IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Papa01
Ha van kérdésed, ITT felteheted õket.. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

mijki
Off:

Letöltöttem a Rise of Flight demóját, megnézem mien, ha tetszik lehet hogy megveszem.

On:

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

ez nagyonnagy😄
Am tegnap megint jo volt, repültem heinkellel 2 db kétezressel, elmentem odessába, telibetrafáltam a kikötõt, kinyirtam 14 dolgot, kaptam 31 pontot, két repülésbõl már 54 pontnál járok.
Egyedül a függõleges vezérsikom kapta el a légvédelem amitõl kisé imbolygós volt a gép de szerencsésen végigcsináltam😄

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

acidrain
IAR -ból kiengedtem 4000 skúlót egy Yak-ra, és egy sem talált be.
Beültem mögé 2x is, kb 150 méterrõl lõttem rá, ezenkívül mikor felhúzott akkor is lõttem, mikor borított, akkor is.
Volt olyan, hogy 15 másodpercig volt a revi közepén, és egyenes vonalban repült végig, az ujjam pedig rá volt ragadva a ravaszra.
Mûködtek a géppuskák, nyomjelzõt nem láttam, mintha vaktölténnyel lövöldöztem volna.
Lehet, hogy nem vagyok egy mesterlövész, de ez azért túlzás. <#nemtudom>
Kár, hogy nem vettem track-et.

Itt a report---->VRVB 274

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Proview
Errõl jut eszembe; láttátok már az ágyúból kilõtt részeg malac képsorozatot?

Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.

VO101Tom
és hogy milyen irányból 😉

www.pumaszallas.hu

és hogy miylen szögben 😊
Hát nem ezt magyarázom már két hete? <#idiota>

Majd játszok vele ha kijön minek azt sürgetni. Ha meg szöveg bubikat akarsz, csak állítsd át a arcade-ot 1-re a conf.ini-ben és megkapod 😊)) Én is csak minap tudtam meg. Nagyon beteg, de csak offline müxik. Pl mutatja, hogy hol találtad el a gépet.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Sanyo
Igazad lehet. 😊

www.pcpilot.hu

nem kell az neked meg senki ember fiának amig van sturmovik😊 Kivûl júj belül fúj

Teljesen elbizonytalanítottatok, úgyhogy hazafelé újra beugrottam az MM-be. És én tévedtem, nem a SOW, hanem a Wings of Pray volt a polcon, amit láttam.

Si vis pacem, para bellum.

???
Az én példányomban miért nem volt ilyen?

azt se értem, hogy mikor az il-2 1946-ot megvettem, már volt egy mellékelt cd a storm of war pilótafüékrõl, gépekrõl hogy milyen überfaja lesz. És hamarosan jön. a emezt 2007-ben gyártották, én 2008-ban vettem ha minden igaz..

Nem látok a színfalak mögé így ítélkezni nem akarok, inkább a düh beszélt belõlem... az zavar, az esik rosszul, hogy hülyének néz minket...

Viszont innentõl megfogadom egy nagyon kedves leány ismerõsöm kedvenc szavajárását: "engedd el". Így teszek... topikját törlöm, szóljatok, ha megjelent... 😄

www.smart-bus.hu

Gundark 1 1
A régiek szerint jobban érezték a gép helyzetét a nyitott ülésben. Szerintem egyszerûen ez valami olyasmi mint a japóknál hogy a fordulékonyság mindenek felett, nem kell páncél hátul, mert a a japi szembõl támad, vagy az elsõ világháborúban a nem kell ejtõernyõ mert akkor a pilóta nincs motiválva hogy hazahozza a gépet és az elsõ találatra kiugrik 😊 Vagy a szovjetunióban amikor valami okos apparátcsik kitalálta hogy a repülõ és kölnivíz gyártó üzemeket át kell alakítani fafeldolgozásra, mert a forradalomnak nincs rájuk szüksége. Lenin meg gyorsan leugatta. Ennek köszönhetjük a MiG-eket meg a krasznaja moszkvát 😊
Her Laca
Az a gép mozgás igen érdekes. Görcs állt a ficak kezébe?
Na mindegy én megfogadtam nem idegelem magam tovább a BOB on.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Mért? ha fúj a szél a fejükre jobban tudták vezetni?
Persze a szokás nagy úr ,mert asszem a cr42 volt nekik is elõtte,de én azt olvastam amit írtam. Végül is mindegy az ok de aztán ez lett a G50 bõl.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Gundark 1 1
Nem bezártság érzésük volt, hanem volt az elsõ világháborús lobbi és hagyomány, ami arra esküdött hogy a pilótának éreznie kell a levegõt maga körül hogy "rendesen" irányíthassa a gépét, és az érzékei is segítsék.
Sanyo
Háááát, szerintem sincs minden rendben náluk és nem nagyon értem, hogy mire ez a nagy titkolózás. Minden jel késére utal, a kérdés az, hogy mennyi idõvel... 😞

www.pcpilot.hu

Az "átmegy" kicsit idealista... Megmozdul, és egyszer csak ott lesz.
😊))

Sanyo
Kicsit túlfogalmaztam, de a lényeg azért érthetõ. 😊

www.pcpilot.hu

Sanyo
Nah, van egy videó is:

A Heinkel He 111 alsó lövésze átmegy a tetõlövész helyére és felmegy a tetõlövész pozíciójába, ahol a géppuskát helyzetbe emeli. Eközben az oldallövész lemegy a megüresedett haslövész helyére.

www.pcpilot.hu

Nem akarok a kelleténél udvariatlanabb lenni, de ha már hazudik, akkor valami értelmeset találjon ki... nem tökéletes a hálózat mi? Komolyan az idegesít a legjobban, hogy hülyének néz...

Pendrive, netkávézó, feltölti a "tecsövedre", és fülig érõ szájjal büszkén mutogatja a játékot epekedve váró rajongóknak, hogy nézzétek milyen fasza játékot kaptok még idén!

Hogy ezt miért nem teszi? Vagy sík hülye ahhoz, hogy ez eszébe jusson, vagy kamuzik, és minket néz sík hülyének. Gyanítom, az utóbbi közelebb áll a valósághoz...

Kezdek befeszülni...

www.smart-bus.hu

Her Laca
Mint mondtam szkeptikus lettem. Nem is érdekel, ha egyszer kész lesz majd akkor játszunk vele,ha nem akkor nem. De egy már biztos számomra,ez egy hónap múlva nem lesz kiadva. Max képregény formában ha valaki veszi a fáradságot és szépen összerakja az eddig közzétett képeket😊 és valami kis történetet rittyent mellé ami kis buborékokban olvasható ugye😊)

Zpogi
Oleg azt írta a fórumon,hogy azért nem tud most videót mutatni,mert átköltöztek egy új irodába és még nem tökéletes a hálózatuk.
A képekre is azt mondta,nem biztos,hogy tud feltenni,de megpróbál.

gyerekek, ezek a alpján a képek alapján Olegék mintha kapkodnának. Csinálják meg normálisan a gépek körvonalát, akor dobják ki, mert ez a kontur dolog még a sturmovikban is jobb.
Némelyik képen már az én szemem is böki.
Amugy az orosz pilóták is igy voltak, hogy idegenkedtek a raták erlsõ zárt kabinos változatától ezért nyitottá teték és sokan nem szerették hogy ki meg be kell húzni a futót, mert szerintük "felesleges".
hm....

VO101Tom
Én nemtom. Kabinképet nem láttam még róla, azért kérdeztem ti mit tudtok. Sok cuccot kirakhatnak, ami nem repülhetõ, csak AI lesz. És akkor mi van, ha csak emilt meg szpitet vezethetsz, mert "Mégis ki a fene akar G50 el repülni? Már ha van emil ugye." <#idiota>

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Mért? Szerinted ? Gondolom igen,ha így mutogatják. De ha nem akkor minek fáradnak vele. Nem tudom a koncepciót,de elsõ körbe én biztos csak repülhetõ gépeket tennék. Vagy nem tudom😊

VO101Tom
A G50 repülhetõ lesz?

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Amíg nem találkoztak az emillel gondolom😊 Aztán vagy meghótak,vagy megváltozott a véleményük. 😄

Ne aggódj, az ángliusok között is volt, aki a kétfedelûekre esküdözött a Spifire-ök ellenében...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
annó azt olvastam errõl a G50 gépszörnyetegrõl,hogy azért volt nyitott a pilóta fülke ,mert a remek olasz pilótáknak bezártság érzetük volt oszt tiltakoztak a zárt kabin miatt.

Her Laca
Ja és még egy észrevétel. Minek küszködnek a G50 el?
ha jól emlékszem,akkor a derék olasz légierõ egy napot max kettõt ha részt vett az angelus csatában,mondjuk le is lõtték õket böcsülettel.
Mégis ki a fene akar G50 el repülni? Már ha van emil ugye.
Ez olyan mint ezen a mostani war on az IAR. Kerülöm mint ördög a szenteltvizet.

Her Laca
Már én is azt mondom,hogy ez nem mostanában lesz kész.
Egy videót nem képesek prezentálni ami alatt a hangok is ott vannak.
Sose lesz kész. De ha ez jó nekik ám legyen végül is mindegy mivel henteljük egymást.

Hölgyeim és uraim! Megjelent a SOW képregény októberi száma! Csak folyvást csak folyvást! <#idiota>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Sanyo
Én meg 5 perce itt: Storm of War - Fiat G.50 vadászok, BR.20 bombázók, Vickers Wellington és Hawker Hurricane (szinkronizálatlan géppuskákkal).

www.pcpilot.hu

Storm of War? 10 perce láttam angol/cseh nyelven a MediaMarktban...

Sziasztok!
Tényleg csak a legnagyobb jóindulattal kérdezem!Nem lehet hogy ez a 4.10 csak egy rossz viccnek szánták és soha nem is akarták,akarják befejezni? Akár csak a Storm of War ami ha jól tudom már csak két hét?
<#nemtudom>
VO101Tom
Günther Rall is mondta egy interjúban, hogy õ 109-esen sosem használta a szárnyágyúkat, mert nagy G terhelésnél elakadhatott, és akkor az összes fegyver mûködésképtelenné vált.

www.pumaszallas.hu

Erre a G terhelés-állóságra kíváncsi leszek. Azon az oldalon amit korábban belinkeltél, az egyik szovjet veterán sturmovikos elmondta, hogy nem volt ajánlatos hosszú sorozatokat eregetni az Il-2-es 37 mm-es ágyújából, mert aszinkronná vált a két fegyver mûködése, ez pedig leszakította a szárnyat.
Sanyo
Még átlát a felhõn, a valamikor megjelenõ 4.10 egyik újítása az AI szuperképességeinek minimalizálása.

www.pcpilot.hu

VO101Tom
Lát felhõben, éjjel és hátra is. Beállításoktól függetlenül.
Elvileg a 4.10m patch egyik nagy újdonsága lenne ez, hogy ezen javítanak (A másik, hogy újradolgozzák a gépek G terhelés-állóságát).

itt van pl egy cikk

www.pumaszallas.hu

Rá ezek nem vonatkoznak. Lát a felhõn keresztül is. Sõt, rád is lõ, és el is talál! :-) A 4.10-es patchbe már állítólag nem látnak keresztül a felhõn, Sanyo linkelte is az erre vonatkozó bemutatót valamikor.

Az AI nehézség beállításai másra vonatkoznak. A rookie-t pl elég egy kicsit meglövöldözni, már ugrik is. Aztán: rookie jobban mellélõ, ha nem egyenesen repülsz célt neki, nem manõverezik olyan agresszíven (nem kezd ebbe a hülye orsózásba, ha hátulról megközelíted 300 méterre), stb.
VO101Tom
Térkép alapján repülj a célra, akkor a légiirányítás hülyesége nem kavar be. AI-t kísérgetni rémálom néha 😊

A rádiózás az egyik leggyengébb része az il-2nek, ilyeneken ne akadj fönt. Az AI pl konkrétan rádszáll, ha kifutón maradsz, de azok meg jönnek haza leszállni. A kísérõd meg beleáll a földbe a reptéren, ha nem küldöd külön paranccsal haza. Vagy pl Jabo küldi, nyomsz egy anyone halp me-t, vagy egy cover me-t, erre a kísérõ AI dobja a bombát, és marad kötelékben...

www.pumaszallas.hu

A kérdés arra vonatkozott, hogy repülés közben az AI akkor is "lát" engem, ha nem kellene, (pl felhõ, köd, hátsó-alsó légtér, stb.), és messzirõl is tudja, hogy ki vagyok. Rá nem vonatkoznak a "difficulty" beállításai? Mint pl: "no padlock", "no icon", stb?

VO101Tom
A difficultyban nem állítod az Ai "erõsségét", azt a pálya vagy a quick mission készítésekor állítod be, a gépekre külön-külön.

www.pumaszallas.hu

A "difficulty" beállítások AI-ra gyakorolt hatásait továbbra sem tudja senki?

Aszongya a kötelékparancsnok, hogy irány 30 fok, magasság 500 méter. (A magyar szinkron jó volt, pontosan követte a kíírást). Erre laza balforduló 320 fokra, és meg sem álltunk 3000-ig. Ez bug?
A másik, ami nem nagyon tetszik, hogy a repirányító gyakorlatilag engem nem vesz emberszámba! Ha egy elõttem leszálló gép után kérek engedélyt, simán megadja Nekem is! És fordítva, ha kavarok a final-on, engedéllyel, meg minden, attól még nyugodtan engedélyt ad a nyakamon lévõ AI gépnek is.

Hát, eleinte engem is idegesített az erdõ, aztán rájöttem, hogy ha már oldalról látom a fákat, akkor úgysem az a legnagyobb bajom, hogy milyen a fa textúra, már ha egyáltalán van idõm erre figyelni....

😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊