IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ahogy nézegettem az oculus oldalát, lesznek Oculus ready PC-k is, 950, 1000 dollártól kezdődő áron. Mindenki arra tett, hogy majd ettől felélénkül a PC piac?
Arról nem is beszélve, hogy náluk egy munkából jön össze ennyi és nincs másodállás és az sem biztos hogy 3 műszakozik, igy még marad ideje élni és a hobbyjának is élni meg a családjával.
ÉS ha mi a szakmánknak megfeleő munkát akarnánk kint végezni akkor egy sor követelménynek kell megfelelni, meg honositani és átképzések, amit a kedves semmiféle tudást vagy szakmát felmutatni nem tudó migránsok ingyen a valoguk alá kapnak .
DE ez egy másik történet...
itt ezek a bosszantó dolgok
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A jobtitelhez kell beírni a szakmát, germánul.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ebből az összegből könnyebb 2-3 hónap alatt összespórolni a zsetont, mint az itteni lófaszbérekből.
A vőm villanyszerelő technikus, kint laknak már osztrákiában. Az előző munkahelyén 2250€-t keresett...
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.01.06. 17:55:59
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
És ahogy sejtem kevés lenne neki az i5-3470K, meg a 7970-s vidkarri. Szóval alsó hangon még 150 ezret ki kellene adni konfigra is.
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: Fantasy18, 2016.01.06. 15:02:40
www.smart-bus.hu
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
www.pumaszallas.hu
A szokásos történet, évekig kajtattam mire megszereztem aztán persze kölcsönadtam... azóta nem láttam<#falbav>#falbav>
A Béna.
Az NV a hardveres "hátrányra" a GameWorks VR-l reagált, vagyis szoftveresen próbálnak elkövetni mindent azért, hogy a hardveres hátrány a jelenlegi felhozatalnál ne legyen gond, vagyis a késleltetés minél kisebb legyen. LINK
www.smart-bus.hu
Szimeseknek valóban kötelező darab lesz, de eleinte szerintem bajban leszünk, mert normális látvány mellett fix 90 FPS-t elővarázsolni nem lesz egyszerű... az igazi ideje ennek majd 2-3 év múlva érkezik el, addigra talán a játék fejlesztők is lépnek előre a támogatását illetően.
www.smart-bus.hu
olyan ez kb. mint annak idejen a trackIr volt, lehet nelkule is, meg alternativ vonalakon is, de azert csak ez a legjobb.
www.smart-bus.hu
Azóta ez már módosult, de lényegi változás csak az USB csatlakozók számában van. LINK
Egyébként holnap indul az előrendelés: LINK
(az ára is holnap derül ki)
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.01.05. 12:58:10
www.smart-bus.hu
Apropo. Az automatikus oldás működik? A magasságmérő alatt van egy második magasságmérő, a fehér tű az ugyanazt a magasságot mutatja mint a fölső, viszont van rajta egy piros mutató is. Azt kellene tudni állítani, és ha egy bizonyos magasságra beállítod, ha a zuhanófék nyitva van, akkor azon a magasságon automatikusan oldja a bombát, és automatikusan felhúzza a gépet (anno volt abból probléma, hogy felvételkor nagy G-nél beájulhatott a pilóta). A nyitott zuhanóféklap a zuhanásban stabilabbá is teszi a gépet, akár 90 fokban zuhanva sem gyorsulsz túl (alapgázon persze), és nagy sebességen sem kezdi felvenni a gépet (nem kell annyit nyomni a botot).
A pumaszállás.hu-n van megosztva egy eredeti, 1943-as Kassai repakadémiáról származó zubó tankönyv, abban pl a támadási eljárásokat, és a Revi célzó használatát is nagyon jól elmagyarázza. Hogy lehet vele fokot mérni, mennyit kell a cél elé (fölé) tartani szögben oldáskor, stb. Nem hosszú, és egyszer mindenképp érdemes átolvasni:
Itt az M04-es tétel:
http://www.pumaszallas.hu/elmeleti-anyagok/tan-es-gepkonyvek/261-tan-es-gepkonyvek-magyar.html
www.pumaszallas.hu
Te használsz trackirt?
Ma végre felteszem az összes clod patchet és nekiállok 😊
Kedves Indi írtam neked privát üzenetet majd reagálj 😊
---------------------------- Evésben nem ismerünk tréfát!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)