IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A 4 gigás van fent(UP 2.01 Full) De nem indul akkor sem!😞
De láttam ezt is nem ez kell neki ?(Part 1 - UltraPack201_Client.exe,Part 2 - data2.cab,Part 3 - data3.cab)

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

VO101Tom
A 4GB-os elég. Up2.1 Full install.
Ha hibát ír ki ezek után, akkor a letöltött küldetéssel van a gond (ahogy Lacusch is írta a 28849-ben )

www.pumaszallas.hu

öööö feltettem az ultrapackot azt a 4 gigásat! Arra gondolsz nem vagy van még egy 700mb körüli is amit több részletben kell leszedni!

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

VO101Tom
Ez térkép hiba. Ultrapack 2.1 fel van téve? Abban benne van az összes, ami kellhet.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Megvan a bibi! Rájöttem a hiba okára.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Nem tudom mi a baj. Megcsinálom tömörítem ,a gépen lejátszom hibátlan full képernyõn is. Aztán feltõltöm oszt ez lesz. Majd még kisérletezem.
Zene minden mennyiségben😊 érdekel.
Ja Buff volt szegény azt se tudta mi történik😊
A spiti is hümmögött 😊 alányomtam aztán fel gyertyába😊 Aztán csak vártam mikor hull alá😄

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

VO101Tom
Nekem összehúzza a képet 1:1 oldalarányra. Elqrok valamit, vagy így töltöd fel?
A második gép, amit nem csak elrontottál, de szét is szerelted <#zavart1><#eljen>, az valami buffalo volt nem?
Ilyesmi mp3-ak (indulók, korabeli zenék) ha kellenek, tudok küldeni párat.

www.pumaszallas.hu

oké köszi!

Her Laca
Ja bakker véletlenül rátettem valamit a ts gombjára😊 Nem is vettem észre.

A mostani játékoknak a sok MOD, Expansion Pack, és egyebek miatt több verziója is létezhet. "Vanilla" néven az eredeti, elsõ, mod, pack, és egyéb nyalánkságok nélküli verziót szokták hívni.
Ha holnap megfelel, írj privibe.

Si vis pacem, para bellum.

acidrain
0:57 nél köszörülöd a torkod? <#vigyor3>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Her Laca

mi az a vanilla?
Her Laca

http://canadahun.com/forum/showthread.php?t=10176&page=32
Az oldal közepe táján egy gyûjteményben ott van a fõcímzene. Ha az egész fórum a filmzenékrõl szól, hátha valakinek megvan.

acidrain
Privát ment

Ez offline küldetés, és nekem is ezt csinálja. Valószínûleg térkép-probléma.

Felejtsd el, keress másikat a neten.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
Gyerekek ,nincs meg valakinek az Angliai csata film összes zenéje.
Ron-Goodwin szerezte a többségét ,sehonnan nem tudom letölteni😞

Mondom, ha nem regelsz, letölteni sem tudsz. Majd próbáldd ki holnap is, mert sok szerver mûxik úgy, hogy reg nélkül napi 1 letöltés a limit.

Nekem otthon megvan a vanilla, ha kell.

Her Laca
Sajnos halvány lila pukim sincs mik kellenek ahhoz. Komolyan nem emlékszem már ,igencsak régen volt,pedig szívesen segítenék.
Talán crackeld meg a gyárit ,lehet ,hogy segít.

az a baj, hogy kinyiffant a videokarim és most egy geforce2 mx440 64 mb viccelõdik benne, szóval ezért kellene a régebbi verziójú játék, mert annak jóval kisebb a gépigénye.
van olyan is amit csak regisztráció után lehet leszedni!
Mert ezt szedtem le: Battle of Britain 1940 RAF & LW mission pack for MODS
De ehhez már regisztrálni kell:Battle of France 1940 campaign v1.1-UPDATED
Gondolom ez valami frissítés lehet nem!?

Her Laca
Lehet már elavultak ám. Nézd meg a dátumokat.

Ok, azt tudod, hogy nálad mi van fent, de azt már nem, hogy a csávónál mi volt fent! És azt se felejtsd el, hogy vannak modok, amik már nem elérhetõek, pl aaa2.7, stb.
Emiatt a szöveget kiadja, mert az egy egyszerû text, de ahol már map, meg egyéb van, ott elveszti a fonalat...
De ismétlem, ez csak tipp.
A regisztrációt nem hiszem, hogy probléma, mert akkor már letölteni sem tudtad volna.

A verzió számom 4.09-es van fent mod közül csak a Hankenkruz van fent!
a hiba üzenet pedig ez: Mission Loading failed : Landspace ' fly_zo_BoB/fly_z_normA_load.ini' Loading error
Ahonnét meg leszedtem (ezt Laca linkelte !):http://www.vpmedia.eu/il2/
és a campaings menünél vannak ilyen küldetések na onnét szedtem ezt le!(de van pár darab ) vagy az lehet a baj hogy nem regisztráltam fel magam az oldalra!??<#fejvakaras>

Her Laca
1946! Minden problem megoldódik.

Így látatlanba arra tippelnék, hogy ne stimmol a verziószám, vagy valamilyen mod.

Szerintem a foci veszélyesebb. Nekem már a második részleges izomszakadásomat okozta. Mivel nem feküdtem ki, trombózis... Úgyhogy most csak bánatosan nézegetem a ZZR-t. A gyergyói talira is kocsival mentünk...

És az alaplapom megdöglend, oszt most játszani sem tudok...

hello!

van egy olyan problémám, hogy a gyári il2 forgotten battles 1.22-re nem tudom rátelepíteni a kalóz ace expansion packet. valakinek van erre ötlete?
Jó pár éve figyelmetlenül jöttem ki egy keresztezõdésbõl és Lada1500S típusú harcjármûvel beleálltam egy Golf1 jobb hátuljába. A Golfnak nem maradt hátulja, a kaszni úgy rászorult a kerékre, hogy még vontatni sem lehetett az autót. A "Pityjorkának" eltört a jobb külsõ lámpaburája... (Az égõ már nem!)
Kicsit eszik, ergonómia minimális, de Szergej rakott bele anyagot, és amíg olaj van, a blokk jár.
A Mondeo kombi mellé ezért tartottam meg az 1200 kombimat is.

Her Laca
Volt nekem(A legjobban õt szerettem) egy 22 éves Opel Rekord pont olyan volt a kinézete már mint az A Omegának. Na barátom az volt az autó. Amerikának gyártották olyan is volt a fölszereltsége,kombi volt amúgy.
Az ûlések mint az otthoni bõrfotelom,a lökhárítója krómozott acél.
Belém rongyolt egy ford mondeo pár éves lehetett szegény ,éreztem a nagy csattanást ,na mondom ez igen. Kiszállok ,megyek hátra ugye az enemi autót látom elõször ,nem volt eleje. Hûha,mondom akkor a drágaság is megsínylette. A lényeg. A lökös beljebb csúszott 4cm-ert ,(a felfogatása olyan ovális likkal volt megoldva és az engedett) meg a gumidísz megkarcolódott rajta. No ott mondta a ficak,hogy biza a mostani autók már elnyelik az ütközési energiát,és ez biza nagyon jó. Röhögtem,mondtam is neki ,hogy az tényleg elnyelte mert hála az égnek nekem semmi bajom nem lett.

Zpogi
Fürti,te mész a repnapra? Esetleg mehetnénk együtt,mert a család nem akar jönni😞

szekelyland
Off:
Hát akkor erre nem tudok mit mondani, láttam egy E34-es dízel 525 öst frontálisan egy nexiával. Lehet biztonságosabb, de az NCAP tesztekkel az a baj hogy a kocsit mindig egy megadott tömegû vassal vagy betonfalnak nyomják neki. DE ezt nem tesztelték, hogy milyen, amikor egy gyakorlatilag hullamerev alvázas 1800 kilós vas puszikálja szembe a koreaiak gyöngyszemét. Én a felnikbõl és a hátuljából állapítottam meg a kocsit mert az a hátsó üléstõl eléfelé gyakorlatilag megszûnt létezni, a bömbikének valszeg a hûtõje sérült meg, meg a lámpák összetörte. Ami a biztonságot illeti, a 3 db fekete nejlonzsák kissé rácáfolt a dolgokra.....

Mondom én neked, jó öreg B4-es audi a tuti(csak mert audibolond vagyok...) vagy ugyancsak B4-es passat - én még mostani középkategóriás kocsiban nem láttam ekkora helyet hátul.
On

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

acidrain
Most jövök az UK ded3 ról, komolyan mondom ilyen jót már régen repültem.
Fenn voltak a 77 esek is, néha össze is találkoztunk a virtuális égbolton, persze én húztam a rövidebbet, de nagyon jó volt.
Volt Orosz map, azután Tobruk felett kergetteük egymást.
Utána indítottak egy teljesen új mapot, ami igen jóra sikeredett. Heinkel 111-eseket, és Ju88 asokat kísértünk, hajók voltak a célpontok, csak sajna egyszercsak kidobott mindenkit a szerver.

VO101Tom
Ha hibára vársz megoldást, írd le azt is mi a hibaüzenet.

Amit Laca linkelt oldalt, nemtom már mi volt, ha küldetések, vagy single missionok azok, az abban használt térképeknek is meg kell lenni, ha új gépek vannak belerakva, azoknak is. Ezek hiánya okozhat hibaüzenetet (megoldás: ultrapack). A fileokat egyébként a többi single vagy coop mission mappába kell másolni, és multiplayer missionként indítani. Dogszervernél nem tesz be AI-kat, coop missionnél igen.

Amit a Bob oldalrül le lehet tölteni "British Channel Maps”, azok sima jpg-k. Kinyomtatod, és nem kell térképet nyitni a játékban.

Olyan mapokat, amin repkedni is lehet, külön nem szoktunk letölteni. Ami az Ultrapackban benne van, azon mennek az online repkedések.

www.pumaszallas.hu

acidrain
Hidd el én nagyon szívesen segítenék, de sajnos nem tudom hogyan lehet megoldani a problémád. Csak online repülök.

Tudtok válaszolni a kérdésemre , persze ha nem veszitek tolakodásnak,mert jó lenne megoldani a problémát!

Sanyo
Egy régebbi írásom a videó készítésrõl. Ha van kérdésed, csak nyugodtan.

www.pcpilot.hu

Nincs ebben semmi varázslat😄
Csak épp 20 éve még 200 mérnök reszelt évekig azon ,hogy elmenjen 500ezret gond nélkül,ma meg 2000 mérnök reszel azon,hogy 3 év vagy 100ezer😄

De elismerem,hogy a mai gépek biztonságosabbak egy ütközésnél mint a régiek,ez tény.

A Béna.

Én is "kamikazéztam" 83m/sec Hayabusa....<#eplus2>

D9

Eddig a pontig igazad van, csak a kisautókkal az a bajom, hogy ha karambolozol nem kell mentõt hívni.
Kamikazéztam én vagy 20 évig sportmotorokkal, de meguntam a temetésekre járkálást. (Meg összetörtem magamat is és a GSXR-emet is)
Inkább egy öregebb, min. középkategóriás autó. (Most van egy Sierra kombim is a Saab mellett)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
A saxomat fél évesen vettem erõs nyolcszázezerért. Banki ismeretség😊
8 évig semmi baja nem volt. Utána kuplung ez meg az ami kopik. Persze fékek azok meg olaj cserélve voltak. Ahogy a 10 évet elérte elindult a szétesés útján😊) ez van

18 éves Peugeot 309. olajcsere + zõdkártya / év. Ennyi.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

PhantomAss
jó kis 8 éves suzuki 😄DDD
de még sosem hagyott cserben
de most komolyan, négy éve hogy megvettem, de csak az olajat cserélem...
csak mosolygok hogy másoknak mennyi baja van az autójával
persze ha lenne pénzem lecserélném egy nagyobbra

GOOBY, pls

Her Laca
Na bakker😊 Akkor megtartom az öreg vasat😊 Elkedvtelenítettetek😄

acidrain
Pl: Volkswagen benzinesek. Gondolok itt az új Polo-ra + Golf 4 tõl felfelé. Alu blokk nikosil-lal, ami elvileg nem kopik, olajat zabálja, ha kinyomták a szemét, akkor médin dobdel.
Skoda Fabia 1.2 MPI dettó.
VW Caddy SDI Pumpen Duse motor, 1 porlasztó behányt, telelocsolta anyaggal a hengert, porlasztó, hengerfej dobdel.(persze szervízlámpa fel sem villant)
A másik, hogy vízhõfokmérõt minek egy autóba rakni manapság? Maximum lámpa jelzi ha már forr a víz.
Sok autót lehet látni, hogy a hegytetõ után áll, és vakarássza a fejét a tulaj. "megy ez erõs motor" és kinyomja a szemét felfelé, azt ugye nem látja hogy a vize meg melegszik, átér a púpon(ha szerencséje van) azután megbuggyan a víz.
Arról már nem is akarok sokat beszélni, hogy 0,3mm-es kábeleket használnak egy 12 voltos rendszernél pl az elsõ fényszórókhoz. Vicc.

A tervezéssel/összeépítéssel nincsen baj az már régi jólkiforrott gyakorlat szerint megy. És itt most nem a franciákra/olaszokra/spanyolokra gondolok mert azok katasztrófa, hanem a német és japán kocsikat veszem alapúl. De minden jót ellehet baxni megfelelõ mennyiségû elektronikával ami felülakarja írni a jól bevált mechanikát. Na itt a baj.

Kicsit olyan mint a dos vs. wondows esete. tudom, hogy hülye példa volt, de most csak ennyi telt ki tõlem Megittam egy doboz sört és már fejbebaxott. megyek is szt kialszom

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Bakker egész nap motorokat látok ahová csak megyek; a gépemen, a fékpadon, a soron. Erre hazajövök, fáradtan benyomom a gépet hogy kikapcsoljak, erre ti is ezzel jöttök! Mi ez összeesküvés??? <#wilting>

<#nevetes1>

Her Laca
Igazad van de ha betartanánk ezeket az intelmeket ,még mindig lóval járnánk😊