IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ejnye folyton ezek a negatív hullámok! Látod mit tettél megint Laca? Most miattad várhatunk újabb 2 hétig! <#idiota>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Kérdés: A nehézségi fok beállítása vonatkozik az AI-ra is? Ugyanis az ellenség engem mindig lát, és pontosan tudja messzirõl is hogy én ki vagyok.

Si vis pacem, para bellum.

VO101Tom
Kiváncsi leszek, ezek a Spit kabin-torzítások is benne lesznek-e - csak a realizmus kedvéért 😊 (jó, tudom, biztos nem)

Spitfire in-cockpit and Me 109 Dogfight Biggin Hill 2009

www.pumaszallas.hu

Papa01
De nem is annyira olcsó... 😊 Mondjuk, azt hiszem, én beruházok rá, ha valamikor megjelenik... 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Zpogi
Ha jól néztem az akciós ára 27 Font (1 Font=337 Ft),tehát az akciós ára ~9000 Ft.

Tudod, Szergejnél minden idõ szicsasz...

Sanyo
Várjunk valami hivatalosabb infót.

www.pcpilot.hu

Her Laca
Ott rohadjon meg ez az egész . Idén-re ígérte ,ha most februárt mond akkor abból lesz jövõ karácsony. Gyökér oroszok,ezek sosem képesek egy határidõt sem tartani,tapasztalom az élet bármely területén is nem csak itt.
Ígérgetni azt tudnak viszont ,hogy szakadna rájuk valami.
Nem véletlen ám,hogy komoly cég nem telepít gyárat az oroszokhoz!!!

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

mijki
Nem is olyan drága mint számítottam rá, kiszámoltam magasabb összeggel:
300*40=12.000 forint. Többre számítottam. Viszont kb. 35x270=9450

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Zpogi
Relatív a messzeség,ha azt nézzük,hogy négy éve reménykedünk. Mert ha így vesszük akkor tényleg közel,nagyon közel van az a február(Oleg nézõpontjából) 😊

Vagy 2 levél speed <#buck>

A fene vigye el, akkor mégse ezt kapom az asszonytól KArácsonyra... <#gonosz3>

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

szekelyland
ha jó kemény 40fokos vodkából rendszeresen betankolsz, kettõt alszol (a detoxon, kómában) és már hoppá, itt is van február....<#idiota>

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

mijki
Ez aaaazzz! Je 😄

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Sanyo
Itt is van.

Bizonyára elírás az Il-2, mert a Storm of Warhoz csak annyi köze van, hogy az 1C:Maddox fejleszti. 😊

Pénteken Oleg azt írta, hogy "soon, very soon" (közel, nagyon közel) van a megjelenés. A február azért elég messze van...

www.pcpilot.hu

Ha jól emlékszem, valami 2006 év vége volt az elsõ dátum.

Mindegy is, csak az a nyavalyás 4.10 kijönne már...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

szekelyland
Remélem 2012 -ig kihozzák, legalább 1x játszhassak vele......

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Azthiszem nem is 1 féle projektorvásznam lesz mire ezek kijönnek hanem vagy 3. Az is lehet hogy magunknak építünk powerLED-es projektort és addigra elkészül 😄 .

crysis2-t még mindig elõzi ... Tolódnak a DX11-es játékok 😊) Mindenesetre ez nem tudom hogy fog menni, Crysis2-re azt írták hogy kétszer annyi FPS-ed lesz mint volt az 1-ben.

szekelyland
még két hét.....

Zpogi
Ezt találtam a BoB SOW fórumán:
Thank you for your recent Play.com order for IL2: Storm Of War - Battle Of Britain

We have recently been informed by the manufacturer of this product that the release date has been changed to 25-Feb-2011. We have updated this information on site and will endeavour to process your order in readiness to arrive with you on the release date.

Please accept our apologies for any inconvenience caused to you in this matter and thank you for your patience and valued custom.

Kind Regards,

Customer Support Team

Play.com

szekelyland
Az attack 3 tipikus hibája (1-2 hónap múlva) a potméterek rögzítése lazul meg,(ezt sokan tévesen aképp értelmezik hogy kiment a potméter) amit ragasztóval lehet orvosolni. Ugyancsak gyenge pont a gombok minõsége, van amelyik túl érzékeny, van amelyikre viszont rá kell állni tûsarkú cipõben....
A joy beállításához az Il2 joycontrol progit ajánlom, ehhez a botkormányhoz, mivel elég rövid az útja, (és rohadt kemény a rugó a saitekhez képest) ajánlom a logaritmikus görbét a csûrõre és a magasságira, ha jól be van rögzítve a potméter akkor gyakorlatilag holtjáték mentes az egész, engem személy szerint borzasztóan zavart a rövid úton erõs rugón mozgó kar, nagy koncentrálást igényel célzáskor. A múltkor kipróbáltam egyet nosztalgiából, olyan volt mintha a szervós audiból egy szervó nélküli 30 éves dácsiába ültem volna át.
Ha vmi gondod van vele v ha vmi elszáll belõle adj egy privit, van alkatrészem bõven hozzájuk...

Ezzel gyk. nem tudod félig kitéríteni a kormányokat, hiszen nincs 50%-os értéked, hiszen a joy legkisebb mozdulatára is 60%-ra ugrik a kormány. Ez nagyon gyors mozgást jelent, viszont a pontosság rovására megy, és az egész valóban rángatózni fog.

Az egyikük mondhatta máshol azt, hogy "SCV FELADATRA JELENTKEZIK!" ?

Annak az a lényege, hogy ha a joy 10%-ot vesz, akkor mennyit adjon le. Példa: 20-nál 40-re van állítva. Ez azt jelenti, hogy a joy 20%-os elmozdulása 40%-os mozgást valósít meg! Ezzel frankón túlvezérled, de ha Neked így kényelmes, semmi gond. Én 50% alatt inkább visszavettem a névleges értékbõl, ezzel kisebb mozdulatokat sokkal finomabban tudok megtenni.
A DEADZONE minél magasabb értéken, van, annál nagyobb mozgást vesz figyelembe. A FILTERING szintén.
Pontos értékeket nem adhatok, hiszen az függ a joytól, a gépedtõl, sõt a jobb kezedtõl is. Mindenki magának kell megtalálja azt, amit Õ kényelmesnek, és vezethetõnek tart.

Tenyleg konnyen mozgok vele, nekem jo, szoval hogy allitsam a dead zonet meg a filteringet ? ezeket eddig figyelmen kivul hagytam.Nallam az Imputnal a csuszkakat magasra allitottam 60-tol kezdtem 100-ig kosz
Nekem is Logitechem van, nincs vele semmi bajom. A beállítás az IL2 fõmenüjében: HARDWARE SETUP - INPUT
Ott eccer van a DEAD ZONE, ami azt takarja, hogy mekkora jelet NE vegyen még e gép, meg a FILTERING, (ezt én is innen tudom), ami meg az ide-oda rángatást csökkenti. Na ott próbálkozz, bal oldalt kis ábra mutatja is a végeredményt.

No akkor jó vadászatot adjon a Jóisten mindnyájatoknak.
😊))

Hát én sajnos Veszprémi vagyok!😞 ozt meg nem is tudom hogy össze lehet e kapcsolni a géppel mivel nyolc éves és még nem is néztem hogy van e csatlakozója!😞 Amúgy nincs kedved repkedni?

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

próbálj beszerezni egyet, ha Pesti vagy, a Mediamarktot tudom ajánlani, és a saitek Cyborgot ha van még, 1500-ért vettem tavasszal, és hihetetlenül faja kis joy, én nagyon megszerettem, és arra amire én használom, bõven elég.
Meglátod, joyal szebb az élet
<#nyes>

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

VO101Tom
Az il-2 magyar szinkronban a VO101-et hallod 😊

www.pumaszallas.hu

a bomba robbant jó nagy krátert csinált csak a körülötte levõ földi ellenség nem robbant szét!xD

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Zpogi
Nincs bekapcsolva véletlenül a RealisticBomb&TorpedoFusing? Mert,ha igen akkor egy bizonyos magasság alatti oldásnál nincs ideje beélesednie a bombának.

Értem én de én nem tudok trimmelni!😞 nincs joy és az összes billentyûm foglalt!😞 az a legjobb amit német gépeknél szoktam használni hogy felmegyek magasra lecsapok meglövöm ozt fel vissza megint!xD ez bejön szint mindig bár zeroval még nem próbáltam!

bocs, elirtam, nem neked, neki van vége ha leáll dogoni

szerintem az A6m5 meg az a6m7 is jó, jobban tudnak vmivel zuhanni, kicsit gyengében fordul, de gyorsabb is egy kicsit, és amelyiknek a szárnyban már 2 géppuska plusz 2 20-as van, az ütõs már és jobb is vele célozni. Ha a hellcatel corsairral, képes leálniveled dogolni véged, de jöhet spitel is, benyomod a trimmet, és elõbb utobb lefordulod, én mondjuk ha alacsonyan vagyunk és lekövet mindent, szinte mindig még a flapset is használom, mögétépen és onnantól általában vége a dalnak, a csapkodosokkal kel vigyázni, amibõ azon a szerón kevesebb van, és azokkal kik igazán ismerik a gépeiket, a fordulási sebességet, mert akkor is lelõhet, ha ideális sebességen tudja tartani a gépét, tapasztaltam már saját bõrömön.

volt zero csak a szarabbik fajtája! 43-ig vannak jó zérók a többit elcseszték !😞 és nem támadtak hanem én bár az N1k2 nehéz leszedni!xD
De hogy a földi célpont ilyen erõs lett volna a valóságban akkor akkor nem is tudom mi lenne!xD

joyt áitani az il-2 offlinejában tudsz a setupban, tuti megtalálod. Ott tudod az érzékenységet állitani.

Milyen volt az a gépkiosztás? mert ha volt zero és ilyen kezdõbb szerón voltál ott mindig vannak sokan akik leállnak vele fogolodni, és.... AJJJJJJJ ONNAN NINCS KEGYELEM!<#eplus2><#eplus2><#eplus2>
MENYORSZÁG<#taps>

ÖÖÖ szövetségesekkel(amik) voltam mert most a japánoknál irtó szar volt a gépkiosztás! És lb-s bombák voltak amiket a spitfirére lehet rárakni!

Véletlenül nem AB típusú bomba volt az?

A Béna.

acidrain
Még annyi, hogy ha repülni szeretnél, akkor ide kell regisztrálnod: Virtual Battlefront

Szerintem mehet az effects low, nem hinném, hogy érzékeny lenne rá, ki kell próbálni, hogy azzal beenged-e.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Hát most kiábrándultam a játékból!😞 Az mi hogy ledobok 2db 250 és 1 500 kg-s bombát egy légvédelmi gócpont kellõs közepébe és semmi,robban a bomba de nem robban szét semmi mindentõl kb 2 cm-re volt(egy kupacba volt egy 88-as kettõ 20mm-s 1 teherautó egy Sdkfz250 meg egy kübelwagen)! De offline meg ledobom 2 méterre és még a híd is szétrobban!<#fejvakaras><#idiota>

Köszi a gyors választ! <#worship>

És az EFFECTS_low-t be lehet kapcsolni? Az mennyire crt=2 érzékeny? Kicsit régi már a gépem, és képregényt nem szívesen játszanék...
Maris irjak alattam
Sziasztok. Eleg reg nem jartam itt, felfogadtam, hogy amig nem kapok egy jobb joyt, addig abba hagyom.Az en Geniusom nem valt be,ha elem kerult egy gep eloszor a celzo kort kellett keresnem s utana az ellenseget,ide oda ugralt es bizony nem keves penz volt. Egy baja volt nagyon erzekeny.A gond hogy itt a varosban sot ebben a kibaszott orszagban nem is lehet egy komol;yabb joyt kapni, eskuszom , kerdeztem a Saiteket barmelyik valtozatat , nem is hallottak rola, de ezt mar tudja Ata is. Regebb irta Ata hogy a Logitech attack 3 -al jobban erezte a gepet mint barmelyik joyaval, hat........ne kacagjatok bago, minimalis penzert vettem egyett , tenyleg also kategorias nincs force , nincs sok gomb meg sok minden rajta,ennyi penzert nem is lehet de....konyebben kezelem a gepet tenyleg jobban erzem es jobban lovok. Sokkal jobb mint amilyen volt,dehat nem tudom meddig , nem tudom mennyi az elettartalma, meddig tart es meddig marad ilyen pontos.Nem is tudom kell ezt kalibralni es mikeppen? Ha valaki tud tobbet errol kerem irjon. Nem akarom dicserni mert csak egy logitech,de ez jobb mint az elsom es punktum. Mar harmadik este hogy ujra jatszom , gyengebb szervereken sky valor , fire es 3-4 gepet meg eresztek. Ti merre vagytok , utoljara a Rigan meg volt nehany ismeros, gondolom a
bob-on, engem nem enged be , dob ki , igaz reg nem voltam ott , az UP 2.01 van meg ez az utolso letoltesem,nem is tudom kell-e e meg valami, mar nem is tudom mivel kell aktivalni a JSGME-n , vagy mondjatok egy mod nelkuli szervert ahol estenkent megkaphatlak...........komolyabb joyt aszem mar csak az angyaal nem hoz , de a fo mindennel a jatek
acidrain
Il2 1946 4.09m + Ultrapack 2.01, aktiválva a Warbirdsofprey mod.

Ez a VRVB milyen verzióval megy?
acidrain
Én leszek Lobbyn, és TS-en is, összefutunk.

acidrain
Tegnap este VRVB-n Blenheimekkel SUM-oltunk.
Leszálláshoz készülve egy Rata elég keményen meglõtt. Egy pillanat alatt ellõtte a csûrõt, és az egyes motort, ami ezután körülbelül 20%-ot tudott teljesíteni.
Majdnem teljesen be kellett lépni, hogy egyenesben tudjam tartani a madarat.
Mire észbe kaptam, elveszítettem a repteret, de a bajtársak segítségével végül is megtaláltam, ezúton is köszönöm Nekik a segítséget. <#worship>
Háromszor repültem rá a kifutóra, mire sikerült leraknom a gépet, a futó odalett, de a küldetés sikeres volt. <#eljen>