IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Hazaértem😊

Gyorsan összedobtam a múltkori bevetésbõl

Nem végleges ,csak kedvcsináló😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

mijki
Ha minden jól megy holnap lesz SAITEK Cyborg X joystickom. Adjon isten erõt az iPonnak, a futárnak, nekem, a villamosnak, a busznak, a pénzemnek, az ellenõrnek hogy elérjem a célom <#buck><#buck><#buck><#buck>

Vezérünk a bátorság, kísérõnk a szerencse.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Nohab
Kecskemét 2010 v1.2 <#vigyor3>
Nohab
Elõbb rákérdeztem az egyik lehetséges hibára, de nem válasoltál, ezért most ecsetelõsen leírom. Nálam is ez volt a probléma és ez megoldotta.
Sajnos csak XP-re tudom ezt, mivel Vista és 7 még nem volt a kezem alatt.

1.: Tálcán megnézed a két kék monitort, hogy mi a neve. (Vezetékes netnél Helyi kapcsolat)
2.: Jobb klikk rá "Hálózati kapcsolatok megnyitása" katt.
3.: Az ablaknak van az a sora, hogy Fájl, Szerkesztés stb.
4.: Ott katt a speciálisra.
5.: Ott a Speciális beállítások...-ra
6.: A kapcsolatoknál legfelül legyen az, amit az 1. pontnál kiírt.
7.: Ok-ra katt.
8.: Mehetsz célt repülni. <#hehe>

Másnál ilyen problémát a Blutooth okozott, megint másnál a tûzfal. Nehéz segítséget találni erre a problémára.
mijki
Nincs joyom.
Ma elmentem a Westend Médiamárktba joyért, melyet találtam is, egy saitek Cyborg evo Wireless-et, de elemes ami szar, és 13 ezerért túl sok nekem. Majd elmentünk a 10 percre lévõ Ls Computer boltba, ahol nem volt Saitek, azt mondták nehéz beszerezni magyarországon, és minimum 2-3 hét.<#levele><#levele><#levele><#falbav><#gunyos1>

Hát itt még joyt se lehet kapni??
Aki tud boltba Saitek Evo Joystick USB-et, az létszíves írjon ide egy linket. Köszönöm.<#help><#help><#help><#help>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

PhantomAss
a c27 nagyon nagy show-t nyomott, orsó, bukfenc...le a kalappal elõttük 😊

GOOBY, pls

szekelyland
Ez melyik mod???!!!

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

VO101Tom
Az nem csinál ilyet. Nekem is ki van cserélve az exe, hogy ne kérje mindíg a lemezt.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Épp ekkor lépett ki az utolsó pár ember is, de olyan ritkán jut az ember 262-eshez, hogy nem léptünk ki. AI Jakokat lõttük, meg repteret. De 700-al kötelékezni volt a legjobb 😊

www.pumaszallas.hu

Matthew Baker
azt hiszem rájöttem mi a baj... elnézést kérek mindenkitõl tényleg sajnálom de én nem vettem meg a játékot 😞 de ígérem nyaralás után beszerzem

Új logó by: berczely (Y)

Nohab
Nem fog segíteni.
Zpogi
Én is akartam jönni,de úgy lezsibbadtam a repnapon,hogy mikor lefektettem a gyereket én is elaludtam. Éjfél körül riadtam fel,de akkor már mindegy volt 😊

Itt egy pár kép,de nem vagyok valami jó fotós.

C-24 palástorsó közben 😊

Li-2

Mi-24

Breitling Team

F-16

C-17

Rafael

szekelyland
oszt valamit lõttetek-e?
Vagy csak a Führer kerozinját pazaroltátok kötelékezésre ilyen nehéz idõkben?<#idiota>

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

acidrain
Kötelékezés Tommal, az UKded_3-on: <#eljen>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

acidrain
kivételesen nem kellett sokat ülni a slotban 😊

Azaz 22:50-kor és 00:00-kor <#eplus2>

Matthew Baker
akkor nincs más hátra újrarakom az IL-2-t

acidrain
Srácok, esti BoB War-ra jön valaki? 2 kör is lesz, 10-kor, és 11-kor.

Matthew Baker
de hülye vagyok azt hittem valami külön mód <#idiota> most jut eszembe HL=HyperLobby <#idiota><#idiota>

Matthew Baker
most akkor újra kéne raknom az IL-2-õt meg mindent? :S

Matthew Baker
HL 4.2.7 az nincs meg :X

acidrain
Tehát:

fenn van:
-HL 4.2.7
-Il2 1946 4.09m
-UP 2.01 full install telepítve
-JSGME -ben beállítva a Stock 4.09 (csak példa)
-il2setup.exe -ben a Network-nél beállítva a kapcsolat, port 21000-n
-Lobby, és az Il2 kiengedve a netre, tûzfal nem blokkolja

Ha ezek után sem tudsz például a Rigára felmenni, akkor passzolom a kérdést <#szomoru1>

Így van Urak... a HD4xxx szériához, és opengl-hez egyelõre a 10.5 legjobb. ( bár nekem a 10.7-tel sem volt gondom )

www.smart-bus.hu

Matthew Baker
nincs hamachim :/

Nohab
Véletlenül nincs hamachid? Véletlenül a hálózati kapcsolatoknál nem az elsõ helyen prioritás szemszögébõl?
Nálam csinált ez hasonló bibit.
Matthew Baker
a tûzfal be sincs kapcsolva...

A winfos tûzfal engedélyezi az Il-2 netre kapcsolódását?

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Matthew Baker
na végre sikerült felraknom a 10.5-öst és most nem fagy le 😄 csak még mindig nem enged be egy szerverre sem olvasgattam ezt a lobby F.A.Q-t de egyik ötlet sem jó

Matthew Baker
akármilyen Drivert rakok fel nem mûködik legmagasabb felbontás 640x480 és 4bites színeket engedélyez és csak akkor lesz jó ha visszarakom az eredeti drivert :S

Matthew Baker
áá megvan köszi szépen

DummyBoy
www.guru3d.com ... ott tuti megtalálod ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Matthew Baker
és nem tudnátok egy helyet ahonnan le lehet tölteni?

Her Laca
Lacusch-nak igaza vagyon. 10.5 ös,ez sokaknak megoldotta a problémáját.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Itt a fórumon mondta valaki (Solt?), hogy az Il-2 + ATI a 10.5-tel a legjobb.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Matthew Baker
nem a 10.7 a legújabb?

Szerintem itt videokártya gond lesz, próbáld meg a 10.5-ös drivert. (Csak tippelek, Nvidiám van)

Matthew Baker
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 6000+
Alaplap: AGP PCI IMB USB i2c/SMBus
Videó kártya: ASUS EAH4670 series
de nem hiszem hogy ez a gáz ha csak bizonyos módokat rakok fel akkor mûködik és még csak nem is szaggat

Her Laca
Milyen géped van? Gyanítom kevés a modos játék futtatásához.

VO101Tom
Ez nem mod komponens függõ, de gondolom ezt te is sejted...

www.pumaszallas.hu

Matthew Baker
és valaki elmondhatná hogy JSGME-ben milyen módokat érdemes aktiválni hogy lezuhanáskor ne fagyjon le a játék

Tehát a Lobbyn átlag 3 zöld csíkod van.
A tûzfal nem blokkolja az Il-2-t?

Matthew Baker
BF2-ben átlag 90-120 pingem van és 3 zöld csík van mögötte

Mekkora pinged van? A szerver neve után zöld vonalak vannak, mennyi van? Vagy piros mind?

Matthew Baker
kicsit várakozik de nincs routerem

Köszi szépen, mûködik, ez volt a probléma! (Nekem 48-on volt)

Anno volt erre a problémára egy link az aaa fórumon. a conf.iniben kell átírni valamit 36-ra. (most nem vagyok otthon, de ha hazamentem megnézem mit is)
De már meg is van a netrõl😊 viewset=36
Arcade=0
HighGore=1
mapPadX=0.6826172
mapPadY=-0.0013020834
viewSet=36
Intro=0
NoChatter=0
NoHudLog=0
NoLensFlare=0
iconTypes=0
eventlog=eventlog.lst
eventlogkeep=0
ClearCache=0
3dgunners=1
NoSubTitles=1
acidrain
Ha a gépben lévõ lövészekre gondolsz, akkor az "A" (mint az autopilotot) billentyûvel tudod ki, és bekapcsolni, hogy te irányítsd, vagy sem.

Létezik, hogy a modok (UP 2.01, HFSX4) telepítése után nem lehet irányítani a lövészeket?
Ha lehet, akkor hol a fenében kapcsolhattam ki?

acidrain
Élõben néztem, most értem haza 😊

A háború végének bevetéseihez inkább EZ illik.