IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nyilván ahhoz kell egyfajta lelki és értelmi érettség hogy más véleményét tiszteletben tartsa valaki, lehet hogy sokkal fiatalabb vagy mint én, nem tudom, nem ismerjük egymást.
De itt ezen a fórumon nem divat egymás véleményén gúnyolódni.
Itt meg szoktuk beszélni a dolgokat.
Nem haragszom vagy ilyesmi, peace :)
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.01.08. 18:27:04
GOOBY, pls
elhiszem hogy jól játszol vele, de attól még szimulátornak rossz, mivel nem sok köze van a valós fizikához. Lövöldözős repülős játéknak jó...
Egyezzünk meg abban hogy sem a BoS, sem a WT nem szimulátor
Tényleg nem akartam a lelkedbe gázolni, de szerintem azért széles körben ne hangoztasd hogy a BoS grafikában , sérülésmodellben és fizikában jobb mint a DCS
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.01.08. 18:18:57
GOOBY, pls
Utoljára szerkesztette: Fantasy18, 2016.01.08. 17:41:29
Nem akarok senkinek a lelkébe gázolni, de szerintem a BoS egy vicc, olyan mintha 10 évet visszamennél az időben.
Lehet hogy csak azért vagyok ilyen kritikus mert mostanában a DCS WW2-vel szoktam néha repülni, és azzal összehasonlítva sehol sincs a BoS.
Buta fizika, buta repmodell (simán le lehet szállni bárhol, nem bukik orra a gép hiába nyomod a féket tövig, előrenyomod a botot és a hátára fordul a gép, ide-oda imbolyog és alig lehet célozni, lezuhansz több száz m magasról és a gép csak csúszik a földön de nem törik szét, és még sorolhatnám. A grafika is idejétmúlt, pedig ultra részletességgel fut nálam.
Két dolog tetszett, az egyik a gépek külső megjelenése, az nagyon szép a dx9 ellenére is, a másik a földközeli sebesség szimulálása, nagyon jó a megvalósítása annak is.
De úgy mint szimulátor semmiképp sem ajánlom.
Sajnos nagyon látszik hogy a RoF motorjával rövid idő alatt összecsapták az egészet, és az kb. ennyire képes. Ami jó volt az első vh-s gépekhez már nem igazán jó a 2 vh-ra.
Inkább próbáld ki a War Thundert, az legalább ingyen van.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.01.08. 15:50:48
GOOBY, pls
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
A G2A-ról vett már valaki kódot? Tapasztalat?
Azért ha lesz valahol kipróbálható változat (pl SIM City) akkor megnézem mit tud mert kiváncsi vagyok mennyit fejlődött a dk2-höz képest.
GOOBY, pls
Itt viszont nem csak egy gyártó lesz, ha minden igaz. Tehát a kérdés az, hogy a trackIR-féle, vagy mondjuk a videókártya-féle piac áll majd be. És azért látok arra is esélyt, hogy az utóbbi, tehát hogy előbb-utóbb esni fognak az árak. Ugyanis van hova fejlődni. Ott van például a felbontás. Szerintem év végére-jövő év elejére OR-ből is kiadnak majd egy jobb felbontású változatot, és így a korábbi verzióknak esni fog az ára.
Gondoltam majd kijön a Rift, utána ki fog TR-t venni, dehát ez így inkább 2 kiló..
Itthon is lehet venni amúgy 230k, ha valakit érdekel:
576kb oculus ár
GOOBY, pls
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
És tényleg az anyjuk hátsóját! Nekem sose volt szimpatikus ez a nyavalyás Zuki.
@Solt.
Tudom, hogy ez most mindenhol botrány (már mémeket is gyártanak belőle :) ), és sokan hőzöngenek, és egy szóval sem mondtam, hogy nincs igazuk (igazatok). Qrva anyjukat, de tényleg. Én is fentem a fogam egy ilyenre :/
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
Egyszerűen hazudtak, ennyi.
Amúgy a Vive lehet hogy még drágább lesz:
"statements from HTC imply that it will be more expensive than the Rift, which makes sense given the hardware on display"
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.01.07. 13:49:47
GOOBY, pls
www.smart-bus.hu
Ilyen háttérrel a 4-5 hónap szállítási határidő vicc kategória.
www.smart-bus.hu
Egyébként én se értem, mert eddig mintha azt célozták volna, hogy gyors fejlesztéssel elsőként megjelenni és lenyúlni az egész új piacot. Most éppen ezt adták fel. Nyilván a nagy többség egy VR sisakba fog beruházni. Ha az először megjelenő olcsó, akkor abba. De ez nem az.
www.pumaszallas.hu
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.01.07. 12:59:56
www.smart-bus.hu
Akkor sem lennék meglepve, ha majd jönnének különböző változatok is. Mint az OEM, vagy a "ligth", kicsit olcsóbban. Ezt meg úgy hívják, hogy árdiszkrimináció.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Karácsony előtt szerintem már jóval többet fogunk tudni.
www.pumaszallas.hu
ÉS én is odaköltöznék ha ugymond a kapott pénzemért sokkal többet kapnék egy másik országban amiért már nem is kell megdolgozni.
Mittudom én ahol mondjuk egy 100k-s nyugdijjal kiskirályként élhetek.
DE mindegy is ezen rugózni, nálunk ez van és ahogy "valaki" mondta ha nem tetszik el lehet menni.
www.smart-bus.hu
A Béna.
Egyébként kíváncsiságból rákattintottam az Alienware OR ready PC előrendelésre. Hát az 1000 dolláros minimálár rögtön 1200 lett, és ebben nincs monitor, optikai meghajtó, billentyűzet, egér, és csak 8 giga ram van benne, pedig nem 16 a minimumkövetelmény? :-) Nem is kicsit kezdenek elszállni az urak! :-)
Az OR ready PC-k jóval olcsóbban kihozhatók ha te válogatod össze, hosszútávon pedig igencsak fellendíthetik a PC piacot. Valamelyik NV-s szaki arról beszélt, hogy 2020-ra 100 milliós nagyságrendben lesznek VR kütyük a júzereknél.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.01.06. 19:19:51
www.smart-bus.hu
Jobban élnek ez tény, ezen kár is vitatkozni, de közel sem akkora a különbség mint amit sokan gondolnak. 700 euró nekik is pénz...
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.01.06. 19:14:22
www.smart-bus.hu
De ahogy nézegettem az oculus oldalát, lesznek Oculus ready PC-k is, 950, 1000 dollártól kezdődő áron. Mindenki arra tett, hogy majd ettől felélénkül a PC piac?
Arról nem is beszélve, hogy náluk egy munkából jön össze ennyi és nincs másodállás és az sem biztos hogy 3 műszakozik, igy még marad ideje élni és a hobbyjának is élni meg a családjával.
ÉS ha mi a szakmánknak megfeleő munkát akarnánk kint végezni akkor egy sor követelménynek kell megfelelni, meg honositani és átképzések, amit a kedves semmiféle tudást vagy szakmát felmutatni nem tudó migránsok ingyen a valoguk alá kapnak .
DE ez egy másik történet...
itt ezek a bosszantó dolgok
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A jobtitelhez kell beírni a szakmát, germánul.
Ebből az összegből könnyebb 2-3 hónap alatt összespórolni a zsetont, mint az itteni lófaszbérekből.
A vőm villanyszerelő technikus, kint laknak már osztrákiában. Az előző munkahelyén 2250€-t keresett...
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.01.06. 17:55:59
www.smart-bus.hu