IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GOOBY, pls
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Il2 + UP fent van, repülgetek - repülgetek (Megegyszer kösz a segítségért ...)
De ... Most Sanyo videójánál is látom, hogy HSFX mod be van kapcsolva ... Érdemes ezt bekapcsolni?
Különbözõ fórumokon találtam pár utalást, miszerint a HSFX leginkább a FM-re, és ilyenekre gyúr, de nem tudom, elsõ körben nem foglalkoztam vele ...
Mit gondoltok?
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
A két küldetés alatt 7 veszteség mellett 19 gépet lõttünk ebbõl nálunk 4 pilóta halt meg,náluk viszont 9.<#taps>#taps>
UP-ban van ilyen füst MOD:
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Úgy látszik,kezd összeszokni a kis csapat,grat mindenkinek.<#eljen>#eljen>
R.I.P. White Europe
egy B-25 volt az áldozat, utánaborítottam és lõttem ami a csövön kifért elõször a vízszintes vezérsíkot lõttem el aztán az egyik motort ami füstölt és a másikat is nemsokkal utána de az már leesett a szárnnyal egyetemben. De én is kaptam a motoromba de hála Gusztávnak és a páncélnak le tudtam szállni. Most boldog vagyok hogy még is tudok célozni, de csak 6 órából.

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
stb.
mit csináljak ienkor?
please insert disk 1 that chontains the file
Kicsit légy figyelmesebb szerintem.
Amúgy kimásoltam a puma oldalon levõt ,szerintem minden benne van. Javíts ki ha ez nem így van.
Emígyen.
Alapjátékhoz kiadott frissítések
4.08m patch Letöltés
4.09m patch Letöltés
4.10m patch (még nincs hivatalos, végleges változat, csak hírek róla)
MOD installok. A következõ fileok letöltése ingyenes, de ezek NEM HIVATALOS kiegészítések! A játékhoz nem kellenek, de egyes szerverek csak ezekkel engednek be.
Ultrapack 2.1 full
Nem igényel külön kiegészítést, és a "2.0n map fix" is benne van. Mivel sok kiegészítõt, patchet és javítást adtak ki az Ultrapackhoz, de a szükséges fileok, duplikációk, és a feltelepítési sorrend sem mindehol egyértelmû, azt javasoljuk, hogy az egyben letölthetõ, naprakész javításokat tartalmazó full installt telepítsétek. A FULL letöltést válasszátok, az elsõ hozzászólás vége felé!
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Azt próbáld meg asszimilálni, minden le van írva.
A 4.07-es verzióra telepítened kell a 4.08m patch-et(frissítést) "értelemszerûen" erre a 4.09m-et, ééééés ezután az Ultrapack 2.1 full-t.
Ezután lesznek a játékban új hangok, és sok más hasznos dolog.
Máshogyan nem mûködik!
Sok sikert!
Üdvözlettel:
Savas
Az alap lemezed, ha Il-2 Sturmovik 1946-od van, 4.07m verzió.
Erre ráteszed a 4.08m patchet.
Aztán a 4.09m-et.
Végül az egészre az UP 2.01-et.
Ezzel lesz még egy csomó repülõd, térképed, szebb kabinbelsõd, meg sound modod is, sok egyeben kívül.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
ha nem sorba rakom mi fog történi?
Ez nem ide való,de nem állom meg ,hogy ne tegyek róla említést.
Meghatódtam😊
A két legjobb és istenemre a legszebb is!
És itt is!

röviden: megadni pontos magasságot és a szálkeresztet kell mozgatni (a sebesség beállítás segítségével) úgy, hogy az mindig a célon maradjon (ha nincs jól beállítva akkor elmászik)
elképesztõen pontosan lehet bombázni, pusztán gyakorlás kérdése
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
elõre is köszi
hogy ne minden gépnek ugyan az legyenszinte a hangja
ha tudtok léci adjatok egy linket ahonnan letölthetem
Orosz bombázókon, TB-3 pl oylan bombacélzó van, amin közvetlenül a sebességet és a magasságot kell megadnod, és ahol a két szálkereszt mettszi egymást, ott ér majd földet a csomag. Egyszerûbb, hogy nem kell táblázatot böngészni, ami il-2 ben jó, a valóságban azonban a bomba méretétõl, fajtájától is függött az oldási szög, ezért volt pontosabb a német rendszer.
A B-25 Norden bombacélzójával kapcsolatban valahol olvastam, hogy el van qrva, más értékekkel kell számolni. Az IAS-TAS táblázatból létezik egy, kifejezetten B-25-höz. De azt a típust nem ismerem, soha nem bombáztam vele.
www.pumaszallas.hu
Miután beléptél, a Connect/Select game-nél kiválasztod az IL2 1946-ot, megadod az elérési utat, és már köpi is ki az online szervereket.
elõre is köszi a választ
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro