IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Si vis pacem, para bellum.
Spitfire in-cockpit and Me 109 Dogfight Biggin Hill 2009
www.pumaszallas.hu
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Ígérgetni azt tudnak viszont ,hogy szakadna rájuk valami.
Nem véletlen ám,hogy komoly cég nem telepít gyárat az oroszokhoz!!!
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
300*40=12.000 forint. Többre számítottam. Viszont kb. 35x270=9450
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
A fene vigye el, akkor mégse ezt kapom az asszonytól KArácsonyra... <#gonosz3>#gonosz3>
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Bizonyára elírás az Il-2, mert a Storm of Warhoz csak annyi köze van, hogy az 1C:Maddox fejleszti. 😊
Pénteken Oleg azt írta, hogy "soon, very soon" (közel, nagyon közel) van a megjelenés. A február azért elég messze van...
www.pcpilot.hu
Mindegy is, csak az a nyavalyás 4.10 kijönne már...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Thank you for your recent Play.com order for IL2: Storm Of War - Battle Of Britain
We have recently been informed by the manufacturer of this product that the release date has been changed to 25-Feb-2011. We have updated this information on site and will endeavour to process your order in readiness to arrive with you on the release date.
Please accept our apologies for any inconvenience caused to you in this matter and thank you for your patience and valued custom.
Kind Regards,
Customer Support Team
Play.com
A joy beállításához az Il2 joycontrol progit ajánlom, ehhez a botkormányhoz, mivel elég rövid az útja, (és rohadt kemény a rugó a saitekhez képest) ajánlom a logaritmikus görbét a csûrõre és a magasságira, ha jól be van rögzítve a potméter akkor gyakorlatilag holtjáték mentes az egész, engem személy szerint borzasztóan zavart a rövid úton erõs rugón mozgó kar, nagy koncentrálást igényel célzáskor. A múltkor kipróbáltam egyet nosztalgiából, olyan volt mintha a szervós audiból egy szervó nélküli 30 éves dácsiába ültem volna át.
Ha vmi gondod van vele v ha vmi elszáll belõle adj egy privit, van alkatrészem bõven hozzájuk...
A DEADZONE minél magasabb értéken, van, annál nagyobb mozgást vesz figyelembe. A FILTERING szintén.
Pontos értékeket nem adhatok, hiszen az függ a joytól, a gépedtõl, sõt a jobb kezedtõl is. Mindenki magának kell megtalálja azt, amit Õ kényelmesnek, és vezethetõnek tart.
Ott eccer van a DEAD ZONE, ami azt takarja, hogy mekkora jelet NE vegyen még e gép, meg a FILTERING, (ezt én is innen tudom), ami meg az ide-oda rángatást csökkenti. Na ott próbálkozz, bal oldalt kis ábra mutatja is a végeredményt.
😊))
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Meglátod, joyal szebb az élet
<#nyes>#nyes>
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Ördögöt köll! Öt göböly köll Gödöllõrõl!
Majd vigyázzá me ott fal lesz majd 😊))
Esõ lesz, me be van borulva hátul a csomagolópapír :XD
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
De hogy a földi célpont ilyen erõs lett volna a valóságban akkor akkor nem is tudom mi lenne!xD
MENYORSZÁG<#taps>#taps>
A Béna.
Szerintem mehet az effects low, nem hinném, hogy érzékeny lenne rá, ki kell próbálni, hogy azzal beenged-e.
És az EFFECTS_low-t be lehet kapcsolni? Az mennyire crt=2 érzékeny? Kicsit régi már a gépem, és képregényt nem szívesen játszanék...
bob-on, engem nem enged be , dob ki , igaz reg nem voltam ott , az UP 2.01 van meg ez az utolso letoltesem,nem is tudom kell-e e meg valami, mar nem is tudom mivel kell aktivalni a JSGME-n , vagy mondjatok egy mod nelkuli szervert ahol estenkent megkaphatlak...........komolyabb joyt aszem mar csak az angyaal nem hoz , de a fo mindennel a jatek
Leszálláshoz készülve egy Rata elég keményen meglõtt. Egy pillanat alatt ellõtte a csûrõt, és az egyes motort, ami ezután körülbelül 20%-ot tudott teljesíteni.
Majdnem teljesen be kellett lépni, hogy egyenesben tudjam tartani a madarat.
Mire észbe kaptam, elveszítettem a repteret, de a bajtársak segítségével végül is megtaláltam, ezúton is köszönöm Nekik a segítséget. <#worship>#worship>
Háromszor repültem rá a kifutóra, mire sikerült leraknom a gépet, a futó odalett, de a küldetés sikeres volt. <#eljen>#eljen>