IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na de ez jóval nagyobb élmény mint bármi más. Megveszik. Max egy kicsit lejjebb megy az ára. AZtán ahogy jön a többi-na akkor lesz nagy áresés.

Ez nem csak nekünk sok Leon... nem véletlen, hogy kint sem elterjedtek a 200K-s monitorok, VGA-k, ők is inkább az középkategóriát veszik, pedig mi innen úgy gondoljuk, hogy megtehetik. 😊

www.smart-bus.hu

Persze, azzal hitegette a népet, hogy tök olcsó lesz. Átszámoltuk, akkor olyan 50 ezerre jött ki forintban.

És ahogy sejtem kevés lenne neki az i5-3470K, meg a 7970-s vidkarri. Szóval alsó hangon még 150 ezret ki kellene adni konfigra is.
LeonSilver
Az, hogy nekünk sok(k) a 700€ nem jelenti azt, hogy másnak is. Persze nem kevés, de egy germán vagy osztrák pont leszarja.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

lefuttatam a gép tesztett ocolus honlapján.... 970gtx megvan usb portok oké. 16gb ram oké... I7 3770K 4.2 proci gyenge neki?? omg tehát 210 ezer plusz új proci 300 felett lenne.. király.... ja de úgyse szállítanak magyarországra... cukkenberg meg 1 éve arról beszélt hogy mennyire olcsó lesz az oculus és hogy mennyire jó lesz mindenkinek... hát nyaljon sót
VO101Tom
Ahogy elnézem, egy jó ideig nem lesz még ócó használt trackIR-el elárasztva az e-bay...

www.pumaszallas.hu

Annyi sajnos... 700 euró az EU-s ára, és valamikor áprilisban szállítják. Horror...

www.smart-bus.hu

Biztos? Az qrva sok...
No, 600 USD az OR... 😞

www.smart-bus.hu

Üdv urak! Stukázás után belekóstoltam a BF110 be is 😊 de azért a stuka marad az örök kedvenc 😊 jó lett volna ha az a bf109 es engem véd és nem a földi célpontokat lövi.... mondjuk sikerült lerázni az orosz srácot magamról, de sajnos a gép nem bírta már hazáig.

Utoljára szerkesztette: Fantasy18, 2016.01.06. 15:02:40
<#hawaii>

www.smart-bus.hu

Ha visszaadod, odaadom. :-)

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

VO101Tom
Nem hiszem, hogy lenne erre profil. Valamikor feljössz TS-re, és elmondom, hogy miket érdemes beállítani, de DCS-nél nem bonyolultabb. A program kezelése, ablak testreszabása már inkább igényel kis magyarázatot, ott van pár dolog, amiben -többi szimhez képest- sok a szokatlan vagy új dolog.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Persze, privátban küldök linket.

www.pumaszallas.hu

Tom, Tobak Tibor könyvit át tudod küldeni e-könyvben?
A szokásos történet, évekig kajtattam mire megszereztem aztán persze kölcsönadtam... azóta nem láttam<#falbav>

A Béna.

Én elhiszem neked<#alien>

A gépigénynek semmi köze az NV-hez, azt az Oculus határozta meg még májusban, egyben az AMD féle gépigénnyel, de ettől még játék függő lesz a történet. Ez csak egy ilyen átlagos nesze semmi fogd meg jól. A cikkben meg rengeteg fals infó van az említetteken kívül is...

Az NV a hardveres "hátrányra" a GameWorks VR-l reagált, vagyis szoftveresen próbálnak elkövetni mindent azért, hogy a hardveres hátrány a jelenlegi felhozatalnál ne legyen gond, vagyis a késleltetés minél kisebb legyen. LINK

www.smart-bus.hu

Gondolom az NV lépése azon pletykákkal szemben, hogy hardveres okok miatt, még a 980ti is kevés lesz.

Sziasztok! Most telepítem újra a Clod szimet, + TF javításokat. Van valahol a Logitech Extrema 3D Pro-hoz valamilyen profil, mentett beállítás? Üdv, HUNter

Nem akarok ijesztgetni senkit az árral, holnap tutira kiderül mennyi az annyi... az mondjuk biztató, hogy akik a kickstarter programban támogatták őket az első verzió megvásárlásával, azok kapnak egyet ingyen, szóval valószínűleg nem lesz horror ára. Az okosok mindenesetre 400-500 USD közé várják.

Szimeseknek valóban kötelező darab lesz, de eleinte szerintem bajban leszünk, mert normális látvány mellett fix 90 FPS-t elővarázsolni nem lesz egyszerű... az igazi ideje ennek majd 2-3 év múlva érkezik el, addigra talán a játék fejlesztők is lépnek előre a támogatását illetően.

www.smart-bus.hu

huh, 200 ezer az mar masik mese, pedig nincs mas ut szerintem. aki szimulatorokban gondolkozik elobb utobb meg kell lepni,
olyan ez kb. mint annak idejen a trackIr volt, lehet nelkule is, meg alternativ vonalakon is, de azert csak ez a legjobb.

Szerintem a 100K nagyon optimista elgondolás jelenleg... legyen így, de szerintem inkább 500 USD körül lesz az ára, vagyis nálunk olyan 170-180K lesz kezdésnek.

www.smart-bus.hu

nagyon kivancsi leszek, hogy mennyibe fog kerulni, remelem 100 ropi korul megall, azutan mar kb. vagy 3-400 at kene kolteni az uj PC re, ami vegul is realis, tekintve hogy vagy 3 eve nyuzom a mostanit, hardware csere nelkul. vegul megvan ra a penz, csak akkor nem iden ulok at az egyik szar kocsibol a masik 20 eves fostalicskaba.

Uhhh, még az a cikk! 😄 Mi köze az NV-nek az Oculus-hoz, miért az NV fedné fel a gépigényét? Az OR-nek eleve nincs gépigénye... Az Oculus határozta meg, hogy szerintük milyen PC kell az OR-hez... még májusban! 😄 LINK

Azóta ez már módosult, de lényegi változás csak az USB csatlakozók számában van. LINK

Egyébként holnap indul az előrendelés: LINK

(az ára is holnap derül ki)
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.01.05. 12:58:10

www.smart-bus.hu

A Team Fusion (TF) patcheket is tedd fel!
igen használok trackirt.
köszi a tanácsokat srácok! 😊 sajnos eléggé belevittek a rosszba.... magasra azért nemtudtam menni mivel vadászok voltak fent. tudom sokkal egyszerübb lett volna 3000ről rá zuhanni 90 fokban. alul szerencsére légvédelem nem talált el... és ami meglepő volt számomra csak 1 orosz vadász volt lent amit 2 német vadász kergetett így le kellet húzódnom 800 méterre. alapjáraton kis kitérővel kellet támadnom a hajót. támadás után pedig a másik hajót támadó srácot vártam be haza fele irányban. ezt az automatikus oldásrendszert nem próbáltam még. (persze ha müködik a játékban) ki is próbálom. még egyszer köszi a tanácsokat skacok 😊
VO101Tom
Pár tanács: nekem az tűnt fel, hogy nagyon alacsonyról oldasz, így alig van idő pontosan célozni, főleg ha oldás előtt még ide-oda rángatod a gépet. A légvédelem is sokkal veszélyesebb, az összes nullán kacsázó vadászról nem is beszélve. Már messze emelkedj magasra, amikor az alsó ablakban látod a célt, akkor nemsokára a cél fölött leszel, és kezdhetsz helyezkedni. Én a leborítást kedveltem, körözök a cél fölött, szárnyvég felé kinézve nagyon pontosan látod, hogy mikor vagy pont fölötte, és onnan leborítva már célon vagy. Van, aki a kis ablakban figyeli a célt, és onnan orranyomva repül a célra, de az szögben oldáshoz jó. Legjobb ha 2-3000 méter között támadsz, és olyan 1000-800 méterről oldasz.

Apropo. Az automatikus oldás működik? A magasságmérő alatt van egy második magasságmérő, a fehér tű az ugyanazt a magasságot mutatja mint a fölső, viszont van rajta egy piros mutató is. Azt kellene tudni állítani, és ha egy bizonyos magasságra beállítod, ha a zuhanófék nyitva van, akkor azon a magasságon automatikusan oldja a bombát, és automatikusan felhúzza a gépet (anno volt abból probléma, hogy felvételkor nagy G-nél beájulhatott a pilóta). A nyitott zuhanóféklap a zuhanásban stabilabbá is teszi a gépet, akár 90 fokban zuhanva sem gyorsulsz túl (alapgázon persze), és nagy sebességen sem kezdi felvenni a gépet (nem kell annyit nyomni a botot).

A pumaszállás.hu-n van megosztva egy eredeti, 1943-as Kassai repakadémiáról származó zubó tankönyv, abban pl a támadási eljárásokat, és a Revi célzó használatát is nagyon jól elmagyarázza. Hogy lehet vele fokot mérni, mennyit kell a cél elé (fölé) tartani szögben oldáskor, stb. Nem hosszú, és egyszer mindenképp érdemes átolvasni:
Itt az M04-es tétel:
http://www.pumaszallas.hu/elmeleti-anyagok/tan-es-gepkonyvek/261-tan-es-gepkonyvek-magyar.html

www.pumaszallas.hu

Javaslom, ha egy darab malac van a hasad alatt, akkor hosszában oldj a hajóra. Továbbá ne emelj a dél előtt, mert nagyon lelassulsz, és az nem ildomos. Inkkább haladj túl rajta és immelmannal oldj, így kihúzás után egyből irányon vagy haza (feltéve onnan támadod a célt 😊 )
re
Ügyes! Kedvet is csináltál a stukázáshoz😊
Te használsz trackirt?
<#eljen>

Tanulgatom a stukázást multiban. még van mit tanulnom. de imádom a gépet.
Willenbrock
Adam Makos új könyvével leptem meg magam karácsonyra: A végtelen ég hősei. Jó könyv,bár nem a világháborúban,hanem a koreai hadszíntéren játszódik és haditengerészeti Corsair pilótákról szól.

Pordycus
Halihó!

Ma végre felteszem az összes clod patchet és nekiállok 😊

Kedves Indi írtam neked privát üzenetet majd reagálj 😊

---------------------------- Evésben nem ismerünk tréfát!

repvez
A legjobb a top10es videok 😊 (mondjuk az utolsónál a csoki nekem is bemenne)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PhantomAss
Hát ezek meg annyira unják hogy elaludtak?
😄

GOOBY, pls

ez se rossz
<#alien>

VO101Tom
<#alien>

Sajnos itt nincs "belső" kamerás felvétel, de a néger gyerek feje itt is priceless <#zavart1>

www.pumaszallas.hu

<#eljen><#eljen><#eljen>

VO101Tom
DLC-kkel együtt kértem én is.

www.pumaszallas.hu

Van egy csomó dlc 2.5 pénzért, én megvettem az összes 2vh. témájút, de van 60-70 es évek beli is.

VO101Tom
Ja ja, köszi a tippet, már megrendeltem, de csak hétfőn kapom meg a saját copy-t. 😊

www.pumaszallas.hu

Tom mondtam pár napja, hogy ez a játék akciós a steamon negyedikéig. Már régóta ismerem, de csak most vettem meg-eredetibe. Ezt a vidit 16. perctől érdemes megnézni, csak azért-mert ez mégiscsak egy hc stratégia, nem pedig egy szim<#alien>.

Utoljára szerkesztette: sakkay, 2016.01.02. 09:53:38

Bujékot!
Zpogi
B.Ú.É.K. mindenkinek!

Egy gyöngyszem: A taknyolás magasiskolája

Boldog Új Esztendőt mindenkinek!