IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A rádió iránytûhöz nem kell nagy ész. Mindig arra kell fordítani a gépet amerre a repcsi mutat, és az rávisz a fordulópontokra. Ha mondjuk a 3. fordulópont a célterület, akkor elrepülsz az 1-es és 2-esig, utána bármerre vagy a célterület felé fog mutatni a rádióiránytûd.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Jó sz@r kép, nem vagyok fotómûvész.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Köszi elõre is!
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Btw, ma jövök brvr-re ha minden jól megy.
Sopronban az egyetem teljesen lázban ég 😊
Barney Stinson öltözz ki nap lesz. Eszem megáll.😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Kevés a 24 óra, én is várom már hogy nyugdijas legyek, ha minden igaz, márcsak 50 év<#idiota>#idiota>
Pedig erre is rátaláltam😊
Na de majd ha nyugdíjba megyek .
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Minden benne van jószerivel,még az MG FF ek is a szárnyban.
Persze van vele meló ,de szinte tökéletes makettet lehet belõle eszkábálni.
Nagy terveim voltak vele,de elõre láthatólag nem lesz idõm foglalkozni ilyesmivel.
No meg ha jól sejtem ilyet már nem is lehet kapni .
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Anno a Luftwaffe ászai és a szövetséges légierõ ászai címû könyvet olvastam.Akkor kedveltem meg igazán a pilótákról szóló történeteket.Ha el tudnád küldeni erre az e-mail címre [email protected] azt nagyon megköszönném 😊))
Amúgy az 1:32-es Bf 109-es modell tényleg nagyon jó.Szerintem simán át lehetne alakítani RC repülõvé.Kérdés mennyire erõs a sárkányszerkezet.
ha valakit erdekel: Az Eg Ura c. konyv, .doc formatumban (Eric Hartman elete) szivesen elkuldom e-mail be.
„A világ mai napig is legeredményesebb vadászpilótája, a 352 légi gyõzelmet arató, német Erich Hartmann életregénye ez a könyv, aki a második világháborúban fiatal, kezdõ pilótaként került a keleti frontra, ám rendkívüli képességei hamar az ég urává tették.
Izgalmas légicsaták, magas kitüntetések, aztán hadifogság Szibériában. Az 1950-es évek végén már az újjáalakult német légierõ egyik vadászrepülõ ezredének parancsnokaként azon kevesek közé tartozott, akiket még ellenfeleik is elismertek és tiszteltek.”
Feltettem a vaterára
,de hátha valakit érdekli a dolog.
Ritka egy darab ,csak sajnos nincs idõm foglalkozni vele. Félre értések elkerülése érdekében 😊 csak azért merészeltem megmutatni ,mert valóban egy ritka példány és aki érti mi ez annak asszem nem kell magyarázni.
Pár éve szereztem ,egy amatõr megszentségtelenítette ,de abszolút újra építhetõ.
He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.
/ON
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Repülünk Mesterrel jó 40perces várakozás után he-111-ekkel Odessába, minden simán megy, amikor egy 37mm lövég 10 mp alatt szitává lõtte a gépem és PK-ra lõtt.
Mester még letudta dobni a bombázat, majd vissza fele szintén fél perc alatt mindenét ellõtte a légvédelem mindenét.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
A valódi R.-tõl egy idézet:
"A háború nem más, mint különös alapossággal végrehajtott embervadászat."
A filmbõl nem ez jött le...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Valóban nem volt ennyire babaarcú, de akkoriban ilyen volt a férfiideál szerintem
A dark blue c. filmet nem tudom hogy láttátok e már.Itt van róla egy trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=TKjR1V-Dg14
Láttam a Vörös Báró címû filmet, nem tudom mi a véleményetek róla, de szerintem nagyon jó film. Egyáltalán nincs annyira eltúlozva, mint Michael Bay: Pearl Harbour-je, ahol 2 amerikai legyõzi egész Japánt 😊
On:
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.
Eléggé tetszik a Rise of Flight, bár egy kicsit furcsa az irányítás, de meglehet szokni. Elsõ Coop-n lelõttem 4 britet, mire belém lõttek megsebesültem de letettem.
On:
hurricane uj szárnyformával😊)))
110-essel barmkodtam kicsit offline😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Letöltöttem a Rise of Flight demóját, megnézem mien, ha tetszik lehet hogy megveszem.
On:
Am tegnap megint jo volt, repültem heinkellel 2 db kétezressel, elmentem odessába, telibetrafáltam a kikötõt, kinyirtam 14 dolgot, kaptam 31 pontot, két repülésbõl már 54 pontnál járok.
Egyedül a függõleges vezérsikom kapta el a légvédelem amitõl kisé imbolygós volt a gép de szerencsésen végigcsináltam😄
Beültem mögé 2x is, kb 150 méterrõl lõttem rá, ezenkívül mikor felhúzott akkor is lõttem, mikor borított, akkor is.
Volt olyan, hogy 15 másodpercig volt a revi közepén, és egyenes vonalban repült végig, az ujjam pedig rá volt ragadva a ravaszra.
Mûködtek a géppuskák, nyomjelzõt nem láttam, mintha vaktölténnyel lövöldöztem volna.
Lehet, hogy nem vagyok egy mesterlövész, de ez azért túlzás. <#nemtudom>#nemtudom>
Kár, hogy nem vettem track-et.
Itt a report---->VRVB 274
Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.
Majd játszok vele ha kijön minek azt sürgetni. Ha meg szöveg bubikat akarsz, csak állítsd át a arcade-ot 1-re a conf.ini-ben és megkapod 😊)) Én is csak minap tudtam meg. Nagyon beteg, de csak offline müxik. Pl mutatja, hogy hol találtad el a gépet.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Si vis pacem, para bellum.
Az én példányomban miért nem volt ilyen?
Si vis pacem, para bellum.