IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mit találtam😊 Ez passzol a BOB hoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Nem örült de azt mondtam neki,hogy ez egy elengethetetlen komponens a windows stabil futtatásához...
A gond az,hogy nem ismeri fel az x52 öt illetve csak néha.
a vezérlõpultban látja de nincsenek beállítási lehetõségek.
A drivert ugye meg kéri telepítés közben,hogy csatlakoztassam.
Ötlet valakinek?
Eszközkezelõben nincs jelen.
A Béna.
Szabályos palástorsónál a gép orrának a looping tetején az eredeti menetirányra pont merõlegesen kellene állnia (sokkal meredekebben kell emelkedni, és jobban kifordulni). Pumaszálláson az elméleti anyagok menüben az oktatófilmek alatt van is errõl egy film, lap alja felé, Barrel roll instructions néven.
Másik hiba a pedál. Vezetett orsónál miközben csûröd, a pedállal felléped a gép orrát, ez azonban dogfightban nem mindíg jó (úgy meg pláne nem, hogy már csûrés elõtt, ahogy a videón mutatja a srác). A felsõ holtponton pont a pedállal lehet faszán a másik mögé "rúgni" a gépet, csak nagyon dugó veszélyes, óvatosan kell csinálni. Ez már nem lesz "szabályos" barrel roll, mûrep versenyen lepontoznák, de ez dogfightban kit érdekel? 😊
A videón a másik, amit "Hammerhead" néven mutat be, azt magyarul "legyezõnek" hívjuk. Ezt szabályosan úgy kellene csinálni, hogy felfelé és a lefelé húzott füst a belsõ íven minnél inkább fedje egymást. Visszaborulás elõtt is ellene lép, ami hülyeség, mindegy, neki ez a heppje. Hogy miért nem lépi viszont le az orrát, mikor megindul lefelé, nem tudom. Ezt normálisan Il-2-ben elég nehéz, dogfightben még fölösleges is. Sokkal jobb, ha "harang" manõvert csinálsz. Miután nulláig elkoptattad a sebességet, nem szárnyvég körül borítasz vissza, hanem a gép egyszerûen leadja az orrát, és átvezeted függõleges siklásba. Valóságban persze a harang is végig vezetett, orsózó mozgás nélküli manõver, ezt il-2ben nem tudod megcsinálni. Azt ügyesen mutatta a gyerek, hogy emelkedéskor a szárnyvéggel tartod pont függõlegesen a gépet.
Ennek viszont az a hátránya, hogy aki utánad kapaszkodik, az könnyen meglõhet, ezért -ha lógnak alattam- én úgy szoktam ezt a manõvert csinálni, hogy emelkedés közben kicsit bedöntöm a gépet, így aki üldöz, annak elém kellene célozni, amihez szûkebben kell tépnie, még hamarabb elkopik a sebessége. Csak amikor a saját seb. 200 alá esik, akkor húzom függõlegesbe, csûrõt kiteszem, hogy stabilan felfelé emelkedjen, onnan pedig "haranggal" borítok vissza.
Megnéztem még egy-két videóját, Immelmannt is elqrja, emelkedés közben <#wilting>#wilting><#conf>#conf> leveszi a gázt, Split-S -nél is, még bõven nem szürkül, de már alapgázon zuhan. Ez egy õrült <#idiota>#idiota>
www.pumaszallas.hu
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
A legegyszerûbb módja hogy megpingelsz egy szervert és ellenõrzöd hogy minden elküldött csomagra jön-e válasz:
Start menü: futtatás: "cmd"
a megjelenõ ablakba beírod hogy "ping www.google.com -t" idézõjel nélkül és nézed hogy jön-e reply. Ctrl+C vel állítod meg a tesztelést és akkor kiírja hogy mekkora a csomagvesztési arány
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Itt a LINK
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
www.pumaszallas.hu
Ha csatlakzni akarsz egy szerverhez, és nem sikerül általába kiírja mi is a gondja, mit hiányol, kacsolj be.
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
kilte az idgeim, letorrenteltem, de amikor elnditottam a gép nem reagált se a gázadásra, se semmire igazán, a kabinban körül se enged ézni csak switch hattal amibõl nem kérek, a grafika hót ótvar, és az optionsban semmilyen gombot nem hagy semmire ráálitani ezt én képtelen vagyok játszani, halvány lila gõzöm sincs hogy álitsam be<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
www.pumaszallas.hu
R.I.P. White Europe
Ezzel a 64s_Tomio gyerekkel ne törõdj, a ded3-on gyanezt csinálta.
Van ennek egy féreg társa, 64s_Otsu. Ugyanezt csinálja, sõt még le is lõ utána, hogy te meg megmondod neki a frankót, hogy már 10 perce forgolódsz a spittel, hogy lelõdd, elõtted az összes kontrollját, erre õ valahonnan fentrõl rácsap, és ad egy pk-t a spitnek. Ezt szóvátettem neki, hogy ugyan már a 3 killstealje után minek egy negyedik, erre lelõtt. Persze bfs-es nem volt fenn egy sem ilyenkor.
Hamar lesz ott rend ,vagy sok saját killem lesz😊
Nekem csak 2-es körüli arányom volt,de amióta pedállal repülök leromlott 1 alá sajna. De most hanyagolom egy kicsit és megpróbálom vissza tornászni<#zavart1>#zavart1>.
Bár az is igaz,hogy annyi gyökér lett a szerveren köztük az imént említett Peso is,hogy külön mûvészet megtartani a kill-eket,mert folyamatosan ellopják. Jártam már úgy is,hogy leszakítottam egy spit hátsó traktusát és az egyik kedves kolléga zuhantában még megsorozta...
A Peso gyerek is azt csinálta,hogy nagyban lövök egy hurrit,már ellõttem a egyik kontrollját meg füstölt is,erre Peso fogja magát és beül kettõnk közé aztán lelövi...Én meg fogtam magam és neki mentem,de még õ vont kérdõre. Azután adtunk az arcának,õ meg azt mondja,csak segíteni akart nekem,(na de ebben a helyzetben??)Savas meg írta neki,hogy a magyar pilótáknak nem kell segítség,amire az volt a válasza,hogy "Yes sir,Copy",majd kilépett.
Egyszóval nagyon dühítõ amit a BoB szerveren csinálnak az emberek. Eleinte még úgy voltam vele,hogy biztos sok az amatõr,de a nagynevû századoknál is ugyan ezt csinálják.<#boxer>#boxer><#violent>#violent><#nemtudom>#nemtudom><#levele>#levele><#conf>#conf>
ha gyors vagy akkor neki -300 és esetleg kick <#eplus2>#eplus2>
Egy évszám már megnyugtatna,nem is kell hónap.
Apropó! Mikor jön?😊
www.pumaszallas.hu