91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#86534 -
Solt #86533 Jogos, de eszemben sem volt megsérteni, komolyan! :)
BF109: Ha bántóak voltak a hozzászólásaim, elnézést! ;)
-
#86532 Urak, ne már.... :( Teljesen normálisan kérdezett, köszönt, udvarias volt... Nektek sem esne jól, ha így nyitnának felétek egy topik-ban (tisztelet a kivételnek!).
Nem veszekedni szeretnék, minden tiszteletem felétek!
-
Solt #86531 Nekem a nehézség nehezményezése volt a gyújtópont... attól vártam a tüzet! :D Meglep, hogy senki nem irányította az urat a vártündér irányába... :D -
#86530 Én csak a "ruháztam be"-től kaptam agyérgörcsöt :D Ez kábé olyan, mint a "be voltam folyásolva..." :D -
Solt #86529 :))
Anyázást nem is vártam, itt azért Urak vannak! :) Viszont egy kis flémet kinéztem abból a hsz-ből... :)) -
#86528 Üdv. Ha a prémiumot vetted meg, akkor a weblapon lehet kikapcsolni a felszerelésekre vonatkozó unlock-ot (nem vonható vissza), a festéseket viszont továbbra is csak küldetésekkel megszerzett pontok után kapsz. Nem premium tagoknak csak a normál unlock van mindenhez. Sokan szidják ezt, és mi sem értjük mi szükség volt erre, ráadásul az itt megszerezhető felszerelések használhatóak online is, ezért erre cheatet ne is kérj (nem is hiszem, hogy lenne, a cheat protection egész jó a ROF-BOS vonalon).
Régebben volt trükközés a feladatokkal, volt olyan amit az AI kvázi magától megcsinált, ezeket választva időgyorsítással lehetett sok pontot szerezni, de ezt ma már nem lehet csinálni. Na nem az AI miatt, az ugyanolyan hülye, de kivették a 8-16x időgyorsítást. Trükközés megoldva :)
A flight modellben valóban vannak hibák, de azok nem olyan jellegűek, amikre itt gondolsz, és inkább csak a hardcore szimulátorosoknak tűnnek fel/foglalkoznak vele. A gépek paraméterei, vezetési stílusuk eltérő, a Lagg egy nehéz gép, gyenge motorral, nem lehet olyan szabadon tépni-nyomni, mint a messzert. Fontos, hogy 200 km/h alá ne menjen a sebesség sehol (180 körül esnek át csukott fákszárnnyal), és kerüld a bot hirtelen végállásba történő rángatását. Ha ezeket betartod, nem fogsz átesni, és a gép mindig vezethető marad.
@Solt. Na, mit szólsz? Semmi anyázás ;) -
Solt #86527 -
#86526 Üdvözlök mindenkit!
A napokban ruháztam be a BOS ra (az összes korábbi rész is megvan) és szomorúan tapasztaltam, h "kicsit" megváltozott ez az egész. Pl. h pénzért lehet repülőket venni... :-( Továbbá az sem nagyon tetszik, hogy tapasztalat meg pontok kellenek a gépek és a "tuningok" kinyitásához. Erre van valami cheat? Hogy már az elején tudjam használni az összes gépet az összes "extrával"?
Nem vagyok egy hc gamer, az összes elődnél éltem a különböző könnyítések lehetőségével, itt szomorúan látom, h karrier módban van normal, meg expert, de külön nem lehet kapcsolgatni, mint a korábbiaknál. Mintha szándékosan meg akarnák utáltatni az eseti játékosokkal, nem tudom miért jó ez. A 109-essel még elboldogulok, elég kezes, de a LaGG-3-nál egy élesebb fordulónál egyből átesik és zuhan, normál módban is. A valóságban is ilyen makrancos volt ez a gép vajon, vagy csak elcseszték szimplán a modellt? A grafika viszont nagyon ütős, már a CLOD TF-es módosítással is igen szép, de ez még azon is túltesz. Szóval vegyesek az érzelmeim, de lelkesen gyakorlok. -
Solt #86525 Urak,
Van valaki aki a III. kerület környékén lakik, van rám cirka 15 perce, és van olyan VGA-ja amin van mini displayport, vagy displayport kimenet? -
#86524 Jó sok gém van, aminél bizonyos esetekben gondot okoz a telejs képernyős mód. Tiszta középkor... :D -
Solt #86523 Ráadásul még csak cirka egy éve ilyen! -
#86522 Javítva? Mi? Hát ott a megoldás. Ne fullscreen legyen. Hát az nem elég jó neked? :D -
Solt #86521 No, most már bejön az oldaluk, valamit biztos babráltak a T-nél...
Találtam is egy W10 topikot, több mint egy éves sztori ez a kilépésnél fekete képernyő + fagyás történet. Azt írják ne full screen-n legyen, kipróbáltam pár alkalommal, egyelőre működik. Kíváncsi vagyok javítva mikor lesz... -
#86520 Atomot nekik :D -
Solt #86519 Köszönöm, ezen már túl vagyok mester, publikus az IP-m, és NAT-olva sem vagyok, jelentsen ez bármit is! :) Bejelentettem, dolgoznak rajta... Egyébként pár napja a torrent visszaosztás is elég karcsú... -
#86518 Ez koránt sem biztos.
Hiába van xDSL-ed ami elvileg dinamikus IP-t ad, a telekomnál egy ideje van egy új divat.
Mégpedig az, hogy fix IP-t állítanak be a dinamikus ügyfeleknek is.
Hívd fel a telekomot, kérdezz rá és ha ez a helyzet, akkor kérd, hogy állítsák vissza a dinamikus ip kiosztást neked.
http://index.hu/tech/2015/10/19/vigyazzon_ha_a_telekom_privat_ip-re_rakja/ -
Solt #86517 Nem tudom, de valami nem kerek, mert nem jártam az oldalon már ki tudja mióta, szóval az IP-m bannolása nem nagyon jöhet szóba. Ezen kívül elvileg dinamikus az IP-m, szóval ha jól tudom újraindítás, áramkimaradás után eleve új IP-t kap a gép... -
#86516 És mennyi ideig tartana nekik kiadni egy új IP-t? -
Solt #86515 Nyomozzák mi a helyzet, de eddig úgy állunk, hogy bannolva lett az IP címem! :D Ki nyomott fel náluk, hogy szidom őket? :DDDDD -
rabbiddgog #86514 Húzd le egérrel, csak feltoltad a chat ablakot
nekem is volt sokszor már ilyen
ILLETVE! van egy parancs ami kikapcsolja a chate-et a játékban, ilyenkor semmi üzenetet nem ír ki(kit lőtt le meg ilyeneket...)
csak erre a parancsra már nem emléxem -
#86513 Hát passz. T-sek ügyfélszolgálatával kell ezt letárgyalni, hogy mi a tits van... -
#86512 nm :) -
balint75 #86511 Igazad van nem húztam eleget
Nagyon hálás vagyok!!!
KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Solt #86510 No írtam az okosoknak PH-n, de a válasz olyan volt, mintha az anyámat szidnák! :D LINK -
#86509 A lehúzás most sem működik?
Én elindítottam a HSFX-et, nem tudtam előidézni a hibát, hogy teljesen eltűnjön a beviteli sor, de annyira fel tudtam tolni (a legalját megfogva), hogy a server info és chat sorok teljesen eltűnjenek. Lehet, hogy már csak le kell húznod, hogy 3-4 sort láss.
-
balint75 #86508 Nagyon köszönöm!! Ez bejött félig meddig De ha írok és enter még mindig nem látom és a szerver infókat se hogy ki kit lőtt le stb. -
balint75 #86507 Nem engedi. Csak a szélességét (elnyújtani jobbra) vagy a pozícióját hogy hol legyen a képernyőn.
Amikor a sarkánál van az egér, megjelenik a dupla nyíl de nem tudom húzni. Már egeret is cseréltem.
Nem tudom számít e de mindegy hogy Hyperlobby-n vagy csak simán a játékból indítom ugyanaz a jelenség.
-
#86506 Fórumon azt írják, hogy ha nem megy az egérrel átméretezés ( ~ vagy enter megnyomása után), akkor nyisd meg a conf.ini -t a játék könyvtárában, majd a következő részt ellenőrizd le, hogy ugyanez legyen:
[chat]
region=(dx=0.6925,dy=0.071666665,x=0.0,y=0.0)
Ha ez sem oldja meg, akkor nincs tippem. -
#86505 Üdv.
Emlékszem erre, ez akkor van, ha a chat és alatta az enterrel előhívható beviteli mezőt valahogy feltoltad a képernyő széléhez. De nem emlékszem már, hogy conf.ini-ben kellett valamit visszaírni, vagy játékon belül egérrel megfogni a feltolt elválasztó vonalat. Ha lenyitod, akkor egérrel nem tudod megfogni a képernyő tetején a sort, és lehúzni? -
balint75 #86504 Sziasztok segítség kellene!
Nem tudom mi lett a chat sávval? 86503
Az egérrel csak a pozícióját, és a szélességét tudom változtatni.
Ja és a szerver üzeneteket se látom. Mintha le lenne vágva a képernyő teteje.
köszi előre is!!! -
balint75 #86503 -
#86502 nm :) -
Solt #86501 De, elnéztem, felmászott a wifi-re... 4G-s hálózattal simán bejön, szóval az itthoni szolgáltatással lesz valami. Köszi... -
Lysandus #86500 Nálam is simán bejön... -
#86499 Amikor mobil nettel próbálod, ugye nem megy fel otthoni wifire?
Olvastam már olyat, hogy a net szolgáltató néha blokkol IP tartományokat, esetleg vevőszolgálattal beszélni, hogy valami gáz van, bizonyos oldalakat nem érsz el. -
#86498 Tuti, hogy nem tárolt változat, a general discussionban ma 15:45 a legutolsó hsz, szóval ez frissül rendesen.
Esetleg ez? közvetlen link az utolsó hsz-re?
http://forum.il2sturmovik.com/topic/26224-p40-engine-managment/page-2#entry416340
-
Solt #86497 Mobil neten sem jön be... nem lehet, hogy nálad valami tárolt változat tölt be? -
Solt #86496 Ezt már próbáltam... :( Minden oldal simán betölt, csak az IL-2 hivatalos oldala nem. -
#86495 Akkor nyisd meg a linket megint, és amikor nem jön be az oldal, nyomj egy Ctrl+F5 -öt. Ez kitörli az oldalra vonatkozó cache fájlokat, és mindent teljesen nulláról tölt be.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2016.12.04. 14:59:19