IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PhantomAss
én kipróbáltam, de nem vettem észre különösebb változást a fm, dm-ben, igazából nem tudom miben lehet más

GOOBY, pls

mijki
Lassan elérem a 10. VBoB-om, de még nem lõttem gépet, és ez azért egy kicsit rosszul esik. Lehet hogy bátrabbnak kéne lennem, mert mindig végig stresszelem a BoB-ot hogy elég lesz-e az üzemanyag, nem lõnek-e le, sarkamban van-e valaki, túl élem-e egyáltalán...

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

DummyBoy
Urak, ha már sok újonc kérdezget, nekem is lenne egy ...

Il2 + UP fent van, repülgetek - repülgetek (Megegyszer kösz a segítségért ...)

De ... Most Sanyo videójánál is látom, hogy HSFX mod be van kapcsolva ... Érdemes ezt bekapcsolni?

Különbözõ fórumokon találtam pár utalást, miszerint a HSFX leginkább a FM-re, és ilyenekre gyúr, de nem tudom, elsõ körben nem foglalkoztam vele ...

Mit gondoltok?

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

lehet kicsit merészebbnek kéne lennem és többet kéne kockáztatnom

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

én is túléltem, elsõben csak 110-eshez jutottunk, szétküldtem az aikat, és elég hamar haza is indultam, nem mertem kockáztatni a halált, azért 110-essel spit ellen.....a másodikban én is csapkodtam, 2-szer 3-szor is rácsaptam, de mellé ment az elsõ, a másodikat kinyirták mire odaértem,a harmadik meg élesen kifordult, ugyhogy nem lõttem semmit se. de még élek

Zpogi
Tényleg nagyon jól sikeredett 😊
A két küldetés alatt 7 veszteség mellett 19 gépet lõttünk ebbõl nálunk 4 pilóta halt meg,náluk viszont 9.<#taps>

acidrain
Lemaradt:

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

acidrain
Ügyesek vagytok!

UP-ban van ilyen füst MOD:

http://i34.tinypic.com/15psrxl.jpg[/IMG

acidrain
Csatlakoznék az elõttem szólóhoz. <#eljen><#worship>

V Domino
A mai küldik a VBoB-n nagyon jók voltak.Mindenki túlélte,majdnem mindenki lõtt is gépet,ráadásul az elsõ mapot csontra megnyertük.

Úgy látszik,kezd összeszokni a kis csapat,grat mindenkinek.<#eljen>

R.I.P. White Europe

Tanulságos volt, köszi.
acidrain
Sanyo csinált egy nagyon jó videót a leszállásokról---->KLIKK

Azon már túlvagyok 😊
acidrain
nyisd az ívelõt landingra

Én még más dimenziókban járok... A felszállás már sikerül, most a leszállás nem akar sikerülni. 😊 Nem elég hosszú a kifutó, nagyon gyorsan próbálok meg leszállni. Kb. mekkora sebesség az ideális a talajfogáshoz? Én 200-250 alatt nem tudok lassabban, nagyon labilissá válik.
Ti nem is emberek, hanem robotok vagytok. Le a kalappal! <#wow1><#eljen>
fecska
Éés, most 5 perccel ezelõtt meglett az elsõ gyõzelmem!
egy B-25 volt az áldozat, utánaborítottam és lõttem ami a csövön kifért elõször a vízszintes vezérsíkot lõttem el aztán az egyik motort ami füstölt és a másikat is nemsokkal utána de az már leesett a szárnnyal egyetemben. De én is kaptam a motoromba de hála Gusztávnak és a páncélnak le tudtam szállni. Most boldog vagyok hogy még is tudok célozni, de csak 6 órából.

fecska
Sziasztok!
A mai nap gyümölcse:

(Csak azért mert nem tudok célozni.)

szekelyland
Kecskemétrõl lemaradtam, de a Transilvaeroshow-on már ott voltam:

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

és az asztalra tesz ilyen ikonokat hogy setup ibt.
stb.
->data 2cab
mit csináljak ienkor?
már csak az a bajom hogy amikor telepítem az ultrapatch-et akkor elkezdi telepíteni és kiugrik egy kis ablak és azt írja ki hogy
please insert disk 1 that chontains the file
Na ennyire nem ismerem a játékot, hogy eszembe sem jutott volna, hogy a térkép részt is lehet állítgatni. Persze meg is nézhettem volna sorban az oppciókat mielött kérdezek. Ezért elnézést és köszi a sok türelmet amit irántam tanusítottatok. 😊 Feltettem a joy driverét és jobb lett a helyzet.
Her Laca
De amit hallani akartál az egy alább megadott linken is tökéletesen elolvasható volt!!!!
Kicsit légy figyelmesebb szerintem.
Amúgy kimásoltam a puma oldalon levõt ,szerintem minden benne van. Javíts ki ha ez nem így van.

Emígyen.
Alapjátékhoz kiadott frissítések
4.08m patch Letöltés
4.09m patch Letöltés
4.10m patch (még nincs hivatalos, végleges változat, csak hírek róla)

MOD installok. A következõ fileok letöltése ingyenes, de ezek NEM HIVATALOS kiegészítések! A játékhoz nem kellenek, de egyes szerverek csak ezekkel engednek be.

Ultrapack 2.1 full
Nem igényel külön kiegészítést, és a "2.0n map fix" is benne van. Mivel sok kiegészítõt, patchet és javítást adtak ki az Ultrapackhoz, de a szükséges fileok, duplikációk, és a feltelepítési sorrend sem mindehol egyértelmû, azt javasoljuk, hogy az egyben letölthetõ, naprakész javításokat tartalmazó full installt telepítsétek. A FULL letöltést válasszátok, az elsõ hozzászólás vége felé!

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

na ezt akartam hallani köszi mindenkinek
acidrain
Lacusch69 a "#29339" -es hozzászólásnál belinkelte a megfelelõ oldalt.
Azt próbáld meg asszimilálni, minden le van írva.
A 4.07-es verzióra telepítened kell a 4.08m patch-et(frissítést) "értelemszerûen" erre a 4.09m-et, ééééés ezután az Ultrapack 2.1 full-t.
Ezután lesznek a játékban új hangok, és sok más hasznos dolog.

Máshogyan nem mûködik!

Sok sikert!

Üdvözlettel:

Savas

Hhhhhmmmmmm... nagy levegõ..... nagy levegõ megint.....

Az alap lemezed, ha Il-2 Sturmovik 1946-od van, 4.07m verzió.
Erre ráteszed a 4.08m patchet.
Aztán a 4.09m-et.
Végül az egészre az UP 2.01-et.
Ezzel lesz még egy csomó repülõd, térképed, szebb kabinbelsõd, meg sound modod is, sok egyeben kívül.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

acidrain
rakd fel össze-vissza, meglátod mi lesz

acidrain
kezdek lefáradni

Her Laca
Csak jelzem ,hogy 85 200 találatot adott az IL2 sund mod ra!

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca

a pach eket sorba kell belerakni ?
ha nem sorba rakom mi fog történi?
tud valaki sound modot? mert ha felrakom pl a 4.09-et akkor elõbb felkell rakni a 4.08at is? mert egyszer feltettem a 4.09et elinditottam a játékot és 5%nál kilépett ez mért volt? lécci segítsetek köszi
ok, felnézek maj, de a vbobra itt lesz az óra melettem😊

Her Laca
Urak!
Ez nem ide való,de nem állom meg ,hogy ne tegyek róla említést.
Meghatódtam😊

A két legjobb és istenemre a legszebb is!

És itt is!

nekem modok kellenének sound mod vagy map mod nem pach
mert egyszer feltettem a 4.09et elinditottam a játékot és 5%nál kilépett ez mért volt? lécci segítsetek köszi
volt itt egy video belinkelve, hogyan kell bombázni "egyszerûen"
röviden: megadni pontos magasságot és a szálkeresztet kell mozgatni (a sebesség beállítás segítségével) úgy, hogy az mindig a célon maradjon (ha nincs jól beállítva akkor elmászik)
elképesztõen pontosan lehet bombázni, pusztán gyakorlás kérdése

de ha felrakom pl a 4.09-et akkor elõbb felkell rakni a 4.08at is?
Innen olvasgass és töltögess..

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

és hogy hogyan kell belerakni a játékba azt is léci írjátok le
elõre is köszi
Azt akarom kérdezni hogy tudtok e olyan modot ami a gépeknek a hangját változtatja meg olyanra mint ami a valóságban volt vagy legalább hasonlóra
hogy ne minden gépnek ugyan az legyenszinte a hangja
ha tudtok léci adjatok egy linket ahonnan letölthetem
VO101Tom
A bombacélzó használata bonyolultnak számít, il-2-ben is. Egy irányzékszög táblázat alapján, megnézed mekkorányak kell lennie a bombavetõ szögnek, ami a stabil(!) repülési magasság és sebességbõl számolod ki. Ezután a bombacélzóban beállítod ugyanazt a szögértéket, és ahova az akkor mutat, oda fog esni a bomba. A nehézség benne az, hogy vízszintes szárnyakkal, teljesen stabil sebességen és magasságon kell repülni úgy, hogy oldalirányba is csak keveset tudsz korrigálni. A Level stabilizer segít ezen, de nagy magasságban ha a stabilizer kicsit húz a gép orrán (6-7000 fölött), akkor az már a célzót is odébb tolja annyi fokkal.

Orosz bombázókon, TB-3 pl oylan bombacélzó van, amin közvetlenül a sebességet és a magasságot kell megadnod, és ahol a két szálkereszt mettszi egymást, ott ér majd földet a csomag. Egyszerûbb, hogy nem kell táblázatot böngészni, ami il-2 ben jó, a valóságban azonban a bomba méretétõl, fajtájától is függött az oldási szög, ezért volt pontosabb a német rendszer.

A B-25 Norden bombacélzójával kapcsolatban valahol olvastam, hogy el van qrva, más értékekkel kell számolni. Az IAS-TAS táblázatból létezik egy, kifejezetten B-25-höz. De azt a típust nem ismerem, soha nem bombáztam vele.

www.pumaszallas.hu

acidrain

acidrain
Letöltöd a Hyperlobby-t, feltelepíted, megadsz egy hívónevet, és egy jelszót, a Chat ablakban megerõsíted, kérni fog e-mail-címet.
Miután beléptél, a Connect/Select game-nél kiválasztod az IL2 1946-ot, megadod az elérési utat, és már köpi is ki az online szervereket.

egy kérdés hogy lehet online on játszani ?
elõre is köszi a választ
jó akkor kösz az eddigi segítséget
mijki
Amúgy sziasztok :S

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

mijki
este jöttök VBoB-ra?

acidrain
Ember!

Rendben van, hogy kérdezel, ezzel nincs is semmi, gond, de amikor válaszolnak a kérdésedre, akkor egy köszönöm-öt azért elereszthetnél.

Tudod errefelé ez a szokás.