IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt a kitet amit 20.000-ért megveszel egy kalap szart nem ér.
Mondjuk én szimulátorról egybõl egy balsa építésû 7ccm-es Acapulco trénerre váltottam,ezt tudom ajánlani.
Itt egy oldal ajánlom figyelmedbe:LINK
www.pumaszallas.hu
He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.
Egyébként épp minap beszéltem Totoval (többen biztos ismerik, 102.VO-s volt, meg sokat Condorozott), mondta, hogy a kínaiak gyártanak könnyû habból élethû RC maketteket, mesza, thunderbolt, stb, cakkpakk 70-80k-ból összerakhatók. Most vesz egy-két ismerõse épp ilyet.
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
...
Ötlet senkinek?
Si vis pacem, para bellum.
He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.
...Minden nézõpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
itt lehet böngészni. én igazából azért kerestem, hogy a statokat megnézzem, de azt csak a támogatók és az adminok láthatják, a sok statfüggõ barom miatt :)
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
...Minden nézõpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Nekem sosem voltak makettjeim a repülés iránti érdeklõdésemet a szimulátorok teljes mértékben kielégítették. Ha esetleg valami összerakhatós cuccra vágytam, akkor arra ott volt a Technik Legó.
Ezt pl 13 évesen kaptam, és emléxem annyi ezresbe került ahány éves voltam 13.000 Ft-ba ami akkor olyan volt mint ma kb. 31.000 Ft. Szóval nem olcsó :(((
Erre is átalakítható. Sokat terveztem, hogy újra összerakom.
Elsõ kérdésem, HL mijé jelez mindenre timeoutot?
Net: DIGI 20/10, AvastAV+SygateFW ON.
Gondolom valami beállítási hiba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Persze idõvel jobb eszközöket is megvesz az egyszeri makettezõ,már szépen tud festeni,lassan az ecsetet is elfelejti:) szóval egyre nagyobb gyakorlat aztán egyre jobb és szebb makettek. No meg sok idõ kell. Nem szabad kapkodni,volt olyan gépem ami 5-6 hónapig készült. Sokszor kutya sétáltatás közben jött az ihlet ,hogy mit hogyan csinálhatnék meg.
Engem ez indított el és évekig szórakoztam vele
Aztán ez volt még ami igazi katarzis volt
Volt még pár, de azokat nem érdemes megemlíteni, mert tettek rám akkora benyomást na meg a gépem is igencsak elavult a magam 1 mega memóriájával (386 sx)
http://www.youtube.com/watch?v=h4uu9W_SAeQ&feature=related
Na ettõl a hangtól libabõrös leszek :D
Rákerestem, le is töltöttem, kemény 5,2 Mbájt kicsomagolva.
Microprose Dogfight 1993-ból.
Hardcore! <#eljen>#eljen>
pár kép:
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
A párduc revell 1/72, és a spit revell 1/48
Revellel sosem foglalkoztam. Csak Dragon ,Hasegawa,Tamiya,egy két cseh makett,na meg Academi még. Volt olyan messám aminek a futóit rugósra csináltam,mondjuk ennek a fókának is olyan. Minden nyílik,csukódik,moci is benne van.
Ezt tartottam csa meg a költözéskor a többi 40-50 et elajándékoztam.
mtz:
Lefestettem, összeragasztottam, matricákat felraktam.
Nekem csak ilyenek voltak:)
És akkor feszállok, x pontnál elfordul a kisgöbzi a ketyerében, én pedig akkor elfordulok addig hogy elõrefele álljon? kövi pontnál ugyanez, és aztán csinál egy 180-t, lekövetem, és haza?
Bár azért mostanában csak téged szoktalak látni a V-4-esek közül.Meg Nuke-al is összefutottam a héten ;)