IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
A kérdéses zenemû beazonosítását ha elõmozdítaná valaki ,hálám kísérni fogja!😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Minden szemetet megtalál az ember a neten ,de ha ilyet keresel megizzaszt.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
A 2. rapszódia nem zongorára íródott?
www.smart-bus.hu
Szerintem nem csak én vagyok egyedül, aki felkoncoltatná azokat akik képesek még mindig egyetérteni azzal a mocsokkal, amit békeszerzõdések neveznek, és még emléket is álitanak a mi elrabolt földünkön ennek. Száradjon le a kezük! Rohadt népség<#violent>#violent>
Hú de nagyon rég hallgattam komolyzenét.
Na ennek utána kell néznem.
www.smart-bus.hu
De kétségtelen van benne igazság hogy mindemeé kapkodva is irok, úgyhogy rajtam is bukik a dolog, és családi örökség mellessleg hogy papiron se tudok se túl szépen, se túl helyesen irni, helyesirásom olyan 3-as jóesetben, szépirásról ne beszéljünk.
Amennyiben bárki óhajtja készitek képeket a bizonyitványomról meg a billentyûzetemrõl.
www.smart-bus.hu
LINK
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
Így új winfos telepítése után is a régi Il-2 lesz a gépeden.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
S.O.S van!Mondjátok meg légyszi hogy az il-2-õt hogyan lehet felrakni egy merevlemezre 2x.Mert egy modoltat akarnék meg egy sima 4.09-est.Válaszokat elõre is köszönöm.
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
www.smart-bus.hu
Glo: nem értek veled egyet, és nem is mosnám így össze a dolgokat.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Nem születhet mindenki Kazinczynak.
Legközelebb elõvesszük Atát is, mert van arca erdélyi akcentussal beszélni TS-en <#eplus2>#eplus2>
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
www.smart-bus.hu
Belefáradtam már, hogy bogarásszam mit akarsz... Bocs, de ezt meg kellett mondanom, remélem nincs harag.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Lábtörõ 3000, a világ elsõ lábtörlõ szimulátora, csekély 15000 HuF áronxD
hogy megnyomod reggel a gombot, elkezd dolgozni és kinyomod este😊
de lehetne csináni ilyen alapon lábtoorõ szimulátort, ahol küönbözõ fantasztikusan élethû 2d-s kapuk elõtt kell minél tisztábbr törölnöd a cipõd mielõtt belépsz, és ha elég tiszta cipõvel mész be, léphetsz a következõ küdire, ahol már egy sokkal sznobkodosabbb helyre teheted be koszos lábadat és kipróbálhatod az angoranyúl szõrbõl készült lábtörlõt. Az utolsó pálya az angol királynõ szobaje elõtt evõ lábtörlõ. Töröld tisztára a lábad több mint 200 izgalmas kampányon át, és próbáld ki a világ különbözõ lábtörlõi, majd juss be a világ különbözõ házainak elõszobájába ahol megcsodálhatod magad a világ különbözõ padlozatain magad, kezdve a döngöld földtõl a márványpadlóig.
ezt a lehetõséget ne hagyd ki! Comming 2011 március. <#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
Erre ,hogy rá jöttem bakker.
(de a legnagyobb faszság a fishing szimulátor, hiszen pont azt veszi el, ami a lényege. Mert mint tudjuk a halász halat fogni megy a vízre, a pecás meg, hogy ne legyen otthon <#idiota>#idiota> )
www.pumaszallas.hu
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb