IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Új logó by: berczely (Y)
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
R.I.P. White Europe
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Õ biztosan tudja, hogy milyen zenét rakott alá.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
A kérdéses zenemû beazonosítását ha elõmozdítaná valaki ,hálám kísérni fogja!😊
Minden szemetet megtalál az ember a neten ,de ha ilyet keresel megizzaszt.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
A 2. rapszódia nem zongorára íródott?
www.smart-bus.hu
Szerintem nem csak én vagyok egyedül, aki felkoncoltatná azokat akik képesek még mindig egyetérteni azzal a mocsokkal, amit békeszerzõdések neveznek, és még emléket is álitanak a mi elrabolt földünkön ennek. Száradjon le a kezük! Rohadt népség<#violent>#violent>
Hú de nagyon rég hallgattam komolyzenét.
Na ennek utána kell néznem.
www.smart-bus.hu
De kétségtelen van benne igazság hogy mindemeé kapkodva is irok, úgyhogy rajtam is bukik a dolog, és családi örökség mellessleg hogy papiron se tudok se túl szépen, se túl helyesen irni, helyesirásom olyan 3-as jóesetben, szépirásról ne beszéljünk.
Amennyiben bárki óhajtja készitek képeket a bizonyitványomról meg a billentyûzetemrõl.
www.smart-bus.hu
LINK
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
Így új winfos telepítése után is a régi Il-2 lesz a gépeden.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
S.O.S van!Mondjátok meg légyszi hogy az il-2-õt hogyan lehet felrakni egy merevlemezre 2x.Mert egy modoltat akarnék meg egy sima 4.09-est.Válaszokat elõre is köszönöm.
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
www.smart-bus.hu
Glo: nem értek veled egyet, és nem is mosnám így össze a dolgokat.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Nem születhet mindenki Kazinczynak.
Legközelebb elõvesszük Atát is, mert van arca erdélyi akcentussal beszélni TS-en <#eplus2>#eplus2>
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
www.smart-bus.hu