IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
R.I.P. White Europe
(Egyébként a LockOn: Flaming Cliffs kb olyan a kályhacsöveseknél, mint nálunk az ilcvó. Alap. Az MH59 (weblapunkon link) ezzel repül.)
www.pumaszallas.hu
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Az nem stall-os trükk, az HULLÓFALEVÉL manõveeer <#idiota>#idiota><#mf1>#mf1><#taps>#taps><#banplz>#banplz>
Igazam van, Muhhaha kartárs? Igazam van, Ata? <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Na azé'
Szepy vége.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Mondtam én hogy jó az.<#eljen>#eljen> Csak nekem nem mindíg jön össze😊)
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Ez lenne az.Jónak tûnik,ami a legérdekesebb,hogy Ultrapack-kal fog menni.
R.I.P. White Europe
Ezzel nagyjából el is mondtam a lényeges mozzanatokat,1000-6000 közt egybefüggõ felhõzet,ami bújócskává alakította a bevetést,nyomjelzõt se nagyon láttunk.Az elmaradhatatlan dover-i ballonvadászat után landolás,pattogva mint egy gumilabda,ez is megvolt.
R.I.P. White Europe
Új logó by: berczely (Y)
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Az uccsó hármon ott leszek, száradjon le a kezem, ha nem.
www.smart-bus.hu
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.smart-bus.hu
Kicsit régebbi, de már kezd rohadtul idegesíteni.
Szóval: QM-ben némely küldetés betöltése után egyszerûen megáll a program, a gombok nem mûködnek.
Történik ez függetlenül attól, hogy van-e valamilyen mod aktiválva...
Viszont frissen "írt" mission rendben megy.
Ötlet?<#nemtudom>#nemtudom><#conf>#conf>
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
4.8m
4.9m
UP2.01
Zuti 1.13
IL-2 Manager 5.0
HyperLobby
Miért nem enged be még mindig sehova???
Új logó by: berczely (Y)
crash_01
crash_02
És Laca, csak hogy ne hidd, hogy csak az elektronyos zenéket szeretem, itt van csak most csak neked két IL-2 videó ami alatt olyan zene megy amit én is kedvelek <#wink>#wink>:
zúzda_01 itt külön felhívnám a figyelmet a P-38-as manõverére, amit a 2:12-nél mutat be + a legvégén az hordozóra való leszállás is eléggé látványosra sikeredet <#eplus2>#eplus2>
zúzda_02
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Nem csoda, hogy nehezen akart elmenni a gép a hangárig, a farokkerék az egy dolog, de az egész farokrészt otthagytad a mezõn.<#ijedt>#ijedt><#worship>#worship>

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Mit össze nem kerestelek a tracken. Mindjárt lesznek képek. 😊
Amúgy Tom azt nem értem hogy a 262 miért gyorsul olyan lassan mikor a beszámolok az ellenkezõjét mondják!Amúgy a Bl-en meg is látszik hogy nem lõttek vele sokat mert irdatlan kevés lõszer van benne!
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
BI-1 egyik berepülésénél hangsebesség közelében irányíthatatlanná vált (magassági kormány flatterolt, 45 fokban leadta az orrát, és földbe csapódott), gondolom ezt szimulálják a játékban is. Tenni ellene nem tudsz, ne lépd át a határt.
(kicsit off, de a BI gépekkel még éleslövészetet sem végeztek, csak azért került a játékba, hogy a 262-esnek legyen "ellenpárja". A BI-1 BI-6 sem külön típusok, hanem az 1. és a 6. prototípus).
www.pumaszallas.hu
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Mellesleg besza ,behu.
Az a jegesedés nagyon állat.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Lenne egy kérdésem ami nagyon elgondolkoztatott.Na szóval szoktam hostolni a lobbyin és persze ott minden gép elérhetõ, de nem is az az érdekes hanem gondoltam kipróbálom a Bl6 ha már a veresekhez kényszerültem át!Na az egy nagyon érdekes egy madár! bekapcsolom a hajtómûvet adok neki gázt 20% semmi meg se moccan 30% még mindig egy helyben állok na 40% rúg egyet a gép köhög és meglódul mint állat hát jobbra balra rohadt nehéz menni de nem baj adok neki még gázt 60% felnyomom pillanatok alatt eléri a felszálló sebességet na az jó adok rá még kakaót 85% és bekapcsol a szárnyon levõ két motor és úgy meglódul a gép hogy a kometot meg a 262Hg is lazán ott hagyja.😄 na a fene mondom én de és most jön a baj elérem a 780km/h-tés hirtelen elkezd lefele menni majd tesz egy felfele ívelõ félkört és kérdezném hogy ez mi!? Mert olyankor nem lehet tenni semmit sem,de ilyet még egyik sugármeghajtású vagy rakéta meghajtású gép nem csinált, ezt hogyan lehet kivédeni fõleg ha mész 600 méteren !?
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105