IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engem meg is kergetett egy spit derekasan?)
De az erõ velünk volt!
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Én megint csak azt kérdezem ,mikóóóóóóóóóóóóór reppenhetünk vele😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Üdvözlök mindenkit Vasszécseny -bõl😊
Majd este vagy holnap teszek fel képeket.
Elöljáróban annyit,hogy szomjas már nem vagyok😄
Savas kollega!
Ne vicceljél már😊
Ahogy a mondás tartja nem az a mester aki letöri az ágat,hanem az aki kifaragja a furulyát😊
Hétfõn meg is csinálom a videót a bevetésrõl, kiemelve külön a te érdemeidet😊 Tom és Nate trackja is megvan ,úgyhogy nagyszabású dologra készülök. Persze méltóképp meg kell emlékezni a hõs ellenfelekrõl is 😄 nekrológot kell írnom pár személyrõl.
Na megyek vedelni tovább😊
R.I.P. White Europe
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
www.pcpilot.hu
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
www.pcpilot.hu
A cselekményrõl: nekem úgy rémlik, Tobak Tibi bácsi arról írt, hogy a németek a Messzer kitörésre való hajlama miatt nem szálltak fel kötelékben, és elképedve figyelték, hogy a magyar pilóták igen.
Si vis pacem, para bellum.
Mondjuk egyik sem tiszta.
AZ elsõ VCP_PESO, neki Laca lõtte el a kontrollját, utána én borotváltam le a szárnyát tehát igazi csapatmunka volt(Laca remélem nem veszed steal-nek), a másodiknál pedig én lõttem el a kontrollt, és miután a pilóta kiugrott az AI még beleeresztett egy sorozatot.
Az ominózus pillanat:

-IL-2 Sturmovik Forgotten Battles
Ebbe benne van:
- IL-2 Sturmovik
- The Ace Expansion Pack
- Pacific Fighters
A Béna.
eredeti és kalóz fb 1.22-re is próbáltam. esetleg tud valaki megoldást?
<#eljen>#eljen>
www.pumaszallas.hu
Most hazajöttem Kisvárdára, itt dekkolok pár hetet míg beérkeznek az új felkérések.
innen meg Pest nem esik útba sajnos.
A Béna.
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Olyanom nekem is volt,imádtam😄
Nõvel csak abban a kocsimban voltam mert abban elfértem😄
Csak sajna eladták a seggem alól mikor katona voltam mert lejárt a mûszakija,meg akartam csinálni csak a fater üzleti érzéke közbejött😄
Mondjuk még ma is megy néha látom.
A Béna.
Itt halható
Adagio for strings
Isten áldja a pogányokat!
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.pumaszallas.hu
Ez ugyan már volt, de ajánlom megnézni mind a két részt:
I. rész
II. rész
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
A zeneválasztás nem a legszerencsésebb, ilyen pattogós, dísszemlés nem illik ahhoz mikor egyébként meg hullanak mint a legyek 😊
www.pumaszallas.hu
Köll anyag a videókhoz😊)
Ez több mint amit reméltem😊
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Szégyellem ,de külsõ nézetet sem használtam soha ,úgy hogy fogalmam sincs ezekrõl.
www.pumaszallas.hu
Egy 5let: Láttam olyan videót, ahol pl úgy osztotta fel a képernyõt, hogy mindkét gép belsõ nézeti képét egyszerre mutatta. Tök érdekes volt mit kalimpált össze az egyik, mikor a másik épp lõtt <#idiota>#idiota>. Online warban ez persze necces, hacsak nem kéred meg õket felszálláskor, hogy vegyenek má' trekket, és akit lelõsz, az küldje el 😊
Zenét hova küldjem? 450MB mp3. Van benne minden, Karádi daloktól katonai indulókig, magyar, német, még egy orosz is a sokat mondó Черный Мессер (feketee messzer) címmel <#vigyor>#vigyor>. Ha másokat is érdekel, feldobom pumaszállásra, ha csak téged, akkor küldj valami címet. E-mail, ftp, skype?
www.pumaszallas.hu