IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Utoljára szerkesztette: Fantasy18, 2016.01.08. 20:33:11
Vagyis , most jut eszembe! Nem űgy volt ,hogy ők fizettek neked?<#taps>#taps>
A Béna.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A BOS-meg félig szim, félig játék. Mondom ezt úgy, hogy fizető béta teszter voltam.<#alien>#alien> Elég sokat fizető!
@Fantasy18. Épp te linkeltél két videót pár hete, amikor a Jak üldözés közben elkapta a fát. Utána a még ép szárny irányába elkezdett pörögni (megmaradt felhajtóerő ellen azért nem kéne...), majd 200-250-el feltúrta a földet, de a gép egyben maradt. Egy ilyen könnyű géptest rohadtul nem így kellene, hogy viselkedjen, de amikor a He 111-es mögött leborítottál, és közben áthúztad a sorozatot a szárnyán, az persze kettéfűrészelte. Négy méter mély szárnyat, dupla főtartón, segédtartókon, két méternyi üza tartályon keresztül, max 1-2 találattal... az a csodás fizika 😊
www.pumaszallas.hu
Valamint kérlek, hogy normális hangnemben fórumozz.
Tudod, itt lenni nem jog, hanem lehetőség.
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2016.01.08. 18:35:39
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Nyilván ahhoz kell egyfajta lelki és értelmi érettség hogy más véleményét tiszteletben tartsa valaki, lehet hogy sokkal fiatalabb vagy mint én, nem tudom, nem ismerjük egymást.
De itt ezen a fórumon nem divat egymás véleményén gúnyolódni.
Itt meg szoktuk beszélni a dolgokat.
Nem haragszom vagy ilyesmi, peace 😊
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.01.08. 18:27:04
GOOBY, pls
elhiszem hogy jól játszol vele, de attól még szimulátornak rossz, mivel nem sok köze van a valós fizikához. Lövöldözős repülős játéknak jó...
Egyezzünk meg abban hogy sem a BoS, sem a WT nem szimulátor
Tényleg nem akartam a lelkedbe gázolni, de szerintem azért széles körben ne hangoztasd hogy a BoS grafikában , sérülésmodellben és fizikában jobb mint a DCS
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.01.08. 18:18:57
GOOBY, pls
Utoljára szerkesztette: Fantasy18, 2016.01.08. 17:41:29
Nem akarok senkinek a lelkébe gázolni, de szerintem a BoS egy vicc, olyan mintha 10 évet visszamennél az időben.
Lehet hogy csak azért vagyok ilyen kritikus mert mostanában a DCS WW2-vel szoktam néha repülni, és azzal összehasonlítva sehol sincs a BoS.
Buta fizika, buta repmodell (simán le lehet szállni bárhol, nem bukik orra a gép hiába nyomod a féket tövig, előrenyomod a botot és a hátára fordul a gép, ide-oda imbolyog és alig lehet célozni, lezuhansz több száz m magasról és a gép csak csúszik a földön de nem törik szét, és még sorolhatnám. A grafika is idejétmúlt, pedig ultra részletességgel fut nálam.
Két dolog tetszett, az egyik a gépek külső megjelenése, az nagyon szép a dx9 ellenére is, a másik a földközeli sebesség szimulálása, nagyon jó a megvalósítása annak is.
De úgy mint szimulátor semmiképp sem ajánlom.
Sajnos nagyon látszik hogy a RoF motorjával rövid idő alatt összecsapták az egészet, és az kb. ennyire képes. Ami jó volt az első vh-s gépekhez már nem igazán jó a 2 vh-ra.
Inkább próbáld ki a War Thundert, az legalább ingyen van.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.01.08. 15:50:48
GOOBY, pls
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
A G2A-ról vett már valaki kódot? Tapasztalat?
Azért ha lesz valahol kipróbálható változat (pl SIM City) akkor megnézem mit tud mert kiváncsi vagyok mennyit fejlődött a dk2-höz képest.
GOOBY, pls
Itt viszont nem csak egy gyártó lesz, ha minden igaz. Tehát a kérdés az, hogy a trackIR-féle, vagy mondjuk a videókártya-féle piac áll majd be. És azért látok arra is esélyt, hogy az utóbbi, tehát hogy előbb-utóbb esni fognak az árak. Ugyanis van hova fejlődni. Ott van például a felbontás. Szerintem év végére-jövő év elejére OR-ből is kiadnak majd egy jobb felbontású változatot, és így a korábbi verzióknak esni fog az ára.
Gondoltam majd kijön a Rift, utána ki fog TR-t venni, dehát ez így inkább 2 kiló..
Itthon is lehet venni amúgy 230k, ha valakit érdekel:
576kb oculus ár
GOOBY, pls
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
És tényleg az anyjuk hátsóját! Nekem sose volt szimpatikus ez a nyavalyás Zuki.
@Solt.
Tudom, hogy ez most mindenhol botrány (már mémeket is gyártanak belőle 😊 ), és sokan hőzöngenek, és egy szóval sem mondtam, hogy nincs igazuk (igazatok). Qrva anyjukat, de tényleg. Én is fentem a fogam egy ilyenre :/
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
Egyszerűen hazudtak, ennyi.
Amúgy a Vive lehet hogy még drágább lesz:
"statements from HTC imply that it will be more expensive than the Rift, which makes sense given the hardware on display"
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.01.07. 13:49:47
GOOBY, pls
www.smart-bus.hu
Ilyen háttérrel a 4-5 hónap szállítási határidő vicc kategória.
www.smart-bus.hu
Egyébként én se értem, mert eddig mintha azt célozták volna, hogy gyors fejlesztéssel elsőként megjelenni és lenyúlni az egész új piacot. Most éppen ezt adták fel. Nyilván a nagy többség egy VR sisakba fog beruházni. Ha az először megjelenő olcsó, akkor abba. De ez nem az.
www.pumaszallas.hu
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.01.07. 12:59:56
www.smart-bus.hu
Akkor sem lennék meglepve, ha majd jönnének különböző változatok is. Mint az OEM, vagy a "ligth", kicsit olcsóbban. Ezt meg úgy hívják, hogy árdiszkrimináció.

Karácsony előtt szerintem már jóval többet fogunk tudni.
www.pumaszallas.hu
ÉS én is odaköltöznék ha ugymond a kapott pénzemért sokkal többet kapnék egy másik országban amiért már nem is kell megdolgozni.
Mittudom én ahol mondjuk egy 100k-s nyugdijjal kiskirályként élhetek.
DE mindegy is ezen rugózni, nálunk ez van és ahogy "valaki" mondta ha nem tetszik el lehet menni.
www.smart-bus.hu
A Béna.
Egyébként kíváncsiságból rákattintottam az Alienware OR ready PC előrendelésre. Hát az 1000 dolláros minimálár rögtön 1200 lett, és ebben nincs monitor, optikai meghajtó, billentyűzet, egér, és csak 8 giga ram van benne, pedig nem 16 a minimumkövetelmény? :-) Nem is kicsit kezdenek elszállni az urak! :-)
Az OR ready PC-k jóval olcsóbban kihozhatók ha te válogatod össze, hosszútávon pedig igencsak fellendíthetik a PC piacot. Valamelyik NV-s szaki arról beszélt, hogy 2020-ra 100 milliós nagyságrendben lesznek VR kütyük a júzereknél.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.01.06. 19:19:51
www.smart-bus.hu
Jobban élnek ez tény, ezen kár is vitatkozni, de közel sem akkora a különbség mint amit sokan gondolnak. 700 euró nekik is pénz...
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.01.06. 19:14:22
www.smart-bus.hu