IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Vezérünk a bátorság, kísérõnk a szerencse.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Sajnos csak XP-re tudom ezt, mivel Vista és 7 még nem volt a kezem alatt.
1.: Tálcán megnézed a két kék monitort, hogy mi a neve. (Vezetékes netnél Helyi kapcsolat)
2.: Jobb klikk rá "Hálózati kapcsolatok megnyitása" katt.
3.: Az ablaknak van az a sora, hogy Fájl, Szerkesztés stb.
4.: Ott katt a speciálisra.
5.: Ott a Speciális beállítások...-ra
6.: A kapcsolatoknál legfelül legyen az, amit az 1. pontnál kiírt.
7.: Ok-ra katt.
8.: Mehetsz célt repülni. <#hehe>#hehe>
Másnál ilyen problémát a Blutooth okozott, megint másnál a tûzfal. Nehéz segítséget találni erre a problémára.
Ma elmentem a Westend Médiamárktba joyért, melyet találtam is, egy saitek Cyborg evo Wireless-et, de elemes ami szar, és 13 ezerért túl sok nekem. Majd elmentünk a 10 percre lévõ Ls Computer boltba, ahol nem volt Saitek, azt mondták nehéz beszerezni magyarországon, és minimum 2-3 hét.<#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#falbav>#falbav><#gunyos1>#gunyos1>
Hát itt még joyt se lehet kapni??
Aki tud boltba Saitek Evo Joystick USB-et, az létszíves írjon ide egy linket. Köszönöm.<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Új logó by: berczely (Y)
Itt egy pár kép,de nem vagyok valami jó fotós.
C-24 palástorsó közben 😊
Li-2
Mi-24
Breitling Team
F-16
C-17
Rafael
Vagy csak a Führer kerozinját pazaroltátok kötelékezésre ilyen nehéz idõkben?<#idiota>#idiota>
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
fenn van:
-HL 4.2.7
-Il2 1946 4.09m
-UP 2.01 full install telepítve
-JSGME -ben beállítva a Stock 4.09 (csak példa)
-il2setup.exe -ben a Network-nél beállítva a kapcsolat, port 21000-n
-Lobby, és az Il2 kiengedve a netre, tûzfal nem blokkolja
Ha ezek után sem tudsz például a Rigára felmenni, akkor passzolom a kérdést <#szomoru1>#szomoru1>
www.smart-bus.hu
Nálam csinált ez hasonló bibit.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Alaplap: AGP PCI IMB USB i2c/SMBus
Videó kártya: ASUS EAH4670 series
de nem hiszem hogy ez a gáz ha csak bizonyos módokat rakok fel akkor mûködik és még csak nem is szaggat
A tûzfal nem blokkolja az Il-2-t?
De már meg is van a netrõl😊 viewset=36
Arcade=0
HighGore=1
mapPadX=0.6826172
mapPadY=-0.0013020834
viewSet=36
Intro=0
NoChatter=0
NoHudLog=0
NoLensFlare=0
iconTypes=0
eventlog=eventlog.lst
eventlogkeep=0
ClearCache=0
3dgunners=1
NoSubTitles=1
Ha lehet, akkor hol a fenében kapcsolhattam ki?