IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vogel
Sztem warbirdsofPrey maximum, mint szervernév. De azt tartalmazza a mod.

UP hez kell a data2. 3.?
Pedig régebben le kellett szednem a wingsofprey MOD-ot az IL-2höz és ebben a fórumban volt belinkelve.
Zpogi
Pl. innen.Pumaszállás
A Wings of Prey az nem egy mod,hanem egy külön játék.

Üdv!
Be tudnátok linkelni, hogy honnan tudom letölteni a v4.09m, UP2.1, Wings of Prey modot? Sehol se találom normálisan... PLS help!
Ezer köszönet!
Zpogi
A múltkor valaki kérdezte,hogy van-e mûködõ E Messzer,itt egy videó róla.
LINK

Nem rossz ez látványilag.

De valaki már szóvá tette itt: Ezeket a csillogó effekteket honnan vették?? Nem a kabinetõre gondolok, hanem 1:14-nél, amikor megcsillan a gép hasa. Anno ilyen fénye az én összerakott maketteminek volt, de én az átkosban még kénytelen voltam biciklifestékkel lekenni õket, és az tényleg így csillogott-villogott. A katonai gépek festése szigorúan matt volt, pontosan azért, hogy az ilyen villogásokat elkerüljék.
Zpogi
Pedig ahogy a kép négy sarka be van sötétedve,meg az effektek is tisztára mint a Wings of Prey.
PL ITT

szekelyland
Felbátorodva az SM 79 sikerén, másodszorra is elmentem vadászni vele, de pechem volt, mert DOver elõtt pk-t kaptam a hátsó lövész pozíciójából. De a gép. mivel automata pilótára volt téve, ment tovább északnak, én meg nem adtam refly-t, hogy valamennyi pontot a lövészek azér adjanak... és adtak is, holtomban is lõttem még 3 gépet, oszt elfogyott az üzemanyag s a gép lassan belelandolt vmi erdõbe anglia közepén.....

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Tegnap a társak egy Sturmoviknak lõtték szét a svancát, erre Szergejék kiugrottak, a gép meg szépen, egyenesen repült tovább. Kíváncsi voltam, mikor esik le nafta fogytán, de lement a térképrõl, nekem meg hamarabb elfogyott, és leszálltam.
A jelenség viszont nemcsak a játék része. Ilyen a valóságban is megtörtént, nekem hirtelen kettõ ugrik be. Az egyik '89-ben egy Mig-23, hajtómûproblémák miatt elkezdett zuhanni, csávó katapultált, erre a hajtómû magához tért, és a robottal szépen elrepült Belgiumig, ahol üza nélkül leesett, talán meg is halt valaki. A másik hasonló eset a Németországban állomásozó F-16-okkal rémlik, de az már csak halványan.

Si vis pacem, para bellum.

Hasonló borzongást már én is átéltem, igaz nem az IL2-vel. Az OFP-n van egy offline küldi, ahol egy Cobra helikopterrel rakétáival kell egy konvojt leintézni (Fürti biztos vágja mire gondolok). Párszor megcsináltam már ezt a küldit minden komolyabb érzések nélkül, de egyszer kíváncsiságból lettem a helikoptert, hogy közelebbrõl is megszemléljem a "mûvem". Na ekkor vettem észre, hogy pl a BMP személyzetének még csak annyi ideje sem volt, hogy magára zárja a fedelet, már utolérte a vég. Groteszk pózban lógtak ki a kiégett roncsból. Én is tudom, hogy ez csak egy játék, csak épp az a durva, hogy ugyanilyen felvételeket láttam a öbölháborúból is. Na ekkor én is megborzongtam.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Szerencsétlenek. Egyszer valamelyik waron találkoztam egy Li-2-sel Orel felett. Valami keményen eltalálta, mert a géptörzsrõl egy az egyben levágták az orr részt pilótafülkével együtt. A motorok még jártak, a gép pedig pedig csak nem akart leesni, végtelen körben keringett a város felett. Olyan volt, mint egy repülõ koporsó. Tudom, hogy ez csak egy szimulátor, de beleborzongtam...
Hé, eddig nem járt futótöréssel, ha a leszálló és a guruló közötti fûre tévedtem...!
De egy dolog továbbra sem változott az 1946-ban. Ha autopilotra kapcsolsz, a motor hõmérséklete nem emelkedik tovább...

Ha ez ennyire felbosszantott, akkor ez talán még meg is rígat ismerve, hogy inkább a bomberekhez húz a kicsi szíved <#nyes>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Valami fx revolution-t emleget. Sose hallottam még.

szekelyland
Jó, de én egyedül voltam. Adott percen elhúztam a függönyt és kinéztem az ablakon, legalább 5 spit lógott a gép seggében, kopogott a 7.62-esük mint a záporesõ, de némi lyukas ablak kivételével semmi se történt.... LE is voltak sértõdve vörös oldalon a népek rendesen utána..

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

A személyes rekordunk ilyen téren 3xju88 szoros kötelékben,10 méteres magassági lépcsõben,Londontól keletre lévõ hajókonvoj bombázásánál,14 db vadász lelövése<#violent>

Igaz ott csak 7,62 mm de 3x4 db.
Gyakorlatilag úgy mûködik mint egy láncfûrész<#felkialtas>

A Béna.

Zpogi
Oleg fórumán találtam eme gyöngyszemet 😊

Sanyo
Szééép! 😄

www.pcpilot.hu

szekelyland
meg ha jól látom még vissza se nagyon akartak lõni, persze a realistic gunnery ki volt kapcsolva, mert a lövedékek nem akartak lekonyulni meg 1 kilométerrõl is lerobbantotta a másikat....

szekelyland
Hát a tegnap rájöttem melyik a legûberebb gép a BOB mapon:
Kezdet: Emil 3, elsõ bevetés: Dover, 3000 méter
Albert jelenti hogy alacsonyan a hajóktól délre 2-3 spit üldözi, leborítok, az egyik fülstöl, rásorozok, kontrolok el pilóta ki, felhúzok, második gépre rá, jobbkanyar, szárny le. Hazamegyek. 2-0
második: emil3, dover tõl délre 2000 méter, mosquito-ra megy egy messzer, látszólag csak kiskalija van, ráborítok, alacsonyan utolérem, pont idõbe hogy beleszaladjak a kidobott bombába. 2:1
harmadik küldi: emil 3 dover, sehol semmi, Calais fölött légiharc alacsonyan, seprek hazafele, tengerszint, 2 spit meg egy hurri harcol a mieinkek ellen, mire odaérek csak egy kontakt van, és 4 füstoszlop, ekkor rámlõnek, cikcakk gyorsan, kezdõnek tûnik, amikor cikkbe megyek õ cakkba lõ és fordítva, túlszalad rajtam, erõteljes cikcakkba kezd õ is ahelyett hogy felhúzna, két alkalommal belesorozok, a cikcakkból hulló falevél manõver, ami 100 méteren elég ciki, 3:1.
negyedik küldi, SM-79 <#idiota>.....
Felszállok, elindulok a hajók fele, egyszer csak kopog valami hátul, hátranézek, lángoló spitfire elzúg mellettem. Mondom Na! Erre jön mégegy, lövök rövid sorozat, lángol az is. Mondom Na-Na! Jön alulról a harmadik, alsó lövész tüzel, egy darabig próbálkozik félszárnnyal repülni, majd locs. Mondom ez igen, na!. dobom a hajókat, semmi eredmény, vissza haza, kopognak a lövések, még egy lángoló spit... és még kettõ utána, dettó..., utolsó kettõt az oldalsó lövész szedte le mert hátul elfogyott a skuló....

Hát gyerekek, könnyesre röhögtem magam, egy bevetés bomberrel, 6 humán légigyõzelem, nem semmi, hullottak a spitek mint a legyek novemberben, rohadt jó masina ez a SM-79. Nagyon jó a lövészek lövõszöge, gyakorlatilag hátrafele, oldalra, lefele teljesen le van fedezve a gép, nem beszélve arról, hogy a ,303 -asok csak gyenge benziszivárgást idéztek elõ rajta, miközben én a 12,7mm-essel kaszaboltam õket.

A második szép meg jó meg minden, de sosem értettem, hogy miért kell olyan videókat feltölteni ahol egyértelmûen látszik, hogy ki van kapcsolva a sérülés. Na meg az, hogy duplán égõ stukára megint rámegy, meg így beülni mögé. Ezek engem nagyon bosszantanak. De lehet csak én vagyok ilyen retard 😄
Her Laca
Ezt honnan szedted ?😊)Baromi jó.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Zpogi
Leginkább az IL2:Wings of Prey kell hozzá...<#wink>

A másodikhoz melyik mod kell? Baromi jól néz ki.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Mindenki döntse el melyik tetszik neki jobban:

Guncam 1.
Guncam 2.

Az utóbbinál érdemes megtekinteni a többi feltöltést is.

Sanyo
Amíg Oleg vagy a kiadó nem mond dátumot, minden más csak találgatás. Várjunk még egy picit az aggódással. 😊

www.pcpilot.hu

Csak csatlakozni tudok az elõttem szólókhoz. Eger jó kis hely szép a környék, szép a város, szép a történelme meg minden. Én is átugrottam már kocsival párszor a Bükkön át oda, meg 1x bringával is. Szép túra volt mindegyik.

*vrvb elnézést

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Gyerekek, felregeltem crvb oldalra, bejelöltem a századnélküiek századát, lerepütem már két küldit, eltelt 3 nap, de nincs statom, mert nem fogadták el a századjelölésem még. Pedig ma heinkellel két 2000-es kidobtam a fél várost.
Nektek akik századnélküliek felregeltetek menyi idõ után fogaták el?

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Willenbrock
Erre már nem is mondok semmit.Azt nem értem minek ígérgetnek ha ennyire fogalmuk sincs a megjelenésrõl? Rohadt unalmas hogy minden évben bejelentenek vagy 4-5 idõpontot-kb minden évszakra egyet-aztán csak csepegtetik a screenshotokat és nem történik semmi.Mondanák azt hogy fogalmuk sincs mikor jelenik meg vagy hogy egyáltalán ki fogják-e adni,az egyenes beszéd lenne.

Ne is mondd, épp az imént robbant belém egy Rata.. asszem maradok egy darabig a SUM meg Bombázó küldiknél..

Her Laca
Belém jön (IAR al voltam) egy csajka ,elõtte kétszer is jóóóóól meglövöldöztem.De szerintetek melyik gépnek esett le a szárnya? Azt már nem is kérdezem,hogy milyen kárt tudtam okozni neki a lövedékekkel😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

A bátor pilóta... katapultált egy cica miatt! 😄 😄

www.smart-bus.hu

acidrain
Bakker felszállás közben rámugrott a macska, felugrottam a székbõl és emiatt beszálltam a fák közé.
A pipától nem látok.
<#falbav><#falbav><#falbav>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Én is szeretem... fõleg a szép asszonynak a völgyét, meg a környékét! 😄

Jó munkát majd... ( képek jöhetnek majd, hogy milyen volt, és milyen lett... )

www.smart-bus.hu

Akkor mélyebb barátságot köthetsz pár egri leánykával. Bár csak 1 lyukuk van, de az komoly élvek forrása <#ravasz1>

jahahahahaaaaaj 😄 ez nagyonjó 😄
Nem is játszottam vele, stereo 3d miatt érdekel a 2 😄

Szóvalhogy az összes eddigi Storm of War kép dx9-es volt, és dx11-es lesz a játék , ahhoz mitszóltok? LEhet 2 héten belül megtudjuk milyen fullgrafikán 😊

Papa01
Én is oda jártam fõsulira, nagyon szerettem... 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

"... Crysis2-re azt írták hogy kétszer annyi FPS-ed lesz mint volt az 1-ben..."

Ha megvetted az 1-et, meg ezt is megveszed, akkor már két FPS-ed lesz, szóval jó a képlet <#nyes>

Bocs, fáradt vagyok...

Her Laca
😄 Miattam "is" lesz szép az a város😊 Az egyetemet csináljuk ,meg a körülötte levõ részt. Valami dísztérrõl is szó van ,de az még távoli.
Különben szeretem Egert,meg a környezõ tájat.

Her Laca
Biztos,hogy nem😞 Max viszek egy laptopot amin tudok veletek társalogni .Már ha találok netet a közelbe😊) A panziókban asszem van mindenhol vifi.
Igazság az ,hogy nem fûlik a fogam a dologhoz,de ha ott van munka (amit NAGYON) megfizetnek akkor oda kell menni , a család az elsõ és az utóbbi hónapokban nem nagyon volt meló. Gondoltam,hogy minden nap autózom,de az a napi három négy óra autózás sem nem kifizetõdõ ,sem pihenni nem tudnék. Inkább melózom többet ,hogy pénteken korán itthon legyek ,a hétvégén meg egy teljes nap repnap lesz😊

Azért alkalom adtán nyisd majd ki a szemed! 😄

www.smart-bus.hu

koszi, hol kaphatom meg az Il-2 joy control progit?
Hát, ha azon múlik, pár Tante Ju alkatrészenként áthordja...
Messzerek fedezete alatt...

acidrain
Átkerül majd Egerbe az a gémer gép szerintem 😊

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Zpogi
Értem én Tom,de senki nem mondta,hogy ezt szentírásnak kell venni,csak belinkeltem érdekesség képpen. Mindenkinek szuverén joga eldönteni,hogy elhiszi vagy sem.
Bocsi,ha ezzel felborzoltam a kedélyeket.<#zavart1>

Her Laca
A reptéri kóbor kutyát sem érdekli ,hogy szép e.Nem nézelõdni megyek oda(sajnos).

mijki
Eger szép város.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro