockolsz rá, vagy F3-al lejátszatod az üldözési jelenetet az õ szemszögébõl. Ha külön kamerák vannak a játékba berakva, azokra is így léphetsz rá. Dogszervereken a célokhoz szoktak kitenni. De ez adja magát, csak próbálgasd végig, és egyértelmû lesz 😊

www.pumaszallas.hu

Engem is érdekelne. Kérlek ted fel a Pumaszállásra.

VO101Tom
Ctrl+F1-el (vagy Shift+F1?) szedi le a kabint, ezt nyomkodod és akkor beadja a különbözõ képernyõket, kis mûszerekkel, azok nélkül, szövi revi, hagyományos revi, pl. "Cocpit always on" legyen kikapcsolva a nehézségi beállításoknál.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Na és még annyit,hogy hogy lehet guncam módot elõcsalni.
Szégyellem ,de külsõ nézetet sem használtam soha ,úgy hogy fogalmam sincs ezekrõl.

VO101Tom
Ez qrvajó minõség lenne így, akkor dobd ki a movie makert, és vedd meg torrenten a sony vegast, vagy valamit 😊

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
HD-ben is megpróbálhatnád feltenni, 720-asban már széles monitoron is teljesen élvezhetõ képet ad (nemtom kell-e ahoz spéci engedély, elõfizetés, vagy valami).

Egy 5let: Láttam olyan videót, ahol pl úgy osztotta fel a képernyõt, hogy mindkét gép belsõ nézeti képét egyszerre mutatta. Tök érdekes volt mit kalimpált össze az egyik, mikor a másik épp lõtt <#idiota>. Online warban ez persze necces, hacsak nem kéred meg õket felszálláskor, hogy vegyenek má' trekket, és akit lelõsz, az küldje el 😊

Zenét hova küldjem? 450MB mp3. Van benne minden, Karádi daloktól katonai indulókig, magyar, német, még egy orosz is a sokat mondó Черный Мессер (feketee messzer) címmel <#vigyor>. Ha másokat is érdekel, feldobom pumaszállásra, ha csak téged, akkor küldj valami címet. E-mail, ftp, skype?

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Ilyen ha a tömörítem

Utána a Movie Maker valamit kavar