91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#86574 Ne siess azzal még Laca, egyenlőre annyi történt, hogy kapunk normális cuccokat az eddigi sufnituning helyett. Ezzel együtt a patchet még be kell fejezni, néhány részét újra kell írni, és ez nem két hét lesz. De legalább most már csak rajtunk múlik minden. :) -
R0T0R #86573 Köszi a segítséget!
Meglátom mi lesz belőle. -
faxkivan #86572 Mekkora hír!!! Gratulálok nektek Tom.
Még a végén újra botot kell ragadnia az embernek. -
#86571 Én anno szétszedtem magát a potit is, és kicsit hajlítottam a benne lévő pöckön, ezáltal máshol érintkezett és tökéletesen működött tovább. -
sakkay #86570 Majd ha nyomjátok a patchet -
sakkay #86569 Köszi..lehet a toggle miatt szaladtam át rajta. -
#86568 Nincs ötletem, bármiylen elekroműszerész hozzá tud nyúlni, a kérdés, hogy a poti pontos típusa mennyire ismert. Gondolom, hogy nem valami spéci cucc van benne, ergo cserélhető... -
#86567 Melyik szim? CloD? :) -
Lysandus #86566 vmi toggle prop pitch auto? Ez be- vagy kikapcsolja az automatát. Szerintem az is valami toggle prop pitch, amivel növeled vagy csökkented a légcsavar állásszögét manuálisan. -
sakkay #86565 Messzernél a manuális propeller állásszög állítónak mi a neve? Nem találom a leosztásban, pedig biztos ott van. -
R0T0R #86564 Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni: van egy 3,5-4 éves x52-esem, a gázkaron lévő potik pedig lassan de biztosan kezdik feladni a harcot. A dolog kellemetlenebb része, hogy a gázkar potmétere is kezdi beadni az unalmast. Szétszedtem, kontaktspray-vel kipucoltam, de nem sokat javult sajnos. Ezért megkérdezném:
-Tudtok-e olyan személyt/helyet aki javítani tudná?
-Ha nem, akkor lehet-e cserélni a potikat, érdemes-e megpróbálni vagy csak gányolás lenne a vége?
Előre is köszi!
A TF-nek pedig gratula!!!
-
#86563 Gratula! -
#86562 Nagy gratula, megérdemeltétek!
-
#86561 Persze, hogy pozitív a visszajelzés Tom! Hisz' a TF eddig is letett valamit az asztalra, mégpedig nem keveset. Ahogy az FB-n is írtam, a CloD a TF-nek köszönhetően tart ott, ahol. Egy tök fasza szoftver lett a ... hát nem valami fényesből.
Jó volt, hogy ingyenes volt, de megérdemlitek a pénzt!
Én úgy gondolom, hogy az utóbbi évek legfontosabb bejelentése ez.
Sok sikert, jó munkát nektek Tom. Nekünk meg jó sok fiztnivalót ;) -
#86560 -
LV 426 #86559 Talán így:
https://www.youtube.com/watch?v=gE1-M_OipjY -
LV 426 #86558 Remélem sikerül a videó beszúrása.
ELSTER JET TEAM - 2x SUCHOI SU-30 - GIGANTIC RC JET SHOW -
#86557 Szép munka! Igazán remek hírek! (Nagyon remélem, hogy 1C nem szarja el a későbbiekben.)
-
#86556 Köszi. Többiek nevében is. Ahogy olvasom a neten az első reakciókat, mindenhol abszolút pozitív a visszajelzés, az mindenképp jó jel :) -
Paladin #86555 Ez igen! -
sakkay #86554 Gratulálok!!! -
Lysandus #86553
Gratulálok Tom! Szép munka! Végre most már hivatalos mezbe öltözhet a munkátok! -
Solt #86552 Ez igen, nagyon jól hangzik! Kíváncsian várjuk a folytatást... :) -
#86551 Gratulálok! :) Ez aztán a karácsonyi meglepetés! :) -
#86550 Megtörtént a nagy Team Fusion bejelentés, hosszú várakozás után a 777 fórumában Jason Williams a mapi napon bejelentette, hogy az 1CGS és a Team Fusion szerződést kötöttek, ami alapján a Team Fusion a Cliffs of Dover hivatalos fejlesztő csapatává válik. Ehhez megkapjuk a forráskódot és minden elérhető támogatást az 1C részéről. Ami a TF-et illeti, a kis hobbi csapatunk egy kanadai székhelyű céget alapít Team Fusion Simulations néven (TFS), melynek tulajdonosaiként folytatjuk a moddolást (de ugyanúgy munka melletti hobbi projectként, mint eddig). Ezzel egy több hónapos rendkívül kemény időszak után sikerült a tárgyalások végére pontot tenni, amikkel mi a Team Fusionnál nagyon elégedettek vagyunk. Minden lényeges kérdésben sikerült számunkra kedvező feltételekkel megállapodást kötni, ami a jövőbeni munkáinkra, a lehetséges folytatásokra vonatkozik, elsősorban azt biztosítva, hogy miután az általunk fejlesztett tartalmak a játékba kerülnek, azt a továbbiakban is a TFS fejleszthesse, és erre szerződéses garanciáink is vannak. Mivel titoktartási szerződést már a tárgyalások alatt alá kellett írnunk, a részletekről nem beszélhetek, de szerintünk mindkét fél számára korrekt megállapodás született.
Ami a folytatást illeti, a Steamen a clod hamarosan megkapja a TF 4.312 patchet hivatalos patch formájában, viszont ez lesz az utolsó ingyenes patch... Nem titok, hogy az 1C-vel most kötött megállapodás része, hogy a jövőbeni javításokért pénzt fognak kérni, ami viszont számunkra pozitív, hogy az eladások után ebből a TFS is részesedést fog kapni. Mi már évekkel ezelőtt kiegyeztünk volna azzal is, hogy ingyen adják oda a forráskódot, és mi javítgatjuk tovább a játékot, de mivel a CloD-ra az 1CGS-nél továbbra is egy élő üzleti termékként tekintenek, így ez a mostani megoldás született meg. Álszentség lenne azt mondani, hogy a TFS-nek ez ne lenne kedvező fordulat, és nagyon reméljük, hogy a clodos közösség is támogatni fogja, hogy ennyi évig végzett nonprofit munka után, a játék fejlesztését, javítását ténylegesen végzők is részesüljenek a további bevételekből. Arról nem is beszélve, hogy az így megkapott forráskód és fejlesztői segédletek végső soron a közösség számára is kézzel fogható előnyöket jelentenek, hiszen sok olyan hiba javítására és extra tartalom programozására lesz ezentúl lehetőség, amikre eddig nem voltunk képesek.
A TF5 megjelenésére természetesen hatással van ez a megállapodás is, egyrészt a forráskód birtokában a fejlesztés bizonyos részei gyorsabbak lesznek, viszont a tárgyalások alatti kiesett pár hónap a fejlesztésre szánt időből, mivel ha a tárgyalások kudarcba fulladtak volna, az aláírt titoktartási szerződések miatt az nagy valószínűséggel a TF megszűnését is jelentette volna. Érthető módon senkinek nincs kedve úgy hobbi projecten dolgozni, hogy nem biztos abban, hogy valaha megjelenik-e a munkája. Ezen kívül már most jelezték a programozók, hogy ha lesz hozzáférés a forráskódhoz, akkor néhány dolgot a hekkelt sufnituning módszerek helyett normálisan újra akarnak írni. Úgyhogy határidőkről most se kérdezzetek, mert igaz, hogy mi is sokkal komolyabban állunk ezekhez a fejlesztésekhez ezután, de egyenlőre most csak úgy röpködnek a megjavításra váró hibák, és újabb fícsörök ötletei, amiket a forráskóddal már ki fogunk tudni javítani. Azt viszont elhihetitek, hogy nekünk is az az érdekünk, hogy a TF5-öt minnél előbb ki tudjuk adni, persze nem bughalomként és nem félkszen.
Mielőtt a kérdés felmerülne, a TFS tagok nem lettek az 1C alkalmazottai, és semmilyen formában nem leszünk a BoS fejlesztő csapat része sem. A CloD a BoStól továbbra is teljesen külön szimulátorként fejlődik tovább, csak most már a Team Fusion Simulations mint "gyári csapatként" kalapálja tovább.
Az eredet bejelentést elolvashatjátok ezen a linken:
https://forum.il2sturmovik.com/topic/26758-1c-game-studios-cooperate-team-fusion-il-2-sturmovik-cliffs/#entry422861
Bejelentés a TF részéről is:
http://theairtacticalassaultgroup.com/forum/showthread.php?t=23943
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2016.12.21. 15:51:21 -
#86549 Ez igen! -
RepeszElek #86548 Spitfire
-
Solt #86547 Nekem ez teljesen új... valamiért azt hittem a BoS nem kapja meg, csak az újabbak. Kellemes meglepetés. -
#86546 Sziasztok! na végre megvan az áhított konfig.
asus h110m-k
2x4 gb ddr4 ram
asus 1050 TI 4 gb
intel i5 6500
kingston 120gb ssd
win 8.1 fut rajta szépen felpatcheltem a clodot is de az x52 néha összeakad az egérrel és a billenytűvel.
pontosabban a win meggárgyul egy idő után. van rá vmilyen megoldás? a google nem sokat segített -
#86545 Igen, erről már volt szó korábban, a VR miatt is fontos. -
Solt #86544 Őőő... jól értem, hogy DX11-s lett a BoS? LINK -
gaben71 #86543 Köszi -
#86542 Hali. Nincs. -
gaben71 #86541 Sziasztok! Elnézést a tájékozatlanságomért, a Battle of Stalingradhoz van magyar fordítás? Előre is köszönöm. -
#86540 Na, ezt nem is tudtam. Köszi az infót.
Loft kirúgása óta sok dologban megváltozott a hozzáállásuk, de nem hiszem, hogy gyökeres változás lenne, egyszerűen nem tudnak/akarnak fícsörök fejlesztésébe pénzt tolni, inkább új térképek, gépek jönnek majd. -
Paladin #86539 Augusztusban, amikor a BoM megjelent, a weblapon unlockolható lett mindenkinek minden (ami korábban csak premium vásárlóknak volt opció). Először csak a fegyverek, aztán a skinek is.
https://il2sturmovik.com/news/240/dev-blog-130/
(Ez az egyik ok, amiért augusztus környéke óta kicsit optimistább vagyok a BoS/BoM/BoK... vonallal kapcsolatban. Vagy mondjuk úgy nem vagyok már totál pesszimista.) -
#86538 Igen, írtam is, hogy tisztelet a kivételnek! :)
@Leon:
-
#86537 Szintén zenész :)
Csak hát na. -
#86536 Én is a BoS-ról beszéltem, hogy "na lám semmi anyázás nincs", nem a srácról... -
#86535 Persze normálisan kérdezett úgyhogy nem szabad "csúnyáskodni", de még nem tudja amit mi már igen, hogy "bevásárolt" rendesen... Egyébként szép játék. Gyakorolni és elkezdeni lehet a szimulátorozást vele, de egy idő múlva tovább kell majd lépni. Sajnos a készítők stílusával van baj és ennek a dolognak köszönheti a játék ahol tart.