IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De láttam ezt is nem ez kell neki ?(Part 1 - UltraPack201_Client.exe,Part 2 - data2.cab,Part 3 - data3.cab)
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Ha hibát ír ki ezek után, akkor a letöltött küldetéssel van a gond (ahogy Lacusch is írta a 28849-ben )
www.pumaszallas.hu
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
www.pumaszallas.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Zene minden mennyiségben😊 érdekel.
Ja Buff volt szegény azt se tudta mi történik😊
A spiti is hümmögött 😊 alányomtam aztán fel gyertyába😊 Aztán csak vártam mikor hull alá😄
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A második gép, amit nem csak elrontottál, de szét is szerelted <#zavart1>#zavart1><#eljen>#eljen>, az valami buffalo volt nem?
Ilyesmi mp3-ak (indulók, korabeli zenék) ha kellenek, tudok küldeni párat.
www.pumaszallas.hu
Ha holnap megfelel, írj privibe.
Si vis pacem, para bellum.
Az oldal közepe táján egy gyûjteményben ott van a fõcímzene. Ha az egész fórum a filmzenékrõl szól, hátha valakinek megvan.
Felejtsd el, keress másikat a neten.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Ron-Goodwin szerezte a többségét ,sehonnan nem tudom letölteni😞
Talán crackeld meg a gyárit ,lehet ,hogy segít.
Mert ezt szedtem le: Battle of Britain 1940 RAF & LW mission pack for MODS
De ehhez már regisztrálni kell:Battle of France 1940 campaign v1.1-UPDATED
Gondolom ez valami frissítés lehet nem!?
Emiatt a szöveget kiadja, mert az egy egyszerû text, de ahol már map, meg egyéb van, ott elveszti a fonalat...
De ismétlem, ez csak tipp.
A regisztrációt nem hiszem, hogy probléma, mert akkor már letölteni sem tudtad volna.
a hiba üzenet pedig ez: Mission Loading failed : Landspace ' fly_zo_BoB/fly_z_normA_load.ini' Loading error
Ahonnét meg leszedtem (ezt Laca linkelte !):http://www.vpmedia.eu/il2/
és a campaings menünél vannak ilyen küldetések na onnét szedtem ezt le!(de van pár darab ) vagy az lehet a baj hogy nem regisztráltam fel magam az oldalra!??<#fejvakaras>#fejvakaras>
És az alaplapom megdöglend, oszt most játszani sem tudok...
van egy olyan problémám, hogy a gyári il2 forgotten battles 1.22-re nem tudom rátelepíteni a kalóz ace expansion packet. valakinek van erre ötlete?
Kicsit eszik, ergonómia minimális, de Szergej rakott bele anyagot, és amíg olaj van, a blokk jár.
A Mondeo kombi mellé ezért tartottam meg az 1200 kombimat is.
Az ûlések mint az otthoni bõrfotelom,a lökhárítója krómozott acél.
Belém rongyolt egy ford mondeo pár éves lehetett szegény ,éreztem a nagy csattanást ,na mondom ez igen. Kiszállok ,megyek hátra ugye az enemi autót látom elõször ,nem volt eleje. Hûha,mondom akkor a drágaság is megsínylette. A lényeg. A lökös beljebb csúszott 4cm-ert ,(a felfogatása olyan ovális likkal volt megoldva és az engedett) meg a gumidísz megkarcolódott rajta. No ott mondta a ficak,hogy biza a mostani autók már elnyelik az ütközési energiát,és ez biza nagyon jó. Röhögtem,mondtam is neki ,hogy az tényleg elnyelte mert hála az égnek nekem semmi bajom nem lett.
Hát akkor erre nem tudok mit mondani, láttam egy E34-es dízel 525 öst frontálisan egy nexiával. Lehet biztonságosabb, de az NCAP tesztekkel az a baj hogy a kocsit mindig egy megadott tömegû vassal vagy betonfalnak nyomják neki. DE ezt nem tesztelték, hogy milyen, amikor egy gyakorlatilag hullamerev alvázas 1800 kilós vas puszikálja szembe a koreaiak gyöngyszemét. Én a felnikbõl és a hátuljából állapítottam meg a kocsit mert az a hátsó üléstõl eléfelé gyakorlatilag megszûnt létezni, a bömbikének valszeg a hûtõje sérült meg, meg a lámpák összetörte. Ami a biztonságot illeti, a 3 db fekete nejlonzsák kissé rácáfolt a dolgokra.....
Mondom én neked, jó öreg B4-es audi a tuti(csak mert audibolond vagyok...) vagy ugyancsak B4-es passat - én még mostani középkategóriás kocsiban nem láttam ekkora helyet hátul.
On
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Fenn voltak a 77 esek is, néha össze is találkoztunk a virtuális égbolton, persze én húztam a rövidebbet, de nagyon jó volt.
Volt Orosz map, azután Tobruk felett kergetteük egymást.
Utána indítottak egy teljesen új mapot, ami igen jóra sikeredett. Heinkel 111-eseket, és Ju88 asokat kísértünk, hajók voltak a célpontok, csak sajna egyszercsak kidobott mindenkit a szerver.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Amit Laca linkelt oldalt, nemtom már mi volt, ha küldetések, vagy single missionok azok, az abban használt térképeknek is meg kell lenni, ha új gépek vannak belerakva, azoknak is. Ezek hiánya okozhat hibaüzenetet (megoldás: ultrapack). A fileokat egyébként a többi single vagy coop mission mappába kell másolni, és multiplayer missionként indítani. Dogszervernél nem tesz be AI-kat, coop missionnél igen.
Amit a Bob oldalrül le lehet tölteni "British Channel Maps”, azok sima jpg-k. Kinyomtatod, és nem kell térképet nyitni a játékban.
Olyan mapokat, amin repkedni is lehet, külön nem szoktunk letölteni. Ami az Ultrapackban benne van, azon mennek az online repkedések.
www.pumaszallas.hu
www.pcpilot.hu
Csak épp 20 éve még 200 mérnök reszelt évekig azon ,hogy elmenjen 500ezret gond nélkül,ma meg 2000 mérnök reszel azon,hogy 3 év vagy 100ezer😄
De elismerem,hogy a mai gépek biztonságosabbak egy ütközésnél mint a régiek,ez tény.
A Béna.
D9
Kamikazéztam én vagy 20 évig sportmotorokkal, de meguntam a temetésekre járkálást. (Meg összetörtem magamat is és a GSXR-emet is)
Inkább egy öregebb, min. középkategóriás autó. (Most van egy Sierra kombim is a Saab mellett)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
8 évig semmi baja nem volt. Utána kuplung ez meg az ami kopik. Persze fékek azok meg olaj cserélve voltak. Ahogy a 10 évet elérte elindult a szétesés útján😊) ez van
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
de még sosem hagyott cserben
de most komolyan, négy éve hogy megvettem, de csak az olajat cserélem...
csak mosolygok hogy másoknak mennyi baja van az autójával
persze ha lenne pénzem lecserélném egy nagyobbra
GOOBY, pls
Skoda Fabia 1.2 MPI dettó.
VW Caddy SDI Pumpen Duse motor, 1 porlasztó behányt, telelocsolta anyaggal a hengert, porlasztó, hengerfej dobdel.(persze szervízlámpa fel sem villant)
A másik, hogy vízhõfokmérõt minek egy autóba rakni manapság? Maximum lámpa jelzi ha már forr a víz.
Sok autót lehet látni, hogy a hegytetõ után áll, és vakarássza a fejét a tulaj. "megy ez erõs motor" és kinyomja a szemét felfelé, azt ugye nem látja hogy a vize meg melegszik, átér a púpon(ha szerencséje van) azután megbuggyan a víz.
Arról már nem is akarok sokat beszélni, hogy 0,3mm-es kábeleket használnak egy 12 voltos rendszernél pl az elsõ fényszórókhoz. Vicc.
Kicsit olyan mint a dos vs. wondows esete. tudom, hogy hülye példa volt, de most csak ennyi telt ki tõlem Megittam egy doboz sört és már fejbebaxott. megyek is szt kialszom
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
<#nevetes1>#nevetes1>