IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Igaz ott csak 7,62 mm de 3x4 db.
Gyakorlatilag úgy mûködik mint egy láncfûrész<#felkialtas>#felkialtas>
A Béna.
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Kezdet: Emil 3, elsõ bevetés: Dover, 3000 méter
Albert jelenti hogy alacsonyan a hajóktól délre 2-3 spit üldözi, leborítok, az egyik fülstöl, rásorozok, kontrolok el pilóta ki, felhúzok, második gépre rá, jobbkanyar, szárny le. Hazamegyek. 2-0
második: emil3, dover tõl délre 2000 méter, mosquito-ra megy egy messzer, látszólag csak kiskalija van, ráborítok, alacsonyan utolérem, pont idõbe hogy beleszaladjak a kidobott bombába. 2:1
harmadik küldi: emil 3 dover, sehol semmi, Calais fölött légiharc alacsonyan, seprek hazafele, tengerszint, 2 spit meg egy hurri harcol a mieinkek ellen, mire odaérek csak egy kontakt van, és 4 füstoszlop, ekkor rámlõnek, cikcakk gyorsan, kezdõnek tûnik, amikor cikkbe megyek õ cakkba lõ és fordítva, túlszalad rajtam, erõteljes cikcakkba kezd õ is ahelyett hogy felhúzna, két alkalommal belesorozok, a cikcakkból hulló falevél manõver, ami 100 méteren elég ciki, 3:1.
negyedik küldi, SM-79 <#idiota>#idiota>.....
Felszállok, elindulok a hajók fele, egyszer csak kopog valami hátul, hátranézek, lángoló spitfire elzúg mellettem. Mondom Na! Erre jön mégegy, lövök rövid sorozat, lángol az is. Mondom Na-Na! Jön alulról a harmadik, alsó lövész tüzel, egy darabig próbálkozik félszárnnyal repülni, majd locs. Mondom ez igen, na!. dobom a hajókat, semmi eredmény, vissza haza, kopognak a lövések, még egy lángoló spit... és még kettõ utána, dettó..., utolsó kettõt az oldalsó lövész szedte le mert hátul elfogyott a skuló....
Hát gyerekek, könnyesre röhögtem magam, egy bevetés bomberrel, 6 humán légigyõzelem, nem semmi, hullottak a spitek mint a legyek novemberben, rohadt jó masina ez a SM-79. Nagyon jó a lövészek lövõszöge, gyakorlatilag hátrafele, oldalra, lefele teljesen le van fedezve a gép, nem beszélve arról, hogy a ,303 -asok csak gyenge benziszivárgást idéztek elõ rajta, miközben én a 12,7mm-essel kaszaboltam õket.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
www.pcpilot.hu
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Nektek akik századnélküliek felregeltetek menyi idõ után fogaták el?
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
A pipától nem látok.
<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Jó munkát majd... ( képek jöhetnek majd, hogy milyen volt, és milyen lett... )
www.smart-bus.hu
Szóvalhogy az összes eddigi Storm of War kép dx9-es volt, és dx11-es lesz a játék , ahhoz mitszóltok? LEhet 2 héten belül megtudjuk milyen fullgrafikán 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Ha megvetted az 1-et, meg ezt is megveszed, akkor már két FPS-ed lesz, szóval jó a képlet <#nyes>#nyes>
Bocs, fáradt vagyok...
Különben szeretem Egert,meg a környezõ tájat.
Igazság az ,hogy nem fûlik a fogam a dologhoz,de ha ott van munka (amit NAGYON) megfizetnek akkor oda kell menni , a család az elsõ és az utóbbi hónapokban nem nagyon volt meló. Gondoltam,hogy minden nap autózom,de az a napi három négy óra autózás sem nem kifizetõdõ ,sem pihenni nem tudnék. Inkább melózom többet ,hogy pénteken korán itthon legyek ,a hétvégén meg egy teljes nap repnap lesz😊
www.smart-bus.hu
Messzerek fedezete alatt...
Si vis pacem, para bellum.
Bocsi,ha ezzel felborzoltam a kedélyeket.<#zavart1>#zavart1>
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Szerintem az Ubisoft kavar vagy nincs pénz Olegnek.Bár mondjuk a maffia biztos kisegiti ha kell.😊
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
De arra mindenképp jó, hogy valaki bedobja ezt a határidõt a fórumba, a cummunity egyik fele azonnal anyázni, másik fele azonnal énmegmondtamozni kezd. Vicc az egész.
www.pumaszallas.hu
Mire kijózanodom,csak kint lesz😊
http://www.play.com/Games/PC/4-/1021002/IL2-Storm-Of-War-Battle-Of-Britain/Product.html
www.pumaszallas.hu
Lehet egyszerû üzleti megfontolás is, hogy az elõrendeléseket -egyenlõre- ezzel a határidõvel veszik fel, így nem lehet õket anyázni, ha mégis csúszik.
Valami hivatalosabb (úgy értem fejlesztõkhöz közelebbi) megerõsítés nem ártana. Február az qrva messze van 😞
www.pumaszallas.hu
Na errõl beszéltem pár oldallal ezelõtt hogy örüljünk ha 2011 március-áprilsára kiadják.Sajnos ez tényleg nincs közel.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
LINK