IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ne aggódj, tegnap mi is szívtunk a navigálással. Én a szárazföld felett is el tudtam tévedni 😊

A rádió iránytûhöz nem kell nagy ész. Mindig arra kell fordítani a gépet amerre a repcsi mutat, és az rávisz a fordulópontokra. Ha mondjuk a 3. fordulópont a célterület, akkor elrepülsz az 1-es és 2-esig, utána bármerre vagy a célterület felé fog mutatni a rádióiránytûd.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

acidrain
Ez is ua az idõszak, rá voltam kattanva a makettezésre.
Jó sz@r kép, nem vagyok fotómûvész.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

acidrain
Nekem ennyit sikerült kihoznom belõle még gyerek fejjel:

amugy, a tegnapi vrvb-n elvéreztem, eltévedtem végkép, utolsó ideig én repültem mikor is kényszerleszálltam és cpturedet kaptam. Köd volt és a tenger felett eltévedtem. Most már égetõ lenne megtanulnom navigálni, addig nem is repülök vrvb-n amig meg nem tanulom mert nincs értelme. Vki eltudná magyarázni nekem a rádióiránytû használatát? az irányokat tudom, merre 90-180, 270, és ha visszafordulok agyjak csak hozzá 180-at, de ez tegnap karcsú vot a xar idõben.
Köszi elõre is!

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

no igen, ami még hiányzik meg amihez balfasz vagyok az az utolsó...

Vogel
Utána néztem, hogy ki õ😄 Hát igen, ritkán nézek TV-t.

Btw, ma jövök brvr-re ha minden jól megy.

Privi ment...
Addigra ott lesznek az unokák. Az több idõt elvesz, mint amennyit a suli+sport+csajok kombó most 😊

Ha tudnád mekkora népünnepély lesz ez.

Sopronban az egyetem teljesen lázban ég 😊

Her Laca
Fiam öltönyt próbálgat. Kérdezem hova mész. Azt mondja ,hogy október 13. án
Barney Stinson öltözz ki nap lesz. Eszem megáll.😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

majdnem megfeledkeztem már hogy még egy mig-29 ub-m és egy talált utasszálitóm, 767-esem, meg egy roncs messerem is van, ejj, menyi meló lehetne, slusz épitek papirbó repülõképes gépeket, plusz a szimulátor, pusz papirmakettezgetek, plusz szeretek olvasni sokat, plusz sportolok, és akkor még a suli.....
Kevés a 24 óra, én is várom már hogy nyugdijas legyek, ha minden igaz, márcsak 50 év<#idiota>

Her Laca
Kiárusítok😊 Csak fájdítom a szívem amikor meglátom a dobozokat.
Pedig erre is rátaláltam😊
Na de majd ha nyugdíjba megyek .

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Laca! Te döntésed ez, de pl én is úgy vagyok, hogy ott áll a szekrényemben már 2 éve egy 1/48-as Bf-110-es, egy Tomcat, egy priest, egy starfighter, sõt van még egy limitált számú 1/69-es szintén nemkapható V-2esem, alatta trailerrrel meg figurákkal együtt. és én se tudok soha odáig ejutni hogy legyen idõm megépiteni, de azért nem mondok le róla, eláll az ott sokáig😊

Her Laca
Ha lenne idõm ,egy csodálatos darabot tudnék csinálni belõle.
Minden benne van jószerivel,még az MG FF ek is a szárnyban.
Persze van vele meló ,de szinte tökéletes makettet lehet belõle eszkábálni.
Nagy terveim voltak vele,de elõre láthatólag nem lesz idõm foglalkozni ilyesmivel.
No meg ha jól sejtem ilyet már nem is lehet kapni .

Nohab
Privi ment.

Szép modell, csak az a baj, hogy én is amatõr vagyok. 😊
szekelyland
privi ment....

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Willenbrock
1:32-es makettet biztos nem lehet,még az 1 24-est sem-túl teljesen rossz a tömeg/szárnyfelület aránya a mûanyag makett alkalmatlan a modellé alakításra.Lehet kapni kb 14 000-ért habmodell messzert (GWS) akkus motorral.Ez 90 cm fesztávú és még kicsinek is számít a modellek közt.

Engem érdekelne a dolog 😊
Anno a Luftwaffe ászai és a szövetséges légierõ ászai címû könyvet olvastam.Akkor kedveltem meg igazán a pilótákról szóló történeteket.Ha el tudnád küldeni erre az e-mail címre [email protected] azt nagyon megköszönném 😊))

Amúgy az 1:32-es Bf 109-es modell tényleg nagyon jó.Szerintem simán át lehetne alakítani RC repülõvé.Kérdés mennyire erõs a sárkányszerkezet.

Jofele modell,jo aron. Csak nekem az osszes makett 1:72 aranyu.

ha valakit erdekel: Az Eg Ura c. konyv, .doc formatumban (Eric Hartman elete) szivesen elkuldom e-mail be.

„A világ mai napig is legeredményesebb vadászpilótája, a 352 légi gyõzelmet arató, német Erich Hartmann életregénye ez a könyv, aki a második világháborúban fiatal, kezdõ pilótaként került a keleti frontra, ám rendkívüli képességei hamar az ég urává tették.
Izgalmas légicsaták, magas kitüntetések, aztán hadifogság Szibériában. Az 1950-es évek végén már az újjáalakult német légierõ egyik vadászrepülõ ezredének parancsnokaként azon kevesek közé tartozott, akiket még ellenfeleik is elismertek és tiszteltek.”

Her Laca

Her Laca
Valakit érdekel😊 Korán van .

Her Laca
Srácok.
Feltettem a vaterára
,de hátha valakit érdekli a dolog.

Ritka egy darab ,csak sajnos nincs idõm foglalkozni vele. Félre értések elkerülése érdekében 😊 csak azért merészeltem megmutatni ,mert valóban egy ritka példány és aki érti mi ez annak asszem nem kell magyarázni.
Pár éve szereztem ,egy amatõr megszentségtelenítette ,de abszolút újra építhetõ.

Relax99
aki viszonylag tudja használni az ultrapackot meg tudná nekem mondani, hogy az uranium effects pack mi lenne?

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

Papa01
OFF: Szia! A hivatalos oldal, sajnos most nem egészen jól mûködik... 😊 Valamit biztos karbantartanak. 😊 ITT találsz a hivatalos oldalra mutató közvetlen linket is.

/ON

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

mijki
VRVB:

Repülünk Mesterrel jó 40perces várakozás után he-111-ekkel Odessába, minden simán megy, amikor egy 37mm lövég 10 mp alatt szitává lõtte a gépem és PK-ra lõtt.

Mester még letudta dobni a bombázat, majd vissza fele szintén fél perc alatt mindenét ellõtte a légvédelem mindenét.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

szia. Hogy juthatok a ROF demojahoz? nekem mem sikerult levennem a nettrol, bar lassam viszi a gepem. koszonom
gyerekek ma engem is meg mijkit is elkapott a légvédelem, engem egy azaz 1 db löveg intézett el, eltaláta elõször is az egyik mocit, aztán az oldalkormányt, aztán a csûrt, aztán az üzitartály, aztán a szárnyat énmeg estem át és esélyem se volt. mentem hazafele rengetek cé kidobása után olyan 50 méeren, direkt hogy ne lõjjenek jól be, erre ez az egy löveg a szemem látára lõtt cafatokká.

Nemcsak a fejszerkezetére gondoltam, hanem a viselkedésére is.

A valódi R.-tõl egy idézet:

"A háború nem más, mint különös alapossággal végrehajtott embervadászat."

A filmbõl nem ez jött le...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Torrentrõl már leszedtem.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

<#nevetes1>

Valóban nem volt ennyire babaarcú, de akkoriban ilyen volt a férfiideál szerintem

Jaja de nekem is bejött a film.Szinkronosan viszont gyengébbnek találtam.

A dark blue c. filmet nem tudom hogy láttátok e már.Itt van róla egy trailer:

http://www.youtube.com/watch?v=TKjR1V-Dg14

Meglehetõsen nyálas Richthofent sikerült találniuk... (bocs Nuke, nem rólad van szó)

mijki
Off:

Láttam a Vörös Báró címû filmet, nem tudom mi a véleményetek róla, de szerintem nagyon jó film. Egyáltalán nincs annyira eltúlozva, mint Michael Bay: Pearl Harbour-je, ahol 2 amerikai legyõzi egész Japánt 😊

On:

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Relax99
ultrapackot van olyan köztetek aki ismeri többé kevésbé?

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

mijki
Off:

Eléggé tetszik a Rise of Flight, bár egy kicsit furcsa az irányítás, de meglehet szokni. Elsõ Coop-n lelõttem 4 britet, mire belém lõttek megsebesültem de letettem.

On:

hurricane uj szárnyformával😊)))
110-essel barmkodtam kicsit offline😊

mijki
ok 😊

Papa01
Ha van kérdésed, ITT felteheted õket.. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

mijki
Off:

Letöltöttem a Rise of Flight demóját, megnézem mien, ha tetszik lehet hogy megveszem.

On:

ez nagyonnagy😄
Am tegnap megint jo volt, repültem heinkellel 2 db kétezressel, elmentem odessába, telibetrafáltam a kikötõt, kinyirtam 14 dolgot, kaptam 31 pontot, két repülésbõl már 54 pontnál járok.
Egyedül a függõleges vezérsikom kapta el a légvédelem amitõl kisé imbolygós volt a gép de szerencsésen végigcsináltam😄

acidrain
IAR -ból kiengedtem 4000 skúlót egy Yak-ra, és egy sem talált be.
Beültem mögé 2x is, kb 150 méterrõl lõttem rá, ezenkívül mikor felhúzott akkor is lõttem, mikor borított, akkor is.
Volt olyan, hogy 15 másodpercig volt a revi közepén, és egyenes vonalban repült végig, az ujjam pedig rá volt ragadva a ravaszra.
Mûködtek a géppuskák, nyomjelzõt nem láttam, mintha vaktölténnyel lövöldöztem volna.
Lehet, hogy nem vagyok egy mesterlövész, de ez azért túlzás. <#nemtudom>
Kár, hogy nem vettem track-et.

Itt a report---->VRVB 274

Proview
Errõl jut eszembe; láttátok már az ágyúból kilõtt részeg malac képsorozatot?

Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.

VO101Tom
és hogy milyen irányból 😉

www.pumaszallas.hu

és hogy miylen szögben 😊
Hát nem ezt magyarázom már két hete? <#idiota>

Majd játszok vele ha kijön minek azt sürgetni. Ha meg szöveg bubikat akarsz, csak állítsd át a arcade-ot 1-re a conf.ini-ben és megkapod 😊)) Én is csak minap tudtam meg. Nagyon beteg, de csak offline müxik. Pl mutatja, hogy hol találtad el a gépet.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Sanyo
Igazad lehet. 😊

www.pcpilot.hu

nem kell az neked meg senki ember fiának amig van sturmovik😊 Kivûl júj belül fúj

Teljesen elbizonytalanítottatok, úgyhogy hazafelé újra beugrottam az MM-be. És én tévedtem, nem a SOW, hanem a Wings of Pray volt a polcon, amit láttam.

Si vis pacem, para bellum.

???
Az én példányomban miért nem volt ilyen?

Si vis pacem, para bellum.

azt se értem, hogy mikor az il-2 1946-ot megvettem, már volt egy mellékelt cd a storm of war pilótafüékrõl, gépekrõl hogy milyen überfaja lesz. És hamarosan jön. a emezt 2007-ben gyártották, én 2008-ban vettem ha minden igaz..