IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
R.I.P. White Europe
Ezzel a 64s_Tomio gyerekkel ne törõdj, a ded3-on gyanezt csinálta.
Van ennek egy féreg társa, 64s_Otsu. Ugyanezt csinálja, sõt még le is lõ utána, hogy te meg megmondod neki a frankót, hogy már 10 perce forgolódsz a spittel, hogy lelõdd, elõtted az összes kontrollját, erre õ valahonnan fentrõl rácsap, és ad egy pk-t a spitnek. Ezt szóvátettem neki, hogy ugyan már a 3 killstealje után minek egy negyedik, erre lelõtt. Persze bfs-es nem volt fenn egy sem ilyenkor.
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Hamar lesz ott rend ,vagy sok saját killem lesz😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Nekem csak 2-es körüli arányom volt,de amióta pedállal repülök leromlott 1 alá sajna. De most hanyagolom egy kicsit és megpróbálom vissza tornászni<#zavart1>#zavart1>.
Bár az is igaz,hogy annyi gyökér lett a szerveren köztük az imént említett Peso is,hogy külön mûvészet megtartani a kill-eket,mert folyamatosan ellopják. Jártam már úgy is,hogy leszakítottam egy spit hátsó traktusát és az egyik kedves kolléga zuhantában még megsorozta...
A Peso gyerek is azt csinálta,hogy nagyban lövök egy hurrit,már ellõttem a egyik kontrollját meg füstölt is,erre Peso fogja magát és beül kettõnk közé aztán lelövi...Én meg fogtam magam és neki mentem,de még õ vont kérdõre. Azután adtunk az arcának,õ meg azt mondja,csak segíteni akart nekem,(na de ebben a helyzetben??)Savas meg írta neki,hogy a magyar pilótáknak nem kell segítség,amire az volt a válasza,hogy "Yes sir,Copy",majd kilépett.
Egyszóval nagyon dühítõ amit a BoB szerveren csinálnak az emberek. Eleinte még úgy voltam vele,hogy biztos sok az amatõr,de a nagynevû századoknál is ugyan ezt csinálják.<#boxer>#boxer><#violent>#violent><#nemtudom>#nemtudom><#levele>#levele><#conf>#conf>
ha gyors vagy akkor neki -300 és esetleg kick <#eplus2>#eplus2>
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Egy évszám már megnyugtatna,nem is kell hónap.
Apropó! Mikor jön?😊
www.pumaszallas.hu
Új logó by: berczely (Y)
R.I.P. White Europe
(Egyébként a LockOn: Flaming Cliffs kb olyan a kályhacsöveseknél, mint nálunk az ilcvó. Alap. Az MH59 (weblapunkon link) ezzel repül.)
www.pumaszallas.hu
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Az nem stall-os trükk, az HULLÓFALEVÉL manõveeer <#idiota>#idiota><#mf1>#mf1><#taps>#taps><#banplz>#banplz>
Igazam van, Muhhaha kartárs? Igazam van, Ata? <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Na azé'
Szepy vége.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Mondtam én hogy jó az.<#eljen>#eljen> Csak nekem nem mindíg jön össze😊)
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Ez lenne az.Jónak tûnik,ami a legérdekesebb,hogy Ultrapack-kal fog menni.
R.I.P. White Europe
Ezzel nagyjából el is mondtam a lényeges mozzanatokat,1000-6000 közt egybefüggõ felhõzet,ami bújócskává alakította a bevetést,nyomjelzõt se nagyon láttunk.Az elmaradhatatlan dover-i ballonvadászat után landolás,pattogva mint egy gumilabda,ez is megvolt.
R.I.P. White Europe
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Az uccsó hármon ott leszek, száradjon le a kezem, ha nem.
www.smart-bus.hu
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.smart-bus.hu
Kicsit régebbi, de már kezd rohadtul idegesíteni.
Szóval: QM-ben némely küldetés betöltése után egyszerûen megáll a program, a gombok nem mûködnek.
Történik ez függetlenül attól, hogy van-e valamilyen mod aktiválva...
Viszont frissen "írt" mission rendben megy.
Ötlet?<#nemtudom>#nemtudom><#conf>#conf>
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
4.8m
4.9m
UP2.01
Zuti 1.13
IL-2 Manager 5.0
HyperLobby
Miért nem enged be még mindig sehova???
crash_01
crash_02
És Laca, csak hogy ne hidd, hogy csak az elektronyos zenéket szeretem, itt van csak most csak neked két IL-2 videó ami alatt olyan zene megy amit én is kedvelek <#wink>#wink>:
zúzda_01 itt külön felhívnám a figyelmet a P-38-as manõverére, amit a 2:12-nél mutat be + a legvégén az hordozóra való leszállás is eléggé látványosra sikeredet <#eplus2>#eplus2>
zúzda_02
Nem csoda, hogy nehezen akart elmenni a gép a hangárig, a farokkerék az egy dolog, de az egész farokrészt otthagytad a mezõn.<#ijedt>#ijedt><#worship>#worship>

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..